Pišeš gluposti, ali takve gluposti su pričali i sprski zapovjednici tada pa su to piloti platili glavom. Uvijek ista priča...
F-117 je pogođen najvjerojatnije SAM-om, a U-2 nikad nije pao ni čak oštećen.
Tonci neupucen si...
Opet ti o avionima koji ne postoje. Da ti pojasnim: MiG-31 ne leti niti ima protiv koga letjeti, a letne sposobnosti su mu na razini MiG-a 21, dakle u najbolju ruku jadne. MiG-29 je solidan avion, letno, ali zastario i ne može se mjeriti s novim generacijama aviona.
Tu se ti možeš "razumjeti" koliko god hoćeš, ali to su bajke, kao što su bajke i srpska rušenja NATO aviona 1999.
Amerikanci nemogu parirati rusima sto se tice oruzja i to je opcepoznata cinjenica,samo amerikanci imaju jacu propagandu koju puse cs 1.6 djeca.
Rusija je majka sjetite se samo kako je F117 letio 1999.
F117 Nighthawk je u službu ušao kasnih '70-tih.
F117 je oboren nad Srbijom '99 (i to jer je bio vidljiv na radaru prilikom otvaranja "bomb bay").
15 godina kasnije i ta sva sila ruske vojne nadmoći još uvijek ne može kopirati tehnologiju staru preko 35 godina (odnosno njihov prvi stealth lovac, T-50, još uvijek je u eksperimentalnoj fazi).
Ne znam od kuda uopće propaganda da Rusija danas je ikakav vojni igrač? Od svog tog njihovog šepurenja u Ukrajini, jedino su uspjeli oboriti putnički avion. Da je kojim slučajem, recimo, Kina, kao jedana daleko ozbiljnija propu-zapadnjačka sila (barem, ajmo reći, na papiru), stajala iza građanskog rata u Ukrajini, mislim da bi danas Narodna Republika Donjeck bila do Beča.
Na ovom forumu je običaj izdrkavanje po zapadnim snagama i uzdizanje Rusa... Ekipa uživljena u islamski džihad, ruske teritorijalne i energetske pretenzije (Rusija je s Ukrajinom vrlo slična Srbiji s Bosnom i Hrvatskom) i Davida Ickea i njegovih teorija za idiote. To je direktan efekt pseudo-znanstvenog programa HRT-a kroz "Na rubu znanosti".
U praksi, ništa bolji Rusi nisu od Amera, samo je razlika u metodama i stanju vojske, koje za Ruse baš i nije nešto zlatno.