Odlična prodaja iPhonea 3G

poruka: 147
|
čitano: 14.452
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odlična prodaja iPhonea 3G".
17 godina

Kada dođe u hrvatsku prodati će se 10 000

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako bude 200$ kao u SAD-u, jedan je moj!Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Odlična prodaja iPhonea 3G
Apple uvijek voli radit hype i "cool in trendy BS". Zato mi se gade. Mobitel k'o mobitel. Sve ostalo je cisti hype i reklama.
17 godina
neaktivan

A što reći ja ga ne mislim kupit niti za 100$ jer jednostavno ne valja.  Čisti  ŠROT. iPhone prodaje samo reklama i brand a krcat je nedostataka kao npr. nema niti jedne jedine hardverske tipke, sve što na njega ide mora proći kroz iTunes, nema explorer tj. copy, paste funkcije, kao ni stvaranje foldera niti manipulacije datotekama, sramotno za Apple jer su mogli napraviti i bolje neke stvari. To je prvenstveno telefon za šminkere i preserute koji se hvale da imaju nešto a nemaju ništa niti znaju što će s njim. Što se tiče softwarea mogu reći samo ajme meni ja veće smeće nisam vidio.

Frend mi ga ima i mogu reći da mi se niti malo nije svidio, jednostavno nije niti telefon kao što bi trebao biti a nije niti pocket pc jedino što na njemu radi donekle kako treba koliko sam shvatio je audio i video reprodukcija no dosta je i to ograničeno formatima zapisa i zahtijeva recode svakog videa preko iTunesa.

Svi  očekuju  od  iPhonea  nešto  a  ustvari  svaki  pravi informatičar  zna o čemu se tu radi kada ga dobije u ruke.  Jednostavno bljak.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Ako bude 200$ kao u SAD-u, jedan je moj!Smijeh

nada umire posljednja :P, dok dođe u HR 100% ce kostati oko 2000kn i to jos na pretplatu kod t-coma
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
Kao sto bi maddox rekao:
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=iphone

"There's no such thing as an iPod. The word "iPod" is a marketing tool for a hard drive with software that plays mp3s. Yeah, doesn't sound so sexy now, does it you chimps?"
17 godina
neaktivan
dado kaže...
Kao sto bi maddox rekao:

"There's no such thing as an iPod. The word "iPod" is a marketing tool for a hard drive with software that plays mp3s. Yeah, doesn't sound so sexy now, does it you chimps?"
 hahhaaha, znam tog lika, legenda je!
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
protjeran

Kada računam da će iPhone bez pretplate biti 3700-3900 kn (3700 Kn za 16GB model u Vodafone italija) naprema HPC TyTN ii ili BlackBerry onda se radije odlučujem za iPhone jer ima dobar BSD  mod sa osnovnim shell terminalom koji mi omogućava da upravljam udaljenim linux serverom od bilo kuda bez nosanja laptopa svugdje gdje treba i netreba , tipkovnica je dosta brza, bluetooth, wifi, gps onda se isplati.

0 0 hvala 0
17 godina
Grobničan kaže...

A što reći ja ga ne mislim kupit niti za 100$ jer jednostavno ne valja.  Čisti  ŠROT. iPhone prodaje samo reklama i brand a krcat je nedostataka kao npr. nema niti jedne jedine hardverske tipke, sve što na njega ide mora proći kroz iTunes, nema explorer tj. copy, paste funkcije, kao ni stvaranje foldera niti manipulacije datotekama, sramotno za Apple jer su mogli napraviti i bolje neke stvari. To je prvenstveno telefon za šminkere i preserute koji se hvale da imaju nešto a nemaju ništa niti znaju što će s njim. Što se tiče softwarea mogu reći samo ajme meni ja veće smeće nisam vidio.

Frend mi ga ima i mogu reći da mi se niti malo nije svidio, jednostavno nije niti telefon kao što bi trebao biti a nije niti pocket pc jedino što na njemu radi donekle kako treba koliko sam shvatio je audio i video reprodukcija no dosta je i to ograničeno formatima zapisa i zahtijeva recode svakog videa preko iTunesa.

Svi  očekuju  od  iPhonea  nešto  a  ustvari  svaki  pravi informatičar  zna o čemu se tu radi kada ga dobije u ruke.  Jednostavno bljak.

- Hardverske tipke? ???? Kaj ti je to????
- Nema explorer? Fala ku*cu da nema explorer... samo MS može izmislit takvo smeće, ako nisi znao kod Apple ti je drag & drop, nemaš zajebancije nikakve
- Copy/paste kao što rekoh, npotrebno smeće tko ga izmislio... drag and drop je brži
- itunes su napravili da ne plaćaju mp3 decoder, po svakom uređaju trebaš platiti određeni iznos, pa je jednostavnije pretvoriti u svoj format i tako ne platiti milijune dolara nekom Fraunhofferu ili kome već....

Ali... ovaj prvi iphone ni meni nije bio nešto, nadam se da će ovaj novi biti bolji, no, opet, u odnosu na sve ostalo je debelo ispred, izgled, funkcionalnost, brzina....

17 godina
AA-d00d kaže...
dado kaže...
Kao sto bi maddox rekao:

Koja carčina, lol =))))
17 godina
AA-d00d kaže...
dado kaže...
Kao sto bi maddox rekao:

Najbolji dio mi je " I think I'll take the rest of the afternoon off and copy and paste text on my cellphone because I can." Belji se

Kad smo kod izgleda, i tu je kanta, ako ga uporedimo sa HTC Touch Diamond:
http://www.htc.com/www/product.aspx?id=46280 - koji je, osim sto je pojam estetike za iPhone, jos usput i pocket PC, pogonjen s Windows Mobile, ima GPS vec, kameru koja je puno kvalitetnija od one na iPhone-u, laksi i manji je od iPhonea. Kome se uz to ne svidja nedostatak tastature, ima i HTC Touch Pro: http://www.htc.com/www/product.aspx?id=49518, koji takodje uskoro izlazi.

Jednostavno - iPhone nema pravo da se poredi sa bilo kojim smartphonom, jer on to nije - on je modna igracka.

Da, pomenimo jos i Sony Erricson Xperia X1, Samsung i900 Omnia itd...jednostavno iPhone je kanta u svakom pogledu za ove "telefone".

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 9:16 (knight).
17 godina
protjeran

http://www.engadget.com/2008/07/11/iphone-3g-review/

Meni je draži kao PDA sa mogućnošću pristupa internetu neg nešto sa čime ću telefonirati(za to imam mobilni telefon a ne neku "ciglu"), jedino što mi se ne sviđa jesu masni otisci koji se ostavljaju po cijelom ekranu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grobničan kaže...

U tome i leži uspjeh Apple-a kao tvrtke. Njihovi proizvodi nisu za "informatičare" nego za 90% ostale populacije koji žele proizvod koji radi i koji je čim jednostavnije koristiti. Od Apple računala pa do mobitela..
17 godina
protjeran

Ali baš kada su PDA u pitanju rađe ću odabrati OQO koji teži skoro pola kile i košta ko oqo u glavi :) nego ikoji drugi PDA phone..

http://www.oqo.com/intl/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
knight kaže...
AA-d00d kaže...
dado kaže...
Kao sto bi maddox rekao:

Najbolji dio mi je " I think I'll take the rest of the afternoon off and copy and paste text on my cellphone because I can." Belji se

http://www.htc.com/www/product.aspx?id=46280 - koji je, osim sto je pojam estetike za iPhone, jos usput i pocket PC, pogonjen s Windows Mobile, ima GPS vec, kameru koja je puno kvalitetnija od one na iPhone-u, laksi i manji je od iPhonea. Kome se uz to ne svidja nedostatak tastature, ima i HTC Touch Pro: http://www.htc.com/www/product.aspx?id=49518, koji takodje uskoro izlazi.

Jednostavno - iPhone nema pravo da se poredi sa bilo kojim smartphonom, jer on to nije - on je modna igracka.

Da, pomenimo jos i Sony Erricson Xperia X1, Samsung i900 Omnia itd...jednostavno iPhone je kanta u svakom pogledu za ove "telefone".

kolko kosta ovaj htc diamond i kolko kosta?  i ja bi rade njega kupio nego iphone. sam dali htc ima u hrv i dali je jeftiniji od iphona????

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina

IPhone je totalno druga vrsta uređaja od ovih s kojima ga uspoređujete, osobno od mobitela zahtjevam da bude što jednostavniji za koristiti, a vidim da je to slučaj s iPhone, samo da je do amerike pa ga piku, mislim da je dosta jeftin s obzirom na to kolika mu je potražnja i cijena koštanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 15:12 (lebo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni je iPhone zgodna stvarčica pogotovo novi 3G za svoju cijenu zaista su odlični ali normalno ako se naruči iz SAD-a kao što ću ja napraviti

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Hmm ovo nebi bilo loše pričekati:

http://tinyurl.com/6j353e

0 0 hvala 0
17 godina

Dajte ljudi kupite ili ne. Cemu ove preduge i besmislene rasprave. Nema ovo i ono, ovo je prrrreeedobro i to... Pljuvanje po necem sto je nekom dobro je stvar neukusa i nedostatka odgoja. Radje koristite vrijeme na rjesavanje problema kojih ima na pretek. Prolijevanje zuci je vec dosadno.

... ...sine spe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajd da se i ja javim,,,

Imam Iphone, i mogu rec da sam zadovoljan, al nikako prezadovoljan.Dobio sam ga za krizmu.U pocetku mi je bio super...

Al onda sam shvatio da nije bas nesto, i da su mi nokia i SE puno bolji...

Jednostavniji su, a jedina IPhone-ova prednost je memorija...

Najvise me zicira sta imas brdo aplikacija, a nijedna dobra i nijedna besplatna...

Kamera nije bas nesta posebno, i dalje nema dorog programa za snimanje, a o tome kako je ITunes iritantan da i ne pricam..

Ma za poludit..

Da mi k850i jos radi, radje bi njega koristio..

Malo cu pogledat sta ce bit od softweara na 3G-u kad dodje u hr, pa ako bude 200$ lako se kupi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...
knight kaže...
AA-d00d kaže...
dado kaže...
Kao sto bi maddox rekao:

kolko kosta ovaj htc diamond i kolko kosta?  i ja bi rade njega kupio nego iphone. sam dali htc ima u hrv i dali je jeftiniji od iphona????

nije jos izaso nijedan od ta 2 htc-a
17 godina
neaktivan
threadNo245 kaže...

Dajte ljudi kupite ili ne. Cemu ove preduge i besmislene rasprave. Nema ovo i ono, ovo je prrrreeedobro i to... Pljuvanje po necem sto je nekom dobro je stvar neukusa i nedostatka odgoja. Radje koristite vrijeme na rjesavanje problema kojih ima na pretek. Prolijevanje zuci je vec dosadno.

Dakle po ničemu se ne smije pljuvati jer se sve nekome sviđa. LOL

Ja isto, evo, pljujem po iPhoneu i cijelom Apple preserantskom smeću od poluproizvoda.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina

S obzirom na to da dnevno imas cca 50-ak poruka na forumu ni ne cudim se ovakvoj reakciji. Visak slobodnog vremena cini ljude cudnima. Najbolje da odes do nekog Apple stora (imas ih tu par u Zagrebu) s nekakvim ultra, mega, level 60003 oruzjem i svima im pokazes kakvi su debili kaj ljudima prodaju smece.

Osobno zivim od rada na njihovom "smecu" vec godinama. Onima koji su bili spremni platiti uvijek napredniju hard arhitekturu, Apple je oduvijek pruzao stabilnost/brzinu u profesionalnim aplikacijama, a i sire. Slozio sam na stotine PC-a, radio na svakakvim konfiguracijama - sve se mogu nakloniti svevisnjem Apple-u. Kombinaciji njihovog OS-a i hardveraja, za ozbiljan rad, danas jos uvijek nema premca.

iPhone i drugi slicni mu "za po doma" proizvodi  su samo jos jedan dokaz odredjene doze genijalnosti ljudi koja stoji iza imena Apple. Znaju sto rade. I znaju to prodati.

A ti, fino ako nemas pametnijeg posla, radje uci nesto da ne uzrujavas ljude okolo balavim komentarima.

... ...sine spe
17 godina
threadNo245 kaže...

Osobno zivim od rada na njihovom "smecu" vec godinama. Onima koji su bili spremni platiti uvijek napredniju hard arhitekturu, Apple je oduvijek pruzao stabilnost/brzinu u profesionalnim aplikacijama, a i sire. Slozio sam na stotine PC-a, radio na svakakvim konfiguracijama - sve se mogu nakloniti svevisnjem Apple-u. Kombinaciji njihovog OS-a i hardveraja, za ozbiljan rad, danas jos uvijek nema premca.

Aha, znaci IBM platforma je za neozbiljan rad? Ma daaaaj. Apple dusu daje za multimediju (a/v authoring).  A posto se ja ne bavim time, za mene to nije ozbiljan rad. I sto cemo sada? Tko je u pravu?

Nisam bas cesto vidio Apple platformu kao serverski resurs. Ako cemo bas o "ozbiljnosti".

threadNo245 kaže...

iPhone i drugi slicni mu "za po doma" proizvodi  su samo jos jedan dokaz odredjene doze genijalnosti ljudi koja stoji iza imena Apple. Znaju sto rade. I znaju to prodati.

Ti marketing nazivas "genijalnoscu"? :-D

threadNo245 kaže...

[...] radje uci nesto da ne uzrujavas ljude okolo balavim komentarima.

Pa nisu ni tvoji nesto zreli.
17 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...
benko kaže...
knight kaže...
AA-d00d kaže...
dado kaže...
Kao sto bi maddox rekao:

nije jos izaso nijedan od ta 2 htc-a
 je htc diamond je izaso(naravno ne u hrv).
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

Svi koji seru po iPhone-u nikad ga nisu imali u ruci, a kamoli da znaju njegov software ili mogućnostiTOČKA

Ljudi, nemate pojma o tome i nemojte onako balkanski srati bez razuma. (Svi oni koji su ga držali u rukama, znaju pa se ovo ne odnosi na njih)

Mogao bih napisati epove o mogućnostima i prednostima iPhone-a, ali vama treba barem 30 godina preodgoja od balkanizma i nemam toliko vremena.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 11:34 (MiH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MiH kaže...

Svi koji seru po iPhone-u nikad ga nisu imali u ruci, a kamoli da znaju njegov software ili mogućnostiTOČKA

Ljudi, nemate pojma o tome i nemojte onako balkanski srati bez razuma. (Svi oni koji su ga držali u rukama, znaju pa se ovo ne odnosi na njih)

Mogao bih napisati epove o mogućnostima i prednostima iPhone-a, ali vama treba barem 30 godina preodgoja od balkanizma i nemam toliko vremena.

Volio bi da mi kažeš koje su to ultra mogućnosti prvog iPhone-a. Bez G3, bez ikakvih normalnih aplikacija koje možeš instalirati?

Većina klasičnih symbian smartphonea ima veće mogućnosti od prvog iPhone-a. I da, imao sam ga u ruci.
Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
threadNo245 kaže...

Dakle po ničemu se ne smije pljuvati jer se sve nekome sviđa. LOL

Ja isto, evo, pljujem po iPhoneu i cijelom Apple preserantskom smeću od poluproizvoda.
Komentari do sada su ti bili donekle na nekoj razini, barem u segmentu igara, ali nešto ovakvo napisati. Prejadno. Nemam komentara. Ovaj forum je dječji vrtić, na koji treba reagirati agresivnim postovima. Pavlovljevi uvjetovani refleksi možda ipak upale.
Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
17 godina
neaktivan

Sve to i dalje ne umanjuje činjenicu da su Apple proizvodi teško smeće. Plastični i silicijski otpad upakiran u rijetkima lijepe kutije.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
MiH kaže...

Volio bi da mi kažeš koje su to ultra mogućnosti prvog iPhone-a. Bez G3, bez ikakvih normalnih aplikacija koje možeš instalirati?

Većina klasičnih symbian smartphonea ima veće mogućnosti od prvog iPhone-a. I da, imao sam ga u ruci.
 Da barem malo znaš o tome, znao bi što je MacOS X i iPhone OSX. Znao bi da se aplikacija za iPhone 2.0 s SDK-om (savršenstvo) može izraditi za 15-tak minuta. AppStore koji dolazi s firmware-om 2.0 nudi tisuće aplikacija koje ne mogu ni  zamisliti Windows Mobile , Symbian i drugi. Nevjerojatna platforma za developere. Savršen touchscreen koji je 5 godina ispred npr. LG Viewty. Internet koji se zapravo može koristiti na mobilnom uređaju. Testovi su pokazali da ljudi surfaju na smartuređajima(osim maila) skoro ništa, dok s iPhone-om preko 90%. Probaj, pa ćeš vidjeti o čemu govorim. iPod touch u mobitelu, sve sam rekao. Nema MMS? Naravno da ima samo treba instalirati aplikaciju i sve radi odlično. Nema snimanje videa? Ima, opet isto. Nema uređivanja foldera? Opet isto i tako bezbroj puta. GPS ima novi, 3G ima novi iPhone. Google maps je super aplikacija, a i npr. TomTom radi turn-by-turn navigaciju koja se neće razlikovati od Garmina ili slično. Jednostavnost korištenja, dio ste softwarea samo prislonite prst. Neusporedivo je kako se lako koristi s drugim mobitelima. Ne znaš vjerojatno da možeš na iPhoneu igrati Quake 1, 3, PlayStation igre, Nitendo igre, Sega itd. itd. Možeš telefonirati besplatno preko svog Skype accounta, zvati frendove na PC, otvarati sve Office dokumente, push mail, calendar, push contacts s MobileME. Uglavnom nabrajam do sutra, ali to nije dosta. K850i je bolji, zar ne?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice