Kako su već rekli kad dođe, dođe
i ja miria danas nikakvih promjena
a valjda će i meni do 1.6. dignit hehehe
Kako su već rekli kad dođe, dođe
i ja miria danas nikakvih promjena
a valjda će i meni do 1.6. dignit hehehe
Ja danas upalim PC i dam da mi se skidaju torrenti i ono brzina se povečala sada mi torente skida prosječnom brzinom od 450 kb/s .
Ja danas upalim PC i dam da mi se skidaju torrenti i ono brzina se povečala sada mi torente skida prosječnom brzinom od 450 kb/s .
Koristin Iskonov paket HR DUO danas san zva njihovu službu sa korisnike i teta mi je rekla da i oni povečavaju brzine kao i T-com :P
Ne žele zaostat za drugima pa i oni povećavaju
Evo digli su mi danas brzinu, skida preko 450kb/s.
Meni isto, digli su svima oko Čakovca koliko sam čuo.
Meni skida 480 maksimalno......
Meni gamad još nije digla.
Izgleda da su Križevci zadnji na redu.
Daj sta je ovo, ja sam iz Pule a ekipi sa sela u okolici je skoro svima povecana brzina i to skidaju 490kb/s. Samo da povecaju tu brzinu vise, nadam se da ce biti moguce jer na maxtv-u nemogu gledati hd-signal...
Meni su digli i previse imao sam naj sporiju brzinu i mjerilo mi se oko 1700kbps a danas ja gledam i ide 9180kbps =) Cool
nepoznato mi je prezime.
nepoznato mi je prezime.
A hebemu! Ja se jezim od svakog povecanja brzine, jer znam da ce meni osobno biti jos gore.
Prije 4 godine kad sam uzeo maxadls, propusnost telefonske parice mi je bila 4,3mbit.
Danas je propusnost 1,9mbit u najboljem slucaju, pa sam morao zatraziti spustanje brzine na 1mbit zbog konstantnog pucanja veze.
Znam da je razlog tome sto sam dosta daleko od centrale, ali isto tako znam da ce situacija biti jos i gora kad svi oni pretplatnici izmedju mene i centrale pocnu cuclat po 4mbit.
Sad trenutno imam flat na 1mbit kojeg placam 180kn. Sramota. Mogli bi mi barem snizit pretplatu malo. Plus jos cca. 75kn za telefonsku pretplatu. Prejadno.
Znaci zajedno 250kn (bez razgovora), dok recimo Metronet daje flatrate 4mbit + flatvoice za 170kn. Bio bih zadovoljniji kad bi T-scum smanjio cijenu paketa, a ne povecavao brzinu. Steta sto mi je T-scum jedini u ponudi, inace bih davnih dana presao kod drugog operatera.
Znaci izrazito sam nezadovoljan njihovom uslugom. Ali ne ostaje mi nista drugo nego da pricekam 8-9 godina da neki drugi operater povuce kablove do moje kuce, ili dok se ne snize cijene bezicnog spajanja na net, ili cak satelistski internet.
(Dobro mi dodju ovakve teme. Idealan ispusni ventil za sve frustracije koje se brzo nakupe kad je T-scum u pitanju.)
PozZ svima i ugodno surfanje...
screenshot napravljen 3. veljača 2009, 4:11:54
imam maxtv, navecer dok idem spavat lijepo ga ugasim i brzina mi leti
ovo dokazuje da nas sve vucu za nos, da od nas rade majmune
usluga im je jako losa, ali opet nemam alternative
cijena previsoka, jednom rijeci "za plakat"
sve to trebamo zahvalit jednoj osobi:
imam problem.... Imam net brzine 4mb od t- coma i sa 4mb je moguce gledati hd vedeje preko jutuba i to bez smetnji(zastajkivanje zbog ucitavanja)... ali ja jedan dan bez problema gledam hd videje a drugi dan mi zastajkuje tj. jedan dan mi je brzi net a drugi nemam toliku brzinu.
Ima li kok od vas takvih problema i znate li rijesenje
meni su povecali ali ja od te brzine neam ni jednu stotinku brzine 11/1mbit iam i MAX-TV pa mi je upload povecan .... max mi je 90kb sec a up nekih 60 i kaj zval sam ih vec 5 puta ..jedanput su bili nisu rijesili problem.. i opet ih zovem rekli su da ce poslat nekog međutim nitko nije dosao.... i jos uvijek imam problem..a ja cu ih stalno zvat...vec me tam znaju . jako..dobro... a to je T-STOKA !!!
meni je download 4.04 mb/s a upload 0.24mb/s
mp3 od 5mb skinem za 5sekundi kaze
video 35 mb skinem za 1min
film 800mb skinem za 26min
sad dali to laze?
meni ide duplo,troduplo sporije sve to
al moras uzet u obzir i zauzetost servera u doba kad nesto skidas
Ma lijepo je to sto su digli brzinu interneta ali u njemackoj je 23mbit/s a kosta 23 ili 24 eura....
meni prosječna brzina zna biti oko 2mbs to sam skoro pao u nesvjest kada sam vidio!!
Laka vam noć nespavalice... spamamo si sutra ^^
LOOOL sry ljudi pošteno sam se nasmijao
sad kad sam gotov sa pokerom na faceu i chatom, laganini se prebacujem na rocky legends :D