Loše prihvaćena reklama za OnePlus

poruka: 16
|
čitano: 2.784
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Loše prihvaćena reklama za OnePlus".
15 godina

HAHAHAHAHAH........

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Nema loše i dobre reklame :D.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: Loše prihvaćena reklama za OnePlus

Glupače... umjesto da su iskoristile priliku one se žale... 

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
14 godina

bas ce iskoristi priliku, a bira se 50 najboljis, sanse da budes odabran su jako male...i nije neka prilika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napraviš reklamu koja cilja na muškarce :"Baš si seksist,zapostavljaš žene"

Napraviš reklamu koja cilja na žene (i daje im prednost) :" Baš si seksist, misliš da si mi ne možemo same srediti taj mobitel i gledaš na nas samo kao objekte"

Danas se više ne možeš ni pok*njat a da netko ne cvili o svojim pravima i plače da si rasist/seksist/homofob/zmajofob/drekavacofob (dodajte ak sam kaj zaboravil)..

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?

23 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Blue_Fatal1ty kaže...

Glupače... umjesto da su iskoristile priliku one se žale... 

Priliku za šta? Da kupe ovaj drlog?

Ajd da ga dijele džabe pa se ljudi grebu za pozivnice, nego ti treba pozivnica da ga kupiš.... looool

Zapravo na to im se sve i svodi oko ovog telefona, agresivan marketing, a to što je telefon poluproizvod to nema veze, a to se jasno vidi na masi yt videa, lagovi i bugovi su sasvim normalni za ovaj telefon.

Di je to od provjerenih brendova i njihovih flagshipova....

http://www.pohrani.com/f/1I/hO/1a3dgIsH/capture.png
15 godina
neaktivan

ajde mi samo reci kakvi lagovi imam taj telefon vec mjesec dana i svakodnevno ga koristim maximalno i nema niti jednog jedinog laga niti icega i uz svo to koristenje bat mi drzi 2 dana bez ikakva problema...

stvarno neznam cemu toliko pljuvati po njima ako vam nepase sa inviteom imate za 50$ kod preprodavaca iste uredaje pa si kupite koliko god komada zelite....

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 21:31 (bgojic).
17 godina
zerocool12 kaže...

Danas se više ne možeš ni pok*njat a da netko ne cvili o svojim pravima i plače da si rasist/seksist/homofob/zmajofob/drekavacofob (dodajte ak sam kaj zaboravil)..

to se zove emancipacija. ak ti ne odgovara takav razvoj/ustroj društva eno imaš tamo na bliskom istoku jednu državu (ilitiga kalifat) u nastajanju gdje čak traže da im dođu ljudi koji se ne slažu s vrijednostima poput emancipacije, čak ti i obećavaju platiti ako im dođeš i boriš se protiv tih vrijednosti

16 godina
neaktivan
Ges kaže...
zerocool12 kaže...

to se zove emancipacija. ak ti ne odgovara takav razvoj/ustroj društva eno imaš tamo na bliskom istoku jednu državu (ilitiga kalifat) u nastajanju gdje čak traže da im dođu ljudi koji se ne slažu s vrijednostima poput emancipacije, čak ti i obećavaju platiti ako im dođeš i boriš se protiv tih vrijednosti

Dečko,odgojen sam u sredini di kuhaju mama i tata, di oboje rade meni je normalno da su žene i muškarci isti, no cviljenje o takvim gore navedenim glupostima je stvarno već postalo bezvezno.

14 godina
neaktivan
bgojic kaže...

ajde mi samo reci kakvi lagovi imam taj telefon vec mjesec dana i svakodnevno ga koristim maximalno i nema niti jednog jedinog laga niti icega i uz svo to koristenje bat mi drzi 2 dana bez ikakva problema...

stvarno neznam cemu toliko pljuvati po njima ako vam nepase sa inviteom imate za 50$ kod preprodavaca iste uredaje pa si kupite koliko god komada zelite....

Također imam pohvale za mob. Veoma brz i tu nemam zamjerki. Cim sam kupio mob, imao sam update, i jucer dobio jos jedan update na 4.4.4. Poboljsana ionako odlicna kamera, sređeni sitnu bugovi, a baterija meni traje dva dana uz koristenja WIFI stalno, povremene navigacije, kamere (snimanje FHD), FB, Viber itd.. 

Nisam priklonjen ni jednoj marki, nego gledam ono sto mi odgovara, sto je kvalitetno donekle i da ne kosta previse. Ovaj mob me kostao kad sve saberem i oduzmem oko 230 eura. I ne moze me niko ubijedit da sam trebao ic na na S5, M8 ili Z2 koji bi me izasli najmanje 500 eura... Ne dobijem duplo bolji uređaj, al kostaju duplo vise..

16 godina
neaktivan
Ges kaže...
zerocool12 kaže...

Mito i korupcija 3 kaže...
zerocool12 kaže...
Ges kaže...
zerocool12 kaže...

Dečko,odgojen sam u sredini di kuhaju mama i tata, di oboje rade meni je normalno da su žene i muškarci isti, no cviljenje o takvim gore navedenim glupostima je stvarno već postalo bezvezno.

Tvoje misljenje i tvoja realnost drugacije su od stvarnog svijeta tako da si nebitan, a ovi kineski kokosari su idioti sa svojim reklamnim kampanjama od samog pocetka. 

Očekujem od obojice objašnjenje u čemu ova reklama toliko vrijeđa žene?

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

žene i muškarci isti??! Znači u tvojoj sredini i muškarci rađaju i imaju sise?  

A ako si mislio da su ravnopravni pred zakonom, nisu i ne smiju biti jer je optimalno za društvo i za djecu da bar prvu godinu dana dijete provede s majkom koja doji!

15 godina

Reklama vrijeđa muškarce jer im ne daje priliku da skupljanjem lajkova na svoje sexy slike osvoje veličanstveno pravo na kupovinu ovog mobitela.

Potpis!
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa no upravo o tome govorim.tako i meni je isto, ane ovi sto se kao prave pametni pa pljuju po uredajima ,neka ih prvo koriste pa onda neka nesto kazu, i to sto kazes za M8 , Z2 itd cemu davati duplo i vise novaca za isto a unekim stvarima cak bolje ako nemoras

17 godina
zerocool12 kaže...
Ges kaže...
zerocool12 kaže...

"dečko" si govori prijateljima, ja ti mogu bit otac

to što si odrastao "u sredini di kuhaju mama i tata" se ne prepoznaje po tvom komentaru o "cviljenjma o svojim pravima" pošto sve što je potrebno da glupost prevlada je da oni koji se bore protiv nje zašute.

korijen seksizma je prirodan i leži u najtemeljnijoj nužnoj interakciji između spolova a ta je širenje vrste oliti seks s ciljem rasplođivanja i to u obliku da je uvijek muški onaj koji dominira a žena ona kojom se dominira. nema prirodnog začeča bez se naruši integritet ženskog tijela a to znači da se tim tijelom dominira. to je bitno za shvatiti jer je upravo taj temeljni odnos dominirao poviješću i odnosom prema ženama gdje je i danas u dobrom dijelu svijeta normalno da su žene malte ne roba a nisu roba samo tamo gdje se stalno "cvili o svojim (njihovim) pravima".

slijedeći korak je emancipacija muškaraca no da bi on uopće krenuo u provođenje, nužno je prihvatiti emancipaciju žena kao činjenicu a ne omalovažavati sa "ma to oni cvile".

nažalost jako je mali broj populacije koja shvaća da se tu ne radi samo o ravnopravnosti spolova već težnji za apsolutnom slobodom, za uništavanjem bilo kakvog profiliranja čak i prirodnog jer svako profiliranje nužno vodi u nadmetanje a prema tome i dominiranje nad poraznom skupinom

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 9:12 (Ges).
15 godina
zerocool12 kaže...

Napraviš reklamu koja cilja na muškarce :"Baš si seksist,zapostavljaš žene"

Napraviš reklamu koja cilja na žene (i daje im prednost) :" Baš si seksist, misliš da si mi ne možemo same srediti taj mobitel i gledaš na nas samo kao objekte"

Da su stavili 50 mobitela muškarcima i 50 ženama sve bi bilo uredu.

Swedish latin super funk.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice