Rekordan interes za iPhoneom 4S

poruka: 82
|
čitano: 10.960
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rekordan interes za iPhoneom 4S".
14 godina
neaktivan
Re: Rekordan interes za iPhoneom 4S
no tengo dinero kaže...
McD kaže...

Znači hoćeš reći da apple trenutno u iPhone implementira bluetooth (koji btw neradi kako treba) smo da bi ga naveo na listi featura?

Dakle nađeš se u situaciji da nemaš pristup internetu a trebaš kolegi koji je kraj tebe poslati par dokumenata, šta češ? plakati?

U situaciji gdje nema signala, bas mi je hitno slati dokumente.Nadam se da ce taj tvoj fitlj konacno izgorit {#}

otiđi malo dalje od grada, planinarenje, krstarenje, safari ........ ........ .........

ah, da, čekaj malo, sad su sve žirafe opremljene baznim stanicama

14 godina
neaktivan
ivoleko kaže...
McD kaže...

Znači hoćeš reći da apple trenutno u iPhone implementira bluetooth (koji btw neradi kako treba) smo da bi ga naveo na listi featura?

Dakle nađeš se u situaciji da nemaš pristup internetu a trebaš kolegi koji je kraj tebe poslati par dokumenata, šta češ? plakati?

iPhone itekako koristi svoj bluetooth,, (za slušaalice, multiplayer u igrama, pa cak je i moguce prenositi podatke izmedu dva ajfona...)

amo iskreno, kada si ti to nasao u takvoj situaciji da nema interneta, a od životne je važnosti da baš SADA posašeljs nekome neki file?

a nema interneta? i drugi mob nema wifi?

stvarno mi je debilno razgovarati o ovome :)

stvarno je debilno braniti opciju mobitela koja ne radi kako treba

17 godina
neaktivan
McD kaže...
ivoleko kaže...
McD kaže...

iPhone itekako koristi svoj bluetooth,, (za slušaalice, multiplayer u igrama, pa cak je i moguce prenositi podatke izmedu dva ajfona...)

amo iskreno, kada si ti to nasao u takvoj situaciji da nema interneta, a od životne je važnosti da baš SADA posašeljs nekome neki file?

a nema interneta? i drugi mob nema wifi?

stvarno mi je debilno razgovarati o ovome :)

stvarno je debilno braniti opciju mobitela koja ne radi kako treba

Radi super, ne znam o cemu pricas, file transfers, sve. Cak sam jednom u dvije godine i iskoristio tu opciju. Ipak mi je draze preko wifija radit.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan

Ja BT nisam koristio već sigurno 3 godine. Tak da ga nemam, uopće mi nebi falio...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

1 0 hvala 0
14 godina

slao sam vise stvari preko Infrareda neg preko bluetootha, i ne pamtim kad sam sto poslao preko njega,

1 0 hvala 0
17 godina

Bluetooth služi za npr. povezivanje bežične slušalice. Ili u nuždi za povezati mobitel sa recimo laptopom ako nemaš kabel sa sobom... Što se tiče slanja melodijica, slikica i sličnih gluposti preko Bluetootha to koriste samo ovi klinci od 1-6raz osnovne a za njih i nije iPhone (svejedno vidim male šmrkavce kako hodaju po gradu sa ajfonima oko vrata, izgleda da ni njima ne smeta)...

He who is brave is free.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

Radi super, ne znam o cemu pricas, file transfers, sve. Cak sam jednom u dvije godine i iskoristio tu opciju. Ipak mi je draze preko wifija radit.

Rodica je probala sa svog iP4 poslati bluetoothom slike svoje kćerkice na moju nokiu, rezultat fail

isto kad je probala mužu na njegov blackberry,

isto kad je probala na sestrin samsung

Slanje i primanje u svim mogućim kombinacijama ova tri mobitela radi bez problema, ali iPhone se jednostavno "ne želi igrati" sa ostalom ekipom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 22:47 (McD).
15 godina
neaktivan
McD kaže...
bistri kaže...

Rodica je probala sa svog iP4 poslati bluetoothom slike svoje kćerkice na moju nokiu, rezultat fail

isto kad je probala mužu na njegov blackberry,

isto kad je probala na sestrin samsung

Slanje i primanje u svim mogućim kombinacijama ova tri mobitela radi bez problema, ali iPhone se jednostavno "ne želi igrati" sa ostalom ekipom.

Znao sam da je u pitanju nezadovoljni korisnik Nokie.Napravi si uslugu, pa kao i ja baci Nokiu u smece i kupi si pravi telefon.

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
14 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

Znao sam da je u pitanju nezadovoljni korisnik Nokie.Napravi si uslugu, pa kao i ja baci Nokiu u smece i kupi si pravi telefon.

Naprotiv, sa svojom nokiom sam vrlo zadovoljan, da si pročitao post vidio bi da se radi o nemogućnosti iPhona da odradi zadatak koji ostali mobiteli obavljanju bez problema.

Pod pravim telefonom pretpostavljam da misliš na onaj kojem ni budilica neradi kako treba, al zato ima patentiranu nijansu plave boje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 18:27 (McD).
15 godina
neaktivan
McD kaže...
no tengo dinero kaže...

Naprotiv, sa svojom nokiom sam vrlo zadovoljan, da si pročitao post vidio bi da se radi o nemogućnosti iPhona da odradi zadatak koji ostali mobiteli obavljanju bez problema.

Pod pravim telefonom pretpostavljam da misliš na onaj kojem ni budilica neradi kako treba, al zato ima patentiranu nijansu plave boje?

Potpuno razumijem tvoju isfrustriranost sa Nokiom.Nije ni meni bilo lako sa poluprozvodima koje Nokia prodaje, ali na svu srecu postoji iPhone.Baci to u smece i biti ces puno sretiniji i zadovljniji.Meni se cini da si ti taj koji se treba probuditi  {#}

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
14 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

..... na svu srecu postoji iPhone.......

{#}

samo si nastavi to ponavljati, mozda ti jednog dana bude lakse

17 godina
neaktivan

svi prezadovoljni svojim mobitelima ali imaju moralnu obavezu visit u apple temama i znat vise o iPhoneu od ljudi koji ga koriste.

Bluetooth radi!

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

svi prezadovoljni svojim mobitelima ali imaju moralnu obavezu visit u apple temama i znat vise o iPhoneu od ljudi koji ga koriste.

Bluetooth radi!

Ne bi se reklo.

Pogledaj po forumima koliko se korisnika drugih mobitela žali se na isti problem

15 godina
neaktivan
McD kaže...
no tengo dinero kaže...

..... na svu srecu postoji iPhone.......

{#}

samo si nastavi to ponavljati, mozda ti jednog dana bude lakse

Ja sam super zadovoljan, a nakon Symbiana i Androida ko' nebi bio.

14 godina
neaktivan

vidim i da je alen-c poceo podrzavati trolove

dakle, nema vise nijedan iole racionalan iFanboy

steta...

vruće je...
17 godina
neaktivan
McD kaže...
bistri kaže...

Bluetooth radi!

Ne bi se reklo.

Pogledaj po forumima koliko se korisnika drugih mobitela žali se na isti problem

Gledam u mobitel u ruci, i radi mi. Pise po forumima i da je smak svjeta sljedece godine, pa se ne uzrujavam ;)

15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

steta...

Podržavam odgovaranje trolovima i hejterima u stilu na koji oni sami pišu.

Ako se s takvima ide fino, uzalud ti trud sviraci.

Tako da da, podržavam trolanje na postove dežurnih trolera ako si na to mislio {#}

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

steta...

Malo je licemjerno govorit o racionalnosti, kad je i tebi taj pojam stran{#}

I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže...
apoteka kaže...

steta...

ja sam oduvijek provokator

nisam malo amo, malo tamo

vruće je...
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
microman kaže...
apoteka kaže...

steta...

ja sam oduvijek provokator

nisam malo amo, malo tamo

Volis ti svratiti nama u temu o iPhoneu  {#}

14 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
apoteka kaže...
..................

Volis ti svratiti nama u temu o iPhoneu {#}

a ovo je dakle "vaša" tema?

i onda kažete da niste fanatic fanboys {#}

15 godina
neaktivan
McD kaže...
no tengo dinero kaže...
apoteka kaže...
..................

Volis ti svratiti nama u temu o iPhoneu {#}

a ovo je dakle "vaša" tema?

i onda kažete da niste fanatic fanboys {#}

Haha, ides od jedne Apple teme do druge i trolas.Za tebe bi fanatik bila lijepa rijec. Mozda ti je doktor to prepisao kao terapiju?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice