Postojao je prototip iPhonea 5?

poruka: 44
|
čitano: 6.631
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Postojao je prototip iPhonea 5?".
13 godina
Re: Postojao je prototip iPhonea 5?
H4X0R kaže...

Vidis kak ti puno lupas. Android 4.0 je vec odavno predstavljen i ima hw ubrzanje, i kad govoris o androidu onda uzimaj u obzir zadnju verziju a ne one prije isto kao sto uzimas i zadnju verziju iOS kad poredis. Zatim, TouchWiz sa hw ubrzanjem je vec prisutan od kako je izisao S2. Jesi ti ikad uzeo u ruke iPhone i S2 pa malo proletio po menijima i vidio koji je brzi i odazovniji. Ocito da nisi. A u ostalom, zar se moze porediti u zahtjevnosti android sa live wallpaperom i bruku widgeta sa popisanom iPhone-ovom pozadinom koja nit je privlacna nit priblizno zahtjevna kao neki od 3d live wp.? I uprkos tome, na S2 to leti bez greske i zastajkivanja.

A to za ispadanje, nema covjeka kome nije ispo, jedino ako ti ne nosas mobitel priljepljen za ruku. A iPhone sa svojom "ultra cigla" tezinom je i vise nego ucestali kandidat da poljubi zemlju nego ostali laksi mobiteli. A naravno da lezi u ruci bolje jer si u konstantnoj borbi za G-Forceom drzeci u rukama nesto malo a tesko: ti guraj gore a on te vuce dole. Preferiram vise da zaobidjem srcane stresove u onom trenutku kad ti leti telefon ka zemlji jer znam da S2u nece bit nista.

A te glupe price koje se ponavljaju: nebi bilo ovog ili onog da nije bilo Apple i Steve, su jedan veliki horse shit koji sam fanboyi guraji i oni sa strane sto nemaju pojma pa vide guzvu stvorenu oko necega i pridruze se bez razmisljanja. De ti nama reci sta je Apple bez ARM-ove arhitekture, LG-ovih LCD-ova,  Samsungovog rama, PowerVR-ovih gpu-ova i svih ostalih tehnologija i komponeneti koje oni koriste? Nema ni jedne jedine stvari za koju je iskljucivo Apple zasluzan i koju su iskljucivo oni razvili bez kradje tudjih i vec prisutnih ideja. Zato se sve svodilo na uzmi tudje, ispoliraj ga, pukni jabuku na njega, napravi jednu "kultnu" predstavu o tome i bubni mu cijenu, a mediji i budale sa dubokim djepom ce odradit ostatak.

Uzimacu u obzir verziju koja se vrti na mobitelu iz 2009, kao sto se vrti iOS5 na 3GSu i jos ga ubrzava.

Inace, prije ce ti ispasti lagan nego tezak mobitel.

Ovaj zadnji pasus je glupost na kvadrat. Moze svatko svasta napravit, al upravo apple ne kupuje samo off the shelf dijelove. I nije samo ispoliraj, nego napravi upotrebljivim. A tu ih jos nitko nije dostigao.

A velika je razlika izmedju kradje ideje, i kradje implementirane ideje.  

17 godina
F10EXX kaže...
Uzimacu u obzir verziju koja se vrti na mobitelu iz 2009, kao sto se vrti iOS5 na 3GSu i jos ga ubrzava.

Ovaj zadnji pasus je glupost na kvadrat. Moze svatko svasta napravit, al upravo apple ne kupuje samo off the shelf dijelove. I nije samo ispoliraj, nego napravi upotrebljivim. A tu ih jos nitko nije dostigao.

Nisi ti ni prvi ni posljednji fanboy, ti si glup. Kradja je kradja. Haj sad idi i poseksaj se sa svojim mobitelom, siguran sam da se palis na njega, a mi ostali cemo zalit sto nosamo "neupotrebljive" mobitele.

14 godina
neaktivan
H4X0R kaže...
F10EXX kaže...

Nisi ti ni prvi ni posljednji fanboy, ti si glup. Kradja je kradja. Haj sad idi i poseksaj se sa svojim mobitelom, siguran sam da se palis na njega, a mi ostali cemo zalit sto nosamo "neupotrebljive" mobitele.

Zasto ljudi koji imaju iPhone žale ljude koji imaju Androide, a ljudi koji imaju Androide mrze ljude koji imaju iPhone?
17 godina
neaktivan
zoki.zlikowski kaže...
Zasto ljudi koji imaju iPhone žale ljude koji imaju Androide, a ljudi koji imaju Androide mrze ljude koji imaju iPhone?

Jer svatko misli da ima bolji ukus i znanje od neistomišljenika i da drugima čini uslugu ako im nametne svoje "idealne" stavove.

Kupnjom iPhonea podržavaš Apple a kupnjom Androida daješ novac Microsoftu a što se tiče izbora mobitela svatko si bira prema svojim potrebama.

Is it weird that this gave me an orgasm?
14 godina
neaktivan
zoki.zlikowski kaže...
Da ne citiram ovaj gore ogromni post, pisem bez quota. iPhone ima slanje svega Bluetoothom, ali to nitko ne radi jer je BT glupost. Zato imas Wi-Fi. Isto vrijedi i za USB, mozes ga koristiti kao USB stick, ali bezicno (mozda mozes i zicno, nisam probao, ne zanima me).

Zapravo neradi, probaj prebacit nesto sa iPhona na neki drugi mobitel i vidit ćes da neradi

osobno sam isprobao sa iP4

sa iP4 na Blackberry i obrnuto neradi

sa iP4 na Nokiu i obrnuto neradi

sa Blackerrya na Nokiu i obrnuto radi

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 2:37 (McD).
15 godina
neaktivan
zoki.zlikowski kaže...

Da, ima. Medjutim, be obzira sto ima ja nisam file prebacio na mobitel nikada, ali bas nikada. Jos sam si i kupio aplikaciju za to (ima ih i hrpa besplatnih, ali sam htio jednu koja je jako dobro izgledala, a nije mi zao 10 kuna) i stoji mi neiskoristena na mobu. Ne znam cemu bi u doba dropboxa netko nosio fileove na mobitelu.

Istina. Inace BT radi uz odgovarajuci program koji ugl.zahtjeva JB. Dakle kome je od životne važnosti BT transver na mobitelu nek si instalira nešto poput iBluetooth ili Celeste Bluetooth.

Evo na videu kako ti izgleda:

i Celeste u akciji:

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
17 godina

Iskreno, neznam kad sam zadnji put upalio BT.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da istina, BT se rijetko koristi, al u par navrata naišao sam na sitaciju gdje sam trebao prebaciti par datoteka sa iPhona i jednostavno nije išlo

Apple ti naplati mobitel 7000+ kuna i onda još nemožeš koristiti jednu od banalnih funkcija

17 godina
McD kaže...

Da istina, BT se rijetko koristi, al u par navrata naišao sam na sitaciju gdje sam trebao prebaciti par datoteka sa iPhona i jednostavno nije išlo

Apple ti naplati mobitel 7000+ kuna i onda još nemožeš koristiti jednu od banalnih funkcija

Ja to mailom odradim. Iako lijepo je znati da ima BT koji radi :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 14:52 (tnakir).
17 godina

Uvijek kada se nesto dokaze protiv Apple-a i jednog od njihov iSranja, na kraju ljudi govore: "ma ne treba to nama" isl. sranja.  Ne treba vama nista, i taj "simplified" iPhone je za mnoge njegove korisnike jos uvijek prekompliciran i neistrazen uredjaj, jer ih se dosta po prvi put susrece sa cudnim rasporedom slova sto neki zovu "qwerty" tastaturom.

Ja bih predlozio da se odsad, pa na dalje i ubuduce na svaki Apple-ov produkt stavlja moto: "Simple as your brain".

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
H4X0R kaže...

Uvijek kada se nesto dokaze protiv Apple-a i jednog od njihov iSranja, na kraju ljudi govore: "ma ne treba to nama" isl. sranja.  ...

ako ti treba nešto od toga što Apple nema, nemoj kupovati Apple i to je to.

Neznam cemu se žališ. Zna se na koji nacin funkcionira ta firma.

To je kao da se žališ zašto ljepuškasti BMW x5 nemože ici po zahtjevnijim terenima na kojima ružnjikava ali efikasna Lada Niva može.

Ako ti se x5 ne sviđa, kupi Ladu koja odgovara tvojim potrebama. x5 ima svoje kupce, koji su s njime zadovoljniji nego s Nivom.

A ti uživaj Nivu i ne podcjenjuj druge samo zato što ne moraju ko ti ici po takvim terenima {#}

14 godina
neaktivan
alen-c kaže...

ako ti treba nešto od toga što Apple nema......... ... ....

nisi shvatio poantu al nema veze...

16 godina
neaktivan
McD kaže...
alen-c kaže...

ako ti treba nešto od toga što Apple nema......... ... ....

nisi shvatio poantu al nema veze...

nikada ni ne shvati......

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
cekpi kaže...

nikada ni ne shvati......

Dobra {#} Nažalost teško je vas shvatiti {#}

Nova poruka
E-mail: