kontrolirano okruzenje:
mislite o prvoj rijeci od ove dvije ponudjene!
vi ste razmishljali o prvoj rijeci.
Hvala,dovidjenja! :)
kontrolirano okruzenje:
mislite o prvoj rijeci od ove dvije ponudjene!
vi ste razmishljali o prvoj rijeci.
Hvala,dovidjenja! :)
Hm, a možda nakraju shvate kako, da bi pročitali misli čoveku i natjerali računalo da ih pravilno interpretira, čovek im uopće nije niti potreban. Ima taj čovek da misli samo to što računalo pravilno interpretira. I ima da sve bude pravilno. I to što taj čovek misli, i onda kada nije prikopčan na računalo... i to ima da bude pravilno.
Takva tehnologija je dobra i biti će vrlo korisna za sve ljude sa nekom invalidnošću. Jest da je i ovo još daleko od prave upotrebe ali ima nade i za takve ljude. Već sam ustvari vidio da IBM dosta radi na raznim tehnologijama baš za invalide, vrlo pohvalno.
Hehehe..........
Koja fora...........
To je tek u povojima, ali kroz 10tak godina.. možda će čak i automobili imati takve kontrole u obliku kacige, a volan i pedale će služiti samo za ispomoć kad kaciga zakaže.
To je tek u povojima, ali kroz 10tak godina.. možda će čak i automobili imati takve kontrole u obliku kacige, a volan i pedale će služiti samo za ispomoć kad kaciga zakaže.
Da kao u Minority Report, samo sta tamo samo vozi, ali dobro, ako netko zna neki bolji primjer neka kaze jer ja ne znam.
think in russian. you have to think in russian!:D
Staviš kacigu na glavu i upravljaš lika u igri