iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj

poruka: 233
|
čitano: 39.566
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj".
13 godina
odjavljen
Ništa nema a najpoznatiji je smartfon na svjetu, zamisli tu moć u mad?
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 22:18 (Diplomat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj
Random. kaže...
  Jesi ti putnik iz prošlosti?

Pravi znalci znaju koji modeli Iphonea ono nemaju....

0 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...

informiraj se prije nego pocnes pisat takve retard gluposti....

mislio sam na starije modele, dok su bili novi i aktualni (napumpane cijene) dosta toga nisu imali naspram konkurencije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

mislio sam na starije modele, dok su bili novi i aktualni (napumpane cijene) dosta toga nisu imali naspram konkurencije.

Dobro došao u 2011 godinu !

15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

A koju *ebenu godinu ću morati čekati da kad sam sa jedrilicom kraj npr. Palagruže mogu poslušati FM radio tj. vremensku prognozu na iPhoneu?
A ne, najbolje da kupim FM radio, jer to jedan od najskupljih smartphoneova nema?! Vjerovao ili ne, to je bio razlog zbog kojeg sam poklonio svoj iPhone:-( 

15 godina
neaktivan
Luciano kaže...
woodgamesfx kaže...

A koju *ebenu godinu ću morati čekati da kad sam sa jedrilicom kraj npr. Palagruže mogu poslušati FM radio tj. vremensku prognozu na iPhoneu?
A ne, najbolje da kupim FM radio, jer to jedan od najskupljih smartphoneova nema?! Vjerovao ili ne, to je bio razlog zbog kojeg sam poklonio svoj iPhone:-( 

A čuj FM radio je "so retro" {#}

14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Luciano kaže...

A čuj FM radio je "so retro"{#}

"but, it just works" {#}

za one koji neznaju engleski "ali, jednostavno radi"

15 godina

Uskoro će ovakav red za kruh bit...

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
weedos kaže...

pa je** mu pas mater, a ja jucer nazovem lijepo u t-com i pitam jel mogu napraviti prijenos broja u ponocnoj prodaji i rekli su mi da ne mogu.... kako su me zaj*****, sad cu ici traziti taj popust, zivo mi se je**.

Heh, svasta oni kazu.

Evo i forumas Dwayne Wade:

"Pa bio sam jučer navečer fino ti sve spakiraju u vrećicu označe, potpišeš svoje imaš popust ali platiš i odabereš tarifu tek u srijedu jer to možeš tek kad preneseš broj - tad ti daju mobitel i ove sve gluposti koje s njim dobiješ."

17 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
weedos kaže...

pa je** mu pas mater, a ja jucer nazovem lijepo u t-com i pitam jel mogu napraviti prijenos broja u ponocnoj prodaji i rekli su mi da ne mogu.... kako su me zaj*****, sad cu ici traziti taj popust, zivo mi se je**.

Heh, svasta oni kazu.

Evo i forumas Dwayne Wade:

"Pa bio sam jučer navečer fino ti sve spakiraju u vrećicu označe, potpišeš svoje imaš popust ali platiš i odabereš tarifu tek u srijedu jer to možeš tek kad preneseš broj - tad ti daju mobitel i ove sve gluposti koje s njim dobiješ."

Znaci, zahtjev za prijenos broja u t-mobile mrezu ste vas dvojca napravili u ponocnoj prodaji?? U to moram biti 100% siguran, jer su mi 2 agenta taj dan reklo da ne mogu ostvariti popust u ponocnoj prodaji jer još nisam u t-mobile mrezi, te da taj popust mogu napraviti samo t-mobile korisnici koji produzuju ugovor....

Moj prvi plan je bio uzet iphone s popustom od 600kn + 2 godine pretplate na 50% zbog prijelaza iz druge mreze.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 12:21 (weedos).
17 godina

Ja sam prebacivao u VIP {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
weedos kaže...

Znaci, zahtjev za prijenos broja u t-mobile mrezu ste vas dvojca napravili u ponocnoj prodaji?? U to moram biti 100% siguran, jer su mi 2 agenta taj dan reklo da ne mogu ostvariti popust u ponocnoj prodaji jer još nisam u t-mobile mrezi, te da taj popust mogu napraviti samo t-mobile korisnici koji produzuju ugovor....

Moj prvi plan je bio uzet iphone s popustom od 600kn + 2 godine pretplate na 50% zbog prijelaza iz druge mreze.

Aha, krivo sam te shvatio.

Ja sam vec prije podnio zahtjev, 'prebacen sam', a onda sam cekao, po ovom clanku uvjeta koritenja promocije za prijenos broja

"Popust se aktivira u trenutku kada korisnik potpisuje ugovor (nakon što je zahtjev za prijenosom broja potvrđen). Korisnik,
da bi dobio ovu ponudu, mora od trenutka podnošenja zahtjeva za prijenos broja u roku od 40 dana doći potpisati
ugovor, u protivnom neće dobiti ovu ponudu."

Kad sam dosao po iPhone, bio je broj vec prebacen, imao sam 40 dana da nesto potpisem, pa sam pricekao ovo.

17 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
weedos kaže...

Aha, krivo sam te shvatio.

Ja sam vec prije podnio zahtjev, 'prebacen sam', a onda sam cekao, po ovom clanku uvjeta koritenja promocije za prijenos broja

"Popust se aktivira u trenutku kada korisnik potpisuje ugovor (nakon što je zahtjev za prijenosom broja potvrđen). Korisnik,
da bi dobio ovu ponudu, mora od trenutka podnošenja zahtjeva za prijenos broja u roku od 40 dana doći potpisati
ugovor, u protivnom neće dobiti ovu ponudu."

Kad sam dosao po iPhone, bio je broj vec prebacen, imao sam 40 dana da nesto potpisem, pa sam pricekao ovo.

e to je vec druga stavr :) šteta... nisam se informirao o tome prije, da sam znao da ce biti tako lijepi popusti, napravio bi to i prije.... Nego vi koji ste uzeli mob, šta kazete? koji prvi dojmovi? Ekranski prikaz i battery life u odnosu na prijašnju seriju? Ja dosad nisam imao iphone niti bilo koji drugi smartphone, ali po mom sudu iphone kao zaokružen proizvod (hardware + software) najugodniji za korištenje smartphone. E sada, zanima me dali da uzmem iphone 4, ili da uzmem 4s? Cijena je skoro ista 4 je 200 kn jeftiniji od 4s (što je po meni totalna glupost, cijena 4-e bi trebala biti osjetno manja). Ono što me muci je battery life i ekranski prikaz... Koliko citam na stranim forumima ljudi imaju fakat problema sa baterijom (4h korištenja, svakih par min 1% baterije pada). Razumijem da smartphonovi inace trose više bateriju, ali ovo je malo previse. Ako je u pitanju softwerska greška koja ce se ispraviti uskoro, onda nije ni bitno. A ako je u pitanju hardware, onda se to tek tako nece rijesiti.

13 godina
weedos kaže...

e to je vec druga stavr :) šteta... nisam se informirao o tome prije, da sam znao da ce biti tako lijepi popusti, napravio bi to i prije.... Nego vi koji ste uzeli mob, šta kazete? koji prvi dojmovi? Ekranski prikaz i battery life u odnosu na prijašnju seriju? Ja dosad nisam imao iphone niti bilo koji drugi smartphone, ali po mom sudu iphone kao zaokružen proizvod (hardware + software) najugodniji za korištenje smartphone. E sada, zanima me dali da uzmem iphone 4, ili da uzmem 4s? Cijena je skoro ista 4 je 200 kn jeftiniji od 4s (što je po meni totalna glupost, cijena 4-e bi trebala biti osjetno manja). Ono što me muci je battery life i ekranski prikaz... Koliko citam na stranim forumima ljudi imaju fakat problema sa baterijom (4h korištenja, svakih par min 1% baterije pada). Razumijem da smartphonovi inace trose više bateriju, ali ovo je malo previse. Ako je u pitanju softwerska greška koja ce se ispraviti uskoro, onda nije ni bitno. A ako je u pitanju hardware, onda se to tek tako nece rijesiti.

