Intel Celeron 2.66Ghz (jednojezgreni, 256kb l2 cache) 1gb ram, gforce 8400 256mb 64bit, 16shadera
igrao sam ga na 800*600 low i imao sam oko 30fps.
Tema je: "Prodaja igara u slobodnom padu", a ne "Prodaja crysis u slobodnom padu", zato mislim da ici dalje sa ovom igrom je nefer za temu. Ipak, 30fps sa celeronom!? Ja sam ovu igru odavno deinstalirao, ali koliko se secam, u folderu \Crysis\Bin32 je bio jedan .bat za CPU i jedan .bat za GPU. Namesti postavke i pokreni test pa vidi koliko ces imati fps-a. Uzmi jos u obzir da u testu nije bilo efekata eksplozija i slicno vec su bili flyby ako se ne varam.
.
@naxeem - jos uvek je rano da bih zvao neke ljude koji jos uvek imaju konfiguracije od vremena kada je igra izasla, a i mrsko mi je kopati u podrumu po starim casopisima da bih video tacne podatke. Jednostavno mi je mrsko objasnjavati se oko necega sto ti mislis da je relevantno, a ipak nije. Ne znam sta hoces da dokazes. Cak ni sam Crysis nije relevantan za temu jer je moj osvrt bio da je razlog za slabu prodaju crysisa kriva piraterija, a ipak nije. Igra je imala ocenu od 90 do 94 po nemackim casopisima, (valjda zbog Cryteka), ali od strane igraca nikad vise od 80, (bar dok sam pratio "uspeh i pad" igre). Secam se da se na tadasnjoj masini P4 3.4 giga vukao kao krepana macka, za to da shvatis nije ti potrebna neka nauka.
Obecali su da je sve optimizirano i nastimano sa Warheadom i jos uvek osecam bol u dzepu zbog 35 eura za tu laz.
Na kraju - jel imas igru? jesi je igrao? Na kojoj masini? Koliko fps imas/si imao?