ako će forsirati update na tu verziju ili ako reklame budu napadne (a budu, sve reklame su napadne i dosadne), lijepo u hosts file ubacit url od ad servera i ciao..
ako će forsirati update na tu verziju ili ako reklame budu napadne (a budu, sve reklame su napadne i dosadne), lijepo u hosts file ubacit url od ad servera i ciao..
Ili i dalje koristiti starije verzije, nije da im nešto fali...
rekoh, ako će forsirati..
neću se žuriti na taj update
Imaju problema sa magnet linkovima.
Valjda neće pokvariti najbolji klijent sa reklamama iako ih razumijem. Valja od nečega i živjeti.
haha, a kao da netko gleda utorrent. Staviš skidati ... image linuxa ... i zaboraviš da utorrent uopće postoji.
Ne kontam, kako ce sa reklamama iskoristiti uTorrent za dobro?
Bit će kad ideš pauzirati torrent par || znakova, samo jedan je pravi dok ostali vode na Travian stranicu.
Moraju ljudi od nećčeg' da žive. Nadam se da neće bit previše upadljive reklame i da će to lijepo posložit' sve.
options > preferences > general > check for updates automatically... uncheck ... stvar riješena.
Ne kontam, kako ce sa reklamama iskoristiti uTorrent za dobro?
Pa isto kako svi uploaderi zaraduju na onim "file hosting servisima" (ilegalni ofc)... ili pak developeri na Androidu i sl. (legano), youtube takoder itd
Reklame igrica, filmova i softvera - čisto da ljudi znaju što sljedeće da skinu
Ljudi ako budu napast sa reklamama samo promjenite torrrent klijent ima Vuze ima onaj BitComet ima ih još tona manjih te podjednako dobrih.
Sta je toliki problem kliknuti na reklamu? danas bi malo tko uploadao da nema neku zaradu na tome... neces gledati u torrent klijent, otvoris > pokrenes download i minimiziras.... kao da je to neki problem. Pogledajte nase portale, banneri/oglasi skacu preko cijelog ekrana (dakle, nisi ih ti kliknuo sam, same su seotvorile) i ponekada je gotovo nemoguce naci "X"... ja cisto sumnjam da ce uTorrent ici u tom smijeru.
Ionako za par godina svi budemo morali prodat informatičku opremu, ugasit internet i struju te hodati po šumama, praviti kolibe i ubijati jedni druge da opstanemo.
zato trebaš gledati reklame za oružje, alat za drvo, konzerve sa stogodišnjim trajanjem.... :-)
haha, a kao da netko gleda utorrent. Staviš skidati ... image linuxa ... i zaboraviš da utorrent uopće postoji.
...a i sa vecinom distro-a dolazi transmission. Tako da ako zatreba nesto skinuti... Menu > Internet > Transmission
Ionako za par godina svi budemo morali prodat informatičku opremu, ugasit internet i struju te hodati po šumama, praviti kolibe i ubijati jedni druge da opstanemo.
DayZ :)
Drago mi je da ce stavit reklame i zaradit koju kintu na meni. Taj program koristim 24/h dnevno skoro..
Zašto uopće nadograđivati.
Brale drago mi je da za torrente ne koristim ovu aplikaciju !
Reklamirat će se različiti sadržaji – filmovi, igre, glazba, softver… Kako kažu iz uTorrentovog tima, „pokazat ćemo svijetu da se torrenti mogu iskoristiti za dobro“.
Reklame su dobro !? !? !?
http://i50.tinypic.com/293jdoo.jpg
P.S.
Sve marketinške "stručnjake" treba (zajedno sa bankarima, odvjetnicima i političarima) baciti u more sa blokom olova svezanim lancem za noge (i to iznad Marijanske brazde u Pacifiku) !
P.S.
Sve marketinške "stručnjake" treba (zajedno sa bankarima, odvjetnicima i političarima) baciti u more sa blokom olova svezanim lancem za noge (i to iznad Marijanske brazde u Pacifiku) !
A nije ti problem koristiti besplatne svari?? Svaki dan koristiš google i youtube, a nisi se zapitao od čega oni žive?
Youtube od googlea, a google od nas
Nisu problem reklame u uTorrent-u, nego sto mi Bram Coen (autor i vlasnik bit torrenta) djeluje kao lik koji je spreman unistiti korisnicko iskustvo da bi zavaljao reklame
Imaju problema sa magnet linkovima.
verzija 2.2 nema nikakvih problema i odlicna je
ima tocno ono sto ti treba i nista vise
Ma neću više ni koristiti utorrent. Idem si kupit fotošop, autoked, maks pejn i cijelu plejadu filmova! (i još n stvari koje neću koristiti nikad za ništa)
Imam BF3, ne trebaju mi torrenti bičiz!
ja a torrenti se koriste samo za piratstvo ?
ja i dalje koristim verziju 2.2.1 koja je i najbolja