Sve više će bit tablet-a sa dodatnim hardverom koji nedostaje iPad-u, al baš to završno poliranje kako ga nazivate ćini iPad dvije klase iznad svih
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljepo izgleda....samo mislim da je android ko stvoren za tablet.....
Konačni iPad killer!Ima pola stvari koje iPad nema...Plus uz sve dobiješ i super linux OS...
Konačni iPad killer!Ima pola stvari koje iPad nema...Plus uz sve dobiješ i super linux OS...
Shvacam da si ovo napisao u stilu sarkazma...al i moje je stvarno misljenje da ovo nije killer jer ipad jos nije nesta posebno a kao drugo ovaj uređaj nema veliki kapacitet memorije jos je malo spor.....dizajn je 100x bolji od ipada (ovo je osobni stav) a specifikacije se trebaju sam biboljsati u smjeru baterije i fluidnosti :)
Nisam još shvatio po videu za što je ovo dobro osim za browsati po webu. Mislim nisam vidio nikakvu drugu primjenu... gdje su aplikacije, podrška? Osim toga hardwerski je čak slabiji od iPada. Mislim da je dobar pokušaj al nema šanse za uspjeh.
Ovi tableti su teska niskorist. Jedino za "surfati" internetom. Pa, to mozes i sa mobitelom. Ne znam koja je fora. 500 USD za neki ekrancic za gledat internet. Vau, stvarno korisno, NOT. Ako hoces na internet, lijepo doma, veliki monitor, uvali se u naslonjac i deri. A, za po putu uzmes manji laptop. Mozda ce se razviti nesto bolje za koji mjesec (ili godinu???), ali za sada ne vidim neku vecu korist od ovih uredaja. Eto, moje misljenje.
Možda nije prevelika korist od njih, al neko ko je toliko opsjednut apple-ovim proizvodima i pažnjom na najsitnije detalje kao što sam ja, ne gleda toliko 100 % isplativost kupnje uređaja !
Jadno :-(. Steta, odlican pokusaj, jako lijepo izgleda, ali je OS jako los za ovo. Sa touchscreenom ne mozes korisiti linkove kao do sada, u tekstu, to mora biti uvijek neka velika ikonica, a ne meni.
Ovi tableti su teska niskorist. Jedino za "surfati" internetom. Pa, to mozes i sa mobitelom. Ne znam koja je fora. 500 USD za neki ekrancic za gledat internet. Vau, stvarno korisno, NOT. Ako hoces na internet, lijepo doma, veliki monitor, uvali se u naslonjac i deri. A, za po putu uzmes manji laptop. Mozda ce se razviti nesto bolje za koji mjesec (ili godinu???), ali za sada ne vidim neku vecu korist od ovih uredaja. Eto, moje misljenje.
Cekaj, a sta sad radis nego "samo" surfas internetom?
LOL nezznam za tebe ali mnogi rade puno više od surfanja netom :)))
LOL nezznam za tebe ali mnogi rade puno više od surfanja netom :)))
Mislio sam da uredaj sluzi samo za internet i nista drugo, barem ne nista ozbiljno. Nekakav napredniji rad. Meni se ne svida, nekima da. To je njihovo pravo. Ma, baljezgam bezveze.
koji loš sarkazam :D
iPad je nekoliko godina ispred ovog.
hehe
review nekog gadgeta od xyz proizvodjaca.. i na kraju se komentari svode na apple/ipad pro and con..
nevjerojatno je koliko prasine se moze izazvati kada se marketingom masama utuvi u glavu da od danas bez XYZ gadgeta se jednostavno ne moze zivjeti.
hehe
review nekog gadgeta od xyz proizvodjaca.. i na kraju se komentari svode na apple/ipad pro and con..
nevjerojatno je koliko prasine se moze izazvati kada se marketingom masama utuvi u glavu da od danas bez XYZ gadgeta se jednostavno ne moze zivjeti.
da jermoraš sa nečim usporediti ... u tome i jest apple najbolji ... postaviti benchmark.