Reklame u uTorrentu

poruka: 32
|
čitano: 6.266
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Reklame u uTorrentu".
17 godina
Reklame u uTorrentu

ako će forsirati update na tu verziju ili ako reklame budu napadne (a budu, sve reklame su napadne i dosadne), lijepo u hosts file ubacit url od ad servera i ciao..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Reklame u uTorrentu
nixass kaže...

ako će forsirati update na tu verziju ili ako reklame budu napadne (a budu, sve reklame su napadne i dosadne), lijepo u hosts file ubacit url od ad servera i ciao..

Ili i dalje koristiti starije verzije, nije da im nešto fali...

17 godina
p0temk1n kaže...
nixass kaže...

rekoh, ako će forsirati..

neću se žuriti na taj update

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
p0temk1n kaže...
nixass kaže...

Imaju problema sa magnet linkovima.

14 godina
neaktivan

Valjda neće pokvariti najbolji klijent sa reklamama iako ih razumijem. Valja od nečega i živjeti.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
Reklame u uTorrentu

haha, a kao da netko gleda utorrent. Staviš skidati ... image linuxa ... i zaboraviš da utorrent uopće postoji.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reklame u uTorrentu

Ne kontam, kako ce sa reklamama iskoristiti uTorrent za dobro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Reklame u uTorrentu

Bit će kad ideš pauzirati torrent par || znakova, samo jedan je pravi dok ostali vode na Travian stranicu.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reklame u uTorrentu

Moraju ljudi od nećčeg' da žive. Nadam se da neće bit previše upadljive reklame i da će to lijepo posložit' sve.

0 0 hvala 0
16 godina
Reklame u uTorrentu

options > preferences > general > check for updates automatically... uncheck ... stvar riješena.

2 0 hvala 1
16 godina
Jizzy2007 kaže...

Ne kontam, kako ce sa reklamama iskoristiti uTorrent za dobro?

Pa isto kako svi uploaderi zaraduju na onim "file hosting servisima" (ilegalni ofc)... ili pak developeri na Androidu i sl. (legano), youtube takoder itd

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:29 (lovac82).
14 godina
neaktivan
Reklame u uTorrentu

Reklame igrica, filmova i softvera - čisto da ljudi znaju što sljedeće da skinu  {#}

Koi-dizajn jednog dana
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:36 (Zoki99).

0 0 hvala 0
15 godina

Ljudi ako budu napast sa reklamama samo promjenite torrrent klijent ima Vuze ima onaj BitComet ima ih još tona manjih te podjednako dobrih.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
Reklame u uTorrentu

Sta je toliki problem kliknuti na reklamu? danas bi malo tko uploadao da nema neku zaradu na tome... neces gledati u torrent klijent, otvoris > pokrenes download i minimiziras.... kao da je to neki problem. Pogledajte nase portale, banneri/oglasi skacu preko cijelog ekrana (dakle, nisi ih ti kliknuo sam, same su seotvorile) i ponekada je gotovo nemoguce naci "X"... ja cisto sumnjam da ce uTorrent ici u tom smijeru.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Reklame u uTorrentu

Ionako za par godina svi budemo morali prodat informatičku opremu, ugasit internet i struju te hodati po šumama, praviti kolibe i ubijati jedni druge da opstanemo.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

zato trebaš gledati reklame za oružje, alat za drvo, konzerve sa stogodišnjim trajanjem.... :-)

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
16 godina
Reklame u uTorrentu

Najbolja verzija.

Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

haha, a kao da netko gleda utorrent. Staviš skidati ... image linuxa ... i zaboraviš da utorrent uopće postoji.

...a i sa vecinom distro-a dolazi transmission. Tako da ako zatreba nesto skinuti... Menu > Internet > Transmission

14 godina
nul-3 kaže...

Ionako za par godina svi budemo morali prodat informatičku opremu, ugasit internet i struju te hodati po šumama, praviti kolibe i ubijati jedni druge da opstanemo.

DayZ :)

14 godina
neaktivan
Reklame u uTorrentu

Drago mi je da ce stavit reklame i zaradit koju kintu na meni. Taj program koristim 24/h dnevno skoro..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Zašto uopće nadograđivati.

17 godina
neaktivan

Brale drago mi je da za torrente ne koristim ovu aplikaciju !

Reklamirat će se različiti sadržaji – filmovi, igre, glazba, softver… Kako kažu iz uTorrentovog tima, „pokazat ćemo svijetu da se torrenti mogu iskoristiti za dobro“.

Reklame su dobro !? !? !?

{#}

http://i50.tinypic.com/293jdoo.jpg

P.S.

Sve marketinške "stručnjake" treba (zajedno sa bankarima, odvjetnicima i političarima) baciti u more sa blokom olova svezanim lancem za noge (i to iznad Marijanske brazde u Pacifiku) !

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 15:12 (Enkidu).
16 godina
Enkidu kaže...

P.S.

Sve marketinške "stručnjake" treba (zajedno sa bankarima, odvjetnicima i političarima) baciti u more sa blokom olova svezanim lancem za noge (i to iznad Marijanske brazde u Pacifiku) !

A nije ti problem koristiti besplatne svari?? Svaki dan koristiš google i youtube, a nisi se zapitao od čega oni žive?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
Reklame u uTorrentu

Youtube od googlea, a google od nas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Reklame u uTorrentu

Nisu problem reklame u uTorrent-u, nego sto mi Bram Coen (autor i vlasnik bit torrenta) djeluje kao lik koji je spreman unistiti korisnicko iskustvo da bi zavaljao reklame

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
sirka666 kaže...
p0temk1n kaže...
nixass kaže...

Imaju problema sa magnet linkovima.

verzija 2.2 nema nikakvih problema i odlicna je 

ima tocno ono sto ti treba i nista vise

http://revohd.com
17 godina
odjavljen
Reklame u uTorrentu

Ma neću više ni koristiti utorrent. Idem si kupit fotošop, autoked, maks pejn i cijelu plejadu filmova! (i još n stvari koje neću koristiti nikad za ništa)

Imam BF3, ne trebaju mi torrenti bičiz! {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Reklame u uTorrentu

ja a torrenti se koriste samo za piratstvo ?

http://revohd.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Arnold Layne kaže...

ja a torrenti se koriste samo za piratstvo ?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Reklame u uTorrentu

ja i dalje koristim verziju 2.2.1 koja je i najbolja

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 22:03 (alexspalato).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice