Jučer u Londonu, danas u Bugu

poruka: 32
|
čitano: 4.896
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jučer u Londonu, danas u Bugu".
14 godina
Re: Jučer u Londonu, danas u Bugu
nsoul kaže...

2. 4K snimanje? Čemu ? Zauzima previše mjesta a i nemam gdje gledat. 

3. Nije vodootporan? Siguran? 

All New HTC One (M8) Water Test - Water Resistant?:

To sto je ajmo rec water resistant je super stvar ako ti se slucajno prolije nesto po njemu pa ti se uredaj ne pokvari, ali to vjerojatno i uzima garanciju tako da bas nije isto kao kod konkurencije. A za 4k sto reci? Ja stvarno ne znam kome to treba, kao prvo ne znam di bi to gledao, kao drugo zauzima toliko prostora da mislim da se ne isplati u odnosu na FHD. Znam da je netko pricao kako zeli 4k da snima djecu pa jednog dana kada postane standard moze gledat itd., ali realno ne znam sto u takvim situacijama fali 1080p. Trenutno mi je taj 4k jos jedan od onih featura za marketing kao Samsungove S gluposti.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
16 godina
Re: Jučer u Londonu, danas u Bugu
nsoul kaže...
Envy kaže...

Bla Bla Bla.. kakva novina, sve već viđeno, nisam morao članak ni pročitati do kraja da pogodim specifikacije, a pročitah ga i nigdje specifikacija. Pa otiđoh na gsm arenu i pogodih 90% mogućnosti. Snapdragon 801, 2GB RAM-a i 4.4.2 KitKat i 5" FullHD display, da sam mogao u kladionici kladiti se na ovo odmah bi otišao. Isto pakovanje ili drugi celofan.

Hm... nema mogućnost zamjesnke baterije (nema ni Z2) dobro ili loše?

Nema mogućnost 4K snimanja (ima i Z2 i S5) dobro ili loše?

Nije vodootporan, dobro ili loše?

Ima finu završnicu i lijepe boje (ima i iPhone), dobro ili loše?

I na kraju dvostruki zvučnici sprijeda, pa da mi ga je naći još tko sluša na ovome muziku.

Očekivano ništa spektakularno.

1. Nema zamjenske baterije. Nekome plus nekome minus.

2. 4K snimanje? Čemu ? Zauzima previše mjesta a i nemam gdje gledat. 

3. Nije vodootporan? Siguran? 

All New HTC One (M8) Water Test - Water Resistant?:

4. Lijepe boje? Meni ne, ja bi bijelu ili crnu. Ali ipak ću kupit srebrni.

5. Tko sluša? Ja

Da se odmah razumijemo, mene ne zanima ni mijenjanje baterije (nikada u životu na mobitelu nisam promjenio bateriju) ni 4K, i sl. ja sam samo u kontesktu daljnjeg zahuktavanje teme postavljao pitanja jel to dobro ili loše, da vidim tko će prvi 'baciti kamen'.

Jer ovdje obično na forumu prvo što ide kada je nova tehnologija u pitanju je "kome to treba?" a kada nešto nedostaje tako banalano kao što je mijanjenje baterije onda se kaže "ne možeš čak ni bateriju zamjeniti" i onda.. pitanje ovo pitanje ono.

Meni je sada bitno samo da telefon može pod vodu, konkretno u olimpijski bazen jer već dva kandidata imam (jedan iPhnone 4S drugi Galaxy 4S) da ih gurnem zajedno sa mojom 'famoznom' Z Ultra, pa da vidim reakcije :D

Because anything Korea does, Japan does it better.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice