iPhone u Vipnetu prije Božića

poruka: 63
|
čitano: 11.284
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone u Vipnetu prije Božića".
15 godina
neaktivan

Cijene su im super, tarife takoder. Daleko povoljnije od T-Mobilea i iTarifa

iTarifa 150 - 1GB (iPhone 4 16GB)

Cijena: 2898,00 

Minute poziva: 150

SMS poruke: 50

Sve za mene 250 - 1GB (iPhone 4 16GB)

Cijena: 1499,00

Minute poziva: 500

SMS poruke: 200

*Svaki mjesec 50% na iznos tarife

Isto je i sa svim ostalim tarifama... Primjer: T-Mobile 5GB 500kn, VIP 5GB 300kn itd...

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: iPhone u Vipnetu prije Božića
Badpix3l kaže...

Ja cak htio uzeti tarifu 250 ili 400 i ubosti Desire. Kada sam procitao da moras na trajni nalog i to jos na kreditnu karticu. Jednostavno ne hvala. Ovaj Iphone je ista fora, nista bez kreditne kartice. Ako oni meni ne vjeruju da cu moci placati preplatu od 125 kuna ili 200 kuna zasto bi ja njima vjerovao i otvarao trajni nalog i to jos na kreditnu karticu na 2 godine. Mene sa tim nece privuci.

Haha, tek sada vidim da treba trajni nalog.Ipak se Vip nije promjenio (dokazano najgora mreža).

16 godina

sad sam se toliko narajco.... da sam čvrsto odlučio ne ulaziti u VIP barem iduca 2 tjedna.

ako sam dobro zbrojio;
u tarifi 250 odnosno 125kn/mj
1GB prometa + 200 SMS-ova
i 500 min dobro treba reći sve...

500min x 0,25lip = 125 kn (ako max iskoristim sav dodjeljeni promet)

isto treba primjetiti da je uređaj 200kn skuplji ako nema trajnog naloga...
onda smo na cijeni 1700kn

Zaključak:

znači ako ostanem unutar 500min mogu maximalno platiti 250kn/mj
(+10kn naknade za radio frekfenciju)

mogu samo reci da oni koji su uzeli na T-com su posaugali big time

mantram si...

ne treba mi to... ne treba mi to.... ne treba mi to...
ti briješ' na android ... ti briješ' na android....

2 0 hvala 0
16 godina
drveni krastavac kaže...

500min x 0,25lip = 125 kn (ako max iskoristim sav dodjeljeni promet)

Nekužim ovu računicu, što ti ne prićaš duže od jedne minute po pozivu? 0,25 lipa je za uspostavu poziva, ti ako napraviš 20 poziva po 20 minuta motrišiti ćeš 5kuna na uspostavu poziva...

Mada mi je čudno da su to sad uveli, ja na svojoj pretplati(od 100kn)  i ne naplaćuju mi uspostavu poziva tako da me točno u lipu račun dođe koliko pretplata iznosi jer ne pređem nikada limit.

Stoja
17 godina
neaktivan

Mislim da nisi uzeo u obzir da ponuda vrijedi samo uz potpisivanje trajnog naloga na kreditnu karticu.

15 godina
protjeran

gdje su oni biseri koji su se ismijavali na spomenute cijene..?...

2 1 hvala 0
17 godina
Ja ne vidim zasto je tako sporan taj trajni nalog na kreditnu karticu (naravno ako je posjedujes)? Pa ja vec tri godine imam trajni nalog na Amex za sebe i ženu. Ionako sve racune placam na vrijeme, ovako sam pošteđen placanja provizije i razmišljanja da li sam platio račun na vrijeme. U svakom slucaju nakon isteka ugovorne obveze mogu ukinuti trajni nalog :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa za mene je sporan. Vise volim racun. Kada dobijes racun u slucaju pogreske sa njihove strane uvjek mozes reagirati na vrijeme. Sa druge strane ne mislim nikome dati takve ovlasti na moju kreditnu karticu. Druga stvar je trajni nalog na tv preplatu ili slicne stvari di je preplata unaprijed poznata. No svako ima  pravo raditi sto misli da je najbolje za njega. Sa druge strane pitam se sto im trajni nalog na racun u banci nije dovoljan, vjerojatno na kreditnu mogu vise naplatiti :)

Je, ja sam skeptik :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 20:53 (Badpix3l).

2 0 hvala 1
17 godina
protjeran
U tom slučaju, saznali smo, aparat će koštati 7.399 kn za verziju s 16 GB memorije, odnosno 8.199 kn za verziju s 32 GB
Buhahahaha."Sve zbog vas". Shit (Vip).

1 2 hvala 0
17 godina
Badpix3l kaže...

Pa za mene je sporan. Vise volim racun. Kada dobijes racun u slucaju pogreske sa njihove strane uvjek mozes reagirati na vrijeme. Sa druge strane ne mislim nikome dati takve ovlasti na moju kreditnu karticu. Druga stvar je trajni nalog na tv preplatu ili slicne stvari di je preplata unaprijed poznata. No svako ima  pravo raditi sto misli da je najbolje za njega. Sa druge strane pitam se sto im trajni nalog na racun u banci nije dovoljan, vjerojatno na kreditnu mogu vise naplatiti :)

Ako ti je tekući račun u blokadi, ne mogu se naplatiti, a sa kreditne kartice se uvijek mogu naplatiti. Kartičarska kuća njima prebacuje lovu, a poslije se naplaćuje od tebe :)

Uvijek možeš otvoriti još jedan tekući račun u drugoj banci i prebaciti primanje plaće na njega, a onda oni imaju problem da se naplate. Utuživanje, sudski troškovi i ostale nepotrebne peripetije koje se jednostavno riješe tako da oni traže trajni nalog na kreditnu karticu i onda su mirni :)

Nažalost ovdje su oni kao prodavatelji u situaciji da odlučuju o uvjetima plaćanja, a siguran sam da su do ove ideje došli na temelju dosadašnjih (vjerojatno loših) iskustava. :)

16 godina
protjeran
Badpix3l kaže...

Ne, nisi skeptik, nego korsits mozak, to je klincima i ovcama strano (najcesce).

All the best people in life seem to like LINUX. Steve Wozniak
17 godina
Alan Ford kaže...
Badpix3l kaže...

Ako ti je tekući račun u blokadi, ne mogu se naplatiti, a sa kreditne kartice se uvijek mogu naplatiti. Kartičarska kuća njima prebacuje lovu, a poslije se naplaćuje od tebe :)

Uvijek možeš otvoriti još jedan tekući račun u drugoj banci i prebaciti primanje plaće na njega, a onda oni imaju problem da se naplate. Utuživanje, sudski troškovi i ostale nepotrebne peripetije koje se jednostavno riješe tako da oni traže trajni nalog na kreditnu karticu i onda su mirni :)

Nažalost ovdje su oni kao prodavatelji u situaciji da odlučuju o uvjetima plaćanja, a siguran sam da su do ove ideje došli na temelju dosadašnjih (vjerojatno loših) iskustava. :)

Trajni nalog ne hvala! Pogotovo na kreditnu koju ne želim imati!!!

Uvijek su bili i ostali stoka nema veze što su ove tarife daleko bolje od T-mobileovih. Samo se nadam da će T-mobile malo osvježiti svoje iTarife.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
17 godina
neaktivan
Alan Ford kaže...

Dobro da ne trebamo uzeti životno osiguranje dok traje preplata :)

17 godina
neaktivan
Badpix3l kaže...

Dobro da ne trebamo uzeti životno osiguranje dok traje preplata :)

Nisi trebao to napisati, sad budu i to uveli!

:)

15 godina
neaktivan
kvark kaže...

LOL, dva laptopa se kupe za tu cijenu. I nemojte mi spominjati tarife tipa "39000 Sve za mene".

Čuj tolika mu je cijena, nije da toliko vrijedi, al tolika mu je cijena...

15 godina
neaktivan
Badpix3l kaže...

Ja cak htio uzeti tarifu 250 ili 400 i ubosti Desire. Kada sam procitao da moras na trajni nalog i to jos na kreditnu karticu. Jednostavno ne hvala. Ovaj Iphone je ista fora, nista bez kreditne kartice. Ako oni meni ne vjeruju da cu moci placati preplatu od 125 kuna ili 200 kuna zasto bi ja njima vjerovao i otvarao trajni nalog i to jos na kreditnu karticu na 2 godine. Mene sa tim nece privuci.

Ne širi dezinformacije, kakva kreditna kartica ? Ima nas u pretplati u vipu, nemam ni trajnog naloga, a kamoli na kreditnoj kartici, a i da je trajni nalo, to je kao nešto loše?

Meni se vip čini kao i jedina normalna opcija kod nas

tele2 nema baš pokriven signal, tehnička podrška u rasulu, jedino cijene su OK

t-com-> trebam li što reči? Lihvari lopovi totalni.

3. Vip Nije savršen Nije najjeftiniji, ali prema t-comu je mila majka pokrivenost odlična, podrška odlična.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 8:20 (Kečko).
15 godina

"...aparat će koštati 7.399 kn za verziju s 16 GB memorije, odnosno 8.199 kn za verziju s 32 GB."

Vjerovatno slobodni. Računao sam da će biti i jeftiniji, ali ništa od toga. Isto kao i T-Mobile pucaju visoke cijene uređaja kao da je od zlata. Tarife bi valjale da nema glupog trajnog naloga. Znači T-Mobile se tu drži nešto bolje iako ima neisplativije tarife.

"Oni korisnici koji kupe telefon bez ugovorne obveze moći će od Vipneta zatražiti otključavanje, što će biti učinjeno bez naplate. "

Malo glupo, zar ne? Samo mi nije jasno odnosi li se ovo na uređaj u paketu. I stvarno želim saznati kako to oni otključavaju uređaj da ja moj odmah otključam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 8:30 (tomo100brt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trajni nalog na kreditnu karticu nije uvjet ako si dugogodisnji pretplatnik, produzujes postojeci ugovor i mijenjas tarifu na jednu od "Sve za mene" tarifa.
If creativity is a field, copyright is the fence.
16 godina
no tengo dinero kaže...

Zar nije dosta glupih komentara o tome da je iphone preskup.Dosadni ste više{#}

Al stvarrno, ponuda je i više nego dobra, konačno je i tarifa dobra, i mob je po dobroj cijeni, stvarno ne kužim više što bi ljudi više htjeli, u svakom slučaju te ispadne skoro pa duplo jeftinije nego u t comu  ..

16 godina

Nedavno produžio ugovor sa T-Mobileom i vidim da sam dobro učinio! Koristim iPhone već par godina i znam da su u T-Mobileu poboljšavali podatkovni pristup baš zbog iPhoneova tako da se sigurno očekuju i u VIPnetu problemi i biti će veselo.

A što se tiče cijena očito nisam bio ostrižen kao ovca jer sam dao 98 kn za iPhone 4 16 GB na tarifi i300 (uz zamjenu nekakvih bodova) i još će mi idućih 12 mjeseci umanjiti račune za iznos moje POTROŠNJE. S obzirom da trošim oko 400 kn to mi znači i više od 50% popusta jer bi u VIPu dobio 50%, ali samo na iznos tarife a ne i dodatne potrošnje. I uz to bi morao za iPhone u VIPu dati 900 kn znači 800 kn više u tarifi 400.

Računica:

uređaj 800 kn više kod VIPa

potrošnja 24 mj. (T-mobile cca 7000 kn, VIP 6500 kn) 500 kn manje za VIP

= 300 kn za T-Mobile

Ovo mi je ok, ali razlika je premala s obzirom da je očito da bi t-mobile trebao malo obnoviti ove tarife jer ju već 2 godine koristim i potrošnja je očito manja kod VIPa.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skoro džabe :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aha, onda je ovo napisao moj deda na njihovim stranicama "Napomena: ponuda vrijedi uz potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca i obvezni trajni nalog na kreditnu karticu (za privatne pretplatnike)."
Da ne velim da su dodali na ostale uredaje ovo "Cijena mobilnog uređaja bez trajnog naloga je 200 kn viša od cijene sa trajnim nalogom. Kupovina uređaja uz tarifne modele Sve za mene 250, 400 i 600 moguća je uz potpisivanje trajnog naloga na kreditnu karticu."
Da pojasnim, znaci ako idete na tarifu 250 ili vecu i zelite kupiti telefon MORATE potpisati trajni nalog na karticu. Sad zaboli mene sto ili "ako" to ne treba biti za stare preplatnike jel to nigdje ne pise. Mene zanima sto se desava kad netko oce postati preplatnikom.

1 0 hvala 0
17 godina
genije_čudo_prirode kaže...

Nedavno produžio ugovor sa T-Mobileom i vidim da sam dobro učinio! Koristim iPhone već par godina i znam da su u T-Mobileu poboljšavali podatkovni pristup baš zbog iPhoneova tako da se sigurno očekuju i u VIPnetu problemi i biti će veselo.

A što se tiče cijena očito nisam bio ostrižen kao ovca jer sam dao 98 kn za iPhone 4 16 GB na tarifi i300 (uz zamjenu nekakvih bodova) i još će mi idućih 12 mjeseci umanjiti račune za iznos moje POTROŠNJE. S obzirom da trošim oko 400 kn to mi znači i više od 50% popusta jer bi u VIPu dobio 50%, ali samo na iznos tarife a ne i dodatne potrošnje. I uz to bi morao za iPhone u VIPu dati 900 kn znači 800 kn više u tarifi 400.

Računica:

uređaj 800 kn više kod VIPa

potrošnja 24 mj. (T-mobile cca 7000 kn, VIP 6500 kn) 500 kn manje za VIP

= 300 kn za T-Mobile

Ovo mi je ok, ali razlika je premala s obzirom da je očito da bi t-mobile trebao malo obnoviti ove tarife jer ju već 2 godine koristim i potrošnja je očito manja kod VIPa.

Bit će ti umanjen svaki drugi račun tako da strogo teoretski da to je popust od cca 50%

+ ako si sad za vrijeme božićne pogodnosti produžio ugovor imaš 6 mjeseci 15 GB prometa. 

15 godina
neaktivan
Kečko kaže...
Badpix3l kaže...

Ne širi dezinformacije, kakva kreditna kartica ? Ima nas u pretplati u vipu, nemam ni trajnog naloga, a kamoli na kreditnoj kartici, a i da je trajni nalo, to je kao nešto loše?

Meni se vip čini kao i jedina normalna opcija kod nas

tele2 nema baš pokriven signal, tehnička podrška u rasulu, jedino cijene su OK

t-com-> trebam li što reči? Lihvari lopovi totalni.

3. Vip Nije savršen Nije najjeftiniji, ali prema t-comu je mila majka pokrivenost odlična, podrška odlična.

Ne znam dali da se smijem ili da plačem "VIP JEDINA NORMALNA OPCIJA KOD NAS".Tebe plačaju ovi iz Vip-a?

17 godina

Dali postoji bilo koji način da se izbjegne hebeni trajni nalog???

16 godina
neaktivan
Da. Ako kupis iPhone za cash bez potpisivanja ugovora onda nema trajnog naloga i mozes u njega stavit svoj Tomato broj. xD
If creativity is a field, copyright is the fence.
16 godina
neaktivan

Ako cijena u tarifi 150 ili 125 kako vec imaju bude oko 1500-1600kn prebacit cu se na iphone4...
jer to je naspram t-mobilea vrlo prihvatljivo

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
17 godina
Cijena iPhona u tarifi 250 (placas 125 kn), je 1499 kn :) Uvjet je ugovor na dvije godine i trajni nalog na kreditnu karticu i moras ga platiti odjednom (ne moze na rate).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

no ako bih ga i uzeo, a vrlo vjerojatno hocu, imat cu internet koji cu dobit putem pretplate no necu se moc spojit sa t.com-ov modem za wireless odnosno modem koji skoro svi imamo doma, da koristim wireless, zar ne ????????????????????

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 13:22 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
16 godina

Ne? Možeš se najnormalnije putem wifi-a spojiti na bilo čiji ruter...a ovo ti je mobilni internet koji koristiš dok si u pokretu, na putu/školi itd koji ti je dio pretplate i ne košta te ništa dok ne prođeš limit.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice