Imamo Bug desetljeća!

poruka: 121
|
čitano: 22.529
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Imamo Bug desetljeća!".
17 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

a reklame? :D

Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Bravo bugovci,jedav cekam svoj primjerak!

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Imamo Bug desetljeća!

rekoh da neću nikad više kupiti BUG, ali ovaj je možda i vrijedan toga. na prvu djeluje dobro...

12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

eh da je veky tu s nama sad =))

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
7 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

awwich! {#}

Super idem si sutra po 2 buga!

Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Imamo Bug desetljeća!
Hrvojestr kaže...

zasto je taj covjek protjeran?

17 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

sve pohvale za istu cijenu kao i dosada, dakle da sutra ocekujemo redove na kioscima....??????

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Jedva čekam, a i reklame su mi dobre (ako su vezane uz hardver), a kome nisu nek ih izreže. Probao sam i druge časopise ali su stvarno lošiji, BUG je zakon!

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

da...dođi na kiosk u 4 ujutro već..bit će koloneeeee :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Hvala vam!!

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
16 godina
Commodore kaže...
Hrvojestr kaže...

sam je tražio, otvorio je temu za zahtijevom za crni

Volim jabuke :)
16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

nebi tražio da ga određeni članovi foruma  ..khm khm ajde dosta OFFTOPICA.. =))  Novi bug je sjajan :) još jednom sve pohvale :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Imamo Bug desetljeća!

Nisam pretplatnik zbog HP-a i loših iskustava sa stručnim časopisima. Sutra idem do kioska i kupujem svoj primjerak, to je ritual još od sredine 90-tih. Ne mislim da će me ovaj broj razočarati jer su moja očekivanja realna. Kad čovjek ne postavi ljestvicu previsoko nema ni razočaranja.

Ne shvaćam ekipu koja se buni zbog reklama. Svatko ko pokušava živjeti od svog rada mora imati sigune izvore prihoda. Ne mislite li da upravo zbog tih reklama BUG nije otišao na 40 ili 50 kuna. Ne želim prigovarati jer mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i stav.

22 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Imamo Bug desetljeća!

Ako ništa drugo, čestitam na ovako spektakularnoj najavi.

Vidjet ćemo jos što će nas dočekati u tom novom broju, ali svakako izgleda zanimljivo.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jopa123 kaže...

a reklame? :D

Bez brige - imamo i njih! :) Uostalom, sve piše u uvodniku :)

Commodore kaže...
Hrvojestr kaže...

On je otišao svojom voljom, nakon svađe s nekim forumašima, ne znam detalje - a i off-topic je za ovu temu :)

...
16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

JA GA IMAM ISPED SEBE!!!! {#}{#}{#}{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

A ja ga držim u ruci! {#}

I da, isplati ga se kupiti. Da je barem svaki mjesec Bug tako zanimljiv, a ne samo pred kraj godine...

bor4c - human geek, level 31, technosexual, neutral good
16 godina
neaktivan
LoL!
Perverznjaci! :P

Zna li netko kada stize onaj kombi ujutro na kioske? Da ga odmah uhvatim onako friskog...

Ko ribe na trznici... sto duze stoje, to su losije... :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Ajde, sutra ga kupujem, da i to čudo vidimo...

Usput, iskrene čestitke BUG-u, rijetkost je u našim uvjetima u ovoj zemlji ostvariti takav kontinuitet. Uistinu velika obljetnica i velike čestitke. Jedva čekam BUG za 15 godina....

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Imamo Bug desetljeća!

Sutra ga kupujem sa novom grafickom (ako dodje, mislim na BUG).

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 20:44 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Šef kaže...
LoL!
Perverznjaci! :P

Zna li netko kada stize onaj kombi ujutro na kioske? Da ga odmah uhvatim onako friskog...

Ko ribe na trznici... sto duze stoje, to su losije... :)

Mislim da kreću od 6 (barem u ZG).

15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ne shvaćam ekipu koja se buni zbog reklama. Svatko ko pokušava živjeti od svog rada mora imati sigune izvore prihoda. Ne mislite li da upravo zbog tih reklama BUG nije otišao na 40 ili 50 kuna. Ne želim prigovarati jer mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i stav.

kada bi uzeo BUG i iscjepao ga, pa zatim isao sastavit ponovno s tim da krenem prvo sa svim reklamama, gotovo sam siguran da bi  te reklame zauzele pola BUG-a.

..misljenja sam da ih ima previse !

15 godina
protjeran
destructor kaže...
mario.L_hr kaže...

kada bi uzeo BUG i iscjepao ga, pa zatim isao sastavit ponovno s tim da krenem prvo sa svim reklamama, gotovo sam siguran da bi  te reklame zauzele pola BUG-a.

Zaviri duboko u svoju dusu, shvatiti ces da ti je svejedno.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sutra ga kupujem sa novom grafickom (ako dodje, mislim na BUG).

Budi pametan pa prvo pogledaj da kupiš bug pa pregledaj sve popuste,i možda budeš mogao još jeftinije proao sa grafičkom.

14 godina
destructor kaže...
mario.L_hr kaže...

Gle, ja ih razumijem, iz pozicije čovjeka koji zna kolik mjesečno treba naplatiti kako bi pogon funkcionirao. Pod tim mislim na plaće, troškove, putne troškove, potrošni materijal i tisak časopisa.

Ako hoćeš izvrsnost onda trebaš i uložiti. Da bi uložio moraš zaraditi, i tako u nedogled. Možda bi prošlo i s manje reklama ali recesija je i treba uzeti što se može...

17 godina
protjeran
Imamo Bug desetljeća!

što Bug ne izlazi negdje 6-7-8 u mjesecu kad dobijem veliku nezasluženu plaću državnog službenika.

ovako klinci već čitaju jer su im bake i djedovi koji imaju male mirovine već 1.12 kad je mirovina kupili Bug, a ja s 12t kn plaće ne mogu.

ajd, valjda će i meni ostati koji broj, ili ću ga morat ukrasti nekom klincu na igralištu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

Šta ima od testova?ima li možda iamm ntr 83? ako ti nije problem,pogledaj

15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
destructor kaže...
mario.L_hr kaže...

Gle, ja ih razumijem, iz pozicije čovjeka koji zna kolik mjesečno treba naplatiti kako bi pogon funkcionirao. Pod tim mislim na plaće, troškove, putne troškove, potrošni materijal i tisak časopisa.

Ako hoćeš izvrsnost onda trebaš i uložiti. Da bi uložio moraš zaraditi, i tako u nedogled. Možda bi prošlo i s manje reklama ali recesija je i treba uzeti što se može...

Ma da kompa sve to stoji, al opet kada pogledas realno, ti placas i te reklame koje mozda ne zelis gledat. Oni dobiju pare jer ih reklamiraju a ti onda placas da gledas te iste reklame.

Al rekoh to je moje misljenje mozda ipak grijesim, mozda mi se samo cini da ima tako puno reklama... Meni je recimo to bio jedan od razloga zasto sam ga prestao kupovat i :S

14 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Ček malo, 244 stranice, a samo 35 kn. {#}

Ja sam imao enciklopediju o vrtu s toliko stranici, a koštala je 300 kn. {#}

Jedva čekam.{#}

U selo malo kasnije stiže. {#}

Moj PC  
29 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kiksy kaže...
dejantopolko kaže...

Šta ima od testova?ima li možda iamm ntr 83? ako ti nije problem,pogledaj

Kolko vidim na kraju stranice na onom popisu uređaja, nema ga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice