Kompleks Ikee i Burger Kinga

poruka: 165
|
čitano: 26.610
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kompleks Ikee i Burger Kinga".
14 godina
Re: Kompleks Ikee i Burger Kinga
Ezio kaže...

imaš u restoranu dječju igraonicu. u sredini je , a oko nje stolovi pa te roditelji mogu gledati dok se igraš s njihovom djecom.

Nisam mislio djeci krasti klopu, ipak sam zaposlen i smijem potrošiti 100Kn na gablec u nevolji.

15 godina
Odeš na odjel s madracima i isprobavaš ih do u nedogled. Kad se umoriš od toga odeš u restić i potamaniš koji kg švedskih mesnih okruglica.
Stručnjak za odmaganje...
14 godina
mario.L_hr kaže...
Odeš na odjel s madracima i isprobavaš ih do u nedogled. Kad se umoriš od toga odeš u restić i potamaniš koji kg švedskih mesnih okruglica.

Napokon jedan odgovor od iskusnjare. {#}

Mario koliko si porcija mrcnuo?? Ajde priznaj istinu.

15 godina
Branim se šutnjom. Kad su tako sitne, tko će ih prebrojati.
Stručnjak za odmaganje...
13 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...
Branim se šutnjom. Kad su tako sitne, tko će ih prebrojati.

???  {#}

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 17:13 (Bugzapper).
11 godina
neaktivan

Ne smeta mi ni Burger King niti Ikea. Bolje bi pitanje bilo sto je tamo radio predsjednil fikus ili ministar?Nejasno je to da je to uopce bila neka vijest. Otvoren ducan. Jaka stvar. Radije bi citao da je otvorena tvornica Audija, Siemensa ili slicno, i da se zaposlilo 2000 ljudi. U ovoj drzavi nista nije kako treba. Radna mjesta se otvaraju na kapaljku i to uglavnom slabo placena, kao rad u ducanu. Sve je to bezveze i vodi ka unistenju ovog jadnog i napacenog naroda. Bitno da nam uzivaju ratni profiteri tipa Todorica, Raica i slicnih.

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koji stupidni članak. Ko da ga je pisao studentić koji je nedavno otkrio razmišljanje, ali s njime još dovoljno

ne barata.

Imaš pravo vrli autoru. Totalno je negativna stvar što se konačno u ovoj vukojebini

otvorila kuća namještaja s fenomenalnom uslugom i fantastičnim odnosom cijene i kvalitete te otvorila 300 radnih mjesta

za radnike seljake koji od ponude poslova jednostavno ne znaju za koji se odlučiti.

Koja koma. Prokleta prežvakana marka namještaja s uputama za slaganje u kojima je sve uvijek

kristalno jasno i u kojima nikad ne nedostaje ni jedan jedini šerafić. Za razliku od smeća kupljenog

u Emezzeti ili "Kici" u kojoj dobiješ dva šerafa viška, ali ti zato fale tri druga i upute ne shvaća ni onaj

tko ih je radio.

Uslužni radnici na svakom koraku čim digneš prst i nabaciš neki upitnik iznad glave. Pa kome se oni to čmare?

Kakvo globalističko smeće. Radnice na blagajni mi slože kaos koji sam ja natrpao u kolica u vrećice i uredno slože natrag na kolica u roku

dok sam izvadio i potpisao karticu. A oni pederi korumpirani globalistički ispred Ikee pomažu mi sve savršeno i bez

muke složiti u podkapacitirani auto kako to ne bi izveo ni Houdini.

Usrana kuća namještaja za bakice u kojoj cijelu novu presvlaku za kutnu garnituru kupim za cijenu

koju sam u nekoliko navrata u ZG platio za nju kemijsko čišćenje. Kožnu fotelju od prave kože sa spustivim naslonom

za sto eura (i ne, nije loše kvalitete, traje mi već 7 godina a cijeli dan sam u njoj).

Praktički sve kutne garniture okvirne cijene 3000 kuna oblikuju se po tijelu i toliko su udobne da mi se iz njih ne da ustati.

Za razliku od sprava za kinesko mučenje u Kiki i Lesnini koje ramena guraju prema naprijed te nemaju nikakvu potporu za leđa.

Kompletno zadovoljstvo za 20 kila kuna, sa šipkom u području petog kralješka.

Ako nemate što pisati, ajde se nemojte na silnu forsu pretvarati kako imate strašno realan odmak od

situacije i objektivan uvid u nju.

Jer ponekad je razlog tome što su nešto prigrlile tisuće i tisuće (istina, gužve u Ikei su i dalje za pobljuvati se)

to što se doista radi o kvaliteti (ili barem odličnom odnosu cijene i kvalitete). U Ikeu se išlo i prije, samo uz puno više

muke nego sada. A išlo se zato što, npr.: smeće koje u Kiki košta 12.000 kuna, u Harvey Nenormalnom 10k, u Ikei isto ili bolje košta 5 soma (konkretno

ormar koji dolazi okolo naokolo telke, sav u staklu i ledicama).

Da ne govorimo da u Ikeu možeš vratiti artikl, no questions asked. Probaj takav stunt izvesti u Solidumu (bez obzira na EU zakone).

Umjesto vrhunske usluge koju pruža Ikea i zbog koje kroz nju prođeš ko govno kroz patku s punim autom ili kombijem namještaja odlične

kvalitete i super dizajna za 2.000 kuna, posljednji put sam u Kiki morao doslovno moliti da mi prodaju kutnu garnituru. Svi su se pravili da

me ne vide jer vjerojatno smatraju da su rođeni za nešto više i da bi plaću trebali primiti jer im je njihova mama rekla da su posebni i prebacivali

odgovornost za taj strašno komplicirani posao (u polupraznoj trgovini) na sljedećeg kolegu. Na kraju se jedva našao jedan s nosom do poda

koji mi je ispunio papire bez da me pogledao u oči, rekao dobar dan, doviđenja i hvala.

Za Burger King ne znam, ali vjerojatno je nezdravi trash kao i McDonalds. Ali nemojte sve trpati u isti koš, informirajte se,

provjerite, iskusite. Praktički svatko tko je ikada kupovao u Ikei i u našim dosadašnjim lokalnim trgovinama čekao je Ikeu

ko ozebo sunce. Ne zato što je čuo da je to fora i jer je pomodan i gladan nove marke. Nego zato što je sit enormno prenapuhanih

cijena, loše kvalitete, socijalističkog dizajna i nikakve usluge.

Haug.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 17:26 (Yo Momma).

13 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Saug!

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Saug!

Imaš upvote za nick! {#}

11 godina
protjeran
Ezio kaže...

a tko je vani pregazio ikeu i burger king?

keu vani uglavnom kupuju studosi,ljudi sa manjim primanjima,i low level hotelcici....Burger King su pregazili Turci sa svojim Kepabima...Kepab kad pojedes,bar znas da si pojeo normalno meso,a i prilicno puno ga natrpaju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 21:44 (duhonja).
14 godina
neaktivan

Šta Petrić se bacio u hipstere pa malo prducka bezveze...

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Šta Petrić se bacio u hipstere pa malo prducka bezveze...

A on je pisao tekst? Nisam ni provjeravao identitet autora, ali mogao sam si misliti...

15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Vi hrvati izgleda vise volite da vam je umjesto ikee i Burger kinga bila tamo prazna livada...ne mogu da shvatim svo to hejtanje, nezaposlenost vam je do plafona i vama ne odgovara, dosli su ljudi, izgradili objekte koristeci vase firme, zaposlili vase ljude dali im kakav takav posao...da nije tu ikee ti isti ljudi bi mogli pasti travu na tim livadama...To sto se svakavi likovi slikaju i kace na net, pa sta slikali su se i do sada i kacili i slikace se ubuduce...a ako vam je prezvakan dizajn ikee ili jela u kingu pa niko vam ne brani da otvorite lanac kao ikea sa jos modernijim namjestajem i kvalitetnijim a jos nizim cijenama...

Jedino prezvakano sto vidim ovde je stav novinara...

Slažem se s tobom, ali se slažem i sa autorom tj. njegovim stavom.

Jer htjeli mi ne htjeli još smo uvijek 3 liga u svijetu, ovo je samo potvrda toga.

Ako baš hoćemo ispada da uz to što nam isti omogućuju radna mjesta moramo uzeti u obzir da je u suštini to trgovina i da osnovna namjena iste je ostvarivanje profita nekome van naših granica. Pošto prosto sumnjam da ćemo u bližoj budućnosti postati tranzitno mjesto trgovine. Dobar dio spomenutog profita napuniti će se iz "naših" primanja.

Onda ispada da je i taj benefit od zaposlenih u stvari "medvjeđa usluga" (usluga od medvjeda). 

Nama treba razvoj i proizvodnja te više zaposlenih u tome. 

http://www.norgems.com
16 godina

Koga boli kita šta rade vani čak i da jesi u pravu? Da ne kažem da oni vani rade hrpu gluposti i bacaju novce bezveze.

16 godina

Koga boli kita šta rade vani čak i da jesi u pravu? Da ne kažem da oni vani rade hrpu gluposti i bacaju novce bezveze.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice