Zanima me na koji nacin privatno poduzece ima vlastite prostorije unutar zidova fakulteta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me na koji nacin privatno poduzece ima vlastite prostorije unutar zidova fakulteta?
Imaš hrpu modela i mogućnosti...javno-privatno partnerstvo koje i samo po sebi može imati masu modela, pa iznajmljivanje, pa kupovina, pa investicije, pa edukacija pa svakakve mogućnosti postoje, nije to ništa neobično, nego čak i vrlo prihvatljivo i primamljiv način kod samofinanciranja fakulteta, te je to nešto vrlo uobičajeno vani.
ima u splitu dosta dobrih tema u zadnje vrijeme...
Postoji mnogo načina:)
IT PRO grupa nije privatno poduzeće. A da takvih primjera ima, u našoj državi je 100% sigurno.
Nije se u prvom postu ništa odnosilo na IT PRO već na Microsoft. No, prava šteta je što i više tehničkih organizacija nema svoje prostorije na Fesbu, banke na EFST-u, a građevinske firme na GRADST-u... Bilo bi korisnije za fakultet i studente.
Ides na IT Pro u splitu?
Za sastanak je potrebno prijaviti.. Izgleda zanimljivo, ja sam bia na fesbu prije par tjedana microsoft vs linux
Je li bija ijedan sijedi stariji čovik, s repom i bradom, koji bi nas sve vratio na dos i open-sorsao?
Za sastanak je potrebno prijaviti.. Izgleda zanimljivo, ja sam bia na fesbu prije par tjedana microsoft vs linux
Je li bija ijedan sijedi stariji čovik, s repom i bradom, koji bi nas sve vratio na dos i open-sorsao?
:) Tvoj linux frend :)
sidia ispred mene s nekom ženom
Jel piydija sta? Uvik piydi nesto :)
znaš dobili smo one crvene sponzorske loptice da možemo gađat ako netko nešto krivo kaže. Ja sam ga stvarno tia pogodit, al sam se suzdrža
znaš dobili smo one crvene sponzorske loptice da možemo gađat ako netko nešto krivo kaže. Ja sam ga stvarno tia pogodit, al sam se suzdrža
Suzdržavanje je majka čira želuca...trebao si ga pogodit i
pia je kavu s nekom retardiranom ženom koja je gora nje.. rađe sam sluša šta pametno zbori ilija brajković nego starkelju koji ni linux nezna podić
Ides na IT Pro u splitu?
daleko je to od zg....
aha, to onda objašnjava dosta toga