Informaticar koji zna programirati moze najvise 3 dana biti nezaposlen, i to samo ako je diplomirao u petak, pa mora cekati do ponedjeljka.
Uopce ne sumnjam da ce ovi decki biti vrlo uspjesni jednog dana u svom poslu, i to ovdje, kod nas, gdje kvalitetan kadar nadje posao i bez da se prijavljuje na zavode.
haha :-))) Dobar sarkazam :-D :D
jeli, imas kakvih iskustava?
malo sam bio slikovit, ali informaticar koji zna raditi kroz par dana moze dogovoriti posao. Govorim iz iskustva, to sto sam slicno prolazio zadnjih 7-8 godina. Nisam jednog dana bio bez posla, i siguran sam da mogu dobiti drugi posao u par dana. Kakav ce biti, za koju placu, to je sasvim druga prica. Ako neko oce raditi u Googlu, onda sigurno nece biti ovako lako. Ali u prosjecnoj hr informatickoj firmi ce dobiti posao!
Znam brdo primjera gdje firma nije imala otvoreni natjecaj, ali kada im je pokucao kvalitetan radnih na vrata, zaposlili su ga. I to je u Rijeci, u ovih par malih firmica, u zagrebu je jos veca sansa.
Nemozes sebe usporedjivati sa ostalima. Vidio si kako je Domagoju bilo veselo naci programera.