Otkud sad ti smartphonei?

poruka: 219
|
čitano: 22.508
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkud sad ti smartphonei?".
16 godina
protjeran
Re: Otkud sad ti smartphonei?
ATJLučko kaže...

Hmmmmm, kažeš Nokia i Symbian, OK!

Ali ipak tek za zapisnik, ono što je napravila Nokia i Symbian kao smartphone OS, nekako mi nisu u rangu nekih detalja koji su primjenjeni kod Iphone-a, touchscreen na primjer, kada je to 1 puta Nokia uporabila bilo gdje na bilo kojem mobu, smatrphoneu, ranije ili paralelno s Iphone-om.

Osobno, generalno, touchscreen je zakon, barem meni, ali ako tražim jedan pojam koji ocrtava smartphone, to je upravo touchscreen, njegova različitost od klasičnih tipkovnica, veličina samog displaya tehnički gledano i puuuno lajžje scrolanje stranica, oćeš mailova, internet stranica, pinch up i down slika, dokumenata, način uređenja Office dokumenata, ....

Meni je zato draži smartphone + touchscreen, a taj princip je prvi uveo Aplle s Iphone-om, oduzmi telefoniju i dobio si iPod, koji je razvijen paaaaa i prije Nokia Symbiana, ko se slažeš!!??

nokia 7700 i 7710, daleko prije iphonea i daleko ispred svog vremena....

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Pazi, nemože sve biti savršeno. Iphone nema sd karticu u zamjenu za puno više interne memorije od 16 ili 32GB. Koliko drugih mobitela ima toliku internu memoriju? Mislim da samsung galaxy S je najviše sa 8GB + sd kartice. Istina da tako samsung može imati više memorije(8GB+32GB kartica) ali je to opet dodatan trošak na ionakom skupom uređaju.

n900, 32GB interne memorije+zamisli sad soka, mogucnost prosirivanja sa memorijskim karticama...

n8 16GB + mogucnost prosirivanja memorijskim karticama... itd...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 14:57 (grimyHR).
15 godina
kizo2703 kaže...
Ezio kaže...

Kaj reći na ovaj sarkazam osim da vjerojatno dolazi od nekog ko o ajfonu nema blage veze.

Aha ....     {#}

Hoćeš kupit?

To što ga imaš ne znači da ga poznaješ. Jer iz komentara se vidi posve suprotno. BTW, 3G je već 3 godine star

16 godina
Za n900 se mislim oboje slažemo da njega nemozemo uspoređivati sa svim ostalim smartphonovima, ono je zbilja smanjeni laptop a ne mobitel. Za n8 isto super ako ima, mada je meni i tih 16GB dosta ali eto ponude ima i za zahtjevnije korisnike. Ali opet to je sve zajedno znaci 3 modela koji imaju veliku internu+sd kartice dok ostali ili samo veća interna memorija ili manja plus sd kartice.
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i - Smeće

{#}

BALKANAC OD GLAVE DO OPANAKA
15 godina
Ma jeste svi vi pomalo dosadni s tom raspravom. Svatko ima drukcije misljenje i nitko nikoga ne postuje. Dajte vise dosta s tim vrijedjanjima. Nekome je bolji ovaj, drugome ovaj. I tocka.
17 godina
neaktivan

eh da mi je za svakiu puta kad je na ovom topicu napisana rijec iphone netko dao jednu kunu, sad bih bio bogat covjek...

It s me against the world
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

men' baterija najvažnija.. mislim, fućkaš multimediju i sve ako telefon rikne kad ti je najpotrebniji

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
freddie kaže...

men' baterija najvažnija.. mislim, fućkaš multimediju i sve ako telefon rikne kad ti je najpotrebniji

Meni je ovaj Samsung S5230 počeo ići na živce sa svojim touchom, ali me impresionira baterija - traje oko 7 dana normalnog korištenja, telefoniranje i sms.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
17 godina
freddie kaže...

men' baterija najvažnija.. mislim, fućkaš  multimediju i sve ako telefon rikne kad ti je najpotrebniji

E ovo moram poboldati - meni je mobitel također ono što naša složenica govori: MOBIlni TELefon. Ne koristim stoga

ni mp3, ni radio a kamoli igralice. Treba mi za komunikaciju. No eto, ima nas svakakvih, što potvrđuje prodaja smartphoneova koji

koštaju poput rabljenog fiat punta iz 1995. ;)

14 godina
neaktivan

Meni je dosta i obični crno-bjeli siemens,važno mi je da mobitel ima za nazvat poslat poruku i probudit me ujutro,to mi je dosta.

Dino

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel vas novinare netko plaća za reklamiranje Apple-a? Jedno je sigurno - iPhone u svijetu mobilne komunikacije nije donio ništa revolucionarno osim astronomske cijene i nevjerojatne marketinške kampanje.

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

...i revolucionarne simbioze hardvera i softvera koja je postala temelj za razvoj svih uređaja i operativnih sistema od 2007. nadalje.

2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

...i revolucionarne simbioze hardvera i softvera koja je postala temelj za razvoj svih uređaja i operativnih sistema od 2007. nadalje.

Nebudi smiješan.

15 godina
Dkc kaže...
Sinatra kaže...

Nebudi smiješan.

Kaj si ti ispod kamena bio zadnje 3 godine?

15 godina
neaktivan

Čovjek se na ovakve komentare ne može ne zapitati o inteligenciji korisnika iPhonea. Trudim se ne generalizirati i ne imati predrasuda, ali svako malo sami pobiju sve pozitivno što o njima mislim.

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
Mirko935 kaže...

Čovjek se na ovakve komentare ne može ne zapitati o inteligenciji korisnika iPhonea. Trudim se ne generalizirati i ne imati predrasuda, ali svako malo sami pobiju sve pozitivno što o njima mislim.

Meni dođe da se zapitam o inteligenciji ljudi koji ne mogu prihvatiti činjenice. Ali na vrijeme se zaustavim i mislim na nešto pametnije.

16 godina
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

Meni dođe da se zapitam o inteligenciji ljudi koji ne mogu prihvatiti činjenice. Ali na vrijeme se zaustavim i mislim na nešto pametnije.

Hajde iznesi nam onda te činjenice, i argumentiraj svoje izjave

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
ansha kaže...

Tko negira cinjenicu da je iphone/ios najutjecajniji mobitel/os u zadnje 4 godine je ili glup ili namjerno podjebava..

na ovo se mogu samo nasmijati

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
mind_challenge kaže...
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

Hajde iznesi nam onda te činjenice, i argumentiraj svoje izjave

Nemam vremena ni volje tražiti sad po netu kronološki slijed događanja nakon izlaska prvog iphonea. Kažem, vjerojatno ste bili ispod nekog kamena zadnjih godina. A moguće je i da vas u rezoniranju organičava fanboj sljepilo.

16 godina
Ezio kaže...

Nemam vremena ni volje tražiti sad po netu kronološki slijed događanja nakon izlaska prvog iphonea. Kažem, vjerojatno ste bili ispod nekog kamena zadnjih godina. A moguće je i da vas u rezoniranju organičava fanboj sljepilo.

E pa kada budeš mogao iznjeti činjenice i argumente, onda vrijeđaj druge i njihovu inteligenciju. A do onda se vrati pod svoj kamen

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ajde, molim te, nađi ga. Baš me zanima što je to revolucionalizirao mobitel koji je 2009. dobio koliko-toliko funkcionalni Bluetooth., a multitasking 2010., koji je do iste te godine imao ekran sa sramotnih 165 dpi. Treba još?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 12:06 (Mirko935).
15 godina
Mirko935 kaže...
Ezio kaže...

Ajde, molim te, nađi ga. Baš me zanima što je to revolucionalizirao mobitel koji je 2009. dobio koliko-toliko funkcionalni Bluetooth., a multitasking 2010., koji je do iste te godine imao ekran sa sramotnih 165 dpi. Treba još?

Zašto je i tebi Mikro935 i mind_challengedu bitno da neki anonimac sa foruma izgubi sat vremena tražeći informacije do kojih možete doći i sami?? Iskreno, i da imam sve već napisano, za vas dvojicu ne bih imao volje napraviti ni najobičniji copy/paste.

15 godina
Ezio kaže...

Zašto je i tebi Mikro935 i mind_challengedu bitno da neki anonimac sa foruma izgubi sat vremena tražeći informacije do kojih možete doći i sami?? Iskreno, i da imam sve već napisano, za vas dvojicu ne bih imao volje napraviti ni najobičniji copy/paste.

A za mene? {#}

Moraš svatit da je ovo forum, i pljuvanje bez argumenata se naziva trolanje... Tako da radije iznesi argumente pa budi u pravu ili šuti.

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Kako će izgubiti sat vremena na traženje ako su to tako dobro poznate informacije, onda bi se mogle vrlo lako pronaći, ne bi li? Bez argumenata su to što govorite tek šuplja fanboyevska naklapanja.

I to se inače zove rasprava, zaviri u neki rječnik ako ne poznaješ tu riječ.

16 godina
ansha kaže...
mind_challenge kaže...
ansha kaže...

Tko negira cinjenicu da je iphone/ios najutjecajniji mobitel/os u zadnje 4 godine je ili glup ili namjerno podjebava..

na ovo se mogu samo nasmijati

Smij se koliko oces, ti si se znaci opredjelio za onu prvu skupinu?{#}

Prije bih to rekao za vas. Moj mobitel od mene ne traži da spustim IQ za 50 i da slušam nekog ćelavog penzionera kako mantra da samo on valja i da sve drugo treba popljuvat i ismijat

sirka666 kaže...
Ezio kaže...

A za mene?  {#}

Moraš svatit da je ovo forum, i pljuvanje bez argumenata se naziva trolanje... Tako da radije iznesi argumente pa budi u pravu ili šuti.

Poptpisujem

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ezio će još oženit Jobs-a dok je živ....

iPhone nije najbolji ili neznam šta ja naj smartphone na svijetu. Shvatite to već jednom.
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
sirka666 kaže...
Ezio kaže...

A za mene? {#}

Ma neka budem trol. Tak mi je svejedno. Ne pada mi na pamet pisati romane o tome zašto je iphone toliko popularan te kako je izvršio utjecaj na druge proizvođače. Nije sve u pumpanju specifikacija.

16 godina
Ezio kaže...
sirka666 kaže...
Ezio kaže...

A za mene?  {#}

Ma neka budem trol. Tak mi je svejedno. Ne pada mi na pamet pisati romane o tome zašto je iphone toliko popularan te kako je izvršio utjecaj na druge proizvođače. Nije sve u pumpanju specifikacija.

E pa nije ni u reklami i u ispiranju mozga

16 godina
Ezio kaže...
sirka666 kaže...
Ezio kaže...

A za mene? {#}

šta ti je on pomogo da dobiješ curu ?

ako ne, onda nema tu više ništa ostalog.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice