Izvučeni dobitnici Nokijinih 3 komada

poruka: 35
|
čitano: 5.032
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izvučeni dobitnici Nokijinih 3 komada".
15 godina
neaktivan
Re: Izvučeni dobitnici Nokijinih 3 komada

Ja odustajem.. više ne igram :(

16 godina
neaktivan

da bi se sta dobilo u nagradnoj igri platis pola cijene od nagrade koju dobijas i na konju si :D a kodovi manje vise nisu bitni. !!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 11:28 (dr_evolution).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

tko sad nije imao sreće (nižepotpisani uključen {#} ), ima ovdje još jedan brz i jednostavan contest za Nokiu, N8: {#}

http://contest.mobiexplore.com/

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 10:40 (mobifanx).
16 godina

Evo gospodin Zetović iz Donjeg Miholjca, poznat po nadimku Brale mi se došao pohvaliti svojom novom Nokiom...svaka čast čovjek je taman planirao kupiti mobitela i eto sreća ga pomazila.

Inače je on redovni kupac kod mene u mom shopu IT opreme i jako ga zanimaju te stvari iako več 60 i kusur godina rastura sam stavlja windowse itd...nagrada u pravim rukama :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Horned Reaer kaže...

Evo gospodin Zetović iz Donjeg Miholjca, poznat po nadimku Brale mi se došao pohvaliti svojom novom Nokiom...svaka čast čovjek je taman planirao kupiti mobitela i eto sreća ga pomazila.

Inače je on redovni kupac kod mene u mom shopu IT opreme i jako ga zanimaju te stvari iako več 60 i kusur godina rastura sam stavlja windowse itd...nagrada u pravim rukama :)

Onda stvrano Super! Bravo za njega!

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice