iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj

poruka: 233
|
čitano: 39.582
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj".
13 godina
neaktivan

I koliko se plaća za simuliranje reda isped ducana? Svaka kuna bi mi dobro dosla.

14 2 hvala 1
15 godina
neaktivan

HAhaha fakat ovi kaj kupuju 4s trebaju dobro razmislit dal im se gleda u tako ruzan zuti ekran!

x3Cks

3 2 hvala 0
14 godina
Re: iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj
kach kaže...

HAhaha fakat ovi kaj kupuju 4s trebaju dobro razmislit dal im se gleda u tako ruzan zuti ekran!

Koliko ja znam to je zbog ljepila koje se jos nije osusilo,isto tako je bilo i na pocetku prodaje iP 4.

15 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

I koliko se plaća za simuliranje reda isped ducana? Svaka kuna bi mi dobro dosla.

Svojevremeno je naš omiljeni ex. monopilist davao 200kn za čekanje u redu za iPhone3... i opet su u Splitu popušili jer nije bilo ni 10 ljudi u redu.

Onda su kao službeno obrazloženje izjavili da su poručili ljudima da ne moraju čekati jer će ga biti i sutra, pa su ljudi odustali od čekanja:-))

15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Da li je samo meni ovaj tekst malouman? Hardver je izradio Apple. {#}

Što se tiče cijene. Pa i nije baš loša u odnosu na četvorku kad je tek došla.

hahahaha prejako ... baterija ZAISTA dugo traje :)

Beware of the MamićTrollFejs
16 godina

Budimo realni, tko hoće kupiti iPhone kupit će ga i ovako i onako. Uz to, pogotovo da sam u blizini i ja bih otišao čekati u red radi uštede od par stotina kuna. Kao prvo, nikada ne idem prije ponoći spavati tako da mi to ne bi ni bio neki napor, a kao drugo, netko treba par dana raditi za tih par stotina kuna što bi uštedio čekajući 1-2 sata. Uostalom, meni je drago što imamo toliku ponudu mobitela tako da nek si svatko kupuje šta njemu odgovara. Uopće, nema smisla raspravljati o moj je bolji/veći. Ista stvar je sa automobilima, ima ih raznih i svatko nek kupuje prema svojim potrebama i mogučnostima. Uostalom, i ja već 1,5 god. koristim iPhone i kupio sam ga za sebe i ne pada mi na pamet pljuvati po drugim mobitelima ili favorizirati Apple jer od toga nemam nikakve koristi.

Morao sam ovo sve napisati jer mi ide stvarno na k*** ovi pojedinci što blate/favoriziraju jedan proizvod/firmu. Zar nemate pametnijih poslova u životu??? Živim svoj život i jeb* mi se i za Apple i za Samsung i sl., kao što se i njima jeb* za mene! Kupovat/radit ću šta se meni sviđa ili želim i to mi je jedino bitno, a pojedinci bi također malo više trebali gledati svoj život a ne toliko na nekakva svakodnevna pomagala!

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Navali narode, jos malo pa nestalo!!!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Scorp21 kaže...

(...) netko treba par dana raditi za tih par stotina kuna što bi uštedio čekajući 1-2 sata.

Ovo je zanimljivo. Zašto netko, kome treba nekoliko dana rada za par stotina kuna, uopće kupuje telefon od 5000 kn?

15 godina
neaktivan

Samsung uskoro organizira ponocne prodaje. ;-)

Kad ne spavam budan sam
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Scorp21 kaže...

(...) netko treba par dana raditi za tih par stotina kuna što bi uštedio čekajući 1-2 sata.

Ovo je zanimljivo. Zašto netko, kome treba nekoliko dana rada za par stotina kuna, uopće kupuje telefon od 5000 kn?

Možda mu je najveća želja imat mob od 5000 kuna?

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zašto netko ko ima plaću 3500 kn ima auto na kredit a rata mu je 1500-2000kn?

Mentalitet Tonči.

17 godina
odjavljen

Ziher bi netko zbog par sto kuna ceko do 1 ujutro na -5 i kisi.

To su sve snobovi koji su odani Apple-u, a ne kuze da su samo faking potrosaci kojima se Apple smije.

Btw. Onaj tko kupuje mob od par soma kn, sigurno ne gleda popust od par sto kn.

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Topla preporuka nadležnim organima ovog foruma, neka pri svakom idućem baljezganju na relaciji iPhone - Android i svi ostali, od strane jednih i drugih i trećih neka se fino tema zaključa i redom šalje na hlađenje od barem tjedan dana. Nekima očito treba vremena da odrastu, možda bi to bilo dovoljno.  {#}

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zweki kaže...

Topla preporuka nadležnim organima ovog foruma, neka pri svakom idućem baljezganju na relaciji iPhone - Android i svi ostali, od strane jednih i drugih i trećih neka se fino tema zaključa i redom šalje na hlađenje od barem tjedan dana. Nekima očito treba vremena da odrastu, možda bi to bilo dovoljno. {#}

Zašto bi admini namjerno ograničili posjećivanje i komentiranje sadržaja foruma, nema nikakve logike. To je isto kao da u trgovini ograniče koliko maksimalno novaca možeš potrošit...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Zweki kaže...

Topla preporuka nadležnim organima ovog foruma, neka pri svakom idućem baljezganju na relaciji iPhone - Android i svi ostali, od strane jednih i drugih i trećih neka se fino tema zaključa i redom šalje na hlađenje od barem tjedan dana. Nekima očito treba vremena da odrastu, možda bi to bilo dovoljno.  {#}

Zašto bi admini namjerno ograničili posjećivanje i komentiranje sadržaja foruma, nema nikakve logike. To je isto kao da u trgovini ograniče koliko maksimalno novaca možeš potrošit...

Pa onaj tko mi u trgovini radi galamu, stvara nered ili čak razbacuje stvari sa polica i na taj način rastjeruje ostale kupce, vjeruj mi, izbacio bih ga naglavačke van iz trgovine.

16 godina
neaktivan
Zweki kaže...

Pa onaj tko mi u trgovini radi galamu, stvara nered ili čak razbacuje stvari sa polica i na taj način rastjeruje ostale kupce, vjeruj mi, izbacio bih ga naglavačke van iz trgovine.

Ali ovdje trolanje potiče druge ljude da komentiraju... ustalom ako baš žele tog korsnika mogu zaustavit s par klikova mišem, što i nije neki problem. No dosta off topica

17 godina
Tonči kaže...
Scorp21 kaže...

srž problema hrvatske svakodnevice. 

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!
17 godina
neaktivan

Stvar je u tome što će tamo bit i ljudi koje vole tehnologiju i sve vezano u nju, onih koje vole Apple samo zbog toga što je Apple i onih koji će bit tamo samo da ih se vidi i da ih se snimi i da mogu reć da su kupili Iphone, a koriste ga na način kao što su koristili i Nokiu 3210 - telefoniraju i šalju SMS. I dobro, nikom ništa. Svatko ima svoju radost.

Uvijek je to tako i uvijek će bit tako. O ukusima se ne raspravlja. Naučite se pomirit se nekim stvarima, naučite se pomirit da je svaki čovjek drugačiji, da ne vole svi iste stvari ko vi, da ne razmišlaju svi isto ko vi i da ne nabrajam dalje. Ponata je u tome da ako prestanete razmišljat toliko o drugima i tuđim životima, imate ćete puno više vremena razmišljat o svome životu i bavit se njime. I bit će vam bolje. Ja znam da je uvijek lakše gledat druge i sudit druge, ali kako je Antoine de Saint-Exupery napisao u Malom princu "Mnogo je teže suditi sebi samome nego drugima. Ako uspiješ sebi dobro suditi, znači da si pravi mudrac."

živli!

Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell

10 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Tonči kaže...

Zašto netko ko ima plaću 3500 kn ima auto na kredit a rata mu je 1500-2000kn?

Mentalitet Tonči.

Što nekog briga koliko drugi zarađuju i što rade sa svojim novcem i u svoje slobodno vrijeme? Mentalitet, Ivo.
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Scorp21 kaže...

Koga briga...

Ljudu nemoje te zamarat tko šta kupuje. Svako ima pravo sa svojim novcem radit što hoće. Netko će kupit čizme od 5000kn, netko će mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 20:44 (cuspajz).
17 godina

ajde kad ga netko nabavi neka nabaci review...

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Pola ekipe koja se ubacuje u temu su obični mrzitelji... Al dobro boli me za njih. Nego da ja postavim pitanje: jel moguće prenijeti broj u vip (uzeti bez limita 200tarifu na 24mj i plaćati god dana 100kn), potpisati ugovor dole i odma uz to ubosti iPhone 4s 16GB za 1700kn ili još dobijem i ovaj popust od 500 pa ga platim 1200? Nekako mi to predobro zvuči... Ugl - prenijeti broj, ugovor na 24mj u toj nekoj božićnoj akciji i uz to ubost iPhone 4s.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
like :-)
13 godina
neaktivan
ansha kaže...
Beno kaže...

Isto ovako smo se sprdali i s onima koji su u ponoc po kisi cekali ekspanziju za WoW, one koji su u ponoc po kisi cekali novu knjigu Dlakavog Loncara i mene i ostalij luzera koji smo pola dana u redu cekali karte za pretpremijeru StarWarsa... Circle of life... Uvijek postoji "luzer" kojeg mozes sprdat - dakle, pomiri se s tim i cekaj svoj red ;)

Da je cijena ista kao i da ga kupim dan poslije, onda nema smisla stajat u redu i podrzavam sprdnju s takvima, al posto daju par stotina kuna popusta, onda se ne treba cudit ljudima sta zele ustedit..

Tipično, Uštedit kupnjom?! Ako želiš sačuvat novce zašto onda kupuješ a imaš sličan doma?!

Baš me zanima kolko će ih biti koji će se poskliznuti na poledici s novim ajFonom, razbit ga u komadiće, doć doma i vidjet da djelovi koštaju pola njegove cjene - a sad imaju drek.

PS PODRŠKA GALAXYEVCIMA NA TESTU PRED APPLE STOREOM... REKONSTRUIRAJTE I SNIMITE!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 21:03 (logik).
15 godina

Ne mogu vjerovati. Ukratko: Danas mi je dosao iPhone 4s; 64GB unlock, iz Nizozemske. Napravio "restore fom backup", upgredao na 5.1 i sve odlicno...Brz kao munja, fotic stvarno odlican, i ono sto mi je stvarno bilo vazno 64GB. Sve pet, ali vidim da je na 3G-u i idem ga iskljuciti, kad ono sok. Ne moze se iskljuciti 3G!!! Odguglam i stvarno je tako. pise na sve strane. Ne bi me to toliko mucilo ali baterija curi na ocigled. Signal 3G-a je jadan i on ocito stalno zuji ponaokolo i trazi signal. Strasno. Neupotrebljiv uredaj, s baterijom koja ce se ocito potrositi za nekoliko sati. Ako je to nekakav Apple-ov glupi burek napredne Amerike i njihovih glupih i brzih mreza, a uvaljuju nama sirotima skupe aparate koji ne rade duze od nekoliko sati, stvarno cu ih nakon svih sranja pozdraviti. Otkada znam za sebe imam Mac-ove. Sada ih imam u firmi i oko nje 28! 28 Mac-ova i brdo drugih Apple-ovih djida! Toliko sam bijesan, jos od doba kada su i glupi primitivni mobiteli imali kameru, a oni je nama uskracivali, preko sms delivery statusa i ostalih gluposti koje nam daju (ili ne daju) na kapaljku, da cu mrtav hladan napustiti tu Apple glupu filozofiju i preci na odvratne PC-je i Androide, i barem cu znati na cemu sam. Kako stvari stoje, na boljem, i jeftinijem. I na kraju da spomenem i to, da sim sa pin-om, nakon sto se uredaj digne ne moze otkljucati! Kaze da je sim zakljucan, ponudi otkljucavanje, upisem pin, i on ga otkljucava sto godina i ne otkljuca. Kada ga onda stavim u lock i podignem, odem u sim i probam off i on, i bilo sta, nista. Nista. Mogu pikati po prozirnoj tipki do besvjesti i nista. Onda moram sim izvaditi i staviti u 4-tvorku, koja radi normalno. Bijesan sam jer sam imao velika ocekivanja, koja su nakon svega splasnula. I ovaj post je rezultat toga. Ali i preporuka svima koji su mislili bubnuti 800¢, da dobro razmisle. Ako Apple ovo ukloni (sto cisto sumnjam) kroz nekoliko dana, povlacim sve, i ispricavam se. Ali glavni razlog sumnji da je to nesto sta je tako zamisljeno i fiksirano, je taj, da mi nakon restore-a nije htio instalirati App Download Meter for Wi-Fi/ 3G/ EDGE/ GPRS. Kada sam ga ponovo htio instalirati, odbio me je opet zbog nekog errora. Tada sam otisao na iTunes-e i skinuo ga iPhoneom koji me je izvjestio da je ovaj update besplatan jer sam vec prije kupio. I sta se desi? Desi se to da se App sada zove Download Meter for Wi-Fi/ 3G/ GPRS. Uocavate razliku? Takvo je i sucelje same aplikacije. Edge je za nas smrtnike s Balkana i iz trecih svjetova stvar zaborava i nemoci.