Dao sam ga curi :D

A dojam je isti ko i prije. Nije to nista spektakularno, nije to Android da sve trza, pa da duplo brzi mob znaci nesto puno. Igro sam se malo s frendovim 3GSom sa iOS 5icom i to je sasvim ok jos uvijek. Zato ga i drze u prodaji.Ova cijena koja je 200 kuna niza nije za 4 8GB koliko ja znam, nego ce ona tek doc (govorim o t-mobileu), a jos sad prodaju zalihe standardnih 4ki. Al da, generalno gledajuci, kad uzmes u obzir da ces istrosit nekoliko tisuca kuna na mob i pretplatu u 2 godine, cak i ta razlika od parsto kuna kolka ce bit nije bas nesto. Nije uzalud high end iphone uvijek prodavaniji od jeftinijeg slabijeg modela, sto inace bas nije cesto slucaj. Cijeli apple ekosustav je baziran na novijoj generaciji hardvera. Ne samo za iphone. Npr Lion. OS je nevjerojatan, al samo ako imas multitouch trackpad. To switchanje izmedju appova i desktopa mi je u zadnjih pol godine toliko ubrzalo rad da uopce ne vidim kako sam prije uspijevao nesto radit. Na starom macbooku kojeg imam, sve je drugacije.

Ja nastavljam na svom Milestoneu i cekam neki Samsung sa hardverskom tipkovnicom. Il mozda motorolu, al to bas nasi ne drze. Zasad radi na 1GHz, i za ono sto meni treba je sasvim dosta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 16:02 (F10EXX).
17 godina
neaktivan

ali baterija i display?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko vidim T-Mobile daje iPhone i u Simpa paketu, samo sto je u istom paketu Samsung Galaxy S II više od 600 kn jeftiniji.

iP4s iP4s
SGS2 SGS2
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 18:03 (McD).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
McD kaže...

Koliko vidim T-Mobile daje iPhone i u Simpa paketu, samo sto je u istom paketu Samsung Galaxy S II više od 600 kn jeftiniji.

I pola godine stariji. Meni je ta cijena opravdana, makar sam korisnik SGS II-a.

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.
14 godina
neaktivan
Beagle kaže...
McD kaže...

I pola godine stariji. Meni je ta cijena opravdana, makar sam korisnik SGS II-a.

Zar nije iPhone 4s najavljivan kao jeftinija verzija iPhone4? Mobitel za sirotinju?

17 godina
McD kaže...

Ne znam stvarno tko bi to kupio. Pa imaš oglasnik ako ne kupuješ na pretplatu (16GB 4s, 4000kn) a i za par tjedana kad se srede cijene bit će ih u rangu od oko 3600-4000 pa na gore za modele sa više GB... iPhone 4s kojeg sam sad kupio mi je prvi mobitel kojeg sam kupio u dućanu {#}

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan

Ako ja npr. uzmem iPhone u tarifi Total extra M, jel mogu preći na S ali da i dalje plaćam 50% manje ?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
13 godina
cuspajz kaže...

Ako ja npr. uzmem iPhone u tarifi Total extra M, jel mogu preći na S ali da i dalje plaćam 50% manje ?

Mozes koliko mi se cini. Ako u novoj tarifi postoji popust, prenosi se. Ali mozes samo jedan razred nize.

17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Možeš, nakon 6 placenih racuna (dakle, nakon 6 mjeseci).

Vezano uz iPhone 4s bateriju ako nekog zanima, našao sam battery test na gsmareni... 

http://blog.gsmarena.com/apple-iphone-4s-battery-test-is-complete-meet-our-new-champion-test/

16 godina
neaktivan
weedos kaže...
cuspajz kaže...

Možeš, nakon 6 placenih racuna (dakle, nakon 6 mjeseci).

Jesi siguran da nakon 6 mjeseci?

EDIT: može se nakon 6, sad sam zvao službu za korisnike. Meni su danas u centru rekli da mogu nakon 12...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 22:20 (cuspajz).
13 godina
neaktivan

Da, mogu za 6 mjeseci preći na nižu tarifu, osim ako ih ne zeznu kao sve korisnike za iP4 kad su to pričali.

Bila tarifa za sve 300 i kao preći će za 6 mjeseci na 150.. A T-mobile uvede tarifu (L?) za 250 kn.. I pade im cijela teorija u vodu..

14 godina
neaktivan
player101 kaže...
Geek kaže...
player101 kaže...

E mene zanima jedno nije vezano baš uz iPhone 4S ali uz T-Mobile i iPhone, htio bi najvjerojatnije uzeti iPhone 3Gs od 16GB ali ne vidim ga u ponudi na njihovoj stranici samo od 8GB, što ga više ne proizvode ili?

Već godinu dana je u ponudi samo 3GS sa 8GB, preporućam ti da pogledaš Samsung Galaxy S + tj. 9001. ukoliko uzimaš kod T-Mobila. 

Usporedba samo za SGS+ je kriva fotografija.

Ma ja bi iPhone 3Gs točnije za buraza je to i ne znam nekak mi se 8GB malo čini i T-Mobile uopće više nema od 16GB ili? 

pa kupiš 2 iPhone-a 3GS od po 8 GB, imaš 16 Gb i miran si

17 godina
neaktivan

Dali ima itko kakvih neslužbenih saznanja kad bi iPhone 4 8gb trebao stići u t-mobile?

Vip ih je davno preduhitrio.{#}

0 0 hvala 0
17 godina

Evo zadnje sto mi se dogodilo sa ajfonom: prvo sam primjetio stuck pixel (al hvala bogu ekran je retina pa ne smeta toliko) a nakon toga mi se ajfon nije mogao spojit na mrezu nekih sat vremena. Bio je potreban factory reset da proradi (napominjem da ja nisam nista dirao, problem se pojavio sam od sebe).

Dakle, i dalje tvrdim da je Ajfon kao cjelina (hw+sw+market) najbolja platforma/telefon, ali uopce nisam zadovoljan sa ajfonom kao uredjajem. Kad bih davao ocjenu dao bih mu 6/10. Sad zamislite koliko bih dao ostalima. Jbg. Izgleda da sam veci perfekcionista od S.J.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

2 0 hvala 0
17 godina

ponosni vlasnik 4s, baš sam ga skupio prije par sati u vipu - mobitel je brutala. {#}

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Evo zadnje sto mi se dogodilo sa ajfonom: prvo sam primjetio stuck pixel (al hvala bogu ekran je retina pa ne smeta toliko) a nakon toga mi se ajfon nije mogao spojit na mrezu nekih sat vremena. Bio je potreban factory reset da proradi (napominjem da ja nisam nista dirao, problem se pojavio sam od sebe).

Dakle, i dalje tvrdim da je Ajfon kao cjelina (hw+sw+market) najbolja platforma/telefon, ali uopce nisam zadovoljan sa ajfonom kao uredjajem. Kad bih davao ocjenu dao bih mu 6/10. Sad zamislite koliko bih dao ostalima. Jbg. Izgleda da sam veci perfekcionista od S.J.

Taj tvoj je nešto sj****. Odnesi ga na servis!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
13 godina
odjavljen
vjeko kaže...
tnakir kaže...

Taj tvoj je nešto sj****. Odnesi ga na servis!

Tnakir nikako na zelenu granu sa svojm Iphone-om! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 14:34 (Diplomat).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice