Kupio sad antenu, spojia u panasonic G20 i ne nalazi ama bas nista. Skenira par puta dvbt i nista. Nema ni normalnih hrta.
stari ima g20 i nema hrt 2 hd a ja na g30 imam.
vjerojatno g20 ne podržava mpeg4
Kupio sad antenu, spojia u panasonic G20 i ne nalazi ama bas nista. Skenira par puta dvbt i nista. Nema ni normalnih hrta.
Znaci ima ga. Neznan do cega je drugo problem.
Znaci ima ga. Neznan do cega je drugo problem.
Probaj ''ručno'' traženje:
kanal 48
frekvencija 690 Mhz
S20 podržava, tako da i g20 podržava.
Koja antena? Tvoja lokacija? Na ovoj stranici pogledaj na kojim kanalima tražiti.
http://www.metronic.com/pdf/fiche_produit/426985FP_UK.pdf
Ovakva antena, crna, UHF standard ( sta god to bilo ). Nema ni engleska uputstva.
Lokacija je Split.
Koliko su udaljen od najbližeg MUX B odašiljača?
jel itko ima ikakvih problema sa povremenim stucanjem HD-a?
ili je to do mene i moje pive?
Ipak je to 1080i signal a ne najbolji 1080p ....
Pa normalno da je 1080i, 1080p je teško uživo puštati, samo jedna televizija na svijetu pušta sliku u 1080p.
Nije kvaliteta kao na HD kanalu sa satelita, ali što češ.
Upadam kao padobranac. Kako naći na iskon.TV HRT HD?
Upadam kao padobranac. Kako naći na iskon.TV HRT HD?
Nema ga na Iskon.TV-u. Morati ćeš spojiti DVB-T MPEG4 prijamnik (osim ako već nije ugrađen u televizor) i antenu.
BTW ako ništa drugo ovi su bar iskreni, a ne kao iz B.neta koji nikako ne žele priznati da neće imati HRT2 HD u ponudi već ljude stalno vuću za nos i govore im kako "nemaju informaciju o tome".
Logično...
Ni jedan operater u svojoj ponudi nema HRT2 HD, eto toliko o tome.
B.net - Još uvijek "nemaju informacija", a kanal nemaju u ponudi jer nisu potpisali ugovor sa HRT-om.
VIPnet - ista stvar jer je B.net u njihovom vlasništvu
Amis Telekom - Za sada ga neće uvoditi među kanale
H1 Telekom - Neće ga uvoditi među listu kanala, savjetuju korisnicima da spoje antene za gledanje HD kanala
HT - To što nema HD kanala je navodno "njihova poslovna politika" koju ne žele komentirati.
Iskon - Neće imati HRT2 HD u svojoj ponudi.
Imam kakav live stream?
Imam kakav live stream?
U VLC Playeru otvori ovaj link
http://83.139.104.101/Content/HLS/Live/Channel(HTV2-HRT)/Stream(04)/index.m3u8
Popis kanala i frekvencija na kojima se nalazi program HRT2 HD.
D1
Kanal: 44
Frekvencija: 658 MHz
D2
Kanal: 39
Frekvencija: 618 MHz
D3
Kanal: 48
Frekvencija: 690 MHz
D4
Kanal: 48
Frekvencija: 690 MHz
D5
Kanal: 53
Frekvencija: 730 MHz
D6
Kanal: 44
Frekvencija: 658 MHz
D7
Kanal: 59
Frekvencija: 778 MHz
D8
Kanal: 53
Frekvencija: 730 MHz
D9
Kanal: 59
Frekvencija: 778 MHz
Pa slika je bila sasvim zadovoljavajuća,jedan ili dva puta je trznul ali uglavnom ja sam vrlo zadovoljan!
Zadovoljstvo je bilo još veće kad me frend zamolio da prebacim na SD HRT2,kao da sam zaronio u more bez maske,mutnoooo!!
Slažem se, dobra je slika.
Nije ko 1080 na satelitu, al za antenu više sam nego zadovoljan
dns sam skuzio su smajili telejudering tokom spanjolske-nizozemske dok to jucer i dns u 18 nije bio slucaj ! Clap clap hrt a kaj se ti tipa scana i ili p ja nis ne primjecujem kod tekmi mi je cak slika bolja i ostrija od hd arene a emisija isto izgleda izvrsno :)
Evo što su rekli iz Amisa za HRT2 HD.
"Nažalost nismo bili u mogućnosti prihvatiti uvjete HRT-a koji su daleko izvan tržišnih okvira. Bez obzira na našu spremnost na pregovore, dogovor nije postignut."
Evo što su rekli iz Amisa za HRT2 HD.
"Nažalost nismo bili u mogućnosti prihvatiti uvjete HRT-a koji su daleko izvan tržišnih okvira. Bez obzira na našu spremnost na pregovore, dogovor nije postignut."
Ma HTV debili kao uvijek, za mj dana emitiranja traze gotovo citav iznos prijenosa Brazila...
Ma HTV debili kao uvijek, za mj dana emitiranja traze gotovo citav iznos prijenosa Brazila...
Jel? Plate prava prijenosa, pa bi sad trebali besplatno dati distributerima da to prenose besplatno? Imaju besplatno na SD.
Pa sta bi svaki operater trebao platiti puna prava? To ne postoji nigdje da jedna zemlja kupi 7 istih prava za emitiranje
Pa sta bi svaki operater trebao platiti puna prava? To ne postoji nigdje da jedna zemlja kupi 7 istih prava za emitiranje
A koliko je HTV platio ta prava i koliko traže od Amisa i ostaih?
Koga briga, uostalom na internetu se može pronaći Full HD prijenos koji je barem 2x bolji od HRT-ovog.