Poslovan sam covjek, kojem treba stabilan i funkcionalan uredjaj, uredjaj koji radi. Koji radi sve sta treba u ovom brzom novom svijetu, sa mnostvom raznih formata informacija. Od toga zivim i zato ne jailbrekam, jer zelim opustenost i stabilnost. Volim pametnu i lijepu tehnologiju, i nemam problem u glavi sa placanjem tih skupih "igracaka". Ili sada, napokon i ubuduce imam?

http://appadvice.com/appnn/2011/10/the-iphone-4s-–-3g-or-else

Prior iPhones allowed users to turn 3G on or off to save battery life. With the iPhone 4S, however, this option is no longer available. This discovery comes courtesy of one of our readers, Nathan.

On the iPhone 3GS and iPhone 4, users are able to go Settings > General > Network and turn 3G on/off. Turning 3G on, according to Apple’s own admission “loads data faster, but may decrease battery life,” which, naturally is true. However, the 3G option isn’t available following the same path on an iPhone 4S.

As Nathan explains:

The option to only use a 2G signal has been removed from the OS so there’s no way to save that battery life. Really not happy at all about that. I hope this benefits someone. If I had known I honestly wouldn’t have brought the phone. Keep in mind, this exclusion doesn’t mean iPhone 4S users in a 2G (Edge) only area cannot connect, because they can. Rather, now you don’t have the option to downgrade when 3G is available. We aren’t sure why Apple removed this option for the iPhone 4S, but kept it for earlier iDevices. After all, the option remains on the iPhone 3GS and iPhone 4 even with iOS 5 installed.

IZVOR Što reći? Vjerojatno većina zna, ali za one koji neznaju

"In return you got the iPhone 4s. This one only got one modul/chip for everything (CDMA's in there, too) It's a Qualcomm RTR8605 Multi-Band RF Transceiver. As a result you can not easily switch 3G off anymore! They even say it will be hard to change this with a software update or a jb tweak...."

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 21:58 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
overhaul kaže...
linuxjuzer kaže...

Što pokušavaju izvesti sa tim ponoćnim prodajama?? Da sve izglda više fensi-šmenski,posebno??.Samo će nam se naši voljeni Jabučari smrznuti čekajući u ponoć...{#}

BOme, šta kaže prognoza, oće bit kišica, poledica, mraz, magla? Meni to ipak više izgleda ponižavanje onih koji ti donose novce nego "fensi šmensi".

Fensi šmensi za te pare bi bilo da ti doma dođe predstavnik i svečano uruči naručeni primjerak i s njim, neznam,

reklamnu apple kapu, torbicu za mob i privjesak za ključeve od rosfraja;)

Imaš pravo,no naši voljeni Jabučari misle da su počašćeni time što stoje u redu u sitne sate..{#}.Otužno je sve to,kao redovi za kruh u bivšim komunističkim državama{#}.Ovako sigurno u Appleu misle:ma nek budale stoje u redu po zimi,reklama je besplatna..{#}

16 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Da je to istina vjerovatno bi već pisalo na Bugu i ostalim portalima

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 22:07 (cuspajz).
13 godina
neaktivan

Žalosno je što će ga većina tih ljudi što će ga čekati u stomatarskim redovima koristiti samo za pozive, poruke i fejs a dati za njega toliko novaca

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma koga upce briga sta tko kupuje... Ako vam se ne svidja jedan ili drugi mobitel nemojte ga ni kupovati. Gledajte svoja posla i bok.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
krozprozor kaže...

Žalosno je što će ga većina tih ljudi što će ga čekati u stomatarskim redovima koristiti samo za pozive, poruke i fejs a dati za njega toliko novaca

Za mobitel(smart),ne dam više od 100eura,a i taj će raditi većinu stvari kao i iŠrot od 700eura,ali će sigurno slati,sms,pozive i mail..meni dovoljno..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice