Jel se meni čini ili se stranica glađe izvodi na FF4 nego na Chromu?
hehehehe...
Jel se meni čini ili se stranica glađe izvodi na FF4 nego na Chromu?
hehehehe...
Kada se klikne na donji lijevi kut u onaj krug,dobijete broj downloada po kontinentima,a onda i po zemljama...
ti ziher imaš xp
Aj prestani offtopičarit po ovoj temi,niti je tema o xp-u niti visti,sedmici a bome niti o IE9
Kada se klikne na donji lijevi kut u onaj krug,dobijete broj downloada po kontinentima,a onda i po zemljama...
....gradovima i županijama
Procitam ovo, idem na cheek for updates i skine mi ff 3.6.16 hahaha ja nevjerujem
idi jos jednom i dobit ces ponovno update
Procitam ovo, idem na cheek for updates i skine mi ff 3.6.16 hahaha ja nevjerujem
idi jos jednom i dobit ces ponovno update
To ovisi o jeziku - neke finalne verzije su na 3.6.16 - KLIK
ja sam na eng verziji..
evo isao sam opet provjeriti update i kaze mi da nema novih verzija
Uglavnom instaliraj taj update pa onda možeš instalirati update za FF 4.0.
Samo da jos Hardware acceleration radi kako treba...
Zašto se uvijek prilikom izdavanja novih verzija mijenjaju i dosadašnji prokušani rasporedi - konkretno, home tipka je sada na desnoj strani.....
Isto je bilo i kod win 7, seljenje show desktop ikone na položaj desno od sata.......čemu mijenjati savršeno i prokušano?
http://www.ghacks.net/2011/03/23/mozilla-releases-firefox-3-security-updates/
Meni se vec srusila. Back to Chrome.
Kaktiga japan razrusena zemlja, nemaju struje, svi bjeze iz tokija, a skinuto najvise FF-a tamo u Aziji, a u cijelom Japanu u Tokiju.
To je do tebe jer se drugih 50 ne rusi.
Joj de molim te, kao da se meni Chrome nikada nije srusio? srusili su mi se svi browseri, Firefox I Chrome rijetko kada, kada bi mijenjali browser zbog crash-a pa di bi mi bili? vratili bi se u proslost, ne bismo vise koristili internet
Instalirao, probao, sve lijepo ali ne vidim razlog da se vratim sa chorme-a firefoxu. Mozda je proslo previse vremena.....
Skinuo i moram priznati da mi se sviđa. Brži je od prethodnika, dizajn je poprilično osvježen te izgleda da je opet napravljen dobar posao.
Neradi mi 5 extezija.U sta su gledali kad su pravili FF.
Skinuo i radi.
Dobro izgleda i bit ću zadovoljan s njime kao drugim browserom (prvi mi je Safari).
Fali mi refresh i stop button :(
Polako, čekaj dok ih developeri updateaju. One "najvažnije" ekstenzije rade.
Fali mi refresh i stop button :(
evo ih sa strane , možeš ih pomicati kako hoćeš - desni klik na njih->customize i vuci gdje ti je zgodno
Uopće nisam skužio
Thx
Vjerujem da će brzo doći sve na svoje, ekstenzije se rade za firefox, a ne obrnuto - mada su one ogromna prednost za firefox u odnosu na druge
Probrljao malo, i izgleda dobro. S obzirom da mi paše sučelje opere zadovoljan sam i sa FF4.
Pin as app tab mi se posebno svidja.
Sad je osjećaj pomalo kao kad sam instalirao Phoenix :) sve nekako novo.
Ali je kompletno failao import iz opere pri instlaciji. Ponudio se importati bookmarke i passove, i nije čak ni bookmarke povukao -.-
Nisu pokrali, već su primenili njihove ideje.
Svaki browser od svakog malo po malo primenjuje ideje, i to je samo dokaz da je ta ideja dobra.
I da pre nego što kažeš, InternetWorks je prvi uveo tabove, Opera je to kasnije doterala i učinila praktičnijim.
Posle toga ostali browseri su počeli da prate tu ideju, kako bi kasnije Chrome osmislio novu ideju stavljanja tabova na vrh browsera, pa su tu ideju počeli ponovo pratiti ostali browseri.
Sličnosti Opere i Firefoxa verovatno najbolje objašnjava to da je John Hicks radio (da li sada radi - ne znam) za Operu i ujedno dizajnirao logo Firefoxa te doprineo mnogim idejama za Mozillu. Hicks je učestvovao u redizajniranju Opere u 10.x verziji, a u prijateljskim je odnosima sa Stephenom Horlanderom koji je zaposlen u Mozilli i zadužen za izgled Firefoxa.
Brži je ,itekako!
??? Kak ti je već uspjelo?
Jedan savjet svima ,da izbjegnete rušenja i nekompatibilnosti : napravite novi profil ,jel jaaako puno addona nije kompatibilno s 4.0.
Pogotovo teme - tu morate početi iznova ,jel nijedna s 3.xx NE RADI na 4.0!
Za sve koji su dobrih živaca i ne da vam se čekati update svojih omiljenih addona ,skinite Nightly Tester Tools .
sviđa mi se app tab. desni klik na tab i onda pin tab. bude manji, ostaje lijevo, nema x za slučajno zatvaranje. otvara se pri pokretanju. za gmail tab kao stvoreno.
*istina i chrome 10 to ima