U redovima za iPad 2!

poruka: 425
|
čitano: 92.663
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U redovima za iPad 2!".
15 godina
neaktivan
Re: U redovima za iPad 2!
ukay1000 kaže...

Imam prijatelja koji ima svoj restoran. Zaradjuje masu para. Da ga pitamo da kupi jedno 3-4 komada pa da umjesto tacne konobari nose ajped? Siguran sam da ce za 2 mjeseca otplatiti sve.

a da tebe zaposli da gostima čistiš cipele dok jedu i ti bi dobio neku svrhu u životu.

ja koristim ipad za rad (i još štošta toga). poznajem još puno ljudi koji ga koriste. neki za rad, neki za zabavu, neki za čitanje... to što ti ne shvaćaš da taj uređaj ima svrhu samo tebe definira kao osobu koja bi trebala raditi ovo gore...

17 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

Plaćena reklama bug-u. I dobro,neka je.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

Razmislite pogledati tehnikalije prije pukog trošenja i stajanja u redovima, da je to močan stroj ja se prvi klanjam ali brate nije to je igračkica za klince dovoljno jaka za klince početnike ali za odrasle ljude nije, ista stvar je i sa netboocima da ne bi bilo greške ali oni bar nisu 6000kn

bug caruje, um klade valja

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ja gledam tehničku stranu uređaja, 2011. je, tehnička strana uređaja nula bodova i to je to!! i sad sam opet hater jel? lol

reci mi nešto drugo što je toliko lagano, ima sve karakteristike ipada ili bolje, i njegovu funkcionalnost (prenosivost, baterija...) i ja odmah bacam ipad u smeće

17 godina
profa31 kaže...
ukay1000 kaže...

Imam prijatelja koji ima svoj restoran. Zaradjuje masu para. Da ga pitamo da kupi jedno 3-4 komada pa da umjesto tacne konobari nose ajped? Siguran sam da ce za 2 mjeseca otplatiti sve.

a da tebe zaposli da gostima čistiš cipele dok jedu i ti bi dobio neku svrhu u životu.

ja koristim ipad za rad (i još štošta toga). poznajem još puno ljudi koji ga koriste. neki za rad, neki za zabavu, neki za čitanje... to što ti ne shvaćaš da taj uređaj ima svrhu samo tebe definira kao osobu koja bi trebala raditi ovo gore...

Ti i tvoji poznanici.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
17 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ja gledam tehničku stranu uređaja, 2011. je, tehnička strana uređaja nula bodova i to je to!! i sad sam opet hater jel? lol

Ajde klinac ne trkeljaj. koja tehnička strana? Jel ti imaš ideje ikakve o čemu pričaš?? Daj mi alternativu dvojezgrenom ARM dizajnu i dvojezgrenom PowerVR-u za mobilnu platformu u ovom trenutku? Za uređaj od pola kila sa ekranom od deset inča. Nema? Količina gluposti koji određeni idioti da ih ne spominjem poimenice ovdje prosipaju je daleko veća od ovih kojima je dosadno u životu pa vise u redu za bilo što, a da nije crni kruh. Stvarno ste hrpa bubuljičavih frustriranih klinaca koji veze s vezom nemaju, a jedina preokupacija vam je igranje igara na svojim plastičnim kantama koje ste premasno preplatili. 

A.
15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Ti i tvoji poznanici.

fak, kak si duhovit. baš se vidi kak razmišljaš svojom glavom. ne, ček. ovu fotku nisi sam smislio. ustvari nemaš pojma zašto bi netko tko je kupio ipad bi ovca, jer ga nisi nikada ni vidio. ali se osjećaš kao frajer kad ovako nešto napišeš... ;)

15 godina
neaktivan

a jedina preokupacija vam je igranje igara na svojim plastičnim kantama koje ste premasno preplatili.

_____

Bingo !

Ali bitno da je apple sranje i pretplacen.

16 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

profa ako nisu sposobni napraviti nešto bolje, bolje da ni ovo ne rade tehnički smiješan uređajčić daj mu gle proc i rezoluciju ne znam dali da plačem ili da se smijem, ali ako je to tebi potrebno uživaj ja nisam ljubomoran imam močniju prenosivu stvar i preferiram fizičke tipke na kojima sam od zx spectruma stvar navike

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 16:24 (Oldy).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

artfull ja imam 40 godina za tvoju informaciju malo snizi tenzije dok sam ja prčkao po tim stvarima ti si se motao tati po jajima ok?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

profa ako nisu sposobni napraviti nešto bolje da ni ovo ne rade tehnički smiješan uređajčić daj mu gle proc i rezoluciju ne znam dali da plačem ili da se smijem, ali ako je to tebi potrebno uživaj ja nisam ljubomoran imam moniju prenosivu stvar i preferiram fizičke tipke na kojima sam od zx spectruma stvar navike

a što bi ti to radio da ti treba veća rezolucija i bolji proc u ovom trenutku? o čemu ti pričaš? zato što nema fizičke tipke onda nema svrhu? pobogu, daj jedan argument

p.s. kad već spominješ spectruma, na njemu sam počeo zarađivati pare. a vidi proc i rezu kod njega :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 16:24 (profa31).
17 godina
neaktivan
Oldy kaže...

artfull ja imam 40 godina za tvoju informaciju malo snizi tenzije dok sam ja prčkao po tim stvarima ti si se motao tati po jajima ok?

Ispričavam se, onako bi te nezrelost mogla opravdati, ovako ništa.

A.
17 godina
profa31 kaže...
ukay1000 kaže...

Ti i tvoji poznanici.

fak, kak si duhovit. baš se vidi kak razmišljaš svojom glavom. ne, ček. ovu fotku nisi sam smislio. ustvari nemaš pojma zašto bi netko tko je kupio ipad bi ovca, jer ga nisi nikada ni vidio. ali se osjećaš kao frajer kad ovako nešto napišeš... ;)

Ironija je sto sam, kao sto sam vec rekao, okruzen Apple proizvodima mozda vise od ikoga ovdje na forumu - svakodnevno. Dati 4500 kuna da upravljas daljinski Mac-om, citas, igras jednostavne igre prckajuci po ekranu...(to su tvoji argumenti). Ahhh i onda mene ici nazivati djetetom kao sto to radi Artfull? :))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

Ja nisam rekao da nema svrhe zato što nema fizičku tipkovnicu ja sam rekao da ja takvu preferiram, osim toga čuo sam da ako hoćeš pisati bilo kakav ozbiljniji tekst da se priključuje vanjska tipkovnica? toliko o tom konceptu općenito

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
profa31 kaže...
ukay1000 kaže...

Ti i tvoji poznanici.

Ironija je sto sam, kao sto sam vec rekao, okruzen Apple proizvodima mozda vise od ikoga ovdje na forumu - svakodnevno. Dati 4500 kuna da upravljas daljinski Mac-om, citas, igras jednostavne igre prckajuci po ekranu...(to su tvoji argumenti). Ahhh i onda mene ici nazivati djetetom kao sto to radi Artfull? :))

Ti si okružen apple proizvodima ... vauuu ... a svi ostali nisu okruženi PC jima i windozama pa nam ti i slični trebate pričati bajke o windows 7 i kantama koje slažete za 6-7 i više tisuća kuna i koje su u trenutku kad ste ih sastavili izgubile 50% od vrijednosti, a i inače ste ih preplatili za 100% al ajde da vam služe za išta korisno još bi rekao .. .a upravo to "korisno" vam je najjači argument kad blatite ljude koji su dali lovu za nešto što im je ok ... što god to bilo.

A.
15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Pretpostavljam da onda radiš u prodavaonici u kojoj se prodaju i appleovi uređaji (servisu ili čemu god takvom). ali to te i dalje ne definira kao osobu koja zna što bi s ipadom, ili bilo kojim apple proizvodom.

ja ih koristim svaki dan. još jednom, s ipadom zarađujem. ne tako što upravljam daljinski macom, čitam ili igram jednostavne igre (kada sam to uopće spomenuo da radim???).

novci koje sam dao mi u tom trenutku nisu bili toliko bitni jer sam izračunao da ću ih brzo vratiti nazad koristeći ga. i to jesam li dao toliko, više ili manje, je nebitno za raspravu ima li taj uređaj svrhu.

p.s. izjavom da daljinsko upravljanje macom (il pcijem) je glupost. obezvređuješ posao osoba koje se bave adminstracijom računala na mreži, jer oni se isto tako sam spajaju daljinski na računalo

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 16:37 (profa31).
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ja nisam rekao da nema svrhe zato što nema fizičku tipkovnicu ja sam rekao da ja takvu preferiram, osim toga čuo sam da ako hoćeš pisati bilo kakav ozbiljniji tekst da se priključuje vanjska tipkovnica? toliko o tom konceptu općenito

ti si čuo... eh, ja dnevno napišem cca 4 kartice teksta na ipadu. toliko o tvojim argumentima

14 godina
protjeran
mighty99 kaže...

profa31

Mozes si slobodno instalirati app iteleport jadu.

S Ipada se spojis na svoj kompjuter, bilo desktop ili laptop kuci, i radis preko ipada kao da si doma za kompom.A mozes biti na drugom kraju svijeta.

Ali dabe ti je objasnjavati nesto nekima koje vise vodi neka mrznja i stereotipi protiv ipada, nego argumentirane cinjenice.

Ja to radim recimo na iphoneu, pa se cudom cude, kako ja prckam po kompjuteru preko iphonea.Onda je odjednom iphone vauu uredaj, a 5min prije su ga pljuvali.

Pola takvih "strucnjaka" je i na ovom forumu...

To sam iPhone moze?

ROFL

Imas TeamViewer na Android platformi.

World Of Tanks nick: TheChosen
16 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

mogu misliti koliko je to praktično pisanje, no anyway tablet je tek u povojima kao koncept treba puno mlijeka papati da bi bilo nešto od njega za sada se ne isplati lupati velike novce za njega ende kraj

0 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...

Ti si okružen apple proizvodima ... vauuu ... a svi ostali nisu okruženi PC jima i windozama pa nam ti i slični trebate pričati bajke o windows 7 i kantama koje slažete za 6-7 i više tisuća kuna i koje su u trenutku kad ste ih sastavili izgubile 50% od vrijednosti, a i inače ste ih preplatili za 100% al ajde da vam služe za išta korisno još bi rekao .. .a upravo to "korisno" vam je najjači argument kad blatite ljude koji su dali lovu za nešto što im je ok ... što god to bilo.

Tvoj problem je kaj neces priznati (kao i tvoji istomisljenici) da Apple proizvodi suxaju i da za iste novce mozes dobiti bolje. To je sve.  Stariji windowsi suxaju ali s izlaskom sedmice stvari krecu prema boljem za  Microsoft, najbolji windowsi ikada. Istina, mozes istu gresku napraviti i sa PC-em, tj. dati previse love a dobiti nista, ali ako si imalo razuman i uzmes ono sto ima najbolji omjer ulozeno/dobiveno profitirat ces puno vise nego sa ikojim Apple proizvodom. Apple proizvodi su neisplativ novcani overkill. S lijepim balansom sve mozes postici ali fine guze poput vas to ne kuze i uzdizu Apple u nebesa pritom ignorirajuci zdrav razum.

Samsung Galaxy S i 2, LG Optimus 2x, Motorola Atrix > Svi ajfoni do sada

Dobro izbalansiran PC > Bilo koji iMac

Dobro izbalansiran laptop > bilokoji MacBook

Za Padove trenutno ne znam jer im ni sam ne vidim neku svrhu osim gluposti. (i na tome se zaradjuje)

Mp3/4 playere da ne spominjem uz vojsku mobitela koji potonje podrzavaju

Pa ti kupuj Apple proizvode. Facetime. PFF Oo

15 godina
neaktivan
TheChosen kaže...
mighty99 kaže...

profa31

Mozes si slobodno instalirati app iteleport jadu.

S Ipada se spojis na svoj kompjuter, bilo desktop ili laptop kuci, i radis preko ipada kao da si doma za kompom.A mozes biti na drugom kraju svijeta.

Ali dabe ti je objasnjavati nesto nekima koje vise vodi neka mrznja i stereotipi protiv ipada, nego argumentirane cinjenice.

Ja to radim recimo na iphoneu, pa se cudom cude, kako ja prckam po kompjuteru preko iphonea.Onda je odjednom iphone vauu uredaj, a 5min prije su ga pljuvali.

Pola takvih "strucnjaka" je i na ovom forumu...

To sam iPhone moze?

ROFL

Imas TeamViewer na Android platformi.

Odlicno, bas mi je drago.

Samo sto si potpuno promasio poantu ;)

15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

mogu misliti koliko je to praktično pisanje, no anyway tablet je tek u povojima kao koncept treba puno mlijeka papati da bi bilo nešto od njega za sada se ne isplati lupati velike novce za njega ende kraj

i dalje nisi u stanju smisliti niti jedan argument. tužno

15 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

Tvoj problem je kaj neces priznati (kao i tvoji istomisljenici) da Apple proizvodi suxaju i da za iste novce mozes dobiti bolje. To je sve

________

A sto mozes dobiti isto za manje novce?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Kao prvo iPad košta u ovom trenutku 3800kn a ne 4500kn što je ipak bitna razlika na tu cijenu. Za par mjeseci ce mu vjerojatno pasti

cijena kao i jedinici na nekih 2800kn što je sasvim ok. S obzirom da neka tipkovnica za igranje

igrica i nikakvu produktivnost može koštati 1000kn a neki mobiteli koji nisu nu smartphonei oko 1500kn, može i ovo 3800kn.

Kome treba ili želi, kupit ce si to. A tko ne, poput tebe neznam zašto uopce razmišlja i razglaba o iPadu?

Osim toga ti ljudi koji kupuju iPad, troše li oni tvoju lovu?

Osjecaš li se ti nadmocnije i pametnije kad kažeš nekom jabucaru da je ofca?

Mislim cijela ova tema je poput ispiranja mozga. Jedni odobravaju kupnju tih ljudi, a drugi ih bez ikakava razloga napadaju.

Oldy kaže...

Ti govoriš puno u tehnickom smislu i o nekim urnebesnim procesorima i rezolucijamakoje bi po tebi tableti trebali imati.

Dakle ok, prihvatit cu da je Apple bezobrazan što nudi nešto tako "slabo" ako mi uspješ naci nešto poput tableta

(da ima touchscreen minimalno   10", da mu baterija traje 10h najamnje,  da se ne pregrijava jer se ipak drži u rukama,

da je necujan jer se mora moci koristit za citanje, da je težine do 600g, da je dimenzija iPada i <8mm debljine, da ima

fluidan i stabilan OS potpuno prilagođen touchscreenu i imun na viruse i preko 400000 aplikacija za njega na 1 mjestu),

da košta 499$ i da ima zahtjeve koje ti stavljaš pred Apple da bi po tebi bio tahnicki moderan

(da ima takav procesor koji spominješ, da ima tu FullHD rezoluciju).

Shvacaš li da je to neizvedivo u današnjim uvjetima? Mislim ako nađeš, savka ti cas, skidam kapu i priznajem da si u pravu.

I ne samo to, odmah vadim 499$ i kupujem jer to doista je bolje od bilo kojeg iPada.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
15 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

{#}

HP Envy - 14 000 kn.

Usporeduj stvari kakvim jesu, taj model je u klasi macbooka.

A ne HP/bilo koji plasticni shit laptop od 3-4k kuna.

I tu ga macbook dere u potpunosti.

Samo da se nasmijem na onu dodanu bateriju koja se montira ispod, do propalog pokusaja kopiranja appleovog trackpada.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Tvoj problem je kaj neces priznati (kao i tvoji istomisljenici) da Apple proizvodi suxaju i da za iste novce mozes dobiti bolje. To je sve.  Stariji windowsi suxaju ali s izlaskom sedmice stvari krecu prema boljem za  Microsoft, najbolji windowsi ikada. Istina, mozes istu gresku napraviti i sa PC-em, tj. dati previse love a dobiti nista, ali ako si imalo razuman i uzmes ono sto ima najbolji omjer ulozeno/dobiveno profitirat ces puno vise nego sa ikojim Apple proizvodom. Apple proizvodi su neisplativ novcani overkill. S lijepim balansom sve mozes postici ali fine guze poput vas to ne kuze i uzdizu Apple u nebesa pritom ignorirajuci zdrav razum.

Za Padove trenutno ne znam jer im ni sam ne vidim neku svrhu osim gluposti. (i na tome se zaradjuje)

to sve govoriš iz iskustva? radio si na macu? imao ga par godina? instalirao sve i svašta, radio update, brisao, brljavio, programirao, crtao, rezao, štogod? pa onda nakon nekoliko godina usporedio s pc svijetom i imaš konkretne zaključke?

16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
APazinjan kaže...

Osobno, ne volim Apple i osječam antipatiju prema svim korisnicima njegovih poizvoda.

Izrazito inteligentna izjava.

Generalizacija at it's finest.

Zahvali ostalima ;) Inače nisam za generalizaciju, ali ovi su ga stvarno pretjerali.

Mislim da se pojam generalizacija upotrebljava kada neka manjina koja spada u određenu grupu radi nešto, i onda je ostatak (cvećinski) te grupe markiran kao činitelji toga istog.

Ovdje je stvar obrnuta, na 100 onih koji imaju Apple proizvode, 2 koriste to kako spada, ostali su cool.

http://dizanje-ratia.info
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
artfull kaže...

da naravno. Gle, neću windoze, ne volim ih, ružni su mi i nelogični. PC hardware koji mi se sviđa košta više a ne manje od Appleovog. I opet dobijem OS i programe koje ne želim. Linux koji bi ideološki i podržao ne podržava ono što meni plaća račune.

Niti jedna firma trenutno ne nudi ono što nudi apple, svoj hw, sw i ekosustav + sve ostalo od drugog svijeta ( windoze, linux, whatever mi treba za testiranje ). Kao bonus dobijem top notch hw i OS dizajn, wow faktor i eleganciju i užitak za oči i uši , dodaj još i zavist apple hatera. Da, i miran san što se sigurnosti tiče, ne treba mi nikakav antivirus niti spyware terminator ... da ne nabrajam sad ostale prednosti.

Što se "tehnologije" tiče u postojećem iPadu ... ajde genijalci, sastavite nešto bolje od off the shelf komponenti, a da ostavite postojeći form faktor i autonomiju ... 

A.
14 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

LOL, naslov me podsjetio na onu prvoaprilsku šalu od Think Geek-a. "Same kids get the chance to wait in line to get that chance to wait in line! I mean... that's why we do it!" {#}

Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To samo dokazuje (po ne znam koji put) kakve su ljudi ovce. Uz dobru reklamu, uskoro će počet doslovno govna prodavat. Stajat u redovima za kupit neko govno. Imaju ga svi, moraš ga imat i ti.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice