Takvih ljudi ima na sve strane a ne samo iphone korisnici makar jer s tim reklamiranjem iphona uvijek nekoliko više budala s puno para uzme iphone.I u svim segmentima društva a ne samo s mobitelima.
Da ima, i onda takvi tu dođu pametovat a nemaju pojma kaj uopće govore.
Imao sam hd2 na probi i meni je prevelik mob da stane u džep ali kad ga vadim da obavim neki poziv onda se pitam kaj će mi tak velik mob za razgovore.Istina dobar je za net,filmove ali zar ti realno treba tak velik mob,lagano se navadi ali je to meni preveliko ja sam za optimalno oko 3.8" koliko ima lg optimus 7 to mi najbolje odgovara ni premalo ni preveliko.
Meni je bolje imat 32gb brze memorije koja može snimat hd video fluidno,gledat filmove itd. nego stalno vadit van-nutra karticu i onda je još spora u slučaju s htc desire i onda hd video se snima na 15fps,hd videi ne rade sporo otvaranje svega s kartice a na iphonu imam sve na istom mjestu imam backup preko itunesa,kontakti u google mailu i dropbox ako hoću brzo slike prebacit na net.Meni itunes ne smeta prebacim si muziiku i sve ostale stvari na mob i onda ga sljedeći put spajam za mjesec dana jednostavno nema potrebe kada mogu s mobom sve skidat kao aplikacije,muziku,filmove legalno samo kad izađe novi update za iphone onda ga spajam.Valjda bude sad i itunes u cloudu.
Malo gledam na htc desire temi zar tamo nešto radi ok trebaš stavljat silne romove da bi mogao prebacit aplikacije na sd karticu koja je spora ali ima bar više od 100mb kao što ima desire u sebi,snimanje,slikanje je loše,ekran nema pravi multitouch,ništa se ne vidi po suncu,baterija loša nema hrvatski jezik ni tipkovnicu ali je važno da ima flash reklame na bugu.
Ja nisam kupio mob da bi se igrao servisera s mobom da mi skoro sve stvari ne rade out of box dok na iphonu stvari koje ima rade odlično kao kamera,ekran je pravi touch,prava baterija...
Bateriju ima skoro pa 50% bolju od desirea a sa desire hd je skoro pa ista situacija.Sad budeš ti rekao pa veći ekran pa ako je veći ekran onda stane veća baterija.Htc desire ima amoled koji po htc troši manje oko pola kako su rekli od lcd ekran a onda su poslije rekli da ugrađivaju lcd u desire i da je to isto po svemu.Ima veći ekran desire ali neznatno pa se može usporedit s iphonom 4 po baterija skoro su isti i znamo tko ima bolju bateriju.Oni bar ono kaj ugrade to bar radi odlično i još je 40% bolja baterija od 3gs a ima koliko bolji procesor koji malo troši i jači je od snapdragona i još odlično surađuje s softverom dok u htc samo stave najjači snapdragon za ostalo ih nije briga kao za bateriju.
Snimat fluidno? Pa kaj fali hd-u kojeg snimam s desireom?i zašto stalno vadit karticu? ne kužim ovo.
Videi ne rade? haha varaš se. a sporo otvaranje? otvara mi s kartice sve normalno, eto hd igrice su instalirane na kartici i normalno ih otvara i normalno rade.
Stavljat romove da se aplikacije prebace na karticu? e pričaš gluposti, vidi se kolko si informiran.
imam stock rom, desire nije rootan, i aplikacije se uredno instaliraju na karticu.
snimanje, slikanje, i multitouch su odlični.
A i ima hrvatski jezik.
Igrao servisera? pa stvarno pričaš gluposti, otkad ga imam nikakvih problema, sve se instalira bez problema, ne trza, radi...
meni na desireu hd baterija izdrži cijeli dan, s uključenim wirelessom i svim mogućim sinkronizacijama, a uz to i surfam i pošaljem stotinjak poruka.
Jači od snapdragona? joj daj se prestani sramotit malo, pa neki dan sam stavio benchmark usporedni, u kojem se vidi da je desire hd bolji, a i pogledaj rezultate benchmarka, iphone 4 je iza 20 mjesta po rezultatima. ali to tebi ništa ne znači, po tebi je video fake.
baterija u hdu je slabija od desirea jer procesor troši manje struje nego obični desire.
Imaš fring,yahoo messenger i masu ostalih messengera koji imaju videopoziv ako nećeš koristiti facetime ili nema tvoj frend iphone 4 ali je kvaliteta dosta bolja na facetimeu od ostalih.
Google svagdje gdje namiriši pare odmah se uključi.Ja koristim od njih tražilicu i gmail koji su odlični ali ovo njihovo širenje je pretjerano sad onda uzimaju kod preko androida,onda uzimaju wifi podatke kad ide oni njihovi auti za snimanje to je zadiranje u privatnost.
Android možda ima pravi mt ali on ostavlja aplikacije u backgroundu i samo usporava mob i troši bateriju i onda se mora koristiti task killeri da se nebi mob usporio.Pogledaj na temi htc desire kako piše stoja da treba svakih nekoliko dana resetirat mob da mu nebi mob usporio.Na iphonu možda nije pravi mt ali je optimiziran da netropi bateriju da aplikacije koje više ništa ne rade da se ugase za to im je trebalo vremena da naprave a ne kao microsoft koji je stavio windowse na smartphone samo je skratio rezoluciju a za bateriju,za neoptimiziranost,za user sučelje ih briga vidio si kako im je zarvšio windows mobile isto tako je mt na androidu.
Tethering nije radio u americi jer je ATT tražio i zato pare a nije se moglo samo s mjesečnog paketa trošit tethering.
Dok u hrvatskoj je radio kad je došao Ios 3.0 out of box pokažem ti i video s antenom i s tim da vidiš da radi out of box ti si valjda gledao preko u americi stanje.
Nisam govorio o 3rd party aplikacijama, nego o video pozivima bez ikakvih aplikacija koji su na mojoj staroj nokiji bili mogući, ali ih vip nije podržavao.
Da google namiriše pare, uključi se , i napravi dobar posao.
MT NA ANDROIDU NE USPORAVA MOB I NE TROŠI STRUJU. i ne koriste se nikakvi task killeri.
nije radio, jer je bio isključen tvornički, trebalo ga je uključivat. ali dobro to je bilo u americi.
Pogledaj prvi post.Ima svakakvih ljudi koji imaju mob samo zbog šminke i ne samo mobitele nego aute itd.
Htc locations nisam koristio ali ima i iphone offline mape na appstoreu,ima latitude isto.
Htc Locations sam koristio u Zagrebu i odličan je, i točan, i u suradnji s kompasom, mape se okreću kako ja okrećem mob.
Safari je prvi brwowser koji je donio korištenje neta s kompa na mob a sad više nije najbolji ima bolji browser androidu ima full screen,brži je i to priznajem.
Desire hd nisam probao ali bi htio vidim da su dosta riješili mana s desirea napokon više nema tih loših tipka nego na dodir tipke kamera je ok ali u snimanju nije bolja od iphone 4 pogledao sam slike i video i vidi se nedostaci u zvuku i ima samo 25fps koji sigurno pada po mraku kao i desireu.
Nisam ima desire hd ali sam gledao na temi desire hd tuže se ljudi na slab wifi to je kod iphona 4 dosta poboljšanje jer je antena za wifi vani.
Zvučnik je loš i to je nedopustivo na uređaju koji je skup pa kaj ovi rade u htc prvo stavljaju loše baterije,ekran koji je loš na desire hd u pitanju oštrine i boje,loši zuvčnik tako ti isto kažeš za apple vezano uz signal,mali ekran svaki mob nekomu odgovara.
Mene zanima zvučnik hoću da radi ok ako pustim neku pjesmu npr. obitelji tu nema opravdanja da ti koristiš slušalice koje isto si kupio za 100kn.
Samo sam rekao da pogledaš bug tv da vidiš razliku u ekranu između običnog i hd prvo mi je palo na pamet taj bugtv to nije receznija ionak nego sam htio da vidiš razliku.
Nisi probao desire hd a znaš da su snimke i video lošiji ? joj, daj molim te.
Slab wifi? e pa da ti velim nekaj, danas u šetnji desire mi je javio da je otkrio nezaštićeni wifi, a okolo mene ničeg, prva kuća stotinjak metara zračne linije, ali uhvatio je signal, koji je bio preslab da se spoji, ali kad sam se pribliožio na 80 metara dobio sam signal preko kojeg sam se mogao spojit na net i surfat. pa toliko o slabom wifi-u.
i opet, nisi isprobao desire hd, ali ti ipak znaš kakve su boje i oštrina?
da priznajem, iphone ima malo svjetliji ekran vani, ali to ne znači da se desire hd ne vidi, dapače vidi se odlično.
A ak hoću obitelji pustit pjesmu pustim s desirea preko dlna na pojačalo i slušam.
ali da, ne znaš kaj je to dlna jer ga iphone nema.
a i ak hoću film pogledat na lcdu ne spajam ga kablima, nego opet pustim preko dlna.
Ali ako hoću slušat s moba imam slušalice, i ne namjeravam po gradu hodat s mobom u rukama i slušat glazbu bez slušalica.
a bug pusti, jer to nije recenzija, a i pogledaj im ostale, svi znamo da su skloni appleu, pa normalno da ocrne desire hd koji je konkurent iphoneu 4.