Jeftiniji PlayStation 3

poruka: 21
|
čitano: 3.684
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftiniji PlayStation 3".
16 godina
Jeftiniji PlayStation 3

super

...potpis nije potreban...
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Re: Jeftiniji PlayStation 3
mislim da ce u RH cijene ostat iste.
15 godina
neaktivan
Jeftiniji PlayStation 3

Nadajmo se da neće D:

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jeftiniji PlayStation 3
A bas me zanima dali će nasa mafija (gmc,sophoslab itd.) sniziti cijene...ako je stiglo bas direktno naredenje od sonya onda moraju spustit za 50€...ali kod nas je sve moguće,ne bi se cudio ni da ih dignu gore za 50€
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Jeftiniji PlayStation 3

"a najavljuju i nova sniženja za kraj godine."

hmm, možda se počastim trojkom za božić...

0_o
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvao sam ekran, ps3 kosta isto kao prije par dana i rekli su da nema planiranih spustanja cijene
16 godina
neaktivan
Jeftiniji PlayStation 3

300$, poštena cijena za platičnu kutiju punu zaostalog hardwarea. {#}

Only a dead noob is a good noob.

9 9 hvala 0
14 godina
protjeran
NecroKnight kaže...

Istina sada normalno da će cijene padati jer su po nekim informacijama najavili PS4 jer PS3 ima zastarjeli hardware. Pa onda će morati pri izradi igara za PS3 samanjivat grafiku kao što su morali za PS2

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
14 godina

Hm, da stvarno je grafika užasna?! Mislim grafika je za nijansu lošija nego na najnovijim pc-ima što i ne primjetiš dok igraš, pogotovo kada igraš na 42 inchnoj plazmi. A što se tiče ostalih dodataka, stvarno mi ne pada na pamet neka tehnologija koju bi trebalo ugraditi u konzolu a da je ps3 nema. Po nekim najavama nisu ni dostigli sve mogućnosti hardwarea tako da stvarno ne vidim razloga zašto bi u sljedećih par godina zamijenili s novom generacijom - pogotovo kad wii u kao nova konzola neće biti ništa moćniji. Vjerojatnije je da će microsoft pogurati razvoj novog xboxa ako uvidi da ga sony dostiže po broju prodanih konzola.

17 godina
NecroKnight kaže...

Teško reći da je zastarjelo... Prije bi reko da je hardvare "up to date" i čak još neiskorišten (ima još dosta da se može optimizacijom software-a dobiti).

Za razliku od 300W/500€ mrcina grafički za PC, koje se nakon 1 godine muče s novim igricama radi neoptimiziranosti softwara... (i to samo radi tjeranja kupovine nove GPU, iako je i ta stara efektivno barem nekolikop puta jača od cijelog PS3 sistema)

:)

17 godina
danijel0000 kaže...
mislim da ce u RH cijene ostat iste.

Krivo misliš, kao i obično... svašta tipkovnica mora trpiti ..

Naravno da sadašnje količine u trgovinama neće biti podložne smanjenju cijena pošto su naručene i plaćene po starim cijenama.

Sljedeća naručena količina konzola koja će biti plaćena u veleprodaji po novoj cijeni i prodavat će se po toj novoj cijeni

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 16:08 (movie).
14 godina
neaktivan
Jeftiniji PlayStation 3

Play Station 3 {#} 

XBOX 360 {#} 

BeLLo
Moj PC  
3 7 hvala 1
17 godina

Nis, ajmo onda svi kupit ove skupe da ekipa dobije sto prije jeftinije{#}{#}

14 godina
Jeftiniji PlayStation 3
2000 kn košta kod nas ps3 slim 120gb. mislim da nije tako strašno, pogotovo kad se sjetim dok je izašao, koštao je 5 soma kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Gdje to (a da nije refurbished)? Obično bude oko 2.400 - 2.500 s tim da s njime dolazi još jedna igra...

14 godina
neaktivan
gkelekov kaže...
NecroKnight kaže...

Teško reći da je zastarjelo... Prije bi reko da je hardvare "up to date" i čak još neiskorišten (ima još dosta da se može optimizacijom software-a dobiti).

Za razliku od 300W/500€ mrcina grafički za PC, koje se nakon 1 godine muče s novim igricama radi neoptimiziranosti softwara... (i to samo radi tjeranja kupovine nove GPU, iako je i ta stara efektivno barem nekolikop puta jača od cijelog PS3 sistema)

:)

Super samo za tu tvoju kutiju treba jos i tv a ni igre nisu bas prejeftine..i  sa obzirom da si okrljasten na onaj gamepad.. no-go..  uz tolka ogranicenja i 300e je previse za to dat.

xfact
16 godina
odjavljen
Jeftiniji PlayStation 3

Blago nama sa njihovim računicama 1$ = 1€...{#}

War - The Only Solution To Keep Humanity
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jeftiniji PlayStation 3

Ako je 50 dolara u SAD-u, odnosno 50 eura u Europi, onda je u HR 50 kuna{#}

9 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ivan M. kaže...

Ako je 50 dolara u SAD-u, odnosno 50 eura u Europi, onda je u HR 50 kuna{#}

mislis za 50kn ce pojeftiniti? mozda, al mislim da je nasim trgovcima i to previse

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan
kod nas u srbiji ps je oko 500€, a refurbished sam platio 240€ pre par meseci. u americi refurbished kosta nekih 150 dolara, a oni toliko love imaju barem u odnosu na nas.
17 godina
Svi ps3 od 120 i 250gb su refurbished! Novi su od 160 i 320gb, pa pazite da vas ne zavaljaju!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice