Isprobali smo Samsung Galaxy S III

poruka: 247
|
čitano: 34.936
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo Samsung Galaxy S III".
15 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo Samsung Galaxy S III
Mitsuoka kaže...

Pajco, ovaj mob nije unificiranje Notea i S II.

Ovdje je vidljiv napredak, pogotovo jer je u skoro istim dimenzijama povecan ekran, i jos ovakav hardver.  

Možda nije, ali u mojim očima je, jer mi se čini da ne gledaju dovoljno unaprijed ili (vjerojatnije) im je svejedno, odnosno paše im da svakih 6 mjeseci mijenjaš mobitel (ako nemaš kriterija u vezi dimenzija uređaja).

Skoro istim dimenzijama?? Pa uređaj su povećali za više od centimetra u visinu i skoro pola cm u širinu. To nije moj vid napretka.

Da se mene pita, ovaj uređaj bih predstavio za jedno 6 mjeseci pod nazivom Galaxy Note Mini, a Galaxy S III bi mi imao jedno 4.4-4.5 dijagonalu od ruba do ruba mobitela (znači iste dimenzije kao dvojka) i predstavio bih ga u isto vrijeme; a dotada bih reklamirao S II sa ICS-om out of the box. Uostalom netko je gore napisao da softver prodaje mobitele. Svatko si može izabrati što mu najviše treba.

Na ovaj način bi imali jasno definiranu ponudu mobitela i jasno definiran cilj, a ne ovako, mislim, koliki će ekran onda imati četvorka, sigurno ne manji...

Mislim da bi visina uređaja trebala biti koliko-toliko fiksna na jedno 125 mm visine (širina cca 65 mm) i da ekran povećavaju unutra tih dimenzija, a sa tabphoneovima nek rade što hoće.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 23:00 (Pajco).
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

Imam Wildfirea već 2 godine, zato jer mi je to bio najbolji omjer uloženo-dobiveno za pare kojima sam raspolagao.

Mamica i tatica mi nikad nisu kupili mobitel.

Prije dizajna ću uvijek gledati kvalitetu izrade, internalsa i softvera.

Ali kad mob dođe 5k kn bolje mu je da je odličan po svim točkama, da, i po materijalima koji su korišteni u izradi.

Ne kužim kako vas je većina izgubila neke orjentire. Za te pare kupiš mid range komp koji će te durat sigurno 5 godina, kupiš cijelu mašinu za neki auto srednje klase itd.

Mobiteli danas duraju nekih par godina pa ih se mjenja ili riknu, ako ću za to dat 5k kn bolje mu je da mi i dupe briše.

Ovakav odnos prema parama mogu imat samo oni koji te mobitele ne kupuju za vlastiti novac...

1. Nije riječ o nekoj običnoj plastici.

2. Neće svi, ustvari, većina ljudi neće kupit taj mobitel po punoj cijeni, nego uz neku tarifu za puno manje kuna.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan

Tocno to, svake 2g si mozes priustit neku bolestinu od mobitela za do 2000kn.

iP4 je bio 1500kn 16Gb na Sve za mene 250 -50%, dakle 135kn mjesecno i imas super uredaj,prodas za 2g za oko 1600-1800kn i uzmes 5icu, itd.

Tako da, za malo para uvijek mozes imat dobar mobitel, ovdje sam uzo iP kao primjer, posto znam koliko je kostao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i jedna lijepa usporedba veličine s aktualnim S2. Po meni, to uopće nije ogromno. S2 bez imalo problema stane u svaki komad odjeće što imam.

15 godina
neaktivan

Fulao si poantu mog posta, al nema veze...

Kažem da za određene pare treba kupit najbolje što možeš.

Ali kada mob košta 5k kn onda mu je bolje da je odličan po svim točkama. Možda ti smatraš tu plastiku dobrim rješenjem, i to je ok, svatko ima svoj ukus i mišljenje.

Ali po meni kada primiš u ruku mob od 5k kn zadnje što želiš osjetiti pod prstima je nekakva tanka plastika, koja djeluje krajnje jeftino. Može ona bit super i ne znam šta, ali kad mob košta 5k kn (to je užasno puno para za nešto što dura otprilike 2 godine) onda mu je bolje da tako i izgleda, i da to pokazuje na svaki mogući način.

Plastika kakvu samsung fura na svim uređajima je po meni ok za mobitele kao što je xperia neo v i tog cjenovnog razreda. Za sve iznad toga po meni se treba malo više isprsiti.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

plastika je tu prvenstveno radi tezine mobitela, npr. galaxy s2 je puno laksi i tanji od ovih prijasnjih mobitela zato sto je koristena plastika.. a ako ne volis tu plastiku, mozes ti kupiti sebi aluminijski case pa nosi mobitel s pola kile..  nismo svi bilderi {#}

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

Fulao si poantu mog posta, al nema veze...

Kažem da za određene pare treba kupit najbolje što možeš.

Ali kada mob košta 5k kn onda mu je bolje da je odličan po svim točkama. Možda ti smatraš tu plastiku dobrim rješenjem, i to je ok, svatko ima svoj ukus i mišljenje.

Ali po meni kada primiš u ruku mob od 5k kn zadnje što želiš osjetiti pod prstima je nekakva tanka plastika, koja djeluje krajnje jeftino. Može ona bit super i ne znam šta, ali kad mob košta 5k kn (to je užasno puno para za nešto što dura otprilike 2 godine) onda mu je bolje da tako i izgleda, i da to pokazuje na svaki mogući način.

Plastika kakvu samsung fura na svim uređajima je po meni ok za mobitele kao što je xperia neo v i tog cjenovnog razreda. Za sve iznad toga po meni se treba malo više isprsiti.

Ma naravno, razumijem te. Ali S3 jest trenutno gledajući sve što nudi ("objektivno", jel) najbolji. One X ima lošiju kameru, manje memorijskog prostora, ali eto, bolje kućište. Izbor najboljeg je dakle subjektivan. Tako da eto, kupi One X ako ti je draže imat bolje kućište umjesto MicroSD slota, izmjenjie baterije,...

16 godina
Kill Frenzy kaže...
smiješan si. ja prvi ne mislim dat par tisuća kuna za mobitel koji će škripit za tri mjeseca.a ova usporedba sa automobilom je još smiješnija.Ono što ti tvrdiš je.daj mi auto sa 500 konja i krš limarijom. heben auto.ide 300kmh a to što mu se pri toj brziini savija lim ili otpada je tako svejedno.Bitno da ima 500 konja.

Zašto bi škripao? Jer je plastika u pitanju?

Usporedba je vrijedila prvenstveno za dizajn auta, a tko kaže da je limarija krš samo zato što je od određenog materijala?

Niste još niti taknuli mobitel, a već ga kenjate naveliko i onda sam ja smiješan? {#}

@ATJ 

Ok, patiš na aluminij (skupa sa hrpom drugih ljudi, očito)..mene osobno zanima funkcionalnost prije svega i da se mobitel ne raspadne, što je ovdje spominjano da će se dogoditi sa ovim mobitelom, a u što ja itekako sumnjam.

Kakvo raspadanje samo zato što je plastika.

Meni se je*e je li aluminij, zlato, nekakva karbonska mješavina ili plastelin, jer telefon koristim tako da gledam u ekran, a na stolu ionako nikad ne predstavljam "makinu".

Imam 4 aktivna mobitela trenutno (da, dobro vidite) i za svakog od njih mi se živo je*e od kojeg je materijala sve dok je čitav, a bome se nijedan nije raspao jer je od plastike.

To je sva poanta, kao što me ne je*e kućište od računala jer gledam u monitor...bitno mi je samo da se kućište ne raspadne i da nije ružno k'o smrt, ali i dalje ekipa kupuje uberkul kućišta jer svijetle i super su dizajnirana.

Ukratko, ja sam praktičan lik kojemu trebaju funkcije aparata prije svega, estetiku čuvam za žene {#}

To mi je kao da idem po novi DSLR i sad si mislim koliko je koji lijep i od kojeg je materijala...je*e mi se čovječe {#}

17 godina

Ne kužim ove spike s plastikom, pa plastika može biti vrhunski materijal (kao npr. kevlar). Jedini problem je jeftina plastika, ali takve stvari ne idu na flagshipe. Sve ostalo je snobizam.

Gledam te!

15 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da se nešto tu razjasni:

Kućište S3 je polikarbonat. HTC One X također ima polikarbonatno kućište, Nokia Lumia 800 isto tako.

Samo što S3 ima nekakav glossy premaz preko toga i ostavlja taj loš osjećaj jeftine plastike.

Moj PC  
12 0 hvala 2
14 godina
@Eevek, kak si mi ti dobar, nemaš problema sa svojih 4 moba, sve dok taksativno ne pobrojiš koji su (možda su Nokie 2110, i one su plastične), a što se tiče DSLR-a, tu si ti najmanje onaj koji se nešto pita oko dizajna i/ili kvalitete, ti si tu da tresneš lovu o stol i peri ga Štef!
A i usporedba sa kupnjom DSLR aparata je fail teški, čisto iz razloga što oni "pravi" imaju kućište od metalnih legura a obloge od najkvalitetnije gumirane plastike, o brtvama i navojima za objektive da ne govorim!
Možda da si dao za usporedbu neki aparat tipa Canon IXUS, oni su baš me (skorom) briga kakvo je kućište, bitno da fenomenomenalno šljaka!!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I S3 je bolji od OneX (koji se kod nas prodaje, International, s Tegrom3) po benchmarcima:

http://www.anandtech.com/show/5810/samsung-galaxy-s-iii-performance-preview

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Šef kaže...

I S3 je bolji od OneX (koji se kod nas prodaje, International, s Tegrom3) po benchmarcima:

Po ovome viđenom, jedno je sigurno, bespotreban upgrade s S2 na S3 {#}

Inače, Mali400 očito puno bolje radi s boljim CPU-om u S3 nego u S2, ali nije toliko drastična razlika.

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Šef kaže...

Po ovome viđenom, jedno je sigurno, bespotreban upgrade s S2 na S3 {#}

Inače, Mali400 očito puno bolje radi s boljim CPU-om u S3 nego u S2, ali nije toliko drastična razlika.

Ma nije to identični GPU. Ili su ga oc-ali ili su dodali još jednu jezgru.

14 godina
Dkc kaže...

Ma nije to identični GPU. Ili su ga oc-ali ili su dodali još jednu jezgru.

Baza je ista.

Naravno, ne bi davao bolji score, ali ne toliko bolji.

Veseli me što S2 je u browseru tik uz OneX (koji je hardverski ohoho).

Zanima me jel S2 na ICS-u ili GB-u. 

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
15 godina
neaktivan

Ma trenutno razmatram ONE S, mislim da on trenutno ima najbolji omjer bang for the buck za moje potrebe i ukus, i ono što nudi.

Razmišljao sam uzeti S2 sad kad pojeftini, ali ne sviđa mi se samsungovo sučelje ni plastika. Probao sam, ali jednostavno mi ne paše.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Problem je što će One S kod naših operatera vjerovatno koštat kao SGS 3 i One X.

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina
neaktivan

Uh sto je ruzan, bog te ne video {#}

WHY SO SERIOUS ??

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije problem u plastici što bi mogla puknuti ili se ogrebati, isto možeš i sa aluminijem, staklom i sl. Stvar je u tome da se proizvođač nije potrudio uložiti malo više u mobitel i učiniti ga boljim (kvalitetnijim).

Ako nemaš gornju armaturu u autu prekrivenu kožom to neznači da je išta manje sigurna, ali sam siguran da bi vlasnik automobila sigurno više volio da je tako - naravno tu mislim da određenu kategoriju auta tipa S klasa/A8...

A o težini ljudi toliko govore kao da im držanje mobitela predstavlja toliki problem... Tih par grama dodatnih nikoga nebi koštalo upale mišića.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

Nije problem u plastici što bi mogla puknuti ili se ogrebati, isto možeš i sa aluminijem, staklom i sl. Stvar je u tome da se proizvođač nije potrudio uložiti malo više u mobitel i učiniti ga boljim (kvalitetnijim).

Pa napravio ga je kvalitetnim. Nije riječ o plastici, kvalitetniji je od S2.

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Dom031 kaže...

Kao što kažem meni to što je plastika izdržljivija neznači da je izrada mobitela kvalitetnija. To je još uvijek plastika koja po meni nema šta tražiti na high-end i flagship mobitelu ali to sam samo ja... 

Meni SII izgleda bolje jer ima iza drugačiju plastiku pa je dojam nešto drugačiji.

15 godina
neaktivan

iOS ili Android

Apple ili Samsung

iPhone ili Galaxy

Audi ili BMW

Konzum ili Billa

Cips ili Flips

Burek ili Sirnica......j*beno se odlucit (ili uvjerit drugoga) sto je bolje! {#}

Kad ne spavam budan sam
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
Šef kaže...
Dom031 kaže...

Kao što kažem meni to što je plastika izdržljivija neznači da je izrada mobitela kvalitetnija. To je još uvijek plastika koja po meni nema šta tražiti na high-end i flagship mobitelu ali to sam samo ja...

Meni SII izgleda bolje jer ima iza drugačiju plastiku pa je dojam nešto drugačiji.

Pa tu istu "plastiku" ima i OneX i Lumia za kućište pa se nitko ne žali na njihova kućišta. S2 ima odličan poklopac baterije, ali ostatak kućišta je obična loša plastika.

16 godina
ATJLučko kaže...
@Eevek, kak si mi ti dobar, nemaš problema sa svojih 4 moba, sve dok taksativno ne pobrojiš koji su (možda su Nokie 2110, i one su plastične), a što se tiče DSLR-a, tu si ti najmanje onaj koji se nešto pita oko dizajna i/ili kvalitete, ti si tu da tresneš lovu o stol i peri ga Štef!
A i usporedba sa kupnjom DSLR aparata je fail teški, čisto iz razloga što oni "pravi" imaju kućište od metalnih legura a obloge od najkvalitetnije gumirane plastike, o brtvama i navojima za objektive da ne govorim!
Možda da si dao za usporedbu neki aparat tipa Canon IXUS, oni su baš me (skorom) briga kakvo je kućište, bitno da fenomenomenalno šljaka!!

Trenutno dva Galaxy Nexusa, jedan Titan i jedan outsider - Desire vulgaris. Uskoro dodatna dva, a čeka se koja (sigurno je samo da će biti Android). Znam da me zaboli je li aluminijski ili nije, imao sam svakakve aparate.

Nexusi su praktički novi, ali Desire je star. Kupljen je čim je stigao u Hrvatsku i znaš koja oštećenja ima nakon svog ovog vremena, nekoliko padanja (rastavljanja pri istima) i konstantnog tumbanja u pretincu automobila?

Odgulilo se slovo T sa stražnje strane i na gorenjem ćošku ima točkicu jer je sletio na kamenčić na rivi. Telefon je težak i plastičan pa me zanima kako vi to uništavate plastične telefone i što vam škripi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 19:23 (eevek).
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ja sam danas baš prodao svoj HTC DHD kojeg sam imao neko vrijeme prije SGSII a poslije mi je sluzio kao sekundarni mobitel. Većina vas sigurno zna kako DHD izgleda.

E pa,imao sam ga 4 mjeseca duže od SGSII ali ga nisam koristio u zadnje vrijeme pa mogu usporediti kvalitetu izrade (praktički su se koristili kroz isto vremensko razdoblje). Nijedan od ta dva mobitela nije mehanički bio ogreban,al dok na SGSII nemam praktički nikakvih znakova korištenja,na DHDu se gornji obrub izlizao malo,ne previše,al dovoljno da kupac vrlo lako to primjeti. {#} Isto tako,tipke za podešavanje glasnoće na DHDu su se skroz izlizale. Donji poklopac na DHDu ne sjeda milimetarski precizno nego se vidi da ima malo lufta. Tako da,nije baš da "metalne legure" daju najbolje rezultate kvalitetne zastite kroz duže vrijeme.

Također,brat mi ima HTC Sensation (unibody kućište također) al njegov mobitel na jači pritisak malo "diše" u tom kućištu,nije sve onako u mm precizno i čvrsto.

Napomena,radi se u uređajima s kojim sam ja radio,možda vaši primjerci nemaju ili nisu imali takvih "problema"

I molim vas,dizajn komentirajte jer je to stvar vašeg ukusa al nemojte komentirati kvalitetu plastike i izrade,jer NITKO od vas nije imao SGS III u rukama da bi o tome mogao suditi. Osim kolege Mitsuoke,al on će nama svoja detaljna zapažanja podijeliti u temi o SGSII {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
neaktivan

Važno da su hype i najave bile "veće od života". I pošteno sam se nasmijao na onu izjavu sa prezentacije: "Samsung je opet redefinirao smartphone!"

U najboljem slučaju unaprijedili sa iznutrice. Pentile ekran nema što raditi u 2012. godini. A vidimo što potencijalni kupci misle o ovom tipu glossy plastikei o izgledu općenito.  {#}

Vlad Savov (The Verge), koji je jučer bio na prezentaciji i koji je koristio S3:

kaže...

So what did we get? The Siri-imitating S Voice, a quad-core SoC that's already been announced for the Meizu MX, a suite of camera enhancements that rips off HTC's ImageSense wholesale, and a signature animated lock screen that emulates interaction with water, something that's been a live wallpaper option on Android phones since 2010. Oh, and industrial design and build quality that you'll find on any anonymous South Korean MP3 player— Samsung seems to have tried trickling its design language up, never a good idea.

We're told not to be sheep, yet Samsung itself is just falling in line with the herd.

www.bug.hr/forum/suspended/

7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Random. kaže...

Važno da su hype i najave bile "veće od života". I pošteno sam se nasmijao na onu izjavu sa prezentacije: "Samsung je opet redefinirao smartphone!"

U najboljem slučaju unaprijedili sa iznutrice. Pentile ekran nema što raditi u 2012. godini. A vidimo što potencijalni kupci misle o ovom tipu glossy plastikei o izgledu općenito. {#}

Vlad Savov (The Verge), koji je jučer bio na prezentaciji i koji je koristio S3:

kaže...

So what did we get? The Siri-imitating S Voice, a quad-core SoC that's already been announced for the Meizu MX, a suite of camera enhancements that rips off HTC's ImageSense wholesale, and a signature animated lock screen that emulates interaction with water, something that's been a live wallpaper option on Android phones since 2010. Oh, and industrial design and build quality that you'll find on any anonymous South Korean MP3 player— Samsung seems to have tried trickling its design language up, never a good idea.

We're told not to be sheep, yet Samsung itself is just falling in line with the herd.

Našao si koga ćeš citirat,the verge. Mogao si odmah citirat i macrumors.com.

3,5 in ekran nema šta raditi u 2010 g. Ispravka 2012.

16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže... 

Valjda jedna od top 5 tech stranica u ovom trenutku. To što si ti fan određenih uređaja nema veze s kvalitetom novinara i članaka sa The Vergea.

SGS3 - dobar i snažan uređaj, bolji od 95% smartphonea na tržištu (prema svemu do sad), ali to nema nikakve veze s frkom i hypeom kojeg su oni radili tjednima prije predstavljanja. Kojih 10-15% bolji uređaj od SGS2 i to je to. Ostalo prazno naklapanje i hype.

Ne mogu napraviti svemirski brod. Oni su to znali, mi smo to znali. Zašto su onda radili takvu kampanju u kojoj daju dojam da će SGS3 donijeti nezamislive novosti (vežite se)? Trebali su se fokusirati na to da uređaj odiše upečatljivošću a ne da izgleda poput većeg GNexusa. Soft featurei su većinom gimmick. Sve u svemu, sorry - not delivered.

www.bug.hr/forum/suspended/
15 godina
neaktivan
Random. kaže...
DwightSchrute kaže... 

Valjda jedna od top 5 tech stranica u ovom trenutku. To što si ti fan određenih uređaja nema veze s kvalitetom novinara i članaka sa The Vergea.

SGS3 - dobar i snažan uređaj, bolji od 95% smartphonea na tržištu (prema svemu do sad), ali to nema nikakve veze s frkom i hypeom kojeg su oni radili tjednima prije predstavljanja. Kojih 10-15% bolji uređaj od SGS2 i to je to. Ostalo prazno naklapanje i hype.

Ne mogu napraviti svemirski brod. Oni su to znali, mi smo to znali. Zašto su onda radili takvu kampanju u kojoj daju dojam da će SGS3 donijeti nezamislive novosti (vežite se)? Trebali su se fokusirati na to da uređaj odiše upečatljivošću a ne da izgleda poput većeg GNexusa. Soft featurei su većinom gimmick. Sve u svemu, sorry - not delivered.

Kako nema,pročitaj novi Bug u kojem se Petric deklarira kao Apple fanboy tvrdeći da mu je zbog toga život "ljepši,praktičniji i zabavniji" {#}  Al je svejedno smogao snage i realno ocjenio trojku! {#}

Isto tako ja ti mogu citirati 50 drugih autora koji su puni hvalospjeva za ono što Savov naziva smećem.

Realno gledam na stvari (mogu ti vaditi svoje postove prije samog predstavljanja uređaja) i ja sam dobio 90 posto onoga što sam i očekivao.

Ajmo sad ovako,ti si "ljubitelj" appla,i znaš kakav hype se stvarao oko Iphona 4s.... Čak veći i od ovoga sa trojkom. I šta si dobio,dvojezgreni procesor,bolju kameru i? NIŠTA VIŠE! Ok,lažem,digli su BT na 4,0,nema veze šta sa tim BT ionako ništa nemožeš prebaciti sa mobitela....{#}

Šta sam ja dobio kao "ljubitelj" Samsunga? Ono što sam i očekivao,4jezgreni procesor,veći ekran,HD rezoluciju,novu kameru,veću i izmjenjivu bateriju,nadu da neće maknuti micro sd karticu što nisu napravili,NFC,različita softerska rješenja i poboljšanja... I da,BT 4,0! {#}

I sad ti meni reci tko bi trebao biti više razočaran,ja sa nasljednikom svog mobitela ili ti sa nasljednikom "svog"?

Sorry,al za mene je SAMSUNG ISPORUČIO! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 20:05 (DwightSchrute).
17 godina
neaktivan
Random. kaže...
DwightSchrute kaže... 

Isto su mogli napisati i za iPhone 4S gdje je situacija daleko gora. Sve viđeno davnih dana, a jesu li?

Bug Online:

Moglo bi se tako zaključiti da je Samsung predstavio smartphone koji donosi ponajbolje od svega što nudi konkurencija, te još pokoju mrvicu više, što će mu nesumljivo donjeti mnogo kupaca i zajamčiti zacijelo i veći uspjeh od onoga kojeg su imala njegova dva prethodnika.

Engadget:

To recap: this is a good-looking phone, with an impressive high definition Super AMOLED screen and a processor that looks likely to spar for top spot among Android devices. However, Samsung hasn't responded to the recent trend for stand-out build and materials and this new flagship feels a lot like all its older relatives; given the whole "nature" spiel, some smart new finish would have been nice. It's no doubt this lack of wow-factor hardware that has led Sammy to emphasize software progress instead, and indeed there are plenty of intriguing TouchWiz features that warrant further investigation on a finished handset -- assuming you're not a vanilla Android die-hard. Glacial hardware design progress aside, if Samsung manages to get these new features polished up and working flawlessly, the company might well have another bestseller. And yes, we'll take the Pebble Blue, please.

Gsmarena(nema još pravog zaključka):

After months of rumors, the I9300 Galaxy S III finally went official and it looks like it has what it takes to pick up, where the extremely successful Galaxy S II left off.

Pocketnow:

I've accused Samsung before of copying instead of innovating, but this announcement is a prime example of the company at its best. It seems like they herded all their best thinkers into one room, asked them to come up with their most outlandish ideas for what a UI could offer, and executed on fully half of them. That's space-age thinking; that's imagination in action … it's Samsung in its best form.

Phonearena:

Finally, we'd like to say that the S III shapes up as a killer handset – both hardware- and software-wise. We're looking forward to reviewing it and bringing you even more details about its new features!

Slashgear:

Even so, from an early play it’s clear that the rough edges that had become apparent on the GSII – its WVGA resolution, somewhat clumsy aesthetic and childish UI – have been successfully removed in the new handset. Yes, the plastic casing may not feel quite as premium as an iPhone or One X, but it’s a handsome phone in both white and blue, and doesn’t feel as cheap as its predecessor.

Is that enough to keep Samsung in its top-spot in the cellphone market, and make the Galaxy S III another best-seller? It certainly looks that way to us.

Phonedog:

The smartphone is incredibly fluid, and has a ton of great hardware and software features that users are sure to like.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice