Meltemi vraća Linux

poruka: 16
|
čitano: 1.911
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Meltemi vraća Linux".
14 godina
neaktivan
Meltemi vraća Linux

Da li ovo znaci da je jos jedan uredjaj sa MeeGo ili neki drugi OS???

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Meltemi vraća Linux
ne ja mislim da je ovo bas linux os
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
Meltemi vraća Linux

LOL "Navodno je razlog za odabir Linuxa kao OS-a Meltemija taj što na taj način developeri imaju pristup postojećim razvojim alatima i QuickTimeu." nije skraćenica za Qt Quick Time, malo se informirati drugi put ;)

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Meltemi vraća Linux

Quick Time-u??

QT:

http://qt.nokia.com/

Tek sam sad kužio da je to Drago napisao. {#}

Moja mater te traži
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 15:28 (Bypass).

4 0 hvala 0
17 godina

http://qt.nokia.com/products/

Ajme koje početničke greške na Bug-u

A i Qt postoji za ove platforme:

Windows Desktop
    Windows CE and Windows Mobile
    Linux/X11
    Embedded Linux
    Mac OS X
    Symbian
    Maemo/MeeGo

tako da ne vidim da to može biti razlog za odabir linuxa

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 9:02 (segregator).
17 godina
Meltemi vraća Linux

tko radi taj i griješi. al bugovi izgleda ne mogu bez applea :) 

*baš me zanima da li će ovo stavit na zločestu stranicu. jedan ekranski pucanj ako slučajno odluče ispraviti

**možda je tekst s theregstryja samo ubačen u google translate pa stoga qt quicktime

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 11:59 (hrvooje).

1 0 hvala 0
16 godina
luka28 kaže...

LOL "Navodno je razlog za odabir Linuxa kao OS-a Meltemija taj što na taj način developeri imaju pristup postojećim razvojim alatima i QuickTimeu." nije skraćenica za Qt Quick Time, malo se informirati drugi put ;)

Zlatnim slovima na zlocestu stranu upisati!!

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
16 godina
neaktivan
Meltemi vraća Linux

Baš gledam tekstove bugovaca u zadnje vrijeme i čine mi se sve gori i nepismeniji, čast izuzetcima.

QuickTime {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meltemi vraća Linux

Galićevim tekstovima se bar uvijek mogu slatko nasmijat, od nikad dostignutog a kamoli prevaziđenog teksta o Warcraftu II iz 94-e (ili možda 95-e nisam siguran) pa do danas. Možda mu i nije uvik namjera da me nasmije, ali to sad i nije bitno. U svakom slučaju Drago svaka čast, uz jedan obavezni {#}

Inače, S40 nije nikakav uređaj nego kolokvijalni naziv za software i platformu koju je Nokia koristila na svojim uređajima koji nisu smartphone - odnosno dumbphone ili feature phone uređajima, u svakom slučaju S40 je low-end. I za kraj, link na originalni članak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 11:34 (Z3k0).

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Meltemi vraća Linux

gdje god da sam pogledao taj meltemi je entry level

http://www.google.com/search?q=nokia+meltemi&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:hr:IE-SearchBox&ie=&oe=#q=nokia+meltemi&hl=hr&rls=com.microsoft:hr:IE-SearchBox&prmd=imvns&source=lnt&tbs=qdr:w&sa=X&ei=TNCOTs6NKcb54QTPmsC5AQ&ved=0CA4QpwUoBA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=6a4e11d5d1d506b8&biw=1843&bih=898

iliti feature phones. Features phones su inače obični mobiteli, a ne smartphone. Daj više pročitajte što piše, veličine Bugovske umišljene...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 12:15 (jakomimi).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meltemi vraća Linux

Meltemi nece biti high end platforma nego zamjena za s40 platformu koja je rezervirana za entry level modele,ne mogu vjerovat da je i Bug poceo bubati neprofesionalne gluposti a da uopce nije provjerio informaciju..{#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meltemi vraća Linux

Prema Registeru, ovo znači da će high-end uređaji biti bazirani na Linuxu, a modeli namijenjeni širem krugu korisnika na Windows Phoneu 7

Zar nije oduvjek tako i sto se kompova tice?

TD za glupost

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meltemi vraća Linux

Prema Registeru, ovo znači da će high-end uređaji biti bazirani na Linuxu, a modeli namijenjeni širem krugu korisnika na Windows Phoneu 7

Valjda obrnuto. Nije mi jasno.

I HAVE A LARGE CHIN, YOUR ARGUMENT IS INVALID!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prema trenutnom stanju stvari, Windows Phone je OS za Nokijine high-end i (nešto kasnije) mainstream mobitele, dok je Meltemi OS za featurephoneove i low-end smartphoneove.

Ovdje možete pročitati analizu Meltemija, ovdje analizu Tizena, a ovdje novopredstavljenog iPhonea 4S

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
17 godina
neaktivan
Eh, jel to bio njegov tekst o w2? Nezaboravan je a i istinit. Procitao sam ga i krenuo igrati warcraft2... ma jos samo jedan level... a pijevci kukuricu, treba na posao ici. I tako dan za danom dok nije pao zadnji level. To je bila igra, onda i ni jedna vise tako. Bilo je i poslje noci provedenih za kompom, ali vise nikad tako.
MB ASRock alivenf7g-hdredy, Athalon64 4200+x2 na 2850mh, 2gb pc667mh crucial, power color ati hd2600pro 256 mb ddr3, HD 160gb sata2 Philips 190wv
17 godina
neaktivan

I onda mi se sada najebe Skyrim... opet do jutra za kompom... ocito sam gluposti pricao u proslom postu :)

MB ASRock alivenf7g-hdredy, Athalon64 4200+x2 na 2850mh, 2gb pc667mh crucial, power color ati hd2600pro 256 mb ddr3, HD 160gb sata2 Philips 190wv
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice