i5 se vjerojatno neće ni pojaviti. odgođen je, a na njegovo mjesto uskaču 32nm modeli u kombinaciji s GPU-om.
i5 se vjerojatno neće ni pojaviti. odgođen je, a na njegovo mjesto uskaču 32nm modeli u kombinaciji s GPU-om.
a to bi onda moglo znacit da bi ostali processori poput Q9550 sto mi je sad sljedeci za kupit mogli pojeftinit... pa u tome ima i dobrog i loseg...
cini mi se da ce moj Q6600 u mojoj kanti jos dosta vremena kuacat :)
Bas steta za Q6600 bas sam ga mislio kupit.
Bas steta za Q6600 bas sam ga mislio kupit.
~ Zar i ti sine Intelu?
Vlasnik Q6600 i brutalan CPU, stavis i clockas a cijenovno opet prihvatljiv i s dobrim cache-om za igranje ;) Q66004life
Ja cu svog čuvat kojih 50-etak godina pa ču ga onda prodat kao oldtajmera :P
Q6600 je na tržištu već 2.5 godine...zar ste očekivali da će se proizvoditi 10 godina?
već 2.5 godine na tržištu, ali najviše se kupovao u zadnjih godinu dana. Zato izgleda da je tako malo vremena vani.