Premijerka, informatika i kineski kolačići

poruka: 39
|
čitano: 5.137
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Premijerka, informatika i kineski kolačići".
17 godina
neaktivan

Baš sam se pitao kako će je dočekati. E, sad znamo. Nije to jako čudno budući da je u ekipi vjerojatno bilo dovoljno luftiguza koji zahvaljujući pedigreu (porijeklom iz pravog sela!) zauzimaju negdje poziciju IT managera neovisno o eventualnoj stručnosti. Stvarno je potrebno biti dobro umočen ili cijepljen od inteligencije pa da se Premijerku dočeka pljeskom - osim ako nije po njenim ušima.

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nevjerojatno, nisam niti pogledao tko je autor, ali se odma skuži da je to Oleg. Odlično rečeno, Oleže.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

To se Kosorica ulizuje malo. Sad ćete vidjeti kad lupi novi porez na informatičku opremu i softver!!! :)

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Premijerka, informatika i kineski kolačići

A koji je broš u igri? Slabo se vidi na slikama..

16 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...

Nevjerojatno, nisam niti pogledao tko je autor, ali se odma skuži da je to Oleg. Odlično rečeno, Oleže.

Slažem se u potpunosti. Ja sam odmah skužio da je on. Ova ga rečenica odala:

U obilju fraza i politički obojanih govora, nastup Luke i Darka djelovao je kao šaka u oko (ili su pak kao šaka u oko djelovali nastupi ovih drugih - ovisi iz kog kuta gledate).

Way to go Oleg! Odličan tekst...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
bed kaže...

A koji je broš u igri? Slabo se vidi na slikama..

Možda zagriznuta jabuka s jednim listom Smijeh.

http://free-iphone-3gs-ipad-ipod-touch-google-android.webstarts.com
17 godina
neaktivan

Bilo na tv-u, da je dotična baba bila impresionirana nekim MS-ovim proizvodom za praćenje osoba, tako da već razmišlja o kupovini tog proizvoda(nisam upućen točno o čem se radi) kako bi imala uvijek na oku svoje pijune(ministre) jer joj se kao često na mobitel ne javljaju...

A to će platiti tko drugi nego porezni obveznici...

Toliko o ambicijama i općenito želji vrha da se oslobodi microsoftovih ralja i skupih licenci...

Sve me žene oko kuće jure, kaže majka to je zbog frizure...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

"Bojan Hadžisejdić, stručnjak za rješenja za javnu upravu"

Kod nas NEMA nikakvih rješenja u javnoj upravi, a pogotovo ne stručnih. Tako da me živo zanima šta je ovaj lik drobio. Prije koji dan je objavljeno da su u "pogon" pušteni elektronski recepti (ili kako li su ih već nazvali). Sjetili se. Država je izvalila 50 milijuna kuna za ultra jednostavam sustav nekoj velikoj firmi koja je outsource-ala neku malu firmicu za 30-40 tisuća kn i eto ti naših stručnih rješenja... Stidite se Kingovi, Msan-ovi i ini...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Luka ako ne doneseš koju majicu nema cedevite u pola litre!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eh... WinDays... Kosor... Dnevnik... antikrizni plan... poetski pokriveno na Bug.hr... Sve je jasno...

Svi Spremni!!?

Imamo Margaret Thatcher!

Zaostajanje cjelokupne drustveno politicke situacije u odnosu na slobodan, demokratski ter kapitalisticki (:cinizam:) uzor je ionako je oko 30-tak godina tako da na dobrom smo putu... 2090...

http://www.eveonline.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 4:16 (PureEntity).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kosor je ponovila neka opća mjesta svoje frazeologije, glavne crte svoj zadnjeg programa, uz napomene kako nema odustajanja i ovaj put se misli ozbiljno

LOLČINA

Što bi značilo da su se do sada sprdali/rugali sa nama, blago nama s neozbiljno/ozbiljnim političarima Plač

Peace and Love _ Frankenstein Build

1 0 hvala 0
17 godina
I ve neš pil? Neš vraga.
Da je meni dat vlast na jedno popodne kako bi neke ljude mrak progutal.
17 godina
NEW_MAN kaže...
I ve neš pil? Neš vraga.

Hehe, da samo neke. Pola hrvatske bi izbrisao iz povijesti.

17 godina
indig0F10w kaže...
NEW_MAN kaže...
I ve neš pil? Neš vraga.

Hehe, da samo neke. Pola hrvatske bi izbrisao iz povijesti.

Moj program za spas Hr je 500k pa si ti misli.

Sam bog kaj mi žena ima austrijsko državljanstvo pa se polako pakiramo za Graz. Tak i tak mi je iz Međimurja bliže Graz nego Zg a godišnje vinjete za Slo i Austriju su mi jeftinije za nekih 12000 kn nego vožnja po našem autoputu do Zg.

15 godina
neaktivan

"Dojam je - ako joj "tehnička inteligencija" tako iskreno plješće, na što se onda smiju žaliti u slobodno vrijeme?"

Mala digresija na dojam. 

Nisu puštali van ljude kako su ono rekli "do prvog pljeska". Stoga vjerujem da su pritisnuti fiziološkim potrebama pljeskali kao ludi.

Iskreno me malo podsjetilo na priče o Rusiji u doba Staljina

Cool

http://itzasve.bloger.hr http://forum.mscommunity.org

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Potemkinova sela

Margot

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kod nas NEMA nikakvih rješenja u javnoj upravi, a pogotovo ne stručnih. Tako da me živo zanima šta je ovaj lik drobio. Prije koji dan je objavljeno da su u "pogon" pušteni elektronski recepti (ili kako li su ih već nazvali). Sjetili se. Država je izvalila 50 milijuna kuna za ultra jednostavam sustav nekoj velikoj firmi koja je outsource-ala neku malu firmicu za 30-40 tisuća kn i eto ti naših stručnih rješenja... Stidite se Kingovi, Msan-ovi i ini...

Neće se ti nikad stiditi. Nemaju obraza.

16 godina
neaktivan
IT ZA SVE kaže...

"Dojam je - ako joj "tehnička inteligencija" tako iskreno plješće, na što se onda smiju žaliti u slobodno vrijeme?"

Mala digresija na dojam. 

Nisu puštali van ljude kako su ono rekli "do prvog pljeska". Stoga vjerujem da su pritisnuti fiziološkim potrebama pljeskali kao ludi.

Iskreno me malo podsjetilo na priče o Rusiji u doba Staljina

Cool

To je standardna securtiy procedura...

Idemo mi u smjeru Bugarske... a možda čak i Kube.

15 godina
neaktivan

"... Možda neka venecijanska mudrost skrivena u dagnji? Daj šta daš, kriza je... "

Lijepo se nasmijah. Smijeh

Kako volim ove Olegove tekstove prožete humorom i cinizmom. Predobro.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Nakon "tehničara" govornice se uhvatila i premijerka, pozdravljena prilično burnim i ne-glumljenim pljeskom nazočnih."

Da sam bio u dvorani, sramio bih se da me se stavi u taj kontekst. Jeste li sigurni da nije bilo prijetnji nazočnima od strane sigurnosnih službi? - Jer toj kokoši nitko normalan ne može pljeskati ako se ne boji za vlastitu obitelj...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran

dao sma jucer komentar i danas ga nema... obrisan ?

zasto ?

zato jer sam reko smoje misljenje o ovojdegutantnoj pšrofasistickoj kokoshi ?

jel to grijeh ? demokracija je grijeh i na bug onlineu...

JA SAM PRESRETAN sto sam s windeysa otisao nakon rucka... jer biti u istoj prostoriji s tom nedemokratski nametnutom politickom vodjicom je neprihvatljiv cin, tko tu kokos postuje i smatra da je ona premjerka je odavno ishlapio(mozak mislim)

MICROSOFT JE VIM CINOM DOKAZAO svoju pristranost jer politika i informatika nemaju niti jendu poveznicu, ne u nasoj zemlji....

w la revolusion

smrt fasizmu (jadrkanki)

w la demokracija, ali ova di ja pisem a vi citate i ne briste postove!

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TranceMight kaže...

dao sma jucer komentar i danas ga nema... obrisan ?

zasto ?

zato jer sam reko smoje misljenje o ovojdegutantnoj pšrofasistickoj kokoshi ?

jel to grijeh ? demokracija je grijeh i na bug onlineu...

JA SAM PRESRETAN sto sam s windeysa otisao nakon rucka... jer biti u istoj prostoriji s tom nedemokratski nametnutom politickom vodjicom je neprihvatljiv cin, tko tu kokos postuje i smatra da je ona premjerka je odavno ishlapio(mozak mislim)

MICROSOFT JE VIM CINOM DOKAZAO svoju pristranost jer politika i informatika nemaju niti jendu poveznicu, ne u nasoj zemlji....

w la revolusion

smrt fasizmu (jadrkanki)

w la demokracija, ali ova di ja pisem a vi citate i ne briste postove!

dugo vec nisam vidio jos nekog nesretnika kojemu se kao i meni  - obrisali post,  zato sto je iznio svoje misljenje

mogu ti reci samo jedno - join the club! 

nigdje se ne postuje demokracija pa nema potrebe niti ovdje da se postuje

(iako, mislim da u Ustavu RH pise da svatko ima pravo na svoje misljenje)

17 godina

Koliko sam ja primjetio svi "pametni" su otišli doma prije nego je Jaca uopće i došla (mi smo je sreli na ipsilon-u).

Normalno da se orio pljesak, kad je ostala samo bagra kojoj Jacina politika ide u korist i koji većinom maste brk na radnom puku. Radni puk je već odavno otišao doma, a valjda ih ni security nebi pustio nutra da su ostali.... Uopće me nije zanimao njezin govor, dok je ona držala govor mi smo pili čaj na benzinskoj i bilo mi je bolje :) i zanimljivije.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

4 0 hvala 0
17 godina

Zene govore kako bi bilo da one vladaju drzavama.

Kazu da bi sve bilo dobro, da bi vladala sloga i mir.

Jaca je pobila tu teoriju i srezala je u korijenu.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 11:06 (Psiho246).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

blazena javna nam uprava :)

najbolji klijenti :)

17 godina
neaktivan

znaci ovako sastrane kad gledam. Dolazim do zakljucka da su svi m$, .net lovers HDZ-ovci

:)

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Sorry, al' sustav je sve, samo ne jednostavan; ne znam zašto bi se tvrtke koje odrađuju rješenja stidile? Stid može biti jedino menadžera koji je izravno pogađao i podmićivao dužnosnike, dok tehničare, inženjere i sav kadar koji radi na projektima - nema što biti sram, ljudi se trude koliko god mogu ispoštovati rokove i isporučiti ono što je definirano projektom.

17 godina
neaktivan
bazooka_joe kaže...
Friday kaže...

Sorry, al' sustav je sve, samo ne jednostavan; ne znam zašto bi se tvrtke koje odrađuju rješenja stidile? Stid može biti jedino menadžera koji je izravno pogađao i podmićivao dužnosnike, dok tehničare, inženjere i sav kadar koji radi na projektima - nema što biti sram, ljudi se trude koliko god mogu ispoštovati rokove i isporučiti ono što je definirano projektom.

je to stoji. Situacija ti je sada slijedeca u jednoj ustanovi.

n sustava, dolazili su preko "preporuke" ne povezani, nitko od "vlasnika" sustava ne zeli dati pristup bazi podataka. Kad vidis novci koji su se utukli, hardware koji stoji sastrane i ne koristi se pitas se tko je tu lud :). A tek ugovori... ugovori o odrzavanju pa par desetak tisuca kuna mjesecno itd.

Ali situacija je takva kakva je i napokon dolazi do toga da se sustav jedan po jedan izbacuje i stavljaju se otvorena integrirana rjesenja (otvorena s podacima), nebitno koja tehnologija (cak i .net :)).

E sad spominjes managere....vjeruj mi nije i njima lagano, treba znat kome, kada i koliko :).

Tesko ces naci natjecaj za informatizaciju koja vec nije namjestena. Sjeti se samo prve informatizacije zdravstva, te poslije kako je isla informatizacija.

Situacija je da ima n sustava, "komuniciraju" s sredisnjicom, ali ako zagrebes malo ispod od sigurnosti, stabilnost... nesto strasno.

Zadnji put kad sam gledao bilo je 5 tvrtki s certifikatom za rad za zdravstvo, ne znam da li se povecao broj, ali jos kad se sjetim komunikacije izmedju njih :) kao da su neprijatelji a ne suradnici u razvoju informatizacije u zdravstvu :).

Biti ce tu posla :)

17 godina
neaktivan

jos jedna sitnica za strucnjake u uvodjenju rjesenja :).

Ako ti je firma (Microsoft, Ericson, Simens...) partner, placaju ti izobrazbu,
bonuse...

Normalno da ces biti strucnjak i govoriti drugima da je to odlicno, kako je rijesilo problematiku nekog specificnog problema.

A jos ako si suradnik u drzavnoj upravi ili jos bolje zaposlenik na visokoj poziciji...pa kako neces onda i drugim upravama to preporuciti :)

Informatizacija prijemnodojavnih - hitna pomoc, npr zagreb :). Ericson odlicni sustavi, ma skoro pa sami rade :). Nitko nije pitao korisnike, samo su morali poceti koristiti :).

bez natjecaja, bez testiranja vidjeti da li je ok i sto se da popraviti...nista:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ferdy kaže...
Tesko ces naci natjecaj za informatizaciju koja vec nije namjestena. 

meni je čist normalno da se na natječaju za održavanje printera maltene traži CCIE :)

kod mene normalno radi.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice