Povećane brzine MAXadsl-a

poruka: 248
|
čitano: 82.211
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Povećane brzine MAXadsl-a".
16 godina

Kako su već rekli kad dođe, dođe

i ja miria danas nikakvih promjena

a valjda će i meni do 1.6. dignit hehehe

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Povećane brzine MAXadsl-a
Gamer-gts kaže...
ivan262 kaže...

Ja danas upalim PC i dam da mi se skidaju torrenti i ono brzina se povečala sada mi torente skida prosječnom brzinom od 450 kb/s Osmijeh.

cooool

nisam niti mislio da će biti tako velike brzine

očekivao sam MAX 400kb/s

a od kud si?
 Iz Iloka, tj. na "kraju svijeta"
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
17 godina

Šta kažete na ovu brzinu?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 20:30 (Miha LA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
Gamer-gts kaže...
ivan262 kaže...

Ja danas upalim PC i dam da mi se skidaju torrenti i ono brzina se povečala sada mi torente skida prosječnom brzinom od 450 kb/s Osmijeh.

cooool

očekivao sam MAX 400kb/s

a od kud si?
 daliko od Zagreba
a ja iz Međimurja-Belica

valjda i ja mogu očekivat takve brzine

nadam se...
Q6600 3,25Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1085mhz XFX 8800GTS 512mb OC
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
ivan262 kaže...
Gamer-gts kaže...
ivan262 kaže...

cooool

očekivao sam MAX 400kb/s

a od kud si?
 daliko od Zagreba
a ja iz Međimurja-Belica

nadam se...
 Kada sam na forumu pročitao da brzina se povečava ja sam mislio da to kod mene dolazi tek 2100 g. ali evo ga i čucim se da ne mogu višeNeodlučan
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
17 godina
neaktivan

Zadnji par dana mi net malo zahebavao. Manje brzine, pucanje veze. Ali evo danas se sve cini u redu. A i veca brzina je tu ;)

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koristin Iskonov paket HR DUO danas san zva njihovu službu sa korisnike i teta mi je rekla da i oni povečavaju brzine kao i T-com :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne žele zaostat za drugima pa i oni povećavajuNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
17 godina
Gamer-gts kaže...
daliko od Zagreba
a ja iz Međimurja-Belica

nadam se...
 Bez brige, mi u Međimurju budemo dobili zadnji. Čekaj samo dok budu svi već napisali da su dobili nove brzine, e onda tek možeš očekivati kod nas Smijeh
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina
dado2202 kaže...
Gamer-gts kaže...
daliko od Zagreba
a ja iz Međimurja-Belica

nadam se...
 Bez brige, mi u Međimurju budemo dobili zadnji. Čekaj samo dok budu svi već napisali da su dobili nove brzine, e onda tek možeš očekivati kod nas Smijeh
 Ne nužno. Kolko se sjećam, prošli put dok su dizali smo za nekva 2-3 tjedna dobili, a i navodno su u Pribislavcu već povečali, pa bi mogli i ostalima uskoro.
...something diabolic
17 godina

Evo digli su mi danas brzinu, skida preko 450kb/s.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni isto, digli su svima oko Čakovca koliko sam čuo.

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni skida 480 maksimalno......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni gamad još nije digla.

Izgleda da su Križevci zadnji na redu. Plač

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

a tek moja koprivnica..PlačPlačPlač..luxx kukali bumo zajedno...lol
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Daj sta je ovo, ja sam iz Pule a ekipi sa sela u okolici je skoro svima povecana brzina i to skidaju 490kb/s. Samo da povecaju tu brzinu vise, nadam se da ce biti moguce jer na maxtv-u nemogu gledati hd-signal...

16 godina
neaktivan

Meni su digli i previse imao sam naj sporiju brzinu i mjerilo mi se oko 1700kbps a danas ja gledam i ide 9180kbps =) Cool

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

meni jos nisu digli brzine

evo jedan off topic nadam se da se neljutite

luxx jer poznas mozda nekog u krizevcima koji se preziva Belje?
posto mi je to neki od tate rod pa samo pitam
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
17 godina
neaktivan

nepoznato mi je prezime.

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

nepoznato mi je prezime.

ok samo sam pito

ja taj malo t-com ne kuzim....
povecaju mom braticu koji zivi u bapskoj (malte ne u srbji) a ja tu zivim u Vukovaru i nisu mi povecali
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
17 godina
neaktivan
Burs kaže...

A hebemu! Ja se jezim od svakog povecanja brzine, jer znam da ce meni osobno biti jos gore.

Prije  4  godine  kad  sam  uzeo  maxadls,  propusnost  telefonske  parice  mi  je  bila  4,3mbit.

Danas  je  propusnost  1,9mbit  u  najboljem  slucaju,  pa  sam  morao  zatraziti  spustanje  brzine  na  1mbit  zbog  konstantnog  pucanja  veze.

Znam  da  je  razlog  tome  sto  sam  dosta  daleko  od  centrale,  ali  isto  tako  znam  da  ce  situacija  biti  jos  i  gora  kad  svi  oni  pretplatnici  izmedju  mene  i  centrale  pocnu  cuclat  po  4mbit.

Sad  trenutno  imam  flat  na  1mbit  kojeg  placam  180kn.  Sramota.  Mogli  bi  mi  barem  snizit  pretplatu  malo.  Plus  jos  cca.  75kn  za  telefonsku  pretplatu.  Prejadno.

Znaci  zajedno  250kn (bez razgovora),  dok  recimo  Metronet  daje  flatrate  4mbit  +  flatvoice  za 170kn. Bio bih zadovoljniji kad bi  T-scum smanjio cijenu paketa, a ne povecavao brzinu. Steta  sto  mi  je  T-scum  jedini  u  ponudi,  inace  bih  davnih  dana  presao  kod  drugog operatera.

Znaci izrazito sam nezadovoljan njihovom uslugom. Ali  ne  ostaje  mi  nista  drugo  nego  da  pricekam  8-9  godina  da  neki  drugi  operater  povuce  kablove  do  moje  kuce,  ili  dok  se  ne  snize  cijene  bezicnog  spajanja  na  net,  ili  cak  satelistski  internet.

(Dobro mi dodju ovakve teme. Idealan ispusni ventil za sve frustracije koje se brzo nakupe kad je T-scum u pitanju.)

PozZ svima i ugodno surfanje...

Čitam malo sve vaše zadnje postove i govorim u sebi "blago vama"...
Kao sto sam i predviđao u svojem gornjem postu, sad mi veza puca i dok se modem pokusava spojit na 1mbit.
Bas maloprije gledao na kolko je spojen, i vidim 744 kbit (sedamsto i cetrdeset cetiri fakin KILOBITA!) .
Najbolje da odmah dignu brzine na 500 mbit, pa ce samo dvojica najblizi centrali imat internet.
Također mi se i line attenuation povisio i za upload i za download (cim vise, tim gore), sto znaci da ima vise smetnji na liniji.
Cijelo vrijeme mi gamad objasnjava da imam losu liniju, kontaktne spojeve i slicno, a brzina mi jos uvijek pada nadolje.
Sta mi zice za telefonsku liniju postaju gore, dal korodiraju u zraku ili trunu u zemlji, pa da je sve s vremenom losije, wtf?
Glavno da oni svaki dan dobiju 50 novih korisnika i uzimaju pare, a kvaliteta usluge nije bitna.
Zar im je tako tesko nesto smislit, tipa pojacat signal ili ravnomjerno i posteno raspodijeliti bandwidth za sve korisnike?
Trenutno im dajem 180kn za flat, al uskoro mi se to nece ni isplatit, jer ce mi i paket od 10 giga biti dovoljan za cijeli mjesec 24h downlaoda na dan.
Kolko mi stoji u sjecanju, po ugovoru su mi duzi isporucit 1mbit, jel? A sve iznad je kao bonus, odnosno kako reklamiraju "do 4mbit (*) ".
Sutra cu fino nazvat korisnicku podrsku, makar neznam da li ima smisla. Opet ce reci da ce prijaviti kvar itd itd. Koji fakin kvar? Nema tu kvara!
Jel ko ima kakav pametan savjet? Osim pajsera u ruku i drito u najblizi t-scum centar...

17 godina

slikica

screenshot napravljen 3. veljača 2009, 4:11:54

imam maxtv, navecer dok idem spavat lijepo ga ugasim i brzina mi leti

ovo dokazuje da nas sve vucu za nos, da od nas rade majmune

usluga im je jako losa, ali opet nemam alternative

cijena previsoka, jednom rijeci "za plakat"

sve to trebamo zahvalit jednoj osobi:

IVICA

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 14:28 (loncaric).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smanjena brzina

imam problem.... Imam net brzine 4mb od t- coma i sa 4mb je moguce gledati hd vedeje preko jutuba i to bez smetnji(zastajkivanje zbog ucitavanja)... ali ja jedan dan bez problema gledam hd videje a drugi dan mi zastajkuje tj. jedan dan mi je brzi net a drugi nemam toliku brzinu.

Ima li kok od vas takvih problema i znate li rijesenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni su povecali ali ja od te brzine neam ni jednu stotinku brzine 11/1mbit iam i MAX-TV pa mi je upload povecan .... max mi je 90kb sec a up nekih 60 i kaj zval sam ih vec 5 puta ..jedanput su bili nisu rijesili problem.. i opet ih zovem rekli su da ce poslat nekog međutim nitko nije dosao.... i jos uvijek imam problem..a ja cu ih stalno zvat...vec me tam znaju . jako..dobro... a to je T-STOKA !!!

Live to WIN!!!!! http://www.demonoid.com/files/details/1990939/ pomozite seedat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je download 4.04 mb/s a upload 0.24mb/s

mp3 od 5mb skinem za 5sekundi kaze

video 35 mb skinem za 1min

film 800mb skinem za 26min

sad dali to laze?

meni ide duplo,troduplo sporije sve to

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

al moras uzet u obzir i zauzetost servera u doba kad nesto skidas

16 godina
neaktivan

Ma lijepo je to sto su digli brzinu interneta ali u njemackoj je 23mbit/s  a kosta 23 ili 24 eura....

http://zerocool12.radiostream321.com/

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni prosječna brzina zna biti oko 2mbs to sam skoro pao u nesvjest kada sam vidio!!

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Laka vam noć nespavalice... spamamo si sutra ^^

LOOOL sry ljudi pošteno sam se nasmijao

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 16:46 (leo_819).

8 0 hvala 0
17 godina

sad kad sam gotov sa pokerom na faceu i chatom, laganini se prebacujem na rocky legends :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice