LG G4 će možda imati 3K ekran

poruka: 49
|
čitano: 7.132
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG G4 će možda imati 3K ekran".
13 godina

Pa do kuda će ovo više.

samo nešto struže..
Moj PC  
20 1 hvala 0
13 godina

I opet lag zbog rezolucije ekrana... hebem ti mutave ljude.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LG G4 će možda imati 3K ekran
baso533 kaže...

Pa do kuda će ovo više.

pa rekli su da ce idealno biti HD...  pa 2K,4K pa sve do 8K...

Ljudi imaju osjetljive oci...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 13:25 (Abomb).
15 godina
neaktivan

A hoće li povećanje u rezoluciji pratit i kapacitet baterije?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
DSkyline kaže...

A hoće li povećanje u rezoluciji pratit i kapacitet baterije?

Taman posla! :)

14 godina

Ja ne kupujem mob dok ne bude imao 16k zaslon!! Mislim makar šta, da kupim mob sa rezolucijom od 1920 x 1080p na čitavih 5 inča ?? Pa to je sramotno !!

15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

pa rekli su da ce idealno biti HD... pa UHD, pa 2K,4K pa sve do 8K...

Ako se ne varam, UHD > 2K

UHD i 4K se odnose na istu rezoluciju, kao i Full HD i 2K

Mozda sam i u krivu ...

14 godina
neaktivan

Meni to nije jasno, Full HD za oko 5" je savrseno, ajde QHD na 5.7" jos mogu povjerovat.

Ali 3K, kome, cemu, kad razlike nema, naprosto se ne moze vidjeti, a baterija se itekako osjeti.

Apsolutno nerazumljivo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DSkyline kaže...
Abomb kaže...

pa rekli su da ce idealno biti HD... pa UHD, pa 2K,4K pa sve do 8K...

Ako se ne varam, UHD > 2K

UHD i 4K se odnose na istu rezoluciju, kao i Full HD i 2K

Mozda sam i u krivu ...

pobrkao sam tockice...

11 godina
neaktivan

SimeKZ A ti si pametan kaj koristis telefon iz drugog svjetskog rata.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 14:20 (sandi23).
15 godina
sandi23 kaže...

nisi u toku

LG g3 ima jeb*ne lagove radi QHD (da su stavili obicni FHD ekran, nebi bilo tih problema), a sta mislis kako ce onda g4 raditi na 3k ekranu?

13 godina
sandi23 kaže...

Nope, koristim LG G3... osim ako ti kao i ona Miss Universe mislis da je WWI zavrsio prije 10 godina, onda da... koristim mobitel iz drugog svjetskog rata. Zapravo pred ratni mobitel ( jos moram vrtit pedalu da dobijem malo struje ).

14 godina
Jest nepotrebno, znaju i u LG-u to, al takve stvari privlače kupce. Siguran sam da je dobar dio korisnika uzelo g3 jer je među prvima imao QHD ekran, koji je i dosta dobar. Sljedeće mrcine će tek preći na QHD, a LG će dat gas i izbacit taj 3K pa će opet imat malu prednost pred ostalim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
@ itomic009
Kolega slazem se, al da malo pricekamo oa na 32 😊
13 godina
zuper kaže...
Jest nepotrebno, znaju i u LG-u to, al takve stvari privlače kupce. Siguran sam da je dobar dio korisnika uzelo g3 jer je među prvima imao QHD ekran, koji je i dosta dobar. Sljedeće mrcine će tek preći na QHD, a LG će dat gas i izbacit taj 3K pa će opet imat malu prednost pred ostalim.

Ekran je stvarno kristalno cist, fenomenalno izgleda. Ja, koji duze koristim QHD vidim razliku od FHD, ostrina prikaza slike i ikona je daleko na QHD strani ali je nepotrebno, zbilja je. Fora je pogledati 2k video, pogotovo onaj sample sta se dobije sa mobitelom jer izgleda fenomenalno. Lijep ekran ( bez vidljivih pixela ) je moguce proizvest, retina je dokaz. 

Steta je jedino da se nejde na stock android, vecu bateriju... kad bi tako napravili, mobitel bi bio best buy jer vjerujem da LG G4 ne bude pretjerano skup.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zuper kaže...

Ekran je stvarno kristalno cist, fenomenalno izgleda. Ja, koji duze koristim QHD vidim razliku od FHD, ostrina prikaza slike i ikona je daleko na QHD strani ali je nepotrebno, zbilja je. Fora je pogledati 2k video, pogotovo onaj sample sta se dobije sa mobitelom jer izgleda fenomenalno. Lijep ekran ( bez vidljivih pixela ) je moguce proizvest, retina je dokaz. 

Steta je jedino da se nejde na stock android, vecu bateriju... kad bi tako napravili, mobitel bi bio best buy jer vjerujem da LG G4 ne bude pretjerano skup.

Ja bih sve vas koji tvrdite da vidite piksele na tim minijaturnim ekranima natjerao da recimo, brojite piksele neke ribe u moru.

Fino vas stavim na udaljenost od nekih 40 cm pa ti fino broji. Ako ne izbrojiš točno, ekran je dobar.

17 godina
SimeKZ kaže...
zuper kaže...

Baš lijepo da si sam sebe uvjerio u to iako nema teoretske šanse da vidiš razliku zbog rezolucije  Ne određuje samo rezolucija kvalitetu ekrana 

Nek rezolucija ide gore, nemam ništa protiv, al onda nek to prate i ostale komponente jer ovako nema smisla sa slabim baterijama... Više od FHD na mobitelima u ovom trenutku nema apsolutno nikakvog smisla, osim onog marketinškog jer puno je ovaca na polju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 15:06 (lllnuclearlll).
13 godina
lllnuclearlll kaže...
SimeKZ kaže...
zuper kaže...

Baš lijepo da si sam sebe uvjerio u to iako nema teoretske šanse da vidiš razliku zbog rezolucije  Ne određuje samo rezolucija kvalitetu ekrana 

Nek rezolucija ide gore, nemam ništa protiv, al onda nek to prate i ostale komponente jer ovako nema smisla sa slabim baterijama... Više od FHD na mobitelima u ovom trenutku nema apsolutno nikakvog smisla, osim onog marketinškog jer puno je ovaca na polju...

Nisam sebe nista uvjerio, boli me briga sta ti mislis i sta bilo tko misli o tome da li ja vidim ili ne. Ja sam iznio svoje misljenje. Neki pokusavaju losu matricu nadoknaditi svakakvim pojacanjem boja itd, itd. Ekran na G3u je jedini koji bez tih stvari donosi kristalno jasnu sliku. 

14 godina
neaktivan

android i lag

drugovi zauvijek izgleda

...i tako dalje
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nisam sebe nista uvjerio, boli me briga sta ti mislis i sta bilo tko misli o tome da li ja vidim ili ne. Ja sam iznio svoje misljenje. Neki pokusavaju losu matricu nadoknaditi svakakvim pojacanjem boja itd, itd. Ekran na G3u je jedini koji bez tih stvari donosi kristalno jasnu sliku. 

Što se pjeniš odmah 

Imam G2, a provrtio sam kroz ruke i S4 i G3 i Note 3 i Note 4 i M8. Svaki od tih ekrana zadovoljava i najvećeg tragača igle u plastu sijena  A ovi s 2K matricama imaju veliku manu što se tiče potrošnje baterije, a ta 2K prednost nije ni blizu toliko velika (praktički je nepostojeća) koliko znači lag i trajanje baterije. Stoga shvatite da će vam marketing pojest mozak  Više nemaju što dodati u telefone pa se ide na nešto što krajnjem korisniku ne daje apsolutno nikakvu razliku nego onu na papiru, a ljudi puše svašta samo da imaju najnovine i "najbolje".

Pucaju 3K na telefone, a na monitorima je praktički standard postao 1080p, a puno bi se profitiralo od 2K i 4K. Tek od nedavno se polako počinje probijat 2K i to po dosta visokim cijenama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 16:09 (lllnuclearlll).
13 godina
lllnuclearlll kaže...
SimeKZ kaže...

Što se pjeniš odmah 

Imam G2, a provrtio sam kroz ruke i S4 i G3 i Note 3 i Note 4 i M8. Svaki od tih ekrana zadovoljava i najvećeg tragača igle u plastu sijena  A ovi s 2K matricama imaju veliku manu što se tiče potrošnje baterije, a ta 2K prednost nije ni blizu toliko velika (praktički je nepostojeća) koliko znači lag i trajanje baterije. Stoga shvatite da će vam marketing pojest mozak  Više nemaju što dodati u telefone pa se ide na nešto što krajnjem korisniku ne daje apsolutno nikakvu razliku nego onu na papiru, a ljudi puše svašta samo da imaju najnovine i "najbolje".

Pucaju 3K na telefone, a na monitorima je praktički standard postao 1080p, a puno bi se profitiralo od 2K i 4K. Tek od nedavno se polako počinje probijat 2K i to po dosta visokim cijenama.

Ne znam jel se ovo boldano ticalo mene, al ajde. Koristio sam jedno 2 godine HTC One X, preso na iPhone 5s ( cisto da probam iOS ) za tjedna dana ga dao za LG G3 ( zapakiran, gara, sve ) i preporodio se. LG G3 je jednostavno bang for buck.

17 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam jel se ovo boldano ticalo mene, al ajde. Koristio sam jedno 2 godine HTC One X, preso na iPhone 5s ( cisto da probam iOS ) za tjedna dana ga dao za LG G3 ( zapakiran, gara, sve ) i preporodio se. LG G3 je jednostavno bang for buck.

Pa G3 je popriličan stroj od telefona. ALi da bi išao recimo mijenjat G2 za G3 ili G4, nema šanse.  Ne postoji stvar koju G3 može napraviti bolje od G2, a da to čovjek primjeti, čak ima i slabiju bateriju i evo očito nekakav lag koji spominju zbog previsoke rezolucije erkana.

Kad dođe vrijeme za novi telefon, naravno da ću ponovno uzeti neki flagship, ali da će to biti zbog nekih stvari poput 4K ekrana, neće...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 16:22 (lllnuclearlll).
13 godina
Postoji razlika između full hd,qhd i 3K kad gledamo sliku na cjelom ekranu a ne pojedine piksele.A sad dali je to potrebno ili ne moje je mišljenje pa nek stave ako već mogu jer sumljam da proizvođači isti ugrađuju onak iz fore.Kad bi Lg G4 postojao u varijanti sa full hd i 3k ekranom po jednakoj cijeni koji bi uzeli?
17 godina
ZdravkoZ kaže...
Postoji razlika između full hd,qhd i 3K kad gledamo sliku na cjelom ekranu a ne pojedine piksele.A sad dali je to potrebno ili ne moje je mišljenje pa nek stave ako već mogu jer sumljam da proizvođači isti ugrađuju onak iz fore.Kad bi Lg G4 postojao u varijanti sa full hd i 3k ekranom po jednakoj cijeni koji bi uzeli?

definitivno bi uzeo FHD kao i svaki čovjek koji malo promisli i koji razumije kak elektronika radi, koji je držao u ruci više telefona različitih rezolucija ekrana, baterija i SoCova...  Na žalost, većina bi se polakomila za 3K da mogu reći da imaju 3K display iako ih 80% ne zna ni što to znači.

16 godina
odjavljen
ZdravkoZ kaže...

Uzeo bih FHD. Fluidnost + baterija > 2k i 3k bullshit.

15 godina
protjeran

Ja bi najrađe hd rezoluciju i što bolju bateriju, na z1 compact mi traje 2 dana ali bih i više od toga.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja to gledam ovako. Ako flagship ide na 3K, onda će mainstream mobiteli dobivati fulHD, a entry mobiteli HD ready.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prezadovoljan svojim G3 zivo me zanima kakav ce ovaj bit. Još da ima metalno kuciste uf. Ali teško.

14 godina

PA sami korisnici su krivi (kao kolega poviše SimeKZ),samo zbog njih se i nastavlja ovakav suludi trened povečavanja rezolucije!!Frendu mi se razbio G2 i nije se mogao popravit,priznalo mu garanciju (ni sami ne znamo kako,ali who cares) dobio je u zamjenu G3,uglavnom dosta je razočaran naspram G2!!

A svjetlina i oštrina ekrana nema nekave veze sa rezolucijom,jednostavno drugi tip ekrana sa drugčijim postavkama!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

note2 ima 720p ekran i bateriju 3100mAh, to je mobitel koji mi je oborio sve rekorde u trajanju baterije, po 7h SOT, a 2-3 dana korištenja.

šteta što vjerojatno neće dobiti nadogradnje, ne radi same nadogradnje, već će kroz vrijeme biti oštećen za neke funkcije i aplikacije koje traže najnoviju verziju androida

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice