iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj

poruka: 233
|
čitano: 39.561
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj".
17 godina
neaktivan
Re: iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj
vjeko kaže...
tnakir kaže...

Evo zadnje sto mi se dogodilo sa ajfonom: prvo sam primjetio stuck pixel (al hvala bogu ekran je retina pa ne smeta toliko) a nakon toga mi se ajfon nije mogao spojit na mrezu nekih sat vremena. Bio je potreban factory reset da proradi (napominjem da ja nisam nista dirao, problem se pojavio sam od sebe).

Dakle, i dalje tvrdim da je Ajfon kao cjelina (hw+sw+market) najbolja platforma/telefon, ali uopce nisam zadovoljan sa ajfonom kao uredjajem. Kad bih davao ocjenu dao bih mu 6/10. Sad zamislite koliko bih dao ostalima. Jbg. Izgleda da sam veci perfekcionista od S.J.

Taj tvoj je nešto sj****. Odnesi ga na servis!

Ma frajer je s otoka, stotinama kilometara od kopna pa zato valjda ima probleme.

{#}

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
17 godina
vjeko kaže...

Taj tvoj je nešto sj****. Odnesi ga na servis!

Diplomat kaže...

Tnakir nikako na zelenu granu sa svojm Iphone-om! {#}

Cim Win market dodje u RH kupujem WP7 phone.

A za Dannya {#}

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
17 godina

Evo kad sam ga podigao oko pol 12 baterija je bila na 55% i mobitel je izdržao do 8 navečer kad mu je ostalo 5% a i došao sam napokon doma pa da krenem syncati sve sa starog iPhonea... Ugl izdržao je lijepih 8h konstantnog drkanja po njemu, facea i svih tih gluposti sa upaljenim 3Gom... A firmware je na 5.0 - ja sam zadovoljan, problema s baterijom nema {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina

Evo jedan kratki na brzaka moj rewiew Iphone-a 4S, i kako sam ga doživio  {#}!!

U globalu, mobu dajem ocjenu +4, a razlozi zašto ne i više, ili manje, slijedi upravo;

Nisam mu dao +5 iz razloga što mi je jednostavno premalen dimenzijama u mojoj ruci;

Nisam mu dao 5 iz razloga što ne nalazim na ekranu "ono" što pronalazim na ekranima drugim;

Nisam mu dao 5- iz razloga što kada otvorim stranicu BOL-a, ona je kao malo skrčena;

Iz svih ostalih razloga, dobiva vrlo čvrstu +četvorku, uz što posebno moram pohvaliti Retina display, stvarno je oštar, bez pol frke. Kada povećaju širinu za četvrtinu, dužinu za petinu i možda visinu za dva mm, maksimalno, uz rezoluciju 1280x800, stat ću prvi u red za kupiti ga!

Kada govorim o mobu generalno, u globalu, kako ima četri kolumne ikona, eh, kada bi bilo mjesta za petu, e to bi bilo vrlo veliko zadovoljstvo vidjeti.

Težina samog moba je neznatna, da je čak i malo teži,meni ne bi smetalo niti najmanje.

Malo sam pročačkao po iOS-u, i zadovoljan sam viđenim, Settings je posebno napredovao, proširenost je posebno za pohvaliti, SIRI nisam rabio, obzirom sam bio u T centru, tko zna, možda ljudi nisu loših namjera, ali, ako bi me krivo doživjeli, evo ti belaja.

Scrolanje je stvarno vrhunsko, imam dojam kao da mije prst u pojedinim trenutcima kaozaljepljen za ekran, obzirom kako glatko glajza.

Kada i ako isprave makar dvije od tri, po meni i mojem subjektivnom mišljenju falenke, ovo će biti tek onda opaka zvijer, bijesna  {#}  {#}  !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

Windows Phone mobiteli su u Hrvatskoj toliko upotrebljivi da, kad god mogu, umjesto svoje Omnije koristim ženin iPhone 4. Za sve smartphone funkcije, osim za poruke i klasično telefoniranje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Da li netko zna da li se ceka na iPhone 4S u TMobilea? Treba narudzba i svi oni ku*ci palci oko cekanja? {#}

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I opet mi je ajfon izgubio mrezu na par minuta. Fuuuuuuu

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Probaj:

Iskljucit 3g, vidit jel ga signal operatora mozda muci.

Iskljucit sim code check.

Reset Network Settings (ako si povuko backup sa cetvorke, prenasa i network settingse)

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 10:41 (bistri).
17 godina
bistri kaže...
tnakir kaže...

Probaj:

Iskljucit 3g, vidit jel ga signal operatora mozda muci.

Iskljucit sim code check.

Reset Network Settings (ako si povuko backup sa cetvorke, prenasa i network settingse)

Hvala, probat cu kad dodjem doma.

17 godina
parizer kaže...

Da li netko zna da li se ceka na iPhone 4S u TMobilea? Treba narudzba i svi oni ku*ci palci oko cekanja? {#}

Nitko ne zna ovu informaciju?
Bio sam danas u CC1, ali je bila guzva i nisam stigao pitati jer mi se zurilo {#} 

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
14 godina
neaktivan

što je na kraju sa Siri? radi ili ne?

pozz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danas sam bio u tmobile-u i zbog prijenosa broja moram čekat 5 radnih dana. Tj. u ponedjeljak idem po njega {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Za iP4 se cekalo i mjesec dana :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dkacunic kaže...

Radi, zasto ne bi radio? Ne radi kad mu kazes da ti rezervira najblizi restoran ili gdje je dobar burek, ali ostalo radi.
15 godina
neaktivan

Ja sam iz Osijeka i tu sam ga dobio bez predbilježbe. Možete nazvati T-centar i pitati imaju li model koji vas zanima, ako imaju, mogu vam ga rezervirati na dan ili dva.

1 0 hvala 1
17 godina

Bio sam danas u TCentru i rekli su mi da bi se trebalo prebiljeziti i da se ceka do tjedan/dva i da nema toliko guzve kao prije...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 12:53 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoki.zlikowski kaže...
dkacunic kaže...

Radi, zasto ne bi radio? Ne radi kad mu kazes da ti rezervira najblizi restoran ili gdje je dobar burek, ali ostalo radi.

ma zna se kod nas di je burek dobar :)

mislio sam opcenito na funkcionalnost, kako ide sa pisanjem poruka obzirom da je hrv. u pitanju- ono : " send mesidž to žena - zapeo sam sa ekipom na zidiću"

ili

koji je najkraći put do tu i tu...

pozz
14 godina
neaktivan
dkacunic kaže...
zoki.zlikowski kaže...
dkacunic kaže...

ma zna se kod nas di je burek dobar :)

mislio sam opcenito na funkcionalnost, kako ide sa pisanjem poruka obzirom da je hrv. u pitanju- ono : " send mesidž to žena - zapeo sam sa ekipom na zidiću"

ili

koji je najkraći put do tu i tu...

Engleski nije loš, dosta dobro prepoznaje, ali kontakti ga ubiju. Ništa ne razumije ove naše kontakte, svaki put kad kažem "My mom", on pita "Matina mama?". Ne znam šta mu se taj Mate toliko sviđa :-(.

16 godina
neaktivan

Kako da odaberem da se appovi u itunes-u skidaju na  D disk, umjesto na C. Na C nemam više mjesta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam pitanje za one koji su radili prijenos broja. Meni su prvo rekli da nakon što potpišem to za prijenos broja, da nakon 5 radnih dana mogu doći po uređaj. I ja sam bio u T mobile jučer (prošlo je 5 radnih dana) i rekli su mi da jos prijelaz broja nije ostvaren da trebam nazvat neki broj i provjerit kada će to biti. Sada sam nazvao i kažu mi da će to biti nek 27.12.

Jel i vama trebalo tako puno vremena?

0 0 hvala 0
16 godina

Meni je trajalo 8 dana (6 radnih) za prijenos broja jer su ujedno slali zagrebačkoj banci da odobre trajni nalog. Dobio sam nakon 5 dana SMS u kojemu me obavještavaju da je prijenos broj odobren (točan datum i vrijeme) te sam tada otišao u t-mobile i pokupio mobitel koji mi je već bio rezerviran.

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
17 godina
cuspajz kaže...

Imam pitanje za one koji su radili prijenos broja. Meni su prvo rekli da nakon što potpišem to za prijenos broja, da nakon 5 radnih dana mogu doći po uređaj. I ja sam bio u T mobile jučer (prošlo je 5 radnih dana) i rekli su mi da jos prijelaz broja nije ostvaren da trebam nazvat neki broj i provjerit kada će to biti. Sada sam nazvao i kažu mi da će to biti nek 27.12.

Je*u te. Kad sam prebacivao broj u VIP za iPhone 4s na ponoćnoj akciji fraer je rekao da će biti prebačeno za 3 dana. Pitao sam ga zkj tak kratko jer je obično rok 2tjedna i rekao je da je HAKOM to smanjio na 3 radna dana.

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Sad čitam ugovor i na ugovoru piše da je prijenos broja 12.12 između 8.00-11.00. Jel mi se isplati ići u centar žaliti se?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice