Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!

poruka: 191
|
čitano: 45.875
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sve o poklon-kuponima iz Buga
16 godina
RE: Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!
opcom kaže...

ma gledajte,meni je već dosta tih "besplatnih" stvari. sve je to debelo naplaćeno. ne od bug-a ali od vip-a sigurno. i bug je tu zaradio dobro od svih silnih reklama koje nervozno listamo da bi došli do testa ssd diskova... pun mi je k.... laži. eto ode sanader nadam se da će i drugi lažljivci.

a oni koji će koristiti taj stick,podesite net i u brovseru obavezno da NE UČITAVA slike. onda se može brže i duže surfati(osim ako morate pogledati neke komade).

sretno svima,a li ja sam razočaran tom prodajom magle u cijeloj hrvatskoj.

da te obavijestim sanader je samo otisao da bi se kandidirao za predsjednika

16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

super jos da je bio t-mobile

Koliko sam ja shvatio, ne moraš biti Vip korisnik, možeš ako hoćeš koristiti Tomato. Jesam li u pravu?

Znači, ovo je kartica koja zamjenjuje standardnu SIM karticu i dok je koristiš, nitko te ne može zvati jer tvoja kartica nije u uređaju?

"I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children."
16 godina
Random. kaže...
loky4i4 kaže...

super jos da je bio t-mobile

Koliko sam ja shvatio, ne moraš biti Vip korisnik, možeš ako hoćeš koristiti Tomato. Jesam li u pravu?

Znači, ovo je kartica koja zamjenjuje standardnu SIM karticu i dok je koristiš, nitko te ne može zvati jer tvoja kartica nije u uređaju?

znaci moze u uredaj di je tele2 i t-mobile

16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

znaci moze u uredaj di je tele2 i t-mobile

To je upitna ili izjavna rečenica?

"I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children."
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Još da imam laptop.

Ili da sam korisnik Vip-a.

probaj pitati ljude koji koriste Vip, mozda imaju stari modem (tak sam ja napravio jos prije mjesec dana). Naime, kod produzetka ugovora dobijes novi, a stari ti ostane..

i ne treba ti  laptop za usb modem ..

GA-EP45-DS3L, Q9400, Corsair 450 W HX, Corsair XMS 2x2gb 1066 MHz, ATI 4670 512mb, WD 500gb, ANTEC 300
17 godina
moderator
Visak kaže...

Evo bio i ja u Vipu i kažu može se iskoristiti samo JEDAN kupon po časopisu. Upisali su mi broj kupona za karticu, tako da ostale kupone (koji imaju isti serijski broj) ne mogu više iskoristiti.

Nije ni to ni ovako loše, ali dajte bugovci ispravite informaciju jer ćete navući dosta bijesa, pa bi vam se dobra namjera mogla obiti o glavu.

Dobili smo odgovor iz Vipneta - prodavač je pogriješio! Mora ti prihvatiti i druge kupone, kao što je i napisano na BOL-u. Sutra ćemo dobiti detaljnije upute (i objavit ih) kako se ponašati i koga kontaktirati ukoliko dođe do nekih nesporazuma. Istovremeno poslane su dodatne upute prodavačima u vezi ove akcije.

Ponavljamo - samo je SIM kartica besplatna, sve ostale kombinacije uključuju plaćanje, a netbook i potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

Žao nam je što je došlo do ovih zbunjujućih situacija, cijela ova akcije je vrlo kompleksna i pripremana je dva mjeseca, ali eto ipak treba još malo strpljenja da sve "sjedne na svoje mjesto".

17 godina
neaktivan

Upravo sam se vratio iz VIP centra, usput s posla.

Da, Miro je u pravu, primaju sve bonove, a dodao bih opet da je ovaj BUGov potez stvarno vrijedan hvale, ma koliko bila komplicirana ili obostrano korisna ta poslovna konstrukcija između njih i VIPa.

E, sad, mala opreznost - taj stick košta 179 kn, a s BUGovim bonom je 129 kn i cijena interneta na njemu je onolika kakvu SIM karticu ubacite. Ako ubacite ovu podarenu u BUGu, to je prepaid i cijena jednog MB je 1 kn. Tako da vrijedi potrošiti poklonjenih 200 MB mjesečno (što iz iskustva mogu reći da nije pretjerano, već skromno za jednoga surfera), ali se ne smijete "navući", već nakon te potrošnje eventualno uzeti ovu VIP ponudu (Broadband Start, taj je stick sad 91 kn), ugovor na 24 mjeseca bez pretplate (kažu "dovijeka" u promociji) gdje je jedan MB prometa 20 lipa, kao i kod T-Mobile Promo 500. Ista stvar.

Cijena prometa po MB pada s paketima, tako da za paket pretplate od 95 kn promet po MB dođe 0,095 kn, dok kod T-Mobile ostaje da za 100 kn mjesečno imate 500 MB prometa (20 lipa jedan MB).

Dakle, hvala BUG, iskoristit će se svakako ovih 3 x 200 MB prepaid prometa da se provjeri jačina signala na par mjesta u Hrvatskoj i usporedi s T-Mobile signalom, pa onda odluka o provideru za mobilni internet.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 18:46 (Faerdhur).

1 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

aaaa napokon nekaj sto ce mi posluzit ^^

s obzirom da nemam telefonske zice provedene u naselju di san se doselia ovo mi je mnogo bolje nego owaj 9.6kb/s internet preko fiksnog gsma XD

Hvala ^^

E da jel neko probao onih 100 besplatnih poruka? il je to bas za vip korisnike?

ja sam skinio onaj komad softwarea s vipove stranice i kad u njega ukucam broj koji sam dobio s tom karticom napise mi da broj nekaj ne stima -_-"

I´m Antisocial...Don´t worry it´s just a fancy word for "crazy"...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 19:28 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prije dosta godina bila je slična akcija, cini mi se T-coma, mjesece dana "besplatnog" interneta. :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Faerdhur kaže...

Upravo sam se vratio iz VIP centra, usput s posla.

Da, Miro je u pravu...

Faerdhur legendo, thx na informacijama. :-)

EDIT:

Huh skoro zaboravih

HVALA BUG-u

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 19:30 (MorciTheCroat).
16 godina
neaktivan

Svaka cast, samo tako nastavite i dalje  Osmijeh

Skoro sam zaboravio .... Sretan vam rođendan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

E, sad, mala opreznost - taj stick košta 179 kn, a s BUGovim bonom je 129 kn i cijena interneta na njemu je onolika kakvu SIM karticu ubacite. Ako ubacite ovu podarenu u BUGu, to je prepaid i cijena jednog MB je 1 kn. Tako da vrijedi potrošiti poklonjenih 200 MB mjesečno (što iz iskustva mogu reći da nije pretjerano, već skromno za jednoga surfera), ali se ne smijete "navući", već nakon te potrošnje eventualno uzeti ovu VIP ponudu (Broadband Start, taj je stick sad 91 kn), ugovor na 24 mjeseca bez pretplate (kažu "dovijeka" u promociji) gdje je jedan MB prometa 20 lipa, kao i kod T-Mobile Promo 500. Ista stvar.

E mene zanima kad u mjesecu potrosim 200MB prometa da li on automatski prelazi na tu tarifu 1MB=1kn ili da se to desi ja moram nadoplatit račun novim bonom? Planiram uzest stick (129kn) + sim karticu s besplatnim 600MBprometom.

More Li...
17 godina
neaktivan
archeron kaže...

E mene zanima kad u mjesecu potrosim 200MB prometa da li on automatski prelazi na tu tarifu 1MB=1kn ili da se to desi ja moram nadoplatit račun novim bonom? Planiram uzest stick (129kn) + sim karticu s besplatnim 600MBprometom.

To ti jest već tarifa 1 MB = 1 kn (jer je prepaid), samo si ih dobio zabadava. Naravno da do kraja mjeseca doplaćuješ VIP bonom ako pređeš tih 200 MB. Slijedeći mjesec dobiješ opet besplatnih 200 MB, i tako ukupno 3 puta. A ako se "navučeš", pa još i ne isključiš prikaz flasha i slika u browserima, "gutnuće" ti 200 MB za malo više od tjedna optimalnog surfanja... vjeruj mi Plač Ja jedva balansiram svoje surfanje izvan doma na T-Mobile 500 tarifi gdje je 1 MB = 0,20 kn.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 20:40 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Zanima me da li se SIM kartica može koristiti u zaključanom mobitelu t-coma?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za nas iz Bosne samo privjesak :D
17 godina

Evo maloprije sam zvao sluzbu za korisnike...

prema njoj, stick kosta 191kn, dakle s popustom 141kn, i uz stick dolazi broadband SIM kartica, koja nam ocito ne treba jer cemo uzeti onu drugu koja ima 200MB na sebi :)

Ali ne razumijem ovu Broadband Start ponudu:

Mobile Broadband
Start
Mjesečna naknada
0 kn
MB uključeni u mjesečnu naknadu
0 MB
Cijena prenesenog MB
0,20 kn/MB

Radi se o ugovoru na 24 mjeseca... ali koji je smisao ugovora ako nema pretplate.... da li ima mozda minimalna mjesecna potrosnja?

Inace, ne razumijem....

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Svaka Cast BUG na poklonima, cestitke na Jubilarnom broju

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pegula kaže...

Također. Može li netko napokon odgovoriti?

17 godina
neaktivan

Hmmm malo sam zbunjen:-)

Ovdje piše bez ugovora:

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27895359&idnews=603797

Znači jel mogu uzet ovaj po 179 (minus 50) i koristit tu karticu od BUG-a, a poslije kad potrošim to, onda koristit karticu koju sam dobio uz USB stick (ako se dobije uopće?) i plaćat 0,20 lipa po MB-u?

Ako su to bonovi, znači da nemogu otić u minus? Kad potrošim bon onda ne mogu na net više dok na ne nadoplatim?

Hvala!

btw. Hvala BUG-u:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Random. kaže...
pegula kaže...

Ne.

Domagoj
17 godina
moderator
Šime kaže...

Ali ne razumijem ovu Broadband Start ponudu:

Mobile Broadband
Start
Mjesečna naknada
0 kn
Cijena prenesenog MB
0,20 kn/MB

Radi se o ugovoru na 24 mjeseca... ali koji je smisao ugovora ako nema pretplate.... da li ima mozda minimalna mjesecna potrosnja?

Inace, ne razumijem....

Iz prve ruke, jer sam ugovorio tu tarifu prije neki dan ugovor na 24 mjeseca potpisuješ samo ako uzimaš stick za 99 kn, inače ne. Tako ne piše na stranicama, no tako mi je objasnila gospođica u VIP centru i nisam potpisao nikakva 24 mjesca, a dobio sam tu tarifu.

Domagoj
17 godina
neaktivan

Teška zbunjoza, onda koji stick uzest da bi kasnije (nakon što iskoristimo ova 3 mjeseca) imao ako zatreba relativno jeftin mobilni internet bez preplate?

More Li...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
trebalo bi biti 179kn kako pise na njihovoj stranici i 20kn na racunu a ako nadoplatis u roku od 30 dana od aktivacije trebalo bi ti sjesti jos 80kn (tako sam barem ja skuzio!) jesam li u pravu ili u krivu?????????
Nedajte se kontrolirat'!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam dojam da se ovaj "poklon" svodi na to da ce masa ljudi dati 150 kuna za nesto sto im ne treba. Kod kuce imamo kucni internet koji je daleko jeftiniji, u skolama i firmama vrlo cesto isto postoji bezicni internet, masa kafica ima bezicni internet, koliko zapravo medju nama ima onih kojima je smrtno vazno da doslovno na bilo kojoj livadi mogu na internet i racunalo stalno nose sa sobom? Dajte ljudi dva puta razmislite prije nego date oko 150 kuna za nesto sto vam mozda ne treba i sto ce vas kasnije navuci na dodatne troskove.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
Random. kaže...
pegula kaže...

Ne.

A kkva je procedura sa otključanim mobitelima? Molim te, malo više riječi. Moje puno pitanje možeš vidjeti iznad.

17 godina
neaktivan
ubacis sim karticu u mob i uzivas u internetu :)

naravno trebas podesit int postavke...a kako to napravit imas u bug
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan

i jel na kraju se može iskoristiti kupon za popust od 50kn na kupnju SUB stika i

i kupon Za sim karticu ili možes koristiti samo jedan kupon sa istim serijskim brojem???!?!??!

Nedajte se kontrolirat'!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Visak kaže...

Evo bio i ja u Vipu i kažu može se iskoristiti samo JEDAN kupon po časopisu. Upisali su mi broj kupona za karticu, tako da ostale kupone (koji imaju isti serijski broj) ne mogu više iskoristiti.

Nije ni to ni ovako loše, ali dajte bugovci ispravite informaciju jer ćete navući dosta bijesa, pa bi vam se dobra namjera mogla obiti o glavu.

Dobili smo odgovor iz Vipneta - prodavač je pogriješio! Mora ti prihvatiti i druge kupone, kao što je i napisano na BOL-u. Sutra ćemo dobiti detaljnije upute (i objavit ih) kako se ponašati i koga kontaktirati ukoliko dođe do nekih nesporazuma. Istovremeno poslane su dodatne upute prodavačima u vezi ove akcije.

Ponavljamo - samo je SIM kartica besplatna, sve ostale kombinacije uključuju plaćanje, a netbook i potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

Žao nam je što je došlo do ovih zbunjujućih situacija, cijela ova akcije je vrlo kompleksna i pripremana je dva mjeseca, ali eto ipak treba još malo strpljenja da sve "sjedne na svoje mjesto".

moTo kaže...

i jel na kraju se može iskoristiti kupon za popust od 50kn na kupnju SUB stika i

i kupon Za sim karticu ili možes koristiti samo jedan kupon sa istim serijskim brojem???!?!??!

boldano ti je odgovor...MOZES

eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan

Haha,koja pomutnja s ovim bonovima.

Danas sam bio u vip centru u puli na rivi oko 1 sat,dolazimo ja i frend

dajemo bonove a ženska nema pojma o čemu se radi i čudi se.

Ali nakon 10 min informiranja dobivamo svaki po jednu sim karticu.strava.

Ne mogu vjerovat da nitko od forumaša nije bio prije mene.

17 godina
archeron kaže...

Teška zbunjoza, onda koji stick uzest da bi kasnije (nakon što iskoristimo ova 3 mjeseca) imao ako zatreba relativno jeftin mobilni internet bez preplate?

Pa valjda postoji samo jedan Vipnet Broadband USB stick koji se koristi i za prepaid i za tarife s pretplatom... ili?

Onda se valjda moze nakon 3 mjeseca uzeti ova Broadband Start tarifa od 20lipa po megabajtu....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sve o poklon-kuponima iz Buga
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice