Eto... I onda se neko plače da su trebali nešto više?!
Di ćeš više od ovog.
Hvala BUG!
Eto... I onda se neko plače da su trebali nešto više?!
Di ćeš više od ovog.
Hvala BUG!
a kaj da velim,
<3
Eto vidis.... eto vidis ti kaj oni nama rade(meni) .... sad su me natjerali da kupim bug!
svaka čast, taman mi tak nekaj treba za ljetno pisanje diplomskog.
valjda bu 200MB mjesečno dosta.
nadam se da ste osigurali dovoljno primjeraka.
pusa
isuse, baš sam razmišljo kako ću na internet na moru, obzirom da tamo di idem nema u blizini konekcija, a preskupo mi je kupovati one usb-e i onda da sam pod ugovorom....
onda dođe naš BAG upomoć! DRAGI BAŽE DOKAZO SI DA SI NAJBOLJI ČASPOPIS U SVEMIRU!
hvala ti na poklonu!
meni isto taman treba preko ljeta ;D
svaka cast!
odoh po bug...valjda ih ima još...
Ideeeeeeeeeeeeeeees! Bezim ja na kiosk!
a koliko kosta oni usb stick, da znam koliko treba platit sa ovim popustom
pokloni su svi lijepi i krasni... al ono što me najviše veseli je činjenica da je jedan takav časopis, uz koji sam proveo mladost, točnije od 106. broja doživio svoj dvjestoti broj! u ovo doba, kad mi malo toga radi sreću, u ovo doba kad nas sve tjera na suicid i tugu, tu je bug, uz koji sam, barem ja, kratio sate... i koji me ispunjavao i izgradio dosta u informatičkom smislu. hvala vam!
to hvala ne odnosi se na poklone samo, odnosi se i na vaš trud da ovu našu zaostalu zemlju i sve naše generacije koliko toliko približite informatici! hvala vam puno! veliki manitu vas blagoslovio!
:-)
grrr, kasni vam isporuka na lokalni tisak
Direkt u kiosk po Bug... Taman na mob mogu staviti bilo koju karticu... Ima da se nasurfam :)
Svaka čast na ovome kapa dolje
Znaći kupim Vipme broadband USB stick (151kn košta @NeoN - 50 kn popusta) + Bug i surfam besplatno ? :)
Što da kažem, to može samo Bug. Živili bugovci .
Može li malo pojašnjenje?
Da li se radi o tri kalendarska mjeseca ili po 30 dana od aktivacije? Do kada treba aktivirati SIM karticu, tj. koji je krajnji rok uporabe?
Svaka vam dala. Da ste nas pitali za koji poklon bi se odlučili, vjerujem da bismo većina baš to izabrali. P.S. Mislim da je naslov teme trebao biti Poklanjamo 600 MB..., a ne 600 kn al nema veze, nama je to jednako vrijedno.
Da li se radi o tri kalendarska mjeseca ili po 30 dana od aktivacije? Do kada treba aktivirati SIM karticu, tj. koji je krajnji rok uporabe?
to i mene zanima :D i jel treba uplatit kakve novce da se aktivira kartica? (u vecini slucajeva je tako ,moras uplatiti svaki mjeseca da imas neki dodatni bonus )
p.s svaka cast bugovci :D
Svaka vam čast dao Bog i da doživite tisućiti broj.
Do 01.10.2009. vazi bon - nema veze sa aktivacijom
Mjesec dana nakon aktivacije (prvog korištenja). Treba aktivirati do 1.10.2009.
Dakle, ako aktiviraš 10.7.:
10.7. - 10.8. = 200 MB
10.8. - 10.9. = 200 MB
10.9. - 10.10. = 200 MB
ja dosao u VIP i donio kupon za popust USB stick paketa i kupon za 600 mb...
htio sam u USB staviti karticu s 600mb (3x200) i nisam mogao dobiti... mogao sam dobiti ili jedno ili drugo..
onda sam ga pitao jel se na simu u USB dobije 100 mb (20 aktivacija + 100), a on je rakao NE nego samo 20 (a na internet stranici pise promocija 30.08.2009.)
KOMA!!! Otici cu s ovim drugim kuponom u drugi VIP
Lijep poklon BUG-a i Vip-a, sad ih još više cijenim
Kao "vječni" korisnik Vip-a i vjerni, slijedom okolnosti bivši redoviti kupac časopisa BUG i PC Play (nisam čovjek koji laže, kupoval sam oba časopisa pa ne bi bilo u redu da ih i ne spomenem oba), svaka čast!
Kladim se da bude puno njih, koji možda nikad nisu kupili BUG, kupilo i po 10 primjeraka samo zbog toga, zbog tih bonova...pa bude tu i trgovine...
Ja nažalost nemam ni za jedan primjerak jubliarnog 200.-og BUGa
toooooo OBOŽAVAM BUG imam ovo sranje od vipa i moram pazit kolko skidam nema više togaaaa ALE ALE ALE dobivam više megabajta nego što smijem potrošit FALAAAA nadam se da u ovoj zabiti ima kupit bug !!!!!!
ŽIVIO BUG !!!
Taj usb stick kosta 900 kn http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9450070&idnews=643188
i jedan mali OT: kako da razlikujem D i 0 u onom kodu za nagradnu igru? kao da nisu mogli normalno upisati kod nego su morali sa tim glupim tockicama.
Ma svaka vam cast, ovo je i vise nego super poklon !!
Mjesec dana nakon aktivacije (prvog korištenja). Treba aktivirati do 1.10.2009.
Dakle, ako aktiviraš 10.7.:
10.7. - 10.8. = 200 MB
10.8. - 10.9. = 200 MB
10.9. - 10.10. = 200 MB
Hvala na odgovoru. Nadam se da je točan, jer su se pojavila i druga tumačenja.
Zanima me i kako su se Vipovci pripremili, jer kad svi navale moglo bi doći do zagušenja, a ni do sada se na moru (gdje ja idem) nije moglo komotno surfati.
Taj usb stick kosta 900 kn http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9450070&idnews=643188
i jedan mali OT: kako da razlikujem D i 0 u onom kodu za nagradnu igru? kao da nisu mogli normalno upisati kod nego su morali sa tim glupim tockicama.
Na webshopu je navedena ova cijena:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=22937326
Na webshopu je navedena ova cijena:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=22937326
a u Vipu mi danas rekao da je stick 179kn - 50 kn BUG popusta (i dobijes samo 20 pocetnih kn)
Jel netko zna točnu cijenu USB modema (sticka) za tu karticu kod VIPa? Kod T-Mobile je 98 kn onaj Huawe...