Osvježavanje Phenoma

poruka: 38
|
čitano: 3.511
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Osvježavanje Phenoma".
17 godina
neaktivan
RE: Osvježavanje Phenoma

Ne nego kada ti frapš izbaci 22.74 a ti stavip 21.03.

17 godina
Zoidberg kaže...

Ne nego kada ti frapš izbaci 22.74 a ti stavip 21.03.

To bi samo budala stavila jer svatko može provjeriti. Pametan bi odabrao najlošije komponente za Opteron server i najbolje za Intel server, istestirao sve sa 20-ak testova, i onda još izbacio sve u kojima je unatoč izboru komponenti Opteron pobijedio.

Ili bi npr kod testova grafičkih stavio samo Crysis i igre bazirane na Quake engineu ako navija za Nvidiju, odnosno Oblivion i igre bazirane na HL i UT engine-ima ako navija za ATI
17 godina
neaktivan

A daj mi onda objasni kako to da AMD toliko više troši od Intela u ovom testu specifično? Mora sa su na AMD mašinu stavili  12 ventilatora. Smijeh

17 godina
Zoidberg kaže...

A daj mi onda objasni kako to da AMD toliko više troši od Intela u ovom testu specifično? Mora sa su na AMD mašinu stavili  12 ventilatora. Smijeh

Na koji test misliš, ovaj?

Koliko ja vidim Intel više troši, mora da ima 15 ventilatora ako AMD ima 12 Osmijeh
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
Zoidberg kaže...

Na koji test misliš, ovaj?

Koliko ja vidim Intel više troši, mora da ima 15 ventilatora ako AMD ima 12 Osmijeh
Hectore lijepo od vas sto znate hrvatski...Smijeh
... taj Intel koji više troši pojede 9850. Ako gledamo Q6600 onda je on na AT štedljiviji a na tvom linku isti kao i 9850. E ali Q6600 je 65nm proc star godinu dana. A 45 nm procesori od Intela puno manje troše(55W manje na AT).
17 godina
Zoidberg kaže...
... taj Intel koji više troši pojede 9850. Ako gledamo Q6600 onda je on na AT štedljiviji a na tvom linku isti kao i 9850. E ali Q6600 je 65nm proc star godinu dana. A 45 nm procesori od Intela puno manje troše(55W manje na AT).

Sad nam samo ostaje problem što smo već većinom glasova zaključili da je AT potplaćen...čemu onda uopće uzimati bilo kakve rezultate sa tog sajta, bilo brzinske, bilo o potrošnji struje. A ako je Q6600 65nm proc, kakav je 9850?
Mislim da nitko nije ni tvrdio da Intel nema bolji proizvodni proces, nego samo da nema bolje procesore, bar ne toliko koliko bi neki htjeli pokazati
17 godina
neaktivan
Osvježavanje Phenoma

Draži mi je AMD od Intela mnogostruko, ali mora se priznati, novi Penomi su živa propast. AMD-ovi arhitekti imaju problema, a to se i vidi - nestabilnost i loše performanse, a kao što se već navodi i visoka potrošnja. Pogledajte samo test u BUG-u, Intel je potukao AMD, toćnije, Q6600 je potukao Phenom! Metaforički rečeno, AMD Intelu ne može ni vode donit! (Zasad nadam se.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
Zoidberg kaže...

Sad nam samo ostaje problem što smo već većinom glasova zaključili da je AT potplaćen...čemu onda uopće uzimati bilo kakve rezultate sa tog sajta, bilo (1)brzinske, bilo o potrošnji struje. (2)A ako je Q6600 65nm proc, kakav je 9850?
Mislim da nitko nije ni tvrdio da Intel nema bolji proizvodni proces, nego samo da nema bolje procesore, bar ne toliko koliko bi neki htjeli pokazati
1. Pa šta nismo zaključili da AT ne laže u brojkama, nego u odabiru komponenti?
2. Najbolji što AMD može proizvesti, što se tice procesa.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice