HTC Ruby

poruka: 51
|
čitano: 6.458
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Ruby".
13 godina
HTC Ruby

Da li tko možda zna kada će mobitel doći na naše tržište ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: HTC Ruby
alen-c kaže...
qube kaže...

(...)moj k800 još uvijek radi savršeno sa bljeskalicom, a ispo milijun puta, opro se u veš mašini i preživio pad sa prvog kata. Fale mu 2 tipke, ali i dalje radi xenonkom ;) (..)

... i onda je svizac zamotao cokoladu u omot. Sry, ali prica ti je u najmanju ruku pretjerana {#}

Ovaj mob djeluje stvarno snažan, ali baremna fotkama ne djeluje nešto lijepo. 
Najgore od svega je što je HTC poceo štancat mobitele svakoh 3 ili koliko mjeseci.

Kupiš sada najnoviji model, za par mjeseci dođe novi i bolji, a tvoj postane star model.

I ne samo to, pitanje je hoceš li na tom svom modelu ikad dobit update...

Da sam rekao da je to preživio neki mobitel koji ima Apple značku vjerojatno bi mi dao thumb up, ovako je to za jednog fanboya neprihvatljivo :)

Nekad kad su mobiteli služili samo za zvanje i sms, a najvažnija stvar na mobitelu je bila kamera, K800 je bio legenda ;)

Istina da mu fale 2 tipke, neke su ukoso, izgreban je ko blesav i ekran mu je izbljedio, ali bljeskalica radi savršeno. Na youtubu je bilo videa kako je K800 preživio pad i sa 9 metara visine.. Pa nisu to bili šminkerski tanki mobiteli koje se vadilo da na stol u Hemingwayu sa fancy stakalcem na sve strane. ;)

17 godina
neaktivan
HTC Ruby

I opet će biti poluproizvod kao i Sensation (a pretpostavljam i ostali HTC-i).

Pošto smo nedavno u firmi mjenjali operatera, kupili smo nekoliko Sensationa za smješno mali novac.

Evo kratki sažetak iskustava:

Dobre strane:

1. HTC Sense je odličan

2. Aluminijsko kućište je odlično

3. Ekran je odličan iako nije AMOLED. U usporedbi sa SG2, uvijek bi odabrao 35% veći broj pixela nego AMOLED (boje).

4. Uređaj predobro izgleda

5. Uređaj je stvarno brz.

6. GPS stvarno brzo pogvata konstelaciju

Loše strane:

1. 'ebena autonomija. Ako ste zahtjevniji korisnik, traje pola dana, najdulje dan (ne mislim na dan od 24 sata nego na radni dan - ono 07-19) a ne znam u kojim uvjetima bi izdržao duže.

2. Kriminalno loš zvučnik

3. Kriminalno loš mikrofon

4. Mislim da su i nešto sfušali sa softverom za obradu zvuka i poništavanjem ambijentalne buke jer sam, prema informacijama sugovornika loše razumljiv  na speakerfonu u autu, posebno ako se imalo poveća brzina.

5. Zbog točke 4. nisam siguran da li je sfušan i radijski dio (a čini mi se da je, pogoto u odnosu na stare uređaje tipa Siemens C/M/S35 serije i sličnih) ili je to do obrade zvuka, ali telefon definitivno ne briljira u lošem signalu.

6. Pretih stražnji zvučnik

7. "Grip of death" na Wi-Fi-u. Ok, ovo možda ne bi trebalo biti na minusu jer ipak smo mi vreće vode pa se 2,4 GHz teško nose s time, ali ipak...  ...zapravo, stvar je iritantna samo u landscape modu jer je normalno držati telefon položen na dlan. Kako je antena wirelessa na gornjoj strani telefona, upravo je taj dio najčešće na dlanu kako bi desnom rukom mogli koristiti "hardverske" tipke. I GoD nije ono, nešto simbolično nego zaista potpuno izgubi signal kada se prekrije antena, ako niste baš na 2 2-3 metra od AP-a.

Za kraj, moram priznati da je većina tih nedostataka nešto s čime se može živjeti, ali mi je stvarno neshvatljivo kako jedan flagship telefon može biti tako loš u osnovnoj namjeni - telefoniranju!?

Zašto neki proizvođač ne napravi telefon kao što je sensation ali deblji 3-4 mm, sa 3000 MAh baterijom i kvalitetnim zvučnikom pristojnih dimenzija?!

E sad, volio bih kada bi netko ovako nešto pobrojao za SG2 i eventualno druge aktualne telefone.

4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
qube kaže...
alen-c kaže...
qube kaže...

(...)moj k800 još uvijek radi savršeno sa bljeskalicom, a ispo milijun puta, opro se u veš mašini i preživio pad sa prvog kata. Fale mu 2 tipke, ali i dalje radi xenonkom ;) (..)

... i onda je svizac zamotao cokoladu u omot. Sry, ali prica ti je u najmanju ruku pretjerana {#} (...)

Da sam rekao da je to preživio neki mobitel koji ima Apple značku vjerojatno bi mi dao thumb up, ovako je to za jednog fanboya neprihvatljivo :)

Nekad kad su mobiteli služili samo za zvanje i sms, a najvažnija stvar na mobitelu je bila kamera, K800 je bio legenda ;)

Istina da mu fale 2 tipke, neke su ukoso, izgreban je ko blesav i ekran mu je izbljedio, ali bljeskalica radi savršeno. Na youtubu je bilo videa kako je K800 preživio pad i sa 9 metara visine.. Pa nisu to bili šminkerski tanki mobiteli koje se vadilo da na stol u Hemingwayu sa fancy stakalcem na sve strane. ;)

Sad si pokazao još jednu znacajku klasicnog anti-Apple fanatika, spominješ Apple gdje mu nije mjesto i gdje ga nitko do sad nije ni spominjao.

Ako sam ja fanboy, što li si onda ti? Hvaljenje Samsunga na sva zvona i pojavljivanje u svakoj temi o Appleu, HTC-u i ostalima mantranjem

o cudesnom Super AMOLED ekranu nije fanboyizam? {#}
Ovaj boldani dio recenice ti je kontradiktoran s podcrtanim dijelom, kako može biti najvažnija stvar kamera, kada su mobiteli služili samo zvanju i SMS-u? {#}
Daljnji opis ne odgovara tvojem opisu "radi savršeno", jer ako je to tebi savršeno, onda doista imaš cudne pojmove za savršenost.
Na YT ima svega, a i mnogi drugi mobiteli su doživjeli raznorazne padove (sam sam se uvjerio kako LG Arena može preživjet pad s 4.kata direktno na

beton, a da joj ekranu nije ništa bilo premda joj je gotovo cijela prednja površina ekran ), ali da se mobitel oprao u mašini na neznam koliko

stupnjeva, sa neznam kojom centrifugom i da sad radi kako ti kažeš "savršeno", sry, ali ja ti ne vjerujem. Tu si pretjerao.

Prvo što bi ga uništila voda, zatim visoka temperatura, pa deterdžent, pa dodaj tome i centifugi i eto ti tuluma.

Stavi samo neki teži predmet poput kamena težeg od 100g u mašinu pa nam javi kako ti je preživjela mašina.

Neznam za tebe, ali ja u Hemingwayu za stolom ne vadim nikakav mobitel, ali ako je to tvoj obicaj, poštujem to {#}

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
14 godina
protjeran
HTC Ruby

U jbt.. Pa ti mora da si diplomirao neke političke znanosti ili nešto?

Nisam baš shvatio zašto bi ti dokazivao da je ovo sve što sam rekao da je istina.. Moš i nemoraš vjerovat, tvoja stvar. Uostalom kažeš da ti je Arena pala sa 4. kata, čemu onda čuđenje? ;)

Da si Apple fanboy i dižeš Apple u nebesa, zna cijeli forum. Ja samo realno kažem i nikad se nisam sramio iznjeti boljke mobitela kojega kupim, jer ne radim ni za jednu firmu i ne dobivam novce od njih za prepirke po forumima. A sigurno nisam ni anti-Apple, nego sam realan, kažem što im zamjeram, pa me optuže da to nije mana nego da je to tako treba bit jer je Stevo reko. Yeah right.

Redovno znam kopačke s nogometa ubacit u mašinu kad ih više nijedna krpa nemože obrisat, i mašina radi već 5 godina, nikad joj ništa ;)

Mislim da je dosta off topica ;)

1 1 hvala 0
16 godina
qube, xenonka na mobitelu je potpuno nepotrebna, svi koji se razumiju u digitalnu fotografiju će ti reći da je potrebniji HDR i parametri nego pisljiva xenonka sta radi malo svjetla na metar i pol...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
protjeran

Je, slažem se da je HDR važniji, ali ako slikaš po danu. Ali svi koji se razumiju u digitalnu fotografiju će ti reći da mobiteli nisu za ozbiljno snimanje i zbog malih senzora bez ksenonke slike su u mraku očajne.

Pogledaj slike N8 u mraku ;)

15 godina
neaktivan
HTC Ruby
Naravno da ne vjerujem tako naivnoj priči. Kopacke nisu mobitel ;) i ja realno kažem koje su mane Apple proizvoda kada one doista postoje, ali očito citas samo sto ti pase. Nema veze. Jedino što si doista u pravu je da je dosta off topica.
''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mitch kaže...
qube, xenonka na mobitelu je potpuno nepotrebna, svi koji se razumiju u digitalnu fotografiju će ti reći da je potrebniji HDR i parametri nego pisljiva xenonka sta radi malo svjetla na metar i pol...

hdr fuj

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
14 godina
protjeran
grimyHR kaže...
Mitch kaže...

hdr fuj

Ma genijalna je to stvar kad je složena kako spada. Samo treba znat kad snimat sa HDR-om, a kada bez ;)

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Ruby

Još jedan u nizu propalih pokušaja konkuriranja iPhoneu.

Smiješno je gledati kako se bezuspješno trude.

2 7 hvala 1
16 godina
Hmm, lose ti ispada pokusaj trolanja.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
lzgr kaže...

a jooj... ti jako volis ajfon, jelda? 

15 godina
lzgr kaže...

Pokusaj konkuriranja iPhoneu... neznam gdje ti zivis ali kod nas na Zemlji svi znamo da ima konkurenciju koja je bolja.

Meni je smjesno gledat zaluđene fanaticne fanboye, slice mi na one religijske sekte. Samo cekam kad cete napravit kolektivno samoubojstvo da mi ostali mozemo zivit u miru.

Zar se u svakoj temi mora spomenit iPhone i apple?!?!

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
16 godina
neaktivan
HTC Ruby

mislim da je onaj izgr-ov post pun sarkazma i doista neznam sta se uopste odmah pjenite. pa nije valjda da vam je dudu uzeo iz usta.
Takoder koje li ironije, posto u vecini NE APPLEOVIH tema su upravo kronicni hateri ti koji spomenu apple.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 8:24 (microman).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
MahnitiTapir kaže...

I opet će biti poluproizvod kao i Sensation (a pretpostavljam i ostali HTC-i).

Pošto smo nedavno u firmi mjenjali operatera, kupili smo nekoliko Sensationa za smješno mali novac.

Evo kratki sažetak iskustava:

Dobre strane:

...

Loše strane:

...

E sad, volio bih kada bi netko ovako nešto pobrojao za SG2 i eventualno druge aktualne telefone.

Odlično leži u ruci, puno bolje od SGS2. I teži je od SGS2, koji je prelagan...

Loše:

Slaba respozivnost touchscreena. Vidio sam na svoje oči, nisam vjerovao prijatelju dok nisam sam probao. Nevjerojatno da jedan takav mobitel ima to tako loše riješeno. Čak se i Desire čini fluidniji od Sensationa po tom pitanju.

Bugovit softver...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Ma ja neznam... to vise nije normalno... daj pogledaj prvi post u temi HTC EVO 3D stize u VIP. Svi su ludi u zadnje vrijeme.

A sto se tice Ruby... nek izađe i nek maknu Sensation iz prodaje (iako ga kupujem ovaj mjesec {#})...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
13 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Cekaj... mene sad ovaj mjesec ceka produzenje pretplate i planirao sam ipak uzet Sensation jer mi je SG2 malo preskup (ogranicio sam si sredstva za kupnju) i sad ce oni izbacit poboljsani Sensation... Nakon samo 4 mj... i tako cu ja ispast budala jer dolazi novi poboljsani model a ja ga necu moci kupit, jer ga nece jos biti kod nas... e pa koja glupost... stvarno svi pretjeruju u zadnje vrijeme s izbacivanjem novih stvari... sad svakih nekoliko mjeseci novo... to me sve tako zivcira... Necu vise nista kupovat.... {#}

Osim applea. A to minse svidja kod nih. A ne da kupis samsung galaxy S2 i za dva mjeseca puno kvalitetniji. Kod iphonea si barem miran godinu dana
16 godina
lol pa lzgr je glumio sinatru
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Jeste primjetili kako desire hd je postao zaboravljen telefon,a nije tolko ni star i vise je nego sposoban vrtit novi sense pa cak i sense 3.5 ,oce li on dobit update?Normalno da nece,pitam se dali ce sensation kad ostari ko desire hd dobijat updatove...Ili ce htc opet failati i zaboravit na taj telefon.Uopce mi se nesvida htcova politika.

http://androidhr.blogspot.com/2011/09/desire-hd-dobiva-235-i-sense-30.html

hobi: androidhr.blogspot.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice