HTC Legend i Desire u Hrvatskoj

poruka: 403
|
čitano: 84.851
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Legend i Desire u Hrvatskoj".
15 godina
neaktivan
RE: HTC Legend i Desire u Hrvatskoj

imam proxy, probat cu maknuti pa cu vidjeti kako je bolje. HVALA.

danas ujutro zvoni mi mobitel, alarm, a kako je bio na punjenju pise mi 100% baterija. izvadim ga iz struje, kliknem snooz (ili kako vec) da mi zvoni jos jednom za 10 min, kad evo baterija pise da je na 90%. nakon 20 min...to mi se vec dogadalo par dana, kao da ga alarm ubija sto je nemoguce. Nakon toga, normalno radi i ne trosi bateriju...cudno.

ceka se froyo na veliko !

17 godina
neaktivan
donsale98 kaže...

imam proxy, probat cu maknuti pa cu vidjeti kako je bolje. HVALA.

danas ujutro zvoni mi mobitel, alarm, a kako je bio na punjenju pise mi 100% baterija. izvadim ga iz struje, kliknem snooz (ili kako vec) da mi zvoni jos jednom za 10 min, kad evo baterija pise da je na 90%. nakon 20 min...to mi se vec dogadalo par dana, kao da ga alarm ubija sto je nemoguce. Nakon toga, normalno radi i ne trosi bateriju...cudno.

ceka se froyo na veliko !

A gle, ja bi ti preporucio da flashas s jednim od custom romova samo da vidis jel bu se i kod njih ponavljala ista greska.. a mozda je to bilo samo ovaj put ;)

15 godina
neaktivan

ma krivo sam rekao, ne pise mi "h" nego "E" stalno...znaci edgje, sporije ne moze biti :D al to je valjda to tele2 , nema sta drugo biti... bio proxy ili ne, uvijek isto

npr. ni youtube ne loada, ili ako loada, loada ga na 5 sekundi i opet stane...vrlo sporo

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 13:00 (donsale98).
16 godina

koristi operu mini, ona ti je dosta brza i kad ideš preko EDGEa.

15 godina
asdert kaže...

Dobro, pa kaj se to ne izvadi iz kutije i počneš normalno raditi i koristiti. Pa od 400 komentara na ovom forumu, 200 se plače što ga nemaju a 200 rida što ga imaju!

ja sam ridao sto su me veslali u vipa sa dezinformacijama i neznanjem, oni kojima baterija traje 10 min su hypersuperduperbateropotrošači koji još nisu proveli dovoljno vremena sa mobom nego ga imaju par dana i igraju se stalno (ko kaže "ma nije, samo onako, pozivi i poruke" taj ga sere da nije svjestan koliko), mob se u apsofukinlutno svakom pogledu pokazao kao savrsen izbor mi i ne zalim truda i vremena utrosenog na istrazivanje, dezinformiranje, ziviciranje etcetc...

i da - izvadio iz kutije i počeo sam ga koristiti, toliko je jednostavan, da ne zaboravim.

16 godina
neaktivan
LIX kaže...
asdert kaže...

Dobro, pa kaj se to ne izvadi iz kutije i počneš normalno raditi i koristiti. Pa od 400 komentara na ovom forumu, 200 se plače što ga nemaju a 200 rida što ga imaju!

ja sam ridao sto su me veslali u vipa sa dezinformacijama i neznanjem, oni kojima baterija traje 10 min su hypersuperduperbateropotrošači koji još nisu proveli dovoljno vremena sa mobom nego ga imaju par dana i igraju se stalno (ko kaže "ma nije, samo onako, pozivi i poruke" taj ga sere da nije svjestan koliko), mob se u apsofukinlutno svakom pogledu pokazao kao savrsen izbor mi i ne zalim truda i vremena utrosenog na istrazivanje, dezinformiranje, ziviciranje etcetc...

i da - izvadio iz kutije i počeo sam ga koristiti, toliko je jednostavan, da ne zaboravim.

Potpisujem!

dzodzoista doista
15 godina
neaktivan

jel zna netko neki program da mi led dioda blinka brze kada imam neodgovoreni poziv?? probao sam missed call ali ne radi mi, ne mijenja boju LED-a niti ubrzava. ima netko neko rjesenje

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
donsale98 kaže...

jel zna netko neki program da mi led dioda blinka brze kada imam neodgovoreni poziv?? probao sam missed call ali ne radi mi, ne mijenja boju LED-a niti ubrzava. ima netko neko rjesenje

hvala

Tako nesto bu ti moguce samo ako imas rootan mob..

16 godina
neaktivan

e ljudi jel znate je na desire-u ima zastitna folija kad ga kupis??

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nema

16 godina
neaktivan

ok thx..

ZLAJA
17 godina
protjeran

ne sviđa mi se što ima GPS.

kad god budem pljačkao kladionice, policija će me lako uhvatit.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne treba ima Gps a i kad ga imas policija od toga nema nikakvu korist. Imao ne imao njima je svejedno.
:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice