Rekordan interes za iPhoneom 4S

poruka: 82
|
čitano: 10.960
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rekordan interes za iPhoneom 4S".
14 godina
neaktivan

po benchmarku je pregazio sve  ... al meni je i stara četvorka više nego dovoljno brza, nadam se da će iOS5 raditi barem jednako brzo ako ne i brže.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad se sigurno fanboysi zderu , a kako i nebi kad vide sto 4S radi njihovom zelenom roboticu.

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Moj PC  
6 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Rekordan interes za iPhoneom 4S
no tengo dinero kaže...

Sad se sigurno fanboysi zderu , a kako i nebi kad vide sto 4S radi njihovom zelenom roboticu.

nemoj to ovdje govorit jer ce te odma napast.Oni ce uvijek naci neku manu iphoneu kako bi mogli proturjeciti.Ahh fanboys...
15 godina
neaktivan
Malto kaže...

Mislim da je ovo više marketing. Sumnjam da će ovaj mobitel izazvati toliki interes kao prošlogodišnji iPhone 4. Naime za puno picajzli koji se vole hvaliti, ako izgleda isto, onda to i je isti mobitel. Ko će stalno isponova objašnjavat zgodnoj manekenki za susjednim stolom da imaš 4S a ne običnu četvorku.

Marketing je svuda prisutan u kapitalizmu pa naravno i ovdje. Mislim da kod ovog uređaja nije toliki naglasak na komponentama koliko 

na samom ekosustavu i programskoj podršci. iCloud i Siri 2 su velika asa koja konkurencija ili nema, ili nema u toliko razvijenom 

i funkcionalnom obliku. Da ne govorimo da kod iOS-a aplikacije i sam OS u pravilu maksimalno iskorištavaju dostupne im komponente.

Ja kao korisnik iP4 sumnjam da cu uzet iP4S (osim ako mi ne uleti ispod cijene negdje ili izvršim zamjenu s nekom mizernom nadoplatom),

ali znam doista mnogoo ljudi koji imaju iP3GS i vec neko vrijeme nisu kupovali neki novi mob upravo iscekujuci 4S.

idelovski kaže...

Ovo bi moglo biti relevantno:

http://www.anandtech.com/show/4951/iphone-4s-preliminary-benchmarks-800mhz-a5-slightly-slower-gpu-than-ipad-2

Čini se da telefon nije ni tako loš. ;)

Impresivni rezultati. Pokazuju koliki je marketing puko nabranje Mhz konkurencije.

U svakom slucaju nisam nimalo iznenađen ovako velikim interesom. Ipak je to iPhone {#}

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
13 godina
protjeran
To je dokaz da megaherci nista ne znace.Eto,tolko o hvaljenom SGS-u II

3 0 hvala 0
16 godina
Da svaki Android mobitel ima reklame kao iPhone, a iPhone kao npr. Motorola Defy, odnos Androida I iPhonea bio bi 95:5
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
13 godina
protjeran
znas zasto se iphone tako dobro prodaje?Jer izađe samo jedan model na godinu i tako oni dizu malo po malo hype sa reklamama i svime.A ne kao htc koji izbaci preko 30 uređaja na godinu pa ni sam neznas koji je koji i kako se zovu.A i dizajn je ono sto te prvo privuce kod njega kao i jednostavnost sucelja

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CARB0N kaže...
znas zasto se iphone tako dobro prodaje?Jer izađe samo jedan model na godinu i tako oni dizu malo po malo hype sa reklamama i svime.A ne kao htc koji izbaci preko 30 uređaja na godinu pa ni sam neznas koji je koji i kako se zovu.A i dizajn je ono sto te prvo privuce kod njega kao i jednostavnost sucelja

Ne, nego zato dok budale imaju love - pametni trguju ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 20:05 (fakEEE).
13 godina
protjeran
fakEEE kaže...
CARB0N kaže...

Ne, nego zato dok budale imaju love - pametni trguju ! {#}

jos jedan nacin da se fanboy izvuce...
14 godina
Najbolje bi bilo da naprave da si mozes sam stavit OS koji hoces na bilo koji mobitel, pa makar ga i naplatili (isto kao i Windows i Mac) !
16 godina
protjeran

Ima li i 4S "mogućnost slanja podataka" preko bluetootha kao i 4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Malto kaže...

Mislim da je ovo više marketing. Sumnjam da će ovaj mobitel izazvati toliki interes kao prošlogodišnji iPhone 4. Naime za puno picajzli koji se vole hvaliti, ako izgleda isto, onda to i je isti mobitel. Ko će stalno isponova objašnjavat zgodnoj manekenki za susjednim stolom da imaš 4S a ne običnu četvorku.

Kompleksi su gadna stvar...

17 godina
limitedition kaže...

1000000+ ljudi nema pojma

Ma naravno, većina pametnih je na ovom forumu i svi imaju htc... ali jednog dana kada dobiju na lotu i oni će imati iphone...

16 godina
Mogao sam si kupit iPhone 4 za 300kn vise.
Nisam.
Znaci nismo mi Androidasi siromasni :)
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
13 godina
protjeran
8ax kaže...
Nisam.

tko je rekao da jeste?Ne znaci ako imas iphone da si bogat.Sad ga svatko moze imat,iphone 4 na njuskalu sad nađes za 2100kn,3gs 1300kn sto uopce nije skupo.
14 godina
CARB0N kaže...
8ax kaže...
Nisam.

tko je rekao da jeste?Ne znaci ako imas iphone da si bogat.Sad ga svatko moze imat,iphone 4 na njuskalu sad nađes za 2100kn,3gs 1300kn sto uopce nije skupo.

Ajd mi nađi

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
Vecina fanboya kaze ' da imas novca bi iPhone kupio'.

btw, da dobijem na lotu mobitel bi mi bio zadnja briga...
13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
Vidio sam ja I 3GS 16Gb po 950Kn...
14 godina
neaktivan
slade24 kaže...

Nitko te ne obadava pa da ti ja "pomognem".

Ja ti imam igru, slagalicu koja se zove WiSlide na AppStoru. Slažeš sliku, ništa posebno, takvih ima koliko ti drago. Jedino je eto fora što možeš sam fotkat svoje slike ili uzet neku sa weba. Plus, omogućeno je igranje preko mreže. Podržani su i WiFi i Bluetooth. Kad igraš neku od svojih slika, dakle neku koja nije došla s programom onda tu sliku prije početka igre treba prebaciti na drugi iPhone (ili iPod Touch). Stvar sasvim fino radi i preko WiFi i preko BT-a. Slika veličine ekrana ode preko WiFija trenutno, a prek BT-a treba par sekundi.

Nadam se da te ovo "obradovalo".

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 0:01 (idelovski).
14 godina
neaktivan
idelovski kaže...
slade24 kaže...

Nitko te ne obadava pa da ti ja "pomognem".

Ja ti imam igru, slagalicu koja se zove WiSlide na AppStoru. Slažeš sliku, ništa posebno, takvih ima koliko ti drago. Jedino je eto fora što možeš sam fotkat svoje slike ili uzet neku sa weba. Plus, omogućeno je igranje preko mreže. Podržani su i WiFi i Bluetooth. Kad igraš neku od svojih slika, dakle neku koja nije došla s programom onda tu sliku prije početka igre treba prebaciti na drugi iPhone (ili iPod Touch). Stvar sasvim fino radi i preko WiFi i preko BT-a. Slika veličine ekrana ode preko WiFija trenutno, a prek BT-a treba par sekundi.

Nadam se da te ovo "obradovalo".

Da li si probao prebaciti sliku (ili bilo šta drugo) bluettoothom na iPhone sa nekog drugog mobitela?

"It just don't work"

17 godina
McD kaže...
idelovski kaže...

"It just don't work"

u doba sveprisutnog interneta i wirelessa, ne sijećam se kad mi je zadnji put tako nešto trebalo?

cak i da imam mogućnost nebi nikada koristio tako nešto zbog presporog transfera

sjecam se kad je apple iz svog racunala izbacio disketni pogon i odmah nakon toga isti je bio zaboravljen

sjecam se kad je apple za svoja racunala odbio stavljati blue-ray pogon, i gle cuda da nema tih PS3 i HDTV filmova (koje sigurno nećemo gledat na macbooku) blue-ray nebi ni postoja, a gotovo je sigurno da je ovo i zadnji izrađen optički disk

i sad je apple izbacio korištenje bluetootha za transfer podataka i napravio je super potez, jer tko je to danas zadovoljan s prijenosom podataka od nekoliko par megabita po sekundi...

sve što je apple odbio napraviti (kao sada i podrsku za flash) je s nekim razlogom, to je samo vizija buducnosti pokojnog Steve Jobsa koja trenutno predstavljena izgleda potpuno debilno, ali se u budućnosti pokaže standardom (u 90% slučajeva)

www.stripovi.tk
14 godina
neaktivan

Znači hoćeš reći da apple trenutno u iPhone implementira bluetooth (koji btw neradi kako treba) smo da bi ga naveo na listi featura?

Dakle nađeš se u situaciji da nemaš pristup internetu a trebaš kolegi koji je kraj tebe poslati par dokumenata, šta češ? plakati?

14 godina
neaktivan
McD kaže...

Znači hoćeš reći da apple trenutno u iPhone implementira bluetooth (koji btw neradi kako treba) smo da bi ga naveo na listi featura?

Dakle nađeš se u situaciji da nemaš pristup internetu a trebaš kolegi koji je kraj tebe poslati par dokumenata, šta češ? plakati?

apple ne ocekuje od svojih korisnika da putuju u inozemstvo i da napustaju urbane sredine

nego da budu prikovani na podrucje dobrog 3g signala i wifi-ja

salim se, mogu se slati podaci wifi-jem

to sta vecina korisnika nema mob s wifi-jem je njihov problem, jel tako

vruće je...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 8:38 (apoteka).
17 godina
neaktivan

Apple je prodao u manje od tjedan dana više iPhonea4S nego sta je MS prodao wp7 uređaja

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
McD kaže...

jednostavno ne mogu zamisliti takvu situaciju ... gdje smo ? u podrumu? na planini? zašto bi nekom u nekoj zabiti "trebali" moji podaci sa telefona na tuđi telefon ...? Mislim hipotetski je svašta moguće, 007 ali nije vjerojatno. Samo komentiram da ni meni BT uz mail i sve ostalo baš nikada u zadnjih 4-5 godina od kad koristim neke takve telefone nije zatrebao.

15 godina
neaktivan
McD kaže...

U situaciji gdje nema signala, bas mi je hitno slati dokumente.Nadam se da ce taj tvoj fitlj konacno izgorit  {#}

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
17 godina
McD kaže...

iPhone itekako koristi svoj bluetooth,, (za slušaalice, multiplayer u igrama, pa cak je i moguce prenositi podatke izmedu dva ajfona...)

amo iskreno, kada si ti to nasao u takvoj situaciji da nema interneta, a od životne je važnosti da baš SADA posašeljs nekome neki file?

a nema interneta? i drugi mob nema wifi?

stvarno mi je debilno razgovarati o ovome :)

www.stripovi.tk
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 23:44 (ivoleko).
17 godina
protjeran

debilno je to  da kolega sjedi pokraj mene i želi mi poslat file od par MB preko BT i nemože nego mora se prikačit na net, pa poslat mail pa ja moram na net primit mail.

Zašto komplicirat kad može jednostavno, ja uključim BT, on stisne send i ja primim jednostavno da jednostavnije nemože bit

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ti ljudi nisu normalni,ne razumijem nekoga tko ima iPhone 4 isad će bacati toliki novac na iPhone 4S. i koje su to velike promejne? Taj Siri uopće nije nešto posebno,jest malo bolje od aplikacija takve vrste koje se trenutno mogu nabaviti na pametnim telefonima (korisnicima Androida savjetujem da probaju Speaktoit Assistant). Svaka čast Apple-u što bilježi takve brojke u prodaji,ali ti ljudi mi nisu jasni nikako,ali ok,njihova lova,njihov izbor.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice