Odlazak gejmerske legende

poruka: 85
|
čitano: 13.038
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odlazak gejmerske legende".
17 godina
neaktivan

najbolji alat za rješavanje (gotovo) svih problema (ok, ponekad i stvaranje novih), još od toljage i koplja {#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
Re: Odlazak gejmerske legende
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Umro je čovjek koji je napravio nešto od čega je direktno umrlo nevjerovatno puno ljudi. Bravo za njega{#}

Da to nije napravio umrlo bi još više ljudi pod najezdom fašističkog zla. Čovjek je stvorio oružje koje je u velikoj mjeri pridonijelo pobjedi rusije u ruskom domovinskom ratu protiv fašističke pošasti..  Tko zna kako bi svijet izgledao i da li bi ga bilo da je rusija šaptom pala? Zato bravo za njega...

15 godina
neaktivan
T-55 kaže...

Ajd covjek ne moze biti sveznajuci,ali nesto  bi trebao osnovno znati o temi o kojoj pise.Za pocetak cu ispraviti neke  neistine koje su napisane u teksu(mada ne volim autora teksta),pa da pocnem:

1. Bog se pise velikim pocetnim slovom(za ateiste  takoder vrijedi gramatika)

Ovo bi bilo u vrlo kratkim crtama.Mislim da ce ove sitnice biti zanimljivije forumasima od toga sto autor teksta ima zastavu teroristicke grupe(i time se ponosi) koja terorizira izraelce (nebi bilo z goreg prouciti povijest izraela k tome sto je ateist).

Ateist te nabije na križ.

I Autor vjerovatno nije mislio na tvog idola, zvijezdu vodilju nego je(ne znam koja je rečenica) vjerovatno iskoristio neku izreku. "To bog zna". Vidiš, tu možeš "bogu" pridodati nekog lika. Npr. "To Alah zna"

I mislio si da ću opsovati, jelda :* 

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 11:41 (chutac).
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Umro je čovjek koji je napravio nešto od čega je direktno umrlo nevjerovatno puno ljudi. Bravo za njega{#}

Da to nije napravio umrlo bi još više ljudi pod najezdom fašističkog zla. Čovjek je stvorio oružje koje je u velikoj mjeri pridonijelo pobjedi rusije u ruskom domovinskom ratu protiv fašističke pošasti..  Tko zna kako bi svijet izgledao i da li bi ga bilo da je rusija šaptom pala? Zato bravo za njega...

Ak-47 je dobio naziv po godini kad je izrađen dakle 1947. odnosno 2 godine nakon propasti fašizma i nacizma. Jedino čemu je pridonio je pogubljivanju istih tih Rusa po logorima u sibiru.

17 godina
woodgamesfx kaže...

Ovo za tromblone se sjećam da kao može ispaliti bilo koji kalaš ako ima regulator povrata, jer kao problem je što tromblonski metak ima jaće punjenje, pa samim time i jaći povrat na zatvarač, tako da recimo s rumunjke baš i nije pametno ispucvatai tromblon jer bi isti nakon jednog-dva ispaljenja "razje*o" pušku. 

R.I.P druže Kalašnjikov

Kad se digne tromblonski nišan automatski se zatvara plinska komora.

Nema povrata na zatvarač svi plinovi su usmjereni na ispaljivanje tromblona.

A Što se tiče rumunjki nisu bile loše ali nisu bile ni dobre.

Brzo im se cijev pregrijavala,nakon 30 metaka ispucanih odjednom (rafalno) cijev bi doslovce pobijelila od usijanja.

A kod srpskoog proizvoda to nije slučaj bude cijev mlaka.

rumunjke su imale i problem s povratnom oprugom,nakon određenog vremena jednostavno nije mogla više vračat zatvarač kako treba i dolazilo je do štekanja puške.

Ovo govorim iz svog osobnog iskustva kao dugogodišnji korisnik obe puške{#}

14 godina
neaktivan
MV_gamer kaže...
Evo odlican video od kolege gore. I sam kaze na kraju videa, njemu nikad nije bilo u cilju da to oruzje radi to sto danas radi, ubija toliko ljudi, nego samo da zastiti svoju zemlju. Vjerujem da je i njemu bilo tesko kad je vidio sto se pocelo dogadjati.
Uzmi primjer nobela i dinamita, ista stvar..

Usporedjujes neusporedivo. Nobel je dinamit izmislio u privredne svrhe a to sto je kasnije iskoristen kao oruzje nije njegova krivica. Kalasnjikov je izmislio oruzje. U biti nije ga izmislio nego modificirao.  Prica kako je oruzje namijenjeno obrani svoje zemlje je veoma suplja prica. Nikad ni jedno oruzje nije bilo u sluzbi mira.

12 godina

A zasto bi ispucao 30 metaka odjednom? 

Svaki vojnik koji zna svoj posa u napadu puca pojedinacno ili kratkim rafalima(dva-tri metka) a jedino kad nekog pokriva vatrom roka se duzim rafalima a nikako cili okvir odjednom tako da je i rumunjka dobra puska ako ju znas koristit. 

Kalasem smo i mi stvorili drzavu je da nije ispala kako smo tad zamisljali al je nasa (bar je bila do ulaska u EUroslaviju)

Spokoj vjecni daruj mu Gospodine

nicky.sl
Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina

Dasvidaniya Comrade Kalashnikov. You're building rifles for the gods now.

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
movie kaže...

{#}

Kada je proizveden prvi primjerak AK-47?

17 godina
propuhmajstor kaže...

{#}

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 14:05 (torrente).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Kalaš je poznat po tome da mora pucat u svakoj situaciji.

Njemu ne smeta blato,voda,razne prljavštine itd...

To s rumunjkom nije bio slučaj.

12 godina

Nemoj mi pricat dvi san ga godine nosija sta po slavonskom blatu sta po dalmatinskom krsu i nikad nije zataja, dok nije dobija geler u plinsku komoru (prisiklo ju popola i ispa klip) 

Posli san dobija ciganku i moran priznat odlicna puska robusna i izdrzljiva a i masu teza od rumunjke ali jos iman nocne more zbog ciscenja te ciganke

nicky.sl
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako idijotsko nepotreban članak.

Kalaš. Širi "slobodu" i riješava svađe od 1947.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
torrente kaže...
propuhmajstor kaže...

onda se nećemo šalit.  prvog posta više nema i ti sad editiraj svoje postove i ukloni moje citate. hvala.

Malo šale onak usput nikad ne škodi,Izlanuo se a to kaj određeni ljudi to ne razumiju i eventualno bi sve mogli shvatit ozbiljno to je njihov problem.Vezano za izlazak van i pucanje u zrak iz raznog vatrenog oružja, još se fino sječam šta je bilo kad je Hrvatska bila službeno priznata.Onda se po Zagrebu pucalo na veliko AK47 normalno, a svjetlečih metaka je bilo po zraku puno previše. Susjed udaljen 200 metara od mene stigao doma sa ratišta, sasuo je rafalno 200 metaka iz Kalaša u zrak a di su meci završili ko zna.Rezultat sve te pucanjeve po Zagrebu je bio dost propucavanja prozora fasada te kuča na razne strane.Dva metka su završila na krovu moje garaže, tj probili su ploče na krovu a susedu je razbijen jedan prozor jel kaj moš ništa takva su bila vremena.Smijeh{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina

Možete se ovdje svađati koliko hoćete, ali činjenica je da je osmislio oružje, a oružje služi za ubijanje. Dakle, ružnu i lošu stvar, ali isto tako kada se gleda sa stajališta nekog ljubitelja oružja i u kontekstu kvalitete, onda je AK-47 kvalitetno, pouzdano i samim time dobro oružje.

Mada osobno nisam pucao iz niti jednog oružja i ne pratim što se događa na tome polju (znači nemam nikakvog iskustva), ali ovo što sam rekao za AK-47 je općeprihvaćen stav u svijetu. Barem se meni tako čini.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
protjeran
rambox kaže...

Malo šale onak usput nikad ne škodi,Izlanuo se a to kaj određeni ljudi to ne razumiju i eventualno bi sve mogli shvatit ozbiljno to je njihov problem

Nema to veze sa šalom. Kao ni to da će danas navečer i sljedeći tjedan netko opet pucati iz vatrenog oružja sa svojeg prozora, balkona, terase, dvorišta i trajno unesrećiti nekoga ili ga čak ubiti. Ljudi su slijepi i gluhi na te stvari dok se ne dogode njima ili njihovim bližnjima. Samo nezrela osoba može tako nešto shvatiti kao šalu. To je moje mišljenje.

12 godina
rambox kaže...

Glupi americki hard rock i AK-47 ne idu bas zajedno...preporucam svakome da iskljuci zvuk kad bude gledao taj videozapis.

Da se vratimo na clanak, nije mi jasno po cemu je on gamerska legenda...on nije izumio AK-47 da bi ga se koristilo u glupim igricama. Igrice su sporedna stvar.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
16 godina
neaktivan

Znači Oleg se priključuje Hezbolahu, samo mu fali debela brada ;D...
Jel se još tko iz BUG-ove redakcije pridružuje kakvim ekstremistima? Bilo bi još zanimljivije čitati kolumne.. :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 16:04 (zerocool12).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koje je glavno oružje svih militantnih Afričkih i Azijskih režima? 

SRAM VAS BILO, autora ovog tragičnog teksta, i sve vas koji glorificirate Mihaila i njegovu umotvorinu.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Rwandan_Genocide

Moj PC  
4 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
darko_sam kaže...

SRAM VAS BILO, autora ovog tragičnog teksta, i sve vas koji glorificirate Mihaila i njegovu umotvorinu.

Joj daj, sigurno si plakao prije nekoliko dana kada je umro onaj terorist, a sada tu pljucaš po izumitelju. -.-

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina

AK-47 je bezopasan, opasni su ljudi koji ga drže u rukama i nisu sve te genocide i razna zvjerstva napravili Kalaši već ljudi

nicky.sl
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
protjeran

The world is just illusion

0 1 hvala 0
14 godina
darko_sam kaže...

O čemu ti?

Kao što su kolege gore naveli-ne ubija oružje nego ljudi!

Znaš li tko je Alfred Nobel-zvuči ti poznato?Jesi ikada cuo za Nobelovu nagradu za mir?Jesi li znao da je Nobel izmislio dinamit.Koliko je ljudi poginulo od dinamita?Trebamo li zato pljuvati Nobela?

Treba imati klikere i izmisliti takvo što savršeno!

12 godina
neaktivan

Klikeri??!?!

Daj se pospi pepelom, i molim te pročitaj kako razmišlja netko tko ima "klikere"..i srce. (Mikhailov osobni komentar uključen u tekst)

"It's the great irony of Kalashnikov's life.

To the Russians, he’s a hero. To revolutionaries everywhere (heck, an image of the gun is on the national flag of Mozambique), he’s a hero. To the drug lords of South America, the gangbangers of America’s ghettos, the child soldiers of Africa, the Taliban of Afghanistan and countless others, his gun is the great equalizer.

But for humanity, Kalashnikov and his gun have been a tragedy. The AK-47 has spread misery and death to every part of the globe. Remember: More than 36,000 Americans died in the Korean War; more than 58,000 died in the Vietnam War; more than 2,000 in Iraq and more than 4,000 in Afghanistan. How many fell victim to Kalashnikov's gun?

The great American physicist J. Robert Oppenheimer, “father” of the atomic bomb, remarked later that witnessing the first explosion of that horrible new weapon brought to mind the words from the “Bhagavad Gita”: “Now I am become Death, the destroyer of worlds.”

In his own way, Kalashnikov also became “Death, the destroyer of worlds.”

And at times, Kalashnikov himself seemed to sense this:

“I am proud of my weapon but I am sad that terrorists use it,” he told the Russian online publication newsru.com in 2009. “I wish I had invented a machine which people could use, which could do good for farmers — for example, a sowing machine.”

Moj PC  
2 10 hvala 0
15 godina
darko_sam kaže...

Klikeri??!?!

Daj se pospi pepelom, i molim te pročitaj kako razmišlja netko tko ima "klikere"..i srce. (Mikhailov osobni komentar uključen u tekst)

"It's the great irony of Kalashnikov's life.

To the Russians, he’s a hero. To revolutionaries everywhere (heck, an image of the gun is on the national flag of Mozambique), he’s a hero. To the drug lords of South America, the gangbangers of America’s ghettos, the child soldiers of Africa, the Taliban of Afghanistan and countless others, his gun is the great equalizer.

But for humanity, Kalashnikov and his gun have been a tragedy. The AK-47 has spread misery and death to every part of the globe. Remember: More than 36,000 Americans died in the Korean War; more than 58,000 died in the Vietnam War; more than 2,000 in Iraq and more than 4,000 in Afghanistan. How many fell victim to Kalashnikov's gun?

The great American physicist J. Robert Oppenheimer, “father” of the atomic bomb, remarked later that witnessing the first explosion of that horrible new weapon brought to mind the words from the “Bhagavad Gita”: “Now I am become Death, the destroyer of worlds.”

In his own way, Kalashnikov also became “Death, the destroyer of worlds.”

And at times, Kalashnikov himself seemed to sense this:

“I am proud of my weapon but I am sad that terrorists use it,” he told the Russian online publication newsru.com in 2009. “I wish I had invented a machine which people could use, which could do good for farmers — for example, a sowing machine.”

Zanimljiva teza - pošalju vojsku da okupira tuđu zemlju i onda optužuju proizvođača oružja za njihovu smrt... Vjerojatno su ih ovi trebali dočekati s kolačima i pićem...

15 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

AK-47 je bezopasan, opasni su ljudi koji ga drže u rukama i nisu sve te genocide i razna zvjerstva napravili Kalaši već ljudi

A u koju svrhu se proizvodi vatreno oružje? Kao dekoracija francuskoj salati?

12 godina
protjeran

Jel zivimo u raju?Ne.Onda nam po defaultu treba oruzije.Zivotinje imaju "oruzije" ugradeno u sebi, covjek nema ali ima mozak da ga napravi i odbrani se.Ko nema oruzije prirodna selekcija odradi svoje i o tome onda citamo u povijesnim knjigama.Da je carigrad imao mitraljeze,nebi sad gledo seriju pad carigrada i sulju nenadjebivog.Ako zelis mir pripremi se za rat.

Poznato je u povjesti da su hrvati veliki pacifisti, i zbog toga sanjaju o svojoj drzavi 1000 godina,a kako je krenulo prije ce biti smak svijeta nego sto ce oni dobiti svoju drzavu.

The world is just illusion

3 9 hvala 0
14 godina
darko_sam kaže...

Klikeri??!?!

"It's the great irony of Kalashnikov's life.......

Debilizam!

Znas li ti da ovom tezom govoris da na svjetu ne bi bilo ratova,da Kalašnjikov nije izmislio AK!

Apsolutno ljudima nije bitno sa cime ce ubijati,ako to zele mogu to obaviti i sa čačkalicom!

Zato ne kenjaj i divi se jednome velikome izumitelju!

Eli Whitney je čovjek koji je svojim izumom spasio milione i milione robova,ali nitko mu se ne dići.

Zato dići mu se ti kada si tako human!

13 godina
neaktivan

Svaka cast autoru za text {#} kalas rulz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Angry mob i AK

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice