JooJoo - prve impresije

poruka: 17
|
čitano: 2.906
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "JooJoo - prve impresije".
15 godina
neaktivan
JooJoo - prve impresije

Sve više će bit tablet-a sa dodatnim hardverom koji nedostaje iPad-u, al baš to završno poliranje kako ga nazivate ćini iPad dvije klase iznad svih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: JooJoo - prve impresije
Sve su to kante, posebno taj iPad. Bez flasha je sranje..
17 godina
neaktivan
JooJoo - prve impresije

ljepo izgleda....samo mislim da je android ko stvoren za tablet.....

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JooJoo - prve impresije

Konačni iPad killer!Ima pola stvari koje iPad nema...Plus uz sve dobiješ i super linux OS...

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Konačni iPad killer!Ima pola stvari koje iPad nema...Plus uz sve dobiješ i super linux OS...

Shvacam da si ovo napisao u stilu sarkazma...al i moje je stvarno misljenje da ovo nije killer jer ipad jos nije nesta posebno a kao drugo ovaj uređaj nema veliki kapacitet memorije jos je malo spor.....dizajn je 100x bolji od ipada (ovo je osobni stav) a specifikacije se trebaju sam biboljsati u smjeru baterije i fluidnosti :)

17 godina
neaktivan
JooJoo - prve impresije

Nisam još shvatio po videu za što je ovo dobro osim za browsati po webu. Mislim nisam vidio nikakvu drugu primjenu... gdje su aplikacije, podrška? Osim toga hardwerski je čak slabiji od iPada. Mislim da je dobar pokušaj al nema šanse za uspjeh.

A.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JooJoo - prve impresije

Ovi tableti su teska niskorist. Jedino za "surfati" internetom. Pa, to mozes i sa mobitelom. Ne znam koja je fora. 500 USD za neki ekrancic za gledat internet. Vau, stvarno korisno, NOT. Ako hoces na internet, lijepo doma, veliki monitor, uvali se u naslonjac i deri. A, za po putu uzmes manji laptop. Mozda ce se razviti nesto bolje za koji mjesec (ili godinu???), ali za sada ne vidim neku vecu korist od ovih uredaja. Eto, moje misljenje.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda nije prevelika korist od njih, al neko ko je toliko opsjednut apple-ovim proizvodima i pažnjom na najsitnije detalje kao što sam ja, ne gleda toliko 100 % isplativost kupnje uređaja !

15 godina
neaktivan
JooJoo - prve impresije

Jadno :-(. Steta, odlican pokusaj, jako lijepo izgleda, ali je OS jako los za ovo. Sa touchscreenom ne mozes korisiti linkove kao do sada, u tekstu, to mora biti uvijek neka velika ikonica, a ne meni.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Ovi tableti su teska niskorist. Jedino za "surfati" internetom. Pa, to mozes i sa mobitelom. Ne znam koja je fora. 500 USD za neki ekrancic za gledat internet. Vau, stvarno korisno, NOT. Ako hoces na internet, lijepo doma, veliki monitor, uvali se u naslonjac i deri. A, za po putu uzmes manji laptop. Mozda ce se razviti nesto bolje za koji mjesec (ili godinu???), ali za sada ne vidim neku vecu korist od ovih uredaja. Eto, moje misljenje.

Cekaj, a sta sad radis nego "samo" surfas internetom?

17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
Bubi kaže...

LOL nezznam za tebe ali mnogi rade puno više od surfanja netom :)))

16 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
facewithascar kaže...
Bubi kaže...

LOL nezznam za tebe ali mnogi rade puno više od surfanja netom :)))

Mislio sam da uredaj sluzi samo za internet i nista drugo, barem ne nista ozbiljno. Nekakav napredniji rad. Meni se ne svida, nekima da. To je njihovo pravo. Ma, baljezgam bezveze.Smijeh

Set condition one throughout the forum
17 godina
neaktivan
JooJoo - prve impresije

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nazalost, nista bolje od ipada, po mnogom cini se i losije, osim po podrsci za flash, bezveze...
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
nazalost, nista bolje od ipada, po mnogom cini se i losije, osim po podrsci za flash, bezveze...

koji loš sarkazam :D

iPad je nekoliko godina ispred ovog.

A.
17 godina
neaktivan
JooJoo - prve impresije

hehe

review nekog gadgeta od xyz proizvodjaca.. i na kraju se komentari svode na apple/ipad pro and con..

Cool

nevjerojatno je koliko prasine se moze izazvati kada se marketingom masama utuvi u glavu da od danas bez XYZ gadgeta se jednostavno ne moze zivjeti.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

hehe

review nekog gadgeta od xyz proizvodjaca.. i na kraju se komentari svode na apple/ipad pro and con..

Cool

nevjerojatno je koliko prasine se moze izazvati kada se marketingom masama utuvi u glavu da od danas bez XYZ gadgeta se jednostavno ne moze zivjeti.

da jermoraš sa nečim usporediti ... u tome i jest apple najbolji ... postaviti benchmark.

A.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice