Da li ovo znaci da je jos jedan uredjaj sa MeeGo ili neki drugi OS???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

LOL "Navodno je razlog za odabir Linuxa kao OS-a Meltemija taj što na taj način developeri imaju pristup postojećim razvojim alatima i QuickTimeu." nije skraćenica za Qt Quick Time, malo se informirati drugi put ;)
Ajme koje početničke greške na Bug-u
A i Qt postoji za ove platforme:
Windows Desktop
Windows CE and Windows Mobile
Linux/X11
Embedded Linux
Mac OS X
Symbian
Maemo/MeeGo
tako da ne vidim da to može biti razlog za odabir linuxa
tko radi taj i griješi. al bugovi izgleda ne mogu bez applea :)
*baš me zanima da li će ovo stavit na zločestu stranicu. jedan ekranski pucanj ako slučajno odluče ispraviti
**možda je tekst s theregstryja samo ubačen u google translate pa stoga qt quicktime
LOL "Navodno je razlog za odabir Linuxa kao OS-a Meltemija taj što na taj način developeri imaju pristup postojećim razvojim alatima i QuickTimeu." nije skraćenica za Qt Quick Time, malo se informirati drugi put ;)
Zlatnim slovima na zlocestu stranu upisati!!
Baš gledam tekstove bugovaca u zadnje vrijeme i čine mi se sve gori i nepismeniji, čast izuzetcima.
QuickTime
Galićevim tekstovima se bar uvijek mogu slatko nasmijat, od nikad dostignutog a kamoli prevaziđenog teksta o Warcraftu II iz 94-e (ili možda 95-e nisam siguran) pa do danas. Možda mu i nije uvik namjera da me nasmije, ali to sad i nije bitno. U svakom slučaju Drago svaka čast, uz jedan obavezni
Inače, S40 nije nikakav uređaj nego kolokvijalni naziv za software i platformu koju je Nokia koristila na svojim uređajima koji nisu smartphone - odnosno dumbphone ili feature phone uređajima, u svakom slučaju S40 je low-end. I za kraj, link na originalni članak.
gdje god da sam pogledao taj meltemi je entry level
http://www.google.com/search?q=nokia+meltemi&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:hr:IE-SearchBox&ie=&oe=#q=nokia+meltemi&hl=hr&rls=com.microsoft:hr:IE-SearchBox&prmd=imvns&source=lnt&tbs=qdr:w&sa=X&ei=TNCOTs6NKcb54QTPmsC5AQ&ved=0CA4QpwUoBA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=6a4e11d5d1d506b8&biw=1843&bih=898
iliti feature phones. Features phones su inače obični mobiteli, a ne smartphone. Daj više pročitajte što piše, veličine Bugovske umišljene...
Meltemi nece biti high end platforma nego zamjena za s40 platformu koja je rezervirana za entry level modele,ne mogu vjerovat da je i Bug poceo bubati neprofesionalne gluposti a da uopce nije provjerio informaciju..
Prema Registeru, ovo znači da će high-end uređaji biti bazirani na Linuxu, a modeli namijenjeni širem krugu korisnika na Windows Phoneu 7
Zar nije oduvjek tako i sto se kompova tice?
Prema Registeru, ovo znači da će high-end uređaji biti bazirani na Linuxu, a modeli namijenjeni širem krugu korisnika na Windows Phoneu 7
Valjda obrnuto. Nije mi jasno.
Prema trenutnom stanju stvari, Windows Phone je OS za Nokijine high-end i (nešto kasnije) mainstream mobitele, dok je Meltemi OS za featurephoneove i low-end smartphoneove.
Ovdje možete pročitati analizu Meltemija, ovdje analizu Tizena, a ovdje novopredstavljenog iPhonea 4S

I onda mi se sada najebe Skyrim... opet do jutra za kompom... ocito sam gluposti pricao u proslom postu :)