Ajde vi, koji niste u mogućnosti doći zbog posla, kilometraže i inih razloga, budite dobri i donirajte nama običnim smrtnicima ulaznice... Šteta da propadnu :)) Tnx!
Ajde vi, koji niste u mogućnosti doći zbog posla, kilometraže i inih razloga, budite dobri i donirajte nama običnim smrtnicima ulaznice... Šteta da propadnu :)) Tnx!
Imas PP
mdax, zahvaljujem!
Miro hoce li postojati snimka showa za nas koji nece biti u prilici doci?
Bar za pretplatnike....:p
To da li ćeš ti biti u prilici doći ili ne, još ćemo vidjeti... :)
Hehe...stvarno bi volio...da, pozivnicu ste mi sad poslali, da mi bude još više žao, a?
Nažalost, stvarno je nezgodan termin...ne mogu stići čak niti pred kraj...s obzirom da ćete sve snimati, nadam se da će se nekim kanalima ipak uspjeti doći do snike čitavog eventa...
S obzirom da bi bila šteta da pozivnica propadne, tko je stvarno zainteresiran (i 100% zna da će doći) neka mi se javi na PP.
EDIT: Otišlo...
BTW Kod vrijedi do 23.1
Još uvijek spremna za proslijediti
e dajem i ja nazalost nisam u mogucnosti doci do zga pa ko moze/zeli neka se javi na pm
osla scorpiuscro-u have fun dude

da se pohvalim dobio sam ponudu za pozivnicu no nisam siguran dali cu stici!
tx! bug! javim!LP
Eto vijesti za one koji bi htjeli ići a ne mogu...
Iz članka: "Angažirali su i poseban tim za rasvjetu, a sve će se dodatno snimiti kamerama kako bi snimku mogli vidjeti i svi oni koji neće imati priliku osobno prisustvovati događanju u kinu Europa."
> http://www.ictbusiness.info/vijesti/najavljen-bug-future-show-2014
Pozz ekipa, molim ako netko ima 2 kod-a za ulaznicu "bug future showa", ja i moj kolega bih vrlo rado posjetili dogadaj. Studenti smo IT-a. Hvala!
Vidimo se ekipa iz 16h
Također tražim jedan kod viška, ako netko ne može ići... Nek pošalje na PM

nemozes jer je regan na tebe,zamoli miru za novi
Evo dobio novi kod pa ako tko zeli neka mi se javi.

Znam da je kasno, ali dali možda još netko ima kod?