Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!

poruka: 191
|
čitano: 45.863
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sve o poklon-kuponima iz Buga
17 godina
neaktivan
RE: Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!
igy kaže...
archeron kaže...
ninja23 kaže...

Taj usb stick kosta 900 kn http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9450070&idnews=643188

i jedan mali OT: kako da razlikujem D i 0 u onom kodu za nagradnu igru? kao da nisu mogli normalno upisati kod nego su morali sa tim glupim tockicama.

Na webshopu je navedena ova cijena:

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=22937326

a u Vipu mi danas rekao da je stick 179kn - 50 kn BUG popusta (i dobijes samo 20 pocetnih kn)

Kad upošljavaju prodavače koji nisu informirani.

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27895359&idnews=603797 je ta ponuda koju ti je prodavač spomenio. ALi s ovim dobijes i SIM karticu koja nam očigledno netriba.

More Li...
17 godina
neaktivan

U vezi onog prijenosnog računala-znači sa ovim kuponom dobijem za 791kn prijenosno računalo i USB stickom.Moram li taj nekakav ugovor Mobile Broadband na 24 mjeseca potpisati da bih dobio ono prije navedeno?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a koliko sam skuzio u bugu, opce ne treba taj stick, moze se preko moba na komp, jesam li dobro skuzio?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo novi BUG na stolu, sve na broju. Bugovci carevi steNamigiva

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tko ga ne bi volioSmijeh!?

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 13:13 (denix).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo bio i ja u Vipu i kažu može se iskoristiti samo JEDAN kupon po časopisu. Upisali su mi broj kupona za karticu, tako da ostale kupone (koji imaju isti serijski broj) ne mogu više iskoristiti.

Nije ni to ni ovako loše, ali dajte bugovci ispravite informaciju jer ćete navući dosta bijesa, pa bi vam se dobra namjera mogla obiti o glavu.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Recite mi samo da li ja mogu kupiti onaj laptop za 791 kn sa ovim bonon (jer bi zamjenio svoj jako stari, a cijena mi ne izgleda velika)

http://fotoforum.forumotion.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sad to dajete kad nemam USB stik (za net)... U mobitelu sigurno ne mogu koristiti jer nemam otključan mob za VIP.

Znači moram pokloniti nekome tko nema internet. Namigiva Najvjerojatnije susjedu. Cool

www.balance-lifestyle.com

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

bolje nekoj susjedi :) ali netko iz BUG-a bi se stvarno trebao javiti jer vidim danas kaos u vip-u. ništa ne može !!!!! odustao sam da ohladim glavu jer mi to praktički ne treba,ali ipak ....

Z
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Recite mi samo da li ja mogu kupiti onaj laptop za 791 kn sa ovim bonon (jer bi zamjenio svoj jako stari, a cijena mi ne izgleda velika)

Možeš bez problema, samo pazi pretplata ti je uvećana za 50 kn a ugovor ti je na 24 mjeseca, pa ti vidi.

16 godina
neaktivan

Čestitam na jubilarnom broju 200. Čitatelji su prepoznali Vašu kvalitetu i zato ste još uvijek tu, za razliku od nekih (R.I.P.).

Hvala na poklonima, vidim da ste se stvarno potrudili. Što se tiče ovoga, svaki čitatelj, pa tako i onaj koji ne koristi usluge Vipa može koristiti ovu karticu ili...?

"I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children."

0 0 hvala 0
17 godina

u mojem bug-u nema privjeska Mršti se

pokupim ga na kiosku (TISAK), vidim privjesak u na izloženom primjerku, pokupim svoj primjerak, vidim lijepo zamotan.. dođem doma, pogledam stražnju stranu i na njoj (na samom spoju) rupa veličine taman da se privjesak može van izvadit.. uopće ne očekujući takvu situaciju nisam ni provjeravao stanje pakiranja na licu mjesta Neodlučan vratim se natrag do kioska i zbog oštećene (ne od mene!!) "ambalaže" mi ne želi zamijenit bug..

-----------------------------

svaka čast na poklonima, zlatni ste!

EDIT:

ni DL-DVD ne radi (na oba kompa).. Mršti se pa nemreš vjerovat

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 14:12 (nixass).
17 godina
neaktivan

Jel netko zna dal mobitel može služiti kao modem koji bi piknuo na laptop?               Ako može onda bzvz ne moram nabavljat onaj USB stick, kad mi može poslužit mob za to. :)

Only God (& mod) can judge me

1 0 hvala 0
17 godina

evo ja aktivirao sim karticu.... na racunu mi 20kn...

17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Jel netko zna dal mobitel može služiti kao modem koji bi piknuo na laptop?               Ako može onda bzvz ne moram nabavljat onaj USB stick, kad mi može poslužit mob za to. :)

Većina mobitela može - gotovo svaki koji podržava transfer podataka prema računalu (bluetooth, data kabel itd.)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
CUNO kaže...
Oly_E3 kaže...

Možeš bez problema, samo pazi pretplata ti je uvećana za 50 kn a ugovor ti je na 24 mjeseca, pa ti vidi.

A da li mi može netko reći koji je to model laptopa jer ga nisam našao na stranicama VIP-a

17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Može svaki koji je otključan i koji ima GPRS, EDGE ili još bolje ako je 3G pa ima jače brzine HDSP i UMTS. Ustvari samo VIP-ovi ne moraju biti otključani.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 13:57 (CUNO).
16 godina
neaktivan

@oly_e3

ma hp onaj mali

atom 1.6

1gb rama

120gb harda

vista bisnis

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
CUNO kaže...
Core2Duo2 kaže...

Može svaki koji je otključan i koji ima GPRS, EDGE ili još bolje ako je 3G pa ima jače brzine HDSP i UMTS.

upravo tako mozda cete morati raditi nekakve prilagodbe u mobitelu... ako vam ne bude radilo

ja sam se spojio s mobitelom preko bluetootha i napravio konekciju, ali su mi trebali slati postavke iz Vip-a

17 godina
neaktivan

Mene zanima na kojem principu radi ova sim kartica od VIP-a?

1. Da li potrošiš koliko imaš i ne možeš nadoplaćivat za dodatni promet?
  2. Da li potrošiš koliko imaš i nadoplaćuješ bonovima (princip kao kod bonova s mobitela - potrošiš sav promet i ne možeš ići na net dok ne obnoviš ili kupiš dodatni promet)?
  3. Da li potrošiš koliko imaš i dalje ti se naplaćuje potrošeni promet po drugoj tarifi?

Da ne bi bilo slučajno 3. opcija pa da mi dođe račun od tisuću kuna i više na kućnu adresuMršti se

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 14:04 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
šiloman kaže...

@oly_e3

ma hp onaj mali

atom 1.6

1gb rama

120gb harda

vista bisnis

Jok, nego Acer Aspire s Atomom N270 i 3 ćelijskom baterijom.

I na 24 mjeseca se uvećava pretplata za 25kn-1GB, 50kn-512mb

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 14:23 (Core2Duo2).
17 godina
Paolo2612 kaže...

2. Da li potrošiš koliko imaš i nadoplaćuješ bonovima (princip kao kod bonova s mobitela - potrošiš sav promet i ne možeš ići na net dok ne obnoviš ili kupiš dodatni promet)?
  3. Da li potrošiš koliko imaš i dalje ti se naplaćuje potrošeni promet po drugoj tarifi?

Da ne bi bilo slučajno 3. opcija pa da mi dođe račun od tisuću kuna i više na kućnu adresuMršti se

mislim broj 2 i imas mogucnost provjere koliko imas na racunu

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 14:06 (igy).
16 godina
neaktivan

Super taman da zamjenim svoju krntiju

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Za ovo treće se nebi trebao bojat jer nema logike. Nisi vezan nikakvom ugovornom obvezom, dakle ne mogu ti doma poslati nikakav račun ;) dakle samo bonovi.

To je kao tel kartica na bonove...

Jednio ako potpišeš na godinu ili dvije pa da ti račun dolazi doma, e onda bi se trebao bojati :))

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 14:19 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan

znaci ja za 791kn-200kn(bon)

dobijem lap i onda potpisem ugovor na 24 mj i placam 91+25= 116kn  2godine???

za 512mb mjesecno?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
Paolo2612 kaže...

Za ovo treće se nebi trebao bojat jer nema logike. Nisi vezan nikakvom ugovornom obvezom, dakle ne mogu ti doma poslati nikakav račun ;) dakle samo bonovi.

To je kao tel kartica na bonove...

Ma pitaj boga što bi oni filozofirali da se treba potpisat i slično. Ne vjerujem da ti samo uđeš  VIP centar i daš im kupon a oni tebi karticu bez pitanja.

17 godina
Paolo2612 kaže...

Ma pitaj boga što bi oni filozofirali da se treba potpisat i slično. Ne vjerujem da ti samo uđeš  VIP centar i daš im kupon a oni tebi karticu bez pitanja.

ja se nisam potpisao nigdje, ali mi nisu dali i usb stick i karticu... uzeo sam karticu i mobitel mi je modem...

uglavnom aktivacija 200mb je unutar 24 sata, a 20kn je na racunu. kada dode 200 mb dobije se poruka, ali koliko mi je rekla u Vipu nemas uvid u 200mb vec mozes vidjeti jel ti se svota od 20kn smanjuje... da bi se 200 mb dobilo mora se aktivirati racun, a on se aktivira s prijenosom podataka.

e sad ako oces i usb i sim mozes se napraviti lud i otici u drugi vip...

16 godina
neaktivan
igy kaže...
Paolo2612 kaže...

mislim broj 2 i imas mogucnost provjere koliko imas na racunu

Kako provjerit stanje racuna?

17 godina
matobj kaže...

Kako provjerit stanje racuna?

rekla mi je teta na telefonu:

http://vipmevmc.vipnet.hr/pw/show?idc=25010049

i vidite jel vam nestaje ovih 20kn s racuna...

a ja se mislim a mozda i posalju poruku

uglavnom za dobitak salju, valjda salju i kad je potroseno...

17 godina
neaktivan
šiloman kaže...

znaci ja za 791kn-200kn(bon)

dobijem lap i onda potpisem ugovor na 24 mj i placam 91+25= 116kn  2godine???

za 512mb mjesecno?

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9177061&idnews=675514

45,50kn redovna pretplata za stick 512mb + povećanje za još 50kn zbog lapatopa (za 1GB bi bilo 25kn) =95,50kn

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sve o poklon-kuponima iz Buga
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice