Povećane brzine MAXadsl-a

poruka: 248
|
čitano: 82.233
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Povećane brzine MAXadsl-a".
17 godina
neaktivan
RE: Povećane brzine MAXadsl-a

Ma to je bezveze, ni jedna stranica ni program ti nece tocno izracunat kolika ti je brzina downloada/uploada, meni na toj stranici od nedavno uopce nema srediste Zagreb da testiram nego bi daje Beograd kao reccomended lol :D

A i prije kad sam testirao na sredistu Zagreb, svaki test je pokazivao znatno drugacije.... tako da to niđe veze... jedinu pravu brzinu ti moze vidit provider tvoj (valjda, not? >.< ) ali ti je nece reci orginalnu jer di bi svijet ovaj isao onda xD

roX!
17 godina
neaktivan
Bugy kaže...

Dakle ako nam brzina ovisi o" propusnosti"telefonske linije, postoji li koji program koji bi izmjerio maksimalnu brzinu  telefonske linije?

meni u ruteru piše maksimalna brzina (jadniji ruter od kasde lol). svaki dan je drugacije. jednom je bilo 11Mbps, danas je 6mbps download, 1,5Mbps upload.

16 godina
neaktivan

Evo slika sa testiranja večeras u 22:10h.

Nabijem ja njih i njihovu stranicu za provjeru. Viče

Ljudi, jel ovo moguće??? Ljudi, jel ovo moguće???
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LoL brzo seedaj nešto Smijeh

taj bi upload i ja rado imal

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Patriot 2x2GB DDR2 800mhz 4-4-4-12, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...

Evo slika sa testiranja večeras u 22:10h.

Nabijem ja njih i njihovu stranicu za provjeru. Viče

Probaj sa Speakeasy Cool

Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
17 godina
neaktivan

hmmm ... kod mene nista novoga. Ovako imam zadnjih par mjeseci.

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

netko iskusan da mi kaže jel ovo dobro ili ne...???

Download Speed: 19431 kbps (2428.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 255 kbps (31.9 KB/sec transfer rate)

rezultat sa speakeasy-a...testiro sam na svim serverima,ovo je najslabiji rezultat...al nisam naso server iz HRVATSKE(?!)

17 godina
neaktivan
dejax12 kaže...

rezultat sa speakeasy-a...testiro sam na svim serverima,ovo je najslabiji rezultat...al nisam naso server iz HRVATSKE(?!)

WTF!!!!!
nemoguce da ti je takav download!!!
da nisi falija i upisa jednu znamenku vise ?? :D:D
16 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...
dejax12 kaže...

WTF!!!!!
nemoguce da ti je takav download!!!
da nisi falija i upisa jednu znamenku vise ?? :D:D
 to je sa ove stranice... http://www.speakeasy.net/speedtest/

evo novi rezultat,drugi server
Download Speed: 21027 kbps (2628.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 201 kbps (25.1 KB/sec transfer rate)

a sa rapidsharea mi skida sad po 30kb, aprije je znao vrtit oko 200
17 godina

Evo jos jedan. Trebalo bi biti 20mbit/s! A i upload je vrlo skroman...

speedtest ri speedtest ri
"A developer is a machine that converts coffee into code"
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 8:48 (hudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ovaj T-com se jako zaje**va s nama!!! Ja placam onu najmanju brzinu (prije 2, sad 4, navodno) i gledajte mi rezultate! Ovo mi uopce nije jasno, posto ispadne da mi je upload bolji od onog koji placan, a download je vise nego duplo slabiji!

edit: evo ponovio sam test, download je isti, ali se sad upload popeo na cak 594 kb/s!!! U T-comu se neko jakooo napio pa sad daje korisnicima random brzine! LOL!

Ovo nije normalno!!! Ovo nije normalno!!!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 9:26 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemoj testirati preko Varazdinskog servera, nesto s njima nije ok, probaj Ljubljanu ili Maribor.
Meni su preksinoc povecali brzinu sa 8 na 10, prije sam skidao sa 840kB/s maximalno, sada sa 1218kB/s maximalno.

Upload je paket isti ali su mi ubrzali malo, prije sam mogao najvise sa oko 53kB/s, sad ide do 65kB/s.

Evo tocno moja testiranja mozete vidjeti ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/t-com-2032009-povecanje-brzina-adsl/18479.aspx?page=4

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 10:50 (svile).
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Ma ovaj T-com se jako zaje**va s nama!!! Ja placam onu najmanju brzinu (prije 2, sad 4, navodno) i gledajte mi rezultate! Ovo mi uopce nije jasno, posto ispadne da mi je upload bolji od onog koji placan, a download je vise nego duplo slabiji!

edit: evo ponovio sam test, download je isti, ali se sad upload popeo na cak 594 kb/s!!! U T-comu se neko jakooo napio pa sad daje korisnicima random brzine! LOL!

svile kaže...

Nemoj testirati preko Varazdinskog servera, nesto s njima nije ok, probaj Ljubljanu ili Maribor.

Evo probao sam preko raznih servera, i iz europe, i iz cijelog svijeta i uvijek dobijem skoro iste rezultate! Jel zna neko kako je to moguce?

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran

Ma nemogu svima isti dan povečat, pričekajte malo, to što brzina luduje to znači da nešt rade, pripremaju centrale i tak, do 1.5 će svima bit povečane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pinkskin kaže...

Ma nemogu svima isti dan povečat, pričekajte malo, to što brzina luduje to znači da nešt rade, pripremaju centrale i tak, do 1.5 će svima bit povečane.

Ma ne zalim se ja, cijelo vrijeme imam 2 Mb pa se mogu sad jos malo strpit, ali je fora sto je meni upload 2 puta veci od placenog! 
16 godina
neaktivan

u Varaždinu jos nista =(  ↓

http://www.speedtest.net/result/423414896.png

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 14:06 (tony THE Noob).
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

LoL brzo seedaj nešto Smijeh

taj bi upload i ja rado imal

hahaha...nek mi posudi pol bar..loool
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina

Evo moje stanje kako to prastara kasda ocitava. Samo sam je spojio da vidim kolika mi je propusnost.

Brzina Brzina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

i mene to zenima da li je to max brzina ili trenutacna brzina s koja je dostopna, ako je to max za moj rotor imam zyxel p-660hw-d3

http://www.imagesforme.com/show.php/388692_sasa.JPG

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 14:20 (kris_marko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi malo vidim da ste zbunjeni ovim brzinama morate razlikovati  bit,bajt,kilabajt

1 KB = 1024 bajta = 1.024 bajta
1 MB = 1024 • 1024 bajta = 1.048.576 bajta
1 GB = 1024 • 1024 • 1024 bajta = 1.073.741.824 bajta

i onda ce te znati svoju brzinu i nemojte se zamarati previse ovim brzinama budite sretni sto imate i ovo

a ako mislite da vam se sporo skida s interneta koristite

Internet Download Manager

8mbit/s

skidam 910 kb/s

i sretan sam jer mi je to dovoljno

a upload je jako los da ga ne spominjem

a i speedtest vam nije tocan to je glupa stranica koju treba ugasiti

kada testirate vasu brzinu gubite pakete

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 0:25 (123amba).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
123amba kaže...

ljudi malo vidim da ste zbunjeni ovim brzinama morate razlikovati  bit,bajt,kilabajt

1 KB = 1024 bajta = 1.024 bajta
1 MB = 1024 • 1024 bajta = 1.048.576 bajta
1 GB = 1024 • 1024 • 1024 bajta = 1.073.741.824 bajta

LOL! Mislim da svi na ovom forumu ovo vec dugo znaju.
p.s. nije kilabajt, nego kilobajt, a i vidim da nisi napisao nista o bitovima, tako da je ova tvoja "tablica" zapravo beskorisna.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 9:28 (Assassin).
16 godina
Assassin kaže...

a jesu ti javili da su ti povecali brzinu ili si kod downloada primjetio 350kb/s - 400kb/s

pa znas da imas vec 4 mbit
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 19:00 (Mitch).
17 godina

download 1721 kb/s

upload 215 kb/s

vukovar

AMD Athlon X2 7750+ @3.0GHZ / ASUS M3N78-EM / Kingmax 4GB RAM 800 MHZ / Zotac GF8800 GT AMP 512 MB / Seagate-Maxtor 320 GB / Fortron Blue Storm II 500W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

jeste se usaugali koda van zivot ovisi o ta dva megabita

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ribar kaže...

tebi se onda moze prodati magare pod konja jer ti je i magarac dovoljan
AMD Athlon X2 7750+ @3.0GHZ / ASUS M3N78-EM / Kingmax 4GB RAM 800 MHZ / Zotac GF8800 GT AMP 512 MB / Seagate-Maxtor 320 GB / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
neaktivan
igy kaže...
ribar kaže...

sam sebi uskačeš u usta Cool
16 godina
protjeran
igy kaže...
ribar kaže...

vala irudu iman pametnijeg posla nego cili dan mirit brzinu i postat na forum, koji je smisao toga, kad se poveca povecacese, mirio ti nijedan ili 300 puta nadan
16 godina
neaktivan

Ja danas upalim PC i dam da mi se skidaju torrenti i ono brzina se povečala sada mi torente skida prosječnom brzinom od 450 kb/s Osmijeh.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Ja danas upalim PC i dam da mi se skidaju torrenti i ono brzina se povečala sada mi torente skida prosječnom brzinom od 450 kb/s Osmijeh.

cooool

nisam niti mislio da će biti tako velike brzine

očekivao sam MAX 400kb/s

a od kud si?
Q6600 3,25Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1085mhz XFX 8800GTS 512mb OC
17 godina
ribar kaže...
igy kaže...
ribar kaže...

vala irudu iman pametnijeg posla nego cili dan mirit brzinu i postat na forum, koji je smisao toga, kad se poveca povecacese, mirio ti nijedan ili 300 puta nadan
 pa moze se vidjeti na kojem prostoru se rade ta povecanja i kojom brzinom, ako te ne zanima zaobiđes temu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice