Procurila beta Windows 7 SP1

poruka: 39
|
čitano: 10.428
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Procurila beta Windows 7 SP1".
16 godina

Evo ,malo detaljnije o SP1 - KLIK

I da ,na kraju instalacije ,nakon restarta dobijete watermark!! Navodno ima novija verzija ,ali ta još nije leakana!!

Uglavnom ,sve imaju  watermark i rok trajanja ,pa ko voli ,nek izvoli!! Plač

Najbrže ,možete ga naći na Keznews ,zajedno sa hashevima za provjeru!!

Instalacija Instalacija
Završetak Završetak
I nakon restarta - watermark! :=(((((((( I nakon restarta - watermark! :=((((((((
Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 17:27 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A moze i bet watermarka

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Procurila beta Windows 7 SP1

Naravno da može ,ali nije uopće stvar u watermarku (njega se riješiš u dva klika) ,nego u datumu koji ide uz njega!

Možeš ga sakrit u winwer-u ,but clock is still ticking!! Izlanuo se

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
kizo2703 kaže...

Naravno da može ,ali nije uopće stvar u watermarku (njega se riješiš u dva klika) ,nego u datumu koji ide uz njega!

Možeš ga sakrit u winwer-u ,but clock is still ticking!! Izlanuo se

Sigurno do2011 bude neko rijesenje i za to.

15 godina

OK, vi koji ste instalirali tu betu...sta se promjenilo!? Svaki update na jednome mjestu..i sta jos su "zakrpali" te dali se vide kakve promjene u samome radu OS-a?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 21:53 (win32).
16 godina
win32 kaže...

OK, vi koji ste instalirali tu betu...sta se promjenilo!? Svaki update na jednome mjestu..i sta jos su "zakrpali" te dali se vide kakve promjene u samome radu OS-a?

radi sve isto kao i prije

15 godina

OT:

Molim nadlezne da mi pokazu u ovoj temi gdje sam ja i sta sam ja REKLAMIRAO te radi cega sam dobio ban konkretno!?

Tu nikakve reklame nema...u niti jednome mojem postu!

Te bih posebno molio osobu ciji ne nick F1-Ivo da mi pokaze bilo kakvu reklamu u mojem postu na ovoj temi i da mi objasni ovo sto je rekao na PM:

"Link na komponentu u nekom dučanu nije reklamiranje."

Da mu mogu poslati PM rijesili bi to preko PM.

Sto se tice teme....skinio sam si SP1 no jos cu ipak malo sacekati sa instaliranjem...posto ionako imam svaki update pa cu cekati puno verziju SP1.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 11:18 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

možda si samo nešto protiv bug-a reko :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cekpi kaže...

možda si samo nešto protiv bug-a reko :)

Ma zaboli me iskreno....hocu samo da mi se odgovori gdje i sta sam ja to reklamirao u OVOJ TEMI.....a direktan link na neki proizvod u nekoj trgovini npr. nije reklamiranje kao sto "neki" kazu...

P.S.

No zato mi je drugi moderator @mbaksa lijepo odgovorio na PM sto cijenim, pogotovo iskrenost:

Moje isprike, potkrala mi se greska - karton je naravno trebao ici onome koga si kritizirao, a ne tebi. Karton koji sam ti pogreskom dodijelio sam obrisao i s nase strane kao da nikad nije postojao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 14:12 (win32).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice