Pajco, ovaj mob nije unificiranje Notea i S II.
Ovdje je vidljiv napredak, pogotovo jer je u skoro istim dimenzijama povecan ekran, i jos ovakav hardver.
Možda nije, ali u mojim očima je, jer mi se čini da ne gledaju dovoljno unaprijed ili (vjerojatnije) im je svejedno, odnosno paše im da svakih 6 mjeseci mijenjaš mobitel (ako nemaš kriterija u vezi dimenzija uređaja).
Skoro istim dimenzijama?? Pa uređaj su povećali za više od centimetra u visinu i skoro pola cm u širinu. To nije moj vid napretka.
Da se mene pita, ovaj uređaj bih predstavio za jedno 6 mjeseci pod nazivom Galaxy Note Mini, a Galaxy S III bi mi imao jedno 4.4-4.5 dijagonalu od ruba do ruba mobitela (znači iste dimenzije kao dvojka) i predstavio bih ga u isto vrijeme; a dotada bih reklamirao S II sa ICS-om out of the box. Uostalom netko je gore napisao da softver prodaje mobitele. Svatko si može izabrati što mu najviše treba.
Na ovaj način bi imali jasno definiranu ponudu mobitela i jasno definiran cilj, a ne ovako, mislim, koliki će ekran onda imati četvorka, sigurno ne manji...
Mislim da bi visina uređaja trebala biti koliko-toliko fiksna na jedno 125 mm visine (širina cca 65 mm) i da ekran povećavaju unutra tih dimenzija, a sa tabphoneovima nek rade što hoće.