Koga briga za Galaxy S IV?

poruka: 144
|
čitano: 39.527
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koga briga za Galaxy S IV?".
13 godina
neaktivan
Re: Koga briga za Galaxy S IV?
Kad ce te shvatit da su polimeri i plastike najbolji materijali za uredaje koji mogu ispadat i polupat se... njabolje bi bilo da rade od abs plastike. Metali i stakla nemogu izdrzat sta polimeri mogu.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan

ako bude imao bateriju u rangu note 2(kojeg trenutno imam) mogao bih ga uzeti... ali tek kada u oglasnicima padne cijena na neku normalnu razinu... citaj ispod 3000kn... ako se ne pokazu s baterijom, cekamo note 3.. i tako u nedogled :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Što koga briga? Pa jel autor normalan? Pa iz svake paštete iskače S4. Otvori bilo koji čitaniji portal i ako u zadnjih nekoliko dana nema nešto o S4 onda ću požderat svoje riječi.

Moj PC  
9 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Za sada biti ću vam iskren boli me briga za sve ove "glasine" kad izađe onda tek trebaju rasprave kreniti 

3 0 hvala 1
17 godina
Pixidar kaže...

Jadnog li svijeta gdje mobitel postaje statusni simbol...

Jadna država gdje je mobitel od 3000 kn statusni simbol.

13 godina
protjeran

Petriću, priznaj da je Samsung napravio veći hype sa ovim nego Apple sa Iphoneom (5).

No, bilo kako bilo, za 2 dana će se vjerojatno ponoviti scenarij kao i prošle godine, a to je da će unatoč prošlogodišnjem kvalitetnom HOX-u, a i ove godine One-u, i naravno Xperia-e Z, SGS4 uzeti sav šlag. Zašto? Pa uređaj će biti zaokružen. Gledajući po specifikacijama smiješno je da Sony IPS nudi svojim Japancima, a ostalima TFT, za mene je to mali minus. HTC One - prelijep uređaj (meni osobno), no HTC zadnje 2 godine ima male mušice u vezi svojih flagshipova, recimo Sensation nema službenu nadogradnju na Jelly Bean, dok SGS2 to ima.

No da ne idem naširoko, ovo su sve činjenice koje će otkriti da će SGS4, biti KOMPLETNIJI od konkurencije. Dovoljno da bude smartphone 2013! {#}

16 4 hvala 3
15 godina

Ono što Samsung mora napraviti je samo malo bolji mobitel od konkurencije, ništa više. A ako se natječe sa Sonyem, to nije teško. HTC je iznenadio modelom One, ali su u startu promašili s verzijom Androida out of the box. Ako brzo ne izbace nadogradnju, moglo bi im se dogoditi da One ipak ne bude tako popularan. Kao što i proizvodači automobila uvijek rade malo jači auto od konkurencije jel nema smisla imati dvije klase jači auto, bolje je imati asa u rukavu.

Samsung već ima mobitel godine i ono što mora napraviti je samo poneka poboljšanja i opet ima pobjednika. Mi bi svi htjeli čuda ali je to nerealno za očekivati.

7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Dragi Lastane, meni su Xperia S i iPhone 4 najbolji mobiteli ikad. Da li sam ja normalan?
14 godina
neaktivan

Što se može očekivati? Da izbaci verziju četvorke na tizenu i postane i software neovisan kao apple? Konkurencija je postala ujednačena, tržište je saturirano. Hype oko smartphone a barem u ovom form factoru je mrtav ili je na izdisaju. Možemo očekivati usavršavanje google ovog modela integriranog u naočale ili u appleov sat ... cigla model je dosegao vrhunac.

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svi koji se žale na to što će S4 potencialno biti plastični. Pa i S3 je, i po vašim standardima je dosta lošiji od svakog drugog high-end mobitela, no svejedno je bio najprodavaniji mobitel, jer je (barem meni) nakopletniji, ali očito i drugima.
Sirovna snaga performansi nije važna, sve što može S3 može i One X, ali svejedno.
Ako su pretpostvake istinite, imati će AMOLED (i to neki novi, još štedljiviji, 5' ekran, performanse u rangu svih ostalih, (10% ne igra nikakvu ulogu) microSD slot za karticu...
Mene sada najviše zanima baterija. Ako bude dosta bolja od S3, ja prelazim sa S3 na S4.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
ScorpiusCRO kaže...

Ako su pretpostvake istinite, imati će AMOLED PHOLED (i to neki novi, još štedljiviji, 5' ekran, performanse u rangu svih ostalih, (10% ne igra nikakvu ulogu) microSD slot za karticu...
Mene sada najviše zanima baterija. Ako bude dosta bolja od S3, ja prelazim sa S3 na S4.

A što se baterije tiče.
Između 2300-2500 mAh sigurno (moraju pratiti konkurente). 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
protjeran

Fusnota komentaru: Da sam ja napisao ovakav tekst tj. komentar, izbacili bi me s foruma privremeno ili trajno.

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
ScorpiusCRO kaže...

Ako su pretpostvake istinite, imati će AMOLED PHOLED (i to neki novi, još štedljiviji, 5' ekran, performanse u rangu svih ostalih, (10% ne igra nikakvu ulogu) microSD slot za karticu...

A što se baterije tiče.
Između 2300-2500 mAh sigurno (moraju pratiti konkurente). 

Moja isprika za ekran {#}

S time da bi S4 mogao imati onda jako dobru autonomiju baterije. Prije sam imao S(jedinicu) i sada imam S3, i iako je baterija veća za 600mAh, dobijem možda 2-3 sata duže korištenje kada mi je kran upaljen. Tako da ja osobno smatram da bi S4 mogao izvući najamnje 6 sati rada sa ekranom bez štednje (na S3 se to da, ali uz veliku štdnju)

I još nešto za ta "loša kučišta"
Još još nisam vidio korisnika S3 i/li One X koji svoj mobitel nije držao u nekakvom silikonskom/plastičnom kučištu.

Tako da mi to ne igra nikakvu ulogu, bio mobitel aluminium unibody ili plastik-fanatik.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 21:07 (ScorpiusCRO).
14 godina
neaktivan

preskačem i ovaj model, malo je prebrzo izašao, čekam 6-icu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samsung več duže vrijeme dominira, tako da ne ne oćekujem da če ove godine biti među najbolima. Iako mislim da bi mogao biti jako dobar.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa ono za SGSIV neznam šta može donesti novo,osim famoznog ekrana i par novih inovacija.Prošlo je to doba di su se vidile razlike među performansama različitih mobitela.Danas je sve isto što veći to bolji,a nekad je bilo što manji to bolji,pa sad šta reći.Iako na par komentara koje sam čitao vidio sam dosta nelogičnih izjava.Samsung će nadmašiti Apple,totalno apsurdno(ne da sam fan apple), al mislim njihov Best phone bio je Iphone 4.5 nije dala neke inovacije osim ekrana kamere i tih sitnica...Ali oni to mudro rade.Šta će poslovnom čovjeku koji juri vamo tamo Samsung,Sony,HTC od 5 inča,istina imaju svi oni manje modele,ali to je Iphone 1 napravio,nešto optimalno.Stoga baš da će Samsung vladat,vrlo su male mogućnosti.Svi su oni krenuli od plastike i sad je Sony prešao na staklo,HTC na aluminij,Iphone Staklo,almunij, a Samsung i dalje šiba tu plastiku.Pa mislim nije tu ništa loše,samo Samsung se prije isticao performansama i bio je superiorniji od svih njih, ali dizajn mu nije bio nešto i nikad neće ako tako nastave.Mislim neznam kako će ovu Xperiu Z uopće nadmašit osim ekrana i možda baterije,pošto me i dalje zbunjuje taj 8 jezgreni procesor, pa to je marketing kakvog nema,mislim stvarno koji će mi vrag tako jaki procesor....A uostalo po slikama sam vidio da će bit kao SGS III,pa neznam baš kako će mu ić u tome,vrijeme će pokazat svoje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 21:23 (badwolf500).

2 3 hvala 0
14 godina

Pročitao sam članak i po prvi puta explicite ga komentiram, da je loš i pomalo prepreviše nekako kontra samsunga, a why, a ne zaostaju niti gro postova u temi nakon njega!

Što reći, dosta ljudi na ovom svijetu koji nemaju pametnijeg razloga nego širiti lošu vibru!

Moje skromno razmišljanje i viđenje svega oko očekivanja, iščekivanja hoće li doći mister savršeni, što se je već jednom ranije jaaako lijepo vidjelo u primjeru sa dolaskom SGS III na tržište, ali svi vi kao da imate kolektivnu amneziju, pa zaboravljate one video clipove gdje hrpa ljudi čeka u redu kupiti svoj IPhone, ali kada nailazi ekipa sa SGS nekim modelom, i pokazuje im koje ima mogućnosti, ovi ostaju PAF, bez nekog namjernog implicite pokušaja omalovažavanja IPhone-a, ali video clip postoji, zar ne {#}?!?!¨

Rekao tko god što rekao, ako vam smetaju xy broj jezgri, 5 incha display, kamera kakva već bude, kućište plastično i sa kakvim aluminijskim bezelom, novim tehnologijama koje će u nekim slučajevima moći pomoći da nešto učiniš što nisi mogao bez nje, ma bilo što, ja vjerujem da će main snage biti usmjerene na 14 i New York, i sve što će nastupiti nakon predstavljanja, jer nekada je manje više, nešto kao upravo sada kako mi se čini i vidi!

I da, opće je poznato da je meni SGS II po izgledu {#}, dočim sa dizajnerskim prije svega iskorakom SGS III je {#}, a što će tekar biti sa IV, očekujem mokre snove još dvije noći do predstavljanja, i puuuuuno širom svijeta vlažnih dlanova do unboxing dana, čisto da vam izbije sve negativne adute iz rukava, da vas natjera da povučete svoje izrečene riječi i da priznate da makar bio plastičan, da će biti WOW gadget 2013 godine, makar sam ponosan vlasnik SGN II, makar mi se sviđa dizajn HTC ONE moba, jer, osjetio sam SONY Xperia Z, koji im NE MOŽE parirati, a oni drugi, dok eventualno dođu u RH, doći će i SGN III, ali i IPhone 5S ili 6, a tada će na redu biti neki sasvim drugi komentari, hehehehehe!!!! 

Bez obzira na sve, ja osobno očekujem da će Samsung predstaviti mob, sasvim sigurno bolji mob od SXZ, a jednak ili malo bolji od HTC ONE-a, i briga me za druge brendove, ova tri su trojstvo koje će drmati svijetom idućih a barem 12 godina!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
9 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možda če imati samsung nešto bolji softwer, jer po preformansama se teško može istaknuti od ostalih. Ekn neče biti puno bolji od ostalih kamera isto tako. Jedino dizain, baterija, i softwer može biti nešto bolji od ostalih mobitela, iako samsung uvjek ubaci nešto novo. Vidjet čemo prekosutra.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
ScorpiusCRO kaže... 

Moja isprika za ekran {#}

S time da bi S4 mogao imati onda jako dobru autonomiju baterije. Prije sam imao S(jedinicu) i sada imam S3, i iako je baterija veća za 600mAh, dobijem možda 2-3 sata duže korištenje kada mi je kran upaljen. Tako da ja osobno smatram da bi S4 mogao izvući najamnje 6 sati rada sa ekranom bez štednje (na S3 se to da, ali uz veliku štdnju)

I još nešto za ta "loša kučišta"
Još još nisam vidio korisnika S3 i/li One X koji svoj mobitel nije držao u nekakvom silikonskom/plastičnom kučištu.

Tako da mi to ne igra nikakvu ulogu, bio mobitel aluminium unibody ili plastik-fanatik.

Ma nema problema.

P.s. ako je HTC One s 2300 mAh baterijom uspio 6 h screen on, a Xperia Z kako vidim na xda se pati (oko 4 h), za očekivati je da će 6 h biti norma kod S IV.
Ja sam prije na S II postizao cca. 5 h, i pad je bio 15%/60 minuta s tim da je nakon 50% brže trošio.
Očekujem da bi sada moglo biti puno bolje.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
protjeran

Ja mislim da će dizajn biti nešto slično prošlogodišnjem modelu S3 i imat će najbolji hardware od svih flagshipova ove godine (to mu je adut) {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nevjerujem kakve postove citam na ovom forumu. Svaki drugi govori da ce SGS4 biti najbolji mobitel 2013, da nema konkurencije, da je to vrhunac mobilne industrije, a mobitel niste ni vidjeli. 

Ismijavali ste Apple fanboyeve a na kraju ste postali gori od njih...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 21:32 (Independent).
13 godina
neaktivan

http://dnevnik.hr/vijesti/tech/samsung-ubija-apple-onako-kako-je-apple-ubijao-microsoft---276717.html . Sta volim ovaj naslov

Vrijeme ce pokazati svoje nema vise Jobsa da rjesava probleme.

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

3 6 hvala 0
17 godina
neaktivan

"što to Samsung može napraviti s Galaxyjem S IV da vas prekosutra doista ugodno iznenadi?"

Može dati svakom kupcu voucher od 100€ za gostion'cu po izboru.

5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Cigletina

1 4 hvala 0
17 godina

...no - stanite, razmislite, pa recite - što to Samsung može napraviti s Galaxyjem S IV da vas prekosutra doista ugodno iznenadi?

Moze napraviti S IV s 4" ekranom (s istim hardwareom) za razliku od svih ovih novijih "flashship" smartphonea koji se mogu na zid montirati umjesto TV-a. No, ne drzim bas dah da ce se to i dogoditi, mislim da se necu bas niti potruditi da pogledam kaj su predstavili....tako ionako necu moci izbjeci neki naslov vec po novinama. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 22:01 (Igor101).

3 2 hvala 1
17 godina
neaktivan

Iskreno, tržište je toliko zasićeno da uskoro nijedan proizvođač neće moći ponuditi nešto što će ljude oboriti s nogu. Može svaka generacija imati više jezgri, veće i zasićenije zaslone, čvršća kućišta, jače baterije, ali sve to postaje zamorno. No opet zabavno. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Moje skromno razmišljanje i viđenje svega oko očekivanja, iščekivanja hoće li doći mister savršeni, što se je već jednom ranije jaaako lijepo vidjelo u primjeru sa dolaskom SGS III na tržište, ali svi vi kao da imate kolektivnu amneziju, pa zaboravljate one video clipove gdje hrpa ljudi čeka u redu kupiti svoj IPhone, ali kada nailazi ekipa sa SGS nekim modelom, i pokazuje im koje ima mogućnosti, ovi ostaju PAF, bez nekog namjernog implicite pokušaja omalovažavanja IPhone-a, ali video clip postoji, zar ne {#}?!?!¨

Tebi je jasno valjda da su ti klipovi režirani? Ne kužim kaj oces s time reci.. 

 -- || http://youtu.be/7W8QERGvax0 \o/
16 godina
ATJLučko kaže...

Taj video je reklama od Samsunga, koja se prikazivala na TVu

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Agent Rico kaže...
ATJLučko kaže...

Tebi je jasno valjda da su ti klipovi režirani? Ne kužim kaj oces s time reci.. 

Valjda isto što i ovaj video

da su androidaši ko jehovini svjedoci

Potpis!
13 godina
neaktivan

Ne shvaćam čemu ovakav tekst pun negativne vibre. Pa ovo je Bug! Svi smo mi ovdje manje-više geekovi i dolazak bilo kakvog novog gadgeta bi trebao biti uzbudljiv, pogotovo kad se radi o jednoj ovakvoj high end stvarčici.

12 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice