Intel čita misli

poruka: 8
|
čitano: 1.768
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel čita misli".
17 godina
protjeran
Intel čita misli

kontrolirano okruzenje:

mislite o prvoj rijeci od ove dvije ponudjene!

vi ste razmishljali o prvoj rijeci.

Hvala,dovidjenja! :)

zelim,hocu,mogu al neam koga

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Intel čita misli

Hm, a možda nakraju shvate kako, da bi pročitali misli čoveku i natjerali računalo da ih pravilno interpretira, čovek im uopće nije niti potreban. Ima taj čovek da misli samo to što računalo pravilno interpretira. I ima da sve bude pravilno. I to što taj čovek misli, i onda kada nije prikopčan na računalo... i to ima da bude pravilno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 15:54 (Ahilej).
17 godina

Takva tehnologija je dobra i biti će vrlo korisna za sve ljude sa nekom invalidnošću. Jest da je i ovo još daleko od prave upotrebe ali ima nade i za takve ljude. Već sam ustvari vidio da IBM dosta radi na raznim tehnologijama baš za invalide, vrlo pohvalno.

15 godina
neaktivan
Intel čita misli

Hehehe..........

Koja fora...........

The quieter you become the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel čita misli

To je tek u povojima, ali kroz 10tak godina..   možda će čak i automobili imati takve kontrole u obliku kacige, a volan i pedale će služiti samo za ispomoć kad kaciga zakaže.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

To je tek u povojima, ali kroz 10tak godina..   možda će čak i automobili imati takve kontrole u obliku kacige, a volan i pedale će služiti samo za ispomoć kad kaciga zakaže.

Da kao u Minority Report, samo sta tamo samo vozi, ali dobro, ako netko zna neki bolji primjer neka kaze jer ja ne znam.

Set condition one throughout the forum
17 godina
neaktivan
Intel čita misli

think in russian. you have to think in russian!:D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel čita misli

Staviš kacigu na glavu i upravljaš lika u igriCool

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice