Mladi informatičari drugi na svijetu

poruka: 41
|
čitano: 5.709
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mladi informatičari drugi na svijetu".
17 godina
Re: Mladi informatičari drugi na svijetu
hudo kaže...
zoran123456 kaže...
hudo kaže...

Informaticar koji zna programirati moze najvise 3 dana biti nezaposlen, i to samo ako je diplomirao u petak, pa mora cekati do ponedjeljka.

Uopce ne sumnjam da ce ovi decki biti vrlo uspjesni jednog dana u svom poslu, i to ovdje, kod nas, gdje kvalitetan kadar nadje posao i bez da se prijavljuje na zavode.

haha :-))) Dobar sarkazam :-D :D

jeli, imas kakvih iskustava?

malo sam bio slikovit, ali informaticar koji zna raditi kroz par dana moze dogovoriti posao. Govorim iz iskustva, to sto sam slicno prolazio zadnjih 7-8 godina. Nisam jednog dana bio bez posla, i siguran sam da mogu dobiti drugi posao u par dana. Kakav ce biti, za koju placu, to je sasvim druga prica. Ako neko oce raditi u Googlu, onda sigurno nece biti ovako lako. Ali u prosjecnoj hr informatickoj firmi ce dobiti posao!

Znam brdo primjera gdje firma nije imala otvoreni natjecaj, ali kada im je pokucao kvalitetan radnih na vrata, zaposlili su ga. I to je u Rijeci, u ovih par malih firmica, u zagrebu je jos veca sansa.

Nemozes sebe usporedjivati sa ostalima. Vidio si kako je Domagoju bilo veselo naci programera.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
15 godina
neaktivan

a sad nek im starci plate prostitutke za poklon.

:)

3 0 hvala 1
15 godina

Ovo bi trebala večeras biti prva vijest u Dnevniku! Dečkima svaka čast!

srco
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gjurki kaže...

Dečkima svaka čast, samo mi je žao šta ti neće tako skoro ga umočit :/

hahaha najjaci komentar :D

http://www.soundstream.com/
15 godina
neaktivan
srco1978 kaže...

Ovo bi trebala večeras biti prva vijest u Dnevniku! Dečkima svaka čast!

Kod nas ti je važnija vijest jel Sanadera boli lijevo jaje ili noga ili trecerazredna vijest o nogometu, nego ovako nesto pohvalno i važno.
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
17 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Kod nas ti je važnija vijest jel Sanadera boli lijevo jaje ili noga ili trecerazredna vijest o nogometu, nego ovako nesto pohvalno i važno.

Istina, nakon tolko yebanja zadnja stvar koja me zanima su njegovi obiteljski dragulji.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan

Respect

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ivan Katanić je glumio u filmovima "brda imaju oči 1 i 2"{#}.Ma šalim se :)

:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

cestitke :)

Cedo

0 0 hvala 0
16 godina

Čestitam{#}

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svaka cast ekipa... jesmo mali ali palimo pred sobom!

Neka naših Hrvata!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice