MAXtv HD od danas komercijalan

poruka: 6
|
čitano: 1.478
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MAXtv HD od danas komercijalan".
18 godina
neaktivan

"Kako bi aktivirali HD uslugu, korisnici MAXtv-a moraju se obratiti Službi za korisnike T-Coma putem besplatnog telefona 0800 9000 ili otići do T-Centara ili T-Partnera i T-zatražiti da im se T-aktivira T-televizija u T-HD-u."

Smijeh

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: MAXtv HD od danas komercijalan

Govnjari buju naplaćivali distribuciju programa HD kvalitete....ajoj, fakat su govnjari kad se uzme u obzir da su nam unazadili razvoj infrastrukture.

Iako evo ovaj čas sam naručio preko 08009000 dotičnu uslugu i nisu mi spominjali stličeka montera da bu došel mjeriti. Vele da bu se to samo uključilo.   Ne znam da li je u sklopu PTT i centrala no ako je tako onda mi je centrala 300m od doma :)

živio HD još samo da Private i Hustler krenu u HDu pa bude život  potpun ;)

18 godina

ima li netko ideju kako približno izmjeriti propusnost korištenjem računala bez dodatnih instrumenata.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma to će biti paštašuta teška !!!!!Šutim

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
guzzman kaže...

Govnjari buju naplaćivali distribuciju programa HD kvalitete....ajoj, fakat su govnjari kad se uzme u obzir da su nam unazadili razvoj infrastrukture.

Iako evo ovaj čas sam naručio preko 08009000 dotičnu uslugu i nisu mi spominjali stličeka montera da bu došel mjeriti. Vele da bu se to samo uključilo.   Ne znam da li je u sklopu PTT i centrala no ako je tako onda mi je centrala 300m od doma :)

živio HD još samo da Private i Hustler krenu u HDu pa bude život  potpun ;)

Ma to su ti zgubidani i zbunjole teške, tamo skoro svaki kreten ima drugu spiku, to sam i ja slično nešto prošao, nedavno da sad ne objašnjavam (možeš to sve pročitati na topicu  T-com najavio max tv u HD rezoluciji) tako da ništa nemoj shvaćati kao napravljeno dok se to ne desi,ako se i desi, jer tamo se nezna ni ko pije ni tko plaća. Frajer mi je prodavao nešto što oni uopće nemaju a, on tamo"radi" i to nezna.Namigiva
18 godina
neaktivan
guzzman kaže...

Ma da imas pravo, govnari jednu. Zasto nas zajebavaju, pa nam uvode MaxTV, pa nam podizu brzine, pa sad i HD TV, fakat su govnari. Treba pljuvati uvijek po njima, donosili dobro ili lose, ali svejedno se ne treba prebaciti na druge mreze, jel' tak?

Stalno nesto serete protiv HT-a jer vam je to ostalo od vremena dok su drzali monopol, a ne razmisljate svojom glavom. I ja sam bio protiv HT-a , medjutim HT danas ne drzi monopol i nema razloga srati po njima, a pogotovo kad donose dobre vijesti kao danas. Metronet ima potpisan ugovor sa HEP-om i preko njihovih optickih kablova mogu do svake tocke u Hrvatskoj. Medjutim, niti nude IP TV (a pogotovo ne i HD IP TV), a niti mogu do svake tocke.

Isto vrijedi i za VIP koji bi sa svojom instalacijom mogao napraviti isto sto i t-com, medjutim ne rade. Pa prema tome, sta se mi tu imamo buniti. HT je ovoga trena najbolji izbor i tu nema spora. Jer kad ja to kazem koji sam oduvijek bio ekstremno protiv HT-a i koji sam jedan od prvih Iskonovih kupaca onda je to definitivno tako.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice