Imamo Bug desetljeća!

poruka: 121
|
čitano: 22.533
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Imamo Bug desetljeća!".
15 godina
protjeran
RE: Imamo Bug desetljeća!
destructor kaže...
mario.L_hr kaže...

Ne shvaćam ekipu koja se buni zbog reklama. Svatko ko pokušava živjeti od svog rada mora imati sigune izvore prihoda. Ne mislite li da upravo zbog tih reklama BUG nije otišao na 40 ili 50 kuna. Ne želim prigovarati jer mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i stav.

kada bi uzeo BUG i iscjepao ga, pa zatim isao sastavit ponovno s tim da krenem prvo sa svim reklamama, gotovo sam siguran da bi  te reklame zauzele pola BUG-a.

..misljenja sam da ih ima previse !

naravno da ih ima previse ali to je ono od cega casopis zivi. prolistaj 24 sata pa vidi koliki je tamo postotak reklama i na sta lice tekstovi, a to je dnevna novina. i opet mi je draze (i informatvnije) vidjeti reklamu nekog IT shopa nego za tampone i cijene junetine u Billi koja je 450 km od mene. casopis se isplati kupiti (ko moze) i zbog 2 dobre recenzije. problem je kad u nekom broju toga nema ili se prodaje ono sto je inace besplatno. kladio bi se da casopis ima puno vecu zaradu od reklama nego od prodaje. nema reklama - nema casopisa. 

16 godina
protjeran
Imamo Bug desetljeća!

244 stranice  dosadnog i suhoparnog teksta, tko će to sve pročitat....      {#}

(od Buga sam odustao nakon 200. broja)

Hedonism Is My LifeStyle

1 12 hvala 0
15 godina
protjeran
Imamo Bug desetljeća!
Ujutro cu ga morat ic uzet
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

BUG je imao i prije krize puno oglasa tako da je to glupost. Mislim da je malo previše za mjesečnik dati 35kn. OK tu je ipak DL DVD i to diže cijenu, ali ja sam protiv tog DVD-a opčenito. Neka izađe jednim il dva puta godišnje bilo bi puno bolje.

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
destructor kaže...
mario.L_hr kaže...
destructor kaže...
mario.L_hr kaže...

Ma da kompa sve to stoji, al opet kada pogledas realno, ti placas i te reklame koje mozda ne zelis gledat. Oni dobiju pare jer ih reklamiraju a ti onda placas da gledas te iste reklame.

Al rekoh to je moje misljenje mozda ipak grijesim, mozda mi se samo cini da ima tako puno reklama... Meni je recimo to bio jedan od razloga zasto sam ga prestao kupovat i :S

Nema beda, ne mislim da giješiš, podjednako si u pravu kao i ja. Samo nadam se da i ti mene razumiješ, postao sam ovisnik, odavno, za mene je to ritual svaki mjesec kupiti novi broj. Hrpu puta me žena tjerala: "Uzmi pretplatu jeftinije je", nema šanse ja uvijek idem kod istog lokalnog dilera po novu porciju.

16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Nebi bilo loše da ste mislili na čitaoce BUGa i iz drugih zemalja (BiH recimo).. :) Šta ćemo mi sa tim bonovima ? :D

Fin sadržaj.. Bravo !

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ja00022 kaže...

BUG je imao i prije krize puno oglasa tako da je to glupost. Mislim da je malo previše za mjesečnik dati 35kn. OK tu je ipak DL DVD i to diže cijenu, ali ja sam protiv tog DVD-a opčenito. Neka izađe jednim il dva puta godišnje bilo bi puno bolje.

i jos desetak ljudi na zavod za zaposljavanje? 35 kuna je puno zato jer zivimo u bijedi. pogledaj koliko kostaju zenski casopisi tipa cosmopolitan ili muski tipa playboy i sta nude za te pare. istu kolicinu reklama, gluposti i sise. u vrijeme interneta i toplesa za toliko novca prodavati sise je bezobrazno, a ipak se prodaju.

15 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Večeras kampiram ispred kioska.{#}

xf zoja26
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kiksy kaže...
dejantopolko kaže...

JA GA IMAM ISPED SEBE!!!! {#}{#}{#}{#}

Šta ima od testova?ima li možda iamm ntr 83? ako ti nije problem,pogledaj

Sorry, ne želim da ispadne spoiler, ima dosta testova (među njima su GF GTS 250, mini kućišta i dr.), dosta dobar i na momente duhovit pregled najvažnijih događanja u IT-u i BUG-ovom životu. Za sve ostalo provjerite sami, svakako je najbolji broj ove godine.

bor4c - human geek, level 31, technosexual, neutral good
15 godina
protjeran
ja00022 kaže...

osim toga kako bi izgledao casopis o it industriji, koja se dnevno razvija, da izlazi polugodisnje? bi li ti volio citati recenzije hardwarea i sofrvarea koji je izasao prije 5 mjeseci a o tome si citao na drugim portalima ili u drugim casopisima 4 mjeseca prije? bi li ti danas kupio casopis kojem je glavna tema test nvidije 480GTX ili Ubuntua 10.04.?

14 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

A za citatelje buga iz drugih zemalja gdje nema tih prodavnica za te kupone.....Mislite malo i na nas.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Jao meni, kaj svaka vijest o novom BUG-u mora završiti whineanjem kak ima previše reklama, pa onda objašnjenje to je ok, recesija je, treba se živjeti bla bla. Who cares?

Bitno da je tu.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Ja sam jedan iz mase onih koji vise ne kupuju bug.Od '99. do 2008. sam kupovao svaki mjesec Bug,Vidi,PC chip i Svet kompjutera(srpski).Krajem 2008. odrekao sam se svega osim Bug-a.Na kraju prosle zime sam prestao i Bug kupovat iz cisto ekonomskih razloga.Svaki dan neko novo odricanje,standard pada....para sve manje.{#}

dasHHa
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Ja ga kupujem ood 200.br pa nadalje imam sve jedan broj.Kad ce bug u Bih.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

Nisam pretplatnik zbog HP-a i loših iskustava sa stručnim časopisima. Sutra idem do kioska i kupujem svoj primjerak, to je ritual još od sredine 90-tih. Ne mislim da će me ovaj broj razočarati jer su moja očekivanja realna. Kad čovjek ne postavi ljestvicu previsoko nema ni razočaranja.

Ne shvaćam ekipu koja se buni zbog reklama. Svatko ko pokušava živjeti od svog rada mora imati sigune izvore prihoda. Ne mislite li da upravo zbog tih reklama BUG nije otišao na 40 ili 50 kuna. Ne želim prigovarati jer mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i stav.

za 40-50 kn ga SIGURNO NE BIH kupio...

Z
17 godina
Imamo Bug desetljeća!

opa kupujem, ako ništa drugo zbog SIM kartice. A vjerujem da će biti još tu toga zanimljivog?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Kakve sim kartice???

0 0 hvala 0
17 godina
Imamo Bug desetljeća!

VIP SIM

Vipnetovi poklon kuponi! S jednim od njih moći ćete u Vip prodajnim centrima besplatno podići SIM karticu koja vam omogućuje 100 minuta besplatnih razgovora unutar mreže, a s drugim ćete moći ostvariti 500 kuna popusta na MacBook u Vipnetu...

0 0 hvala 0
17 godina
Imamo Bug desetljeća!

Zanimljivo, ali jebi ga, kriza je za 35 kuna se može jedan dan jesti. 

5 0 hvala 0
17 godina
Intelovac123 kaže...

Kakve sim kartice???

kuponom dobiješ sim karticu.

nego, nadam se će i meni sutra poštar donijeti bug. Baš sam sutra cijeli dan doma :D

15 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

A fora je ovaj QR kod na naslovnici koji, kada se skenira, vodi na bug.hr.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Sve je to lepo, ali u Srbiji jos nije izasao ni FAQ OFF, danas kad sam video da su jos uvek Antivirusni alatni......{#} {#}

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bokile kaže...

Sve je to lepo, ali u Srbiji jos nije izasao ni FAQ OFF, danas kad sam video da su jos uvek Antivirusni alatni......{#} {#}

A onda se preseli u HR.Ja sam samo radi Bug-a se preselio u HR jer u Srbiji uvijek kasni mjesec-mjesec i pol dana{#}

dasHHa
17 godina
bokile kaže...

uzmeš pretplatu i stvar riješena :D

15 godina
neaktivan
dasHHa kaže...
bokile kaže...

A onda se preseli u HR.Ja sam samo radi Bug-a se preselio u HR jer u Srbiji uvijek kasni mjesec-mjesec i pol dana{#}

ehhhhhhh, a skola????? {#}

bojan
15 godina
neaktivan
denix kaže...
bokile kaže...

uzmeš pretplatu i stvar riješena :D

pisao sam dosta po forumu o problemu pretplate.....Srpska posta je nesposobna za Ginisa

bojan
17 godina
rjakopec kaže...

Zanimljivo, ali jebi ga, kriza je za 35 kuna se može jedan dan jesti.

Ma naći će se negdje tih 35kn, pa i da je "obični" Bug  {#}

14 godina
neaktivan
za koje su dućane kuponi za popust?
14 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Nisam pri lovi vec neko vrijeme pa nisam kupio zadnjih par brojeva al za ovaj ce se naci.

btw jel ima netko tko poklanja stare brojeve ukljucujuci i ovih zadnjih par koje nemam? :p

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!
odoh rastegnut šator ispred kioska.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice