Google odbio Bijelu kuću

poruka: 173
|
čitano: 21.759
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google odbio Bijelu kuću".
14 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

Film je najobičnija glupa isprika da šačica očajnih manijaka i psihopata izmanipulira zatucani narod. Slažem se da ga ne treba povlačiti niti se ikome ispričavati. Razloge i opravdanja za nasilje se može uvijek pronaći ... minjak za silovanje i slično. Nek se čeliče muslimani malo. :D

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Google odbio Bijelu kuću
Samo malo... Ti stvarno uspoređuješ pogubljenje injekcijom s ruljom koja kamenuje ženu zato što je prevarila muža. Helou? U tim zemljama se silovane žene često samoubiju, jer je sramota za obitelj što je nju netko silovao i nitko je više neće za ženu. To je truli debilizam, a ne moderno društveno uređenje i oni su dokle god takvo što (javno ili tajno) podržavaju nekompetentni za prigovarati bilo kome. Takva društvena klima je sramota i treba ih dovesti u red ili će svojim nazadnim ideologijama zatrovati i našu nerođenu djecu.

Ako moram birati oni ili ameri biram amere. Ne namjeravam u budućnosti živjeti u kamenom dobu okružen gomilom zatucanih ala akbar vjerskih fanatika.
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
13 godina
knight kaže...

Miješaš kategorije i "u osnovi" (LOL - kao "u osnovi da, ali s izuzecima...") NE podržavaš slobodu govora, stoga nemoj govoriti da podržavaš.

"To u osnovi, ali s izuzecima..." je tvoja izjava, kada sam te nedvosmisleno pitao da li podrzavas apsolutnu slobodu govora. Zapravo si toliko zamuljao da je bilo vise tih "ali...".

Ti nisi shvatio napisano, procitaj jos jednom, sve je vrlo jasno. Sloboda govora da. Postupci nisu obuhvaceni slobodom govora. Nije tesko za shvatiti.

Mislim da je vrijeme za lock teme jer su je pojedinci dozivjeli kao napad na svoje zivotne temelje i uvjerenja te automatski nije moguce voditi argumentiranu raspravu.

Nesto kao da roditelji djetetu cijeli zivot govore da je nebo zuto a sunce plavo i kada mu netko nakon 20 godina kaze da to nije istina, ovaj to nikako ne moze prihvatiti, bez obzira na objasnjenja i zdravo rauzmsku logiku.

13 godina
The Man kaže...
Samo malo... Ti stvarno uspoređuješ pogubljenje injekcijom s ruljom koja kamenuje ženu zato što je prevarila muža. Helou? U tim zemljama se silovane žene često samoubiju, jer je sramota za obitelj što je nju netko silovao i nitko je više neće za ženu. To je truli debilizam, a ne moderno društveno uređenje i oni su dokle god takvo što (javno ili tajno) podržavaju nekompetentni za prigovarati bilo kome. Takva društvena klima je sramota i treba ih dovesti u red ili će svojim nazadnim ideologijama zatrovati i našu nerođenu djecu.

Ako moram birati oni ili ameri biram amere. Ne namjeravam u budućnosti živjeti u kamenom dobu okružen gomilom zatucanih ala akbar vjerskih fanatika.

Ne, vec kamenuju curu od cca 16 godina jer se nije obranila od silovanja od strane 40-godisnjeg ujaka. Ali u pravu si - svako drustvo koje tako nesto dopusta nije civilizirano.

S druge strane a Ameri nisu cvijece, imaju i oni uzasnih problema. Zatim EU, koja IMO ima problema jer su dali previse sloboda (sto je nacelno u redu), ali uz malo ili nimalo odgovornosti.

Kao sto je vec spomenuto i ja bih rekao da su najciviliziranije zemlje Skandinavske. Tj imaju najmanje problema.

17 godina
Google odbio Bijelu kuću

Ide lock teme, dok se strasti ne smire.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Enkidu kaže...

.

Btw Drago ako ti smatraš da si ti odi objektivan i zastupaš moralno ispravu stranu, zapitaj se zašto onda na skoro svaki tvoj post (za razliku od mojih i Knightovih) daje thumbs up Canis, koji je na prošloj strani izbacio krajnje rasističku i zatucanu izjavu o "agresivnom i divljem" dijelu svijeta ? Hoću reći kad se s tobom slažu npr. neonacisti ili mafijaši ili hrvatski političari, onda se moraš zapitati jesi li na ispravnoj strani...

Erm... LOL?

Čitam, čitam... i ne vjerujem. "Neonacist", "mafijaš", "hrvatski političar"... daj me još malo klasficiraj... svrstaj me, obilježi me, stigmatiziraj, prozovi... biraj...

Vidiš, ja poštujem slobodu govora. I to na onaj način na koji ju opisuje Drago. Zato kada sam vidio da se slažem s onim što je Drago napisao, izrazio sam "slaganje" simboličnim "thumbs up-om".

To je ono što sam ja napravio.

Ono što nisam napravio je:

- iako se s tobom ne slažem, nisam te klasificirao kao manje vrijednog sudionika rasprave, ali baš nigdje te nisam popljuvao, niti sam te prozvao, niti svoje riječi omalovažavao.

- nisam nigdje koristio izraze poput "cijela rasprava je puna debila" i slična uzdizanja, odnosno činjenja manje vrijednim druge/tuđe komentare

Što god ti napisao o ovoj temi, poštivat ću tvoje mišljenje. Neću ga podržat ukoliko se ne slažem, ali ću te uvijek u svakom trenutku smatrat ravnopravnim. Čak i ako me popljuješ kao čovjeka. "Keč" je u tome da ako bi stvarno stao iza slobode govora kakvom ju Drago spominje, odnosno ako bi ju zagovarao na takav način, po defaultu ću svakog saslušat, imat kritičko razmišljanje, naravno, ali zato i primjerenu reakciju. I zato, recimo, mene kao katolika, nebi nimalo razbjesnio npr. neki film islamskih redatelja koji služi samo za ismijavanje mene kao katolika i mojih uvjerenja. U tome je poanta cijele priće.

Moja prijašnja izjava koja je tebe očito probola kao najoštrija strijela, o "agresivnom i divljem dijelu svijeta" je jednostavno moj stav. Moje viđenje. Moja interpretacija. Naravno da u takvom svijetu ne izlaze svi na ulice, da i u takvom svijetu ima moralno osvjećenih osoba koje ne mare za druge već ljude, već žive svoju vjeru u miru i ljubavi obiteljske zajednice. No generalno gledajući, moj dojam o tom dijelu svijeta, zadnjih 10-20 godina, je dosta negativan, zato jer mi je užasno gledati toliku agresiju, koja za mene, dakle po mojim načelima; nema opravdanja. A pogotovo kada gledam djecu koja rastu u takvoj sredini.

14 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću
Otkljucao Drago. Htio bih samo jos dodati da onako kako mi gledamo bliski istok tako na nas gleda Zapad. Simpaticni ljudi, ali ponekad polude, pa se medjusobno pobiju, a pobiju i sve koji se tamo nadju. O Bosni da ne govorim, drzavica od pisljivih 3 milijuna stanovnika posvadjana u tri djela. Cak se i Berlin djelio u samo dva djela, a ne tri. Nismo mi nista bolji od njih. Mozda jesmo mi tu koji smo na ovom forumu, ali se stalno pojave idioti koji nas ostamote (npr. navijaci) i opet si etiketiran kao "Balkanac". Uzalud ti i fakultet i znanje i novac kad si Balkanac i dio si primitivne balkanske skupine u ocima Zapada.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

islam je nekad bio daleko napredniji, humaniji od kršćanstva ( institucionalno ) ... onda se dogodila renesansa, protestantizam i dosta toga što je dovelo do labavijih svjtonazora i slabljenja crkve kao institucije. Islamu se nažalost to još nije dogodilo globalno u pravom smislu.

Moje mišljenje je da su religije općenito, a napose organizirane tj institucije vjere jedna velika kočnica napretku i humanizmu. Ništa nije samo po sebi zlo, ali toliko toga što se temelji na sljepom vjerovanju je lako iskoristiti i manipulirati, dosta je da su ljudi malo nezadovoljni, nesretni ili emocionalno poljuljani i eto sranja. Zato su i ljudi u takvim situacijama i najviše religiozni i podložni umetanju raznih sustava umjesto zdravom razumu i etici, kategoričkom imperativu zapravo.

Jednako tako manje spominjana povijest, tj tumačenje iste. Čista laž i interpretacija, ovisno o interesima, vlasti i perspektivi. Prije nego očekujemo ikakav napredak treba je potpuno reformirati u školi. Zapravo bilježimo, pamtimo i poučavamo djecu tko je više ubijao i silovao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 11:56 (grzzi).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Evo ovdje sam ja opisao sta je religija, nadam se da mi nece zapaliti kucu. http://www.darkblackproduction.tumblr.com/

Ja sam uvijek zao i loš i radim sve što je amoralno.

I baš me briga jer znam da ću ič u raj.

Naime, ja sam bio vatrogasac, a njih ne šalju u pakao.

Da ga nebi ugasili.{#}

Iz prošlosti, za budućnost, zbog snova iz mladosti
17 godina
neaktivan
grzzi kaže...

islam je nekad bio daleko napredniji, humaniji od kršćanstva ( institucionalno ) ... onda se dogodila renesansa, protestantizam i dosta toga što je dovelo do labavijih svjtonazora i slabljenja crkve kao institucije. Islamu se nažalost to još nije dogodilo globalno u pravom smislu.

Moje mišljenje je da su religije općenito, a napose organizirane tj institucije vjere jedna velika kočnica napretku i humanizmu. Ništa nije samo po sebi zlo, ali toliko toga što se temelji na sljepom vjerovanju je lako iskoristiti i manipulirati, dosta je da su ljudi malo nezadovoljni, nesretni ili emocionalno poljuljani i eto sranja. Zato su i ljudi u takvim situacijama i najviše religiozni i podložni umetanju raznih sustava umjesto zdravom razumu i etici, kategoričkom imperativu zapravo.

Jednako tako manje spominjana povijest, tj tumačenje iste. Čista laž i interpretacija, ovisno o interesima, vlasti i perspektivi. Prije nego očekujemo ikakav napredak treba je potpuno reformirati u školi. Zapravo bilježimo, pamtimo i poučavamo djecu tko je više ubijao i silovao.

Islamu se to nije dogodilo jer velika večina država gdje su Muslimani večina ima prefiks "Islamska". Dakle, vjera praktički pa određuje politiku. To je isto bilo i u krščanstvu, samo mi to danas zovemo srednjim vijekom.

Religije ne koče uvijek, dapače, čak su inspirirale pojedince da dokažu da nije tako kako se to po crkvama priča. Religija danas može kočiti samo kod neobrazovanog stanovništva. U tom slučaju jedan obrazovani može vladat tisućama neobrazovanih. Pogotovo kad se proglasi bogom ili Božjim poslanikom.

Povijest pišu pobjednici. Uvijek. Nema realnog pogleda na stvari. Nitko ni zna gotovo da su Ameri u 2. svjetskom svoje vlastito, domaće stanovništvo japanskog porijekla potrpali u koncetracijske logore.

Iz prošlosti, za budućnost, zbog snova iz mladosti
14 godina
neaktivan
Sax kaže...
grzzi kaže...

Islamu se to nije dogodilo jer velika večina država gdje su Muslimani večina ima prefiks "Islamska". Dakle, vjera praktički pa određuje politiku. To je isto bilo i u krščanstvu, samo mi to danas zovemo srednjim vijekom.

Religije ne koče uvijek, dapače, čak su inspirirale pojedince da dokažu da nije tako kako se to po crkvama priča. Religija danas može kočiti samo kod neobrazovanog stanovništva. U tom slučaju jedan obrazovani može vladat tisućama neobrazovanih. Pogotovo kad se proglasi bogom ili Božjim poslanikom.

Povijest pišu pobjednici. Uvijek. Nema realnog pogleda na stvari. Nitko ni zna gotovo da su Ameri u 2. svjetskom svoje vlastito, domaće stanovništvo japanskog porijekla potrpali u koncetracijske logore.

Zato i kažem da im se nije dogodila reformacija tipa protestantizam. Ovo ostalo, rekao si isto što i ja. Povijest je generalno mlaćenje prazne slame, a pogotovo u školama kad krenu sa datumima i godinama. Dajte djeci generalne naputke, epohe, povijest znanosti i slično ... ostalo je sve politika

16 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

Jedan malo drugačiji komentar ,ali svatko pametan ga svakako treba pročitati ,bez obzira na vjersku pripadnost:

Dokad ćemo se mazohistički ispričavati fanaticima?

''Danas je divljačko i kriminalno ponašanje zbog 'povrijeđenih vjerskih osjećaja' svojstveno ponajviše islamskim fundamentalistima, ali reći ili napisati takvo što je, u očima modernog politički korektnog svijeta, na rubu blasfemije, ma koliko god da se radilo o notornoj činjenici u koju se svatko može uvjeriti. Činjenica da takvi nasilni huligani predstavljaju tek minijaturan dio muslimanskih vjernika čini zapadnjačko relativiziranje takvog divljanja još gorim.''

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 20:00 (kizo2703).
17 godina

Taj komentar na žalost dolazi od fanatičnog komesarskog tipa koji gradi straw man argument da bi poentirao na nečemu što ne postoji. 

Prvo - tko se kome ispričao? Tko to mi? Išao sam tražiti je li se naša vlada nekome ispričala - nije. Da li se EU nekome ispričala-nije. Da li se Obama - koga Neven Barković smatra "svojim" predsjednikom -smiješno na više razina, a mogu to i kasnije objasniti - nekome ispričao? Nije.

Dakle, isprika iz naslova uopće ne postoji, niti je itko traži. 

Barković želi radikalizirati odnos prema muslimanima jer su mu oni "najgora od svih vjera" i on bi ih sve satrao, a onda se obračunavao s drugim vjerama jer smatra da je njegov pogled na svijet (ateistički) jedini podnošljiv, a sve ostale treba uništiti. Meni je to malo teže prihvatiti jer je moj stav da svatko ima pravo vjerovati i nevjerovati kako god hoće, a država i svi ostali mu se ne smiju miješati u život. 

Da je rođen prije 200 godina, Barković bi bio misionar koji bi išao Afrikom i uvjeravao domoroce da su glupi, smrde, seksaju se na pogrešan način, mole na pogrešan način i da MORAJU prihvatiti njegovog boga. 

Da je rođen u doba Rekonkviste, marljivo bi trijebio Arape i Židove iz Španjolske, a da je rođen u Staljinovoj Rusiji bio bi komesar koji bi dizao moral vojnicima pucajući uplašenima u glavu.

Taj tekst okvir za mržnju, a ne obrana sekularnosti.

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Taj komentar na žalost dolazi od fanatičnog komesarskog tipa koji gradi straw man argument da bi poentirao na nečemu što ne postoji. 

Gle ,većinom jesi u pravu ,ali on je barem imal muda napisati ono kaj većina ljudi na zapadu (i kod nas) misli.

Neka svatko sam izvuče svoj zaključak.

16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Drago kaže...

Gle ,većinom jesi u pravu ,ali on je barem imal muda napisati ono kaj većina ljudi na zapadu (i kod nas) misli.

Neka svatko sam izvuče svoj zaključak.

Pa i Kerum isto glumi advokata za mase, ali nije to dobro i previše je nedefinirano + tko je vršio anketu da utvrdi da li je stvarno u pitanju većina? Mene iskreno zaboli uvo i mislim da je tako i s većinom ljudi. Revolucionari su stvar prošlosti, danas ljude generalno boli patka za sve.

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
13 godina
protjeran
The Man kaže...

Pa i Kerum isto glumi advokata za mase, ali nije to dobro i previše je nedefinirano + tko je vršio anketu da utvrdi da li je stvarno u pitanju većina? Mene iskreno zaboli uvo i mislim da je tako i s većinom ljudi. Revolucionari su stvar prošlosti, danas ljude generalno boli patka za sve.

Nažalost, mislim da se ne mogu složiti sa ovime. Za Keruma nebitno, ali "danas ljude generalno boli patka za sve" je izjava koja je subjektivna. Da svi tako razmišljaju, događalo bi nam se upravo ono što se i zbiva: državu i institucije vode nesposobni ili barem ne sposobni ljudi za povjerenu im zadaću! Možda ne i obaveza, ali je pravo svakog građana "brinuti" se za sve...jer je po mome skromnom mišljenju, takav je stav temelj demokracije!

Iako smo sa ovime svi pomalo otišli u deblji {#}.

{#}

17 godina
neaktivan
Drago kaže...
Barković želi radikalizirati odnos prema muslimanima jer su mu oni "najgora od svih vjera" i on bi ih sve satrao, a onda se obračunavao s drugim vjerama jer smatra da je njegov pogled na svijet (ateistički) jedini podnošljiv, a sve ostale treba uništiti.

Ovo sve vrijedi od riječi do riječi za autora onog filma osim što riječ ateistički treba zamijeniti sa kršćanski jer koliko se sjećam šta sam pročitao autor (ili barem organizator) onog filma je neki radikalni američki svećenik koji se sitio dobre ideje za samopromociju...

16 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Ovo sve vrijedi od riječi do riječi za autora onog filma osim što riječ ateistički treba zamijeniti sa kršćanski jer koliko se sjećam šta sam pročitao autor (ili barem organizator) onog filma je neki radikalni američki svećenik koji se sitio dobre ideje za samopromociju...

Autor filma je stanoviti Nakoula Basseley Nakoula aka Sam Bacile ,čovjek s podužim policijskim dosjeom ,i nije nikakav radikalni svećenik.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 0:30 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

OK onda je radikalni kreten koji se sitio dobre ideje za samopromociju... Ali ostalo i dalje stoji...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

OK onda je radikalni kreten koji se sitio dobre ideje za samopromociju... Ali ostalo i dalje stoji...

Jel radikalan ,ne znam. A inače ,po vjeri i porjeklu je kopt.

17 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

Kopti su kršćani ako nisi znao ? Čini se da taj link više tebi treba nego meni, ja već odavno znam puno toga o njima...

Anyway kopti nisu relevantni u ovoj priči, kao ni muslimani iako se o njima priča već nekoliko stranica (zahvaljujući kesnofobnim offtopičarima). Originalna priča je bio rasistički propagandni film jednog fundamentalista i zašto nije maknut sa Jubita iako ostale takve miču (isti takav antisemitski bi bio maknut začas kladim se)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 1:33 (Enkidu).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Kopti su kršćani ako nisi znao ? Čini se da taj link više tebi treba nego meni, ja već odavno znam puno toga o njima...

Anyway kopti nisu relevantni u ovoj priči, kao ni muslimani iako se o njima priča već nekoliko stranica (zahvaljujući kesnofobnim offtopičarima). Originalna priča je bio rasistički propagandni film jednog fundamentalista i zašto nije maknut sa Jubita iako ostale takve miču (isti takav antisemitski bi bio maknut začas kladim se)...

Ajoj!! Molim te ,pusti pravedničke propovjedi ,odavno znam šta su i tko su kopti.

BTW ,pogledaj malo bolje čega sve ima prije nego se ideš kladit - iznenadio bi se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 12:02 (kizo2703).
17 godina
Drago kaže...

Prvo - tko se kome ispričao? Tko to mi? Išao sam tražiti je li se naša vlada nekome ispričala - nije. Da li se EU nekome ispričala-nije. Da li se Obama - koga Neven Barković smatra "svojim" predsjednikom -smiješno na više razina, a mogu to i kasnije objasniti - nekome ispričao? Nije.

Dakle, isprika iz naslova uopće ne postoji, niti je itko traži. 

Barković želi radikalizirati odnos prema muslimanima jer su mu oni "najgora od svih vjera" i on bi ih sve satrao, a onda se obračunavao s drugim vjerama jer smatra da je njegov pogled na svijet (ateistički) jedini podnošljiv, a sve ostale treba uništiti. Meni je to malo teže prihvatiti jer je moj stav da svatko ima pravo vjerovati i nevjerovati kako god hoće, a država i svi ostali mu se ne smiju miješati u život. 

Da je rođen prije 200 godina, Barković bi bio misionar koji bi išao Afrikom i uvjeravao domoroce da su glupi, smrde, seksaju se na pogrešan način, mole na pogrešan način i da MORAJU prihvatiti njegovog boga. 

Da je rođen u doba Rekonkviste, marljivo bi trijebio Arape i Židove iz Španjolske, a da je rođen u Staljinovoj Rusiji bio bi komesar koji bi dizao moral vojnicima pucajući uplašenima u glavu.

Evo nekoliko primjera „nečega što ne postoji“:

http://www.americanthinker.com/2012/09/hillary_cheered_broadways_book_of_mormon_condemns_innocence_of_muslims.html

http://washingtonexaminer.com/wh-questions-the-judgement-of-publishing-mohammed-cartoons/article/2508447#.UFt5oY3ib9U

http://www.reuters.com/article/2012/09/19/us-protests-un-idUSBRE88I1CW20120919

Kad i gdje Barković smatra Obamu „svojim“ predsjednikom i iz čega se može znati da je lik kakav bi trijebio Arape i Židove i tsl. – izvoliš pokazati.

Ako si za slobodu vjerovanja, zašto si za specijalne privilegije za religiju? Ljudska prava su prava pojedinaca, ne skupina ili udruga: http://en.wikipedia.org/wiki/Individual_and_group_rights. Stanovnici „islamskog svijeta“ su na prvom mjestu ljudi, tek onda eventualno muslimani.

16 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

Evo jedan biser kojem očito ne paše sloboda mišljenja a argument je da je ne poštuju svi pa valjda zato ne bi trebao nitko. Aj' dobro:

Budokai kaže...
Random. kaže...

/sloboda mišljenja

Tu iracionalnu frazu izmislili su Amerikanci.

Kad i gdje je sloboda mišljenja poželjna a kad i gdje nije ? Ako im ne odgovara što pričaš dođe dvadesetak agenata CIE i otmu te kao onog Imama u Italiji. Odveli čovjeka drito u Guantánamo, mučili ga i poslije ga pustili jer je vjerojatno stalno tvrdio da je nevin i da nema veze s teroristima. :D

A i normalno je da ću o nekom proizvodu nešto dobro napisati ako si mi sponzor, ako me plaćaš...

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.

0 0 hvala 0
17 godina
napuderisani dendi kaže...

Evo nekoliko primjera „nečega što ne postoji“:

http://www.americanthinker.com/2012/09/hillary_cheered_broadways_book_of_mormon_condemns_innocence_of_muslims.html

http://washingtonexaminer.com/wh-questions-the-judgement-of-publishing-mohammed-cartoons/article/2508447#.UFt5oY3ib9U

http://www.reuters.com/article/2012/09/19/us-protests-un-idUSBRE88I1CW20120919

Kad i gdje Barković smatra Obamu „svojim“ predsjednikom i iz čega se može znati da je lik kakav bi trijebio Arape i Židove i tsl. – izvoliš pokazati.

Ako si za slobodu vjerovanja, zašto si za specijalne privilegije za religiju? Ljudska prava su prava pojedinaca, ne skupina ili udruga: http://en.wikipedia.org/wiki/Individual_and_group_rights. Stanovnici „islamskog svijeta“ su na prvom mjestu ljudi, tek onda eventualno muslimani.

Čuj, ne znam bili ti dao karton ili te samo ignorirao jer s padobrancima koji ulete na kraju diskusije o kojoj nemaju pojma mi se ne da diskutirati.

NITKO se nije ispričao nikome, dakle, linkovi su ti besmisleni.

NISAM za posebnu privilegiju religijama, kao što smo to apsolvirali na prethodnim stranicama i porukama koje nisi ni pogledao.

Općenito pročitaj raspravu ako želiš sudjelovati u njoj ili odtrolaj.

This space for rent!
17 godina
Google odbio Bijelu kuću

Drago, koliko god je sloboda govora divna toliko je i opasna. 

Primjer... setas ulicom, naidjes na mrgu obucenog u balerina-dress i rugas mu se kako je pickica, na sto te on posteno ispali iz gaca.

Sad povuci paralelu sa muslimanima koji su i ovako i onako laki na okidacu i kojima molotovljevi kokteli stoje doma umjesto vaza, a kalasnjikove dobiju za prvi rodjendan.

Rvat katolik!

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću
Kad si toliko jadan i glup da se rugaš drugima na temelju fizičkog izgleda zaslužio si da šebejan. Glupo je rugati se ljudima i ženama. Bezveze trošiš energiju, a ne postižeš ništa pametno, osim što se blamiraš i riskiraš enitab. Ako netko hoda po trgu s burekom na glavi, najgluplja stvar koju možeš napraviti je da odeš do najbliže pekarne i kupiš mu jogurt. Treba biti sretan što postoje takvi ljudi, jer upravo oni oblikuju značenje riječi normalno i uče nas toleranciji dok im se mast iz bureka cijedi niz lice.
Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

Primjer... setas ulicom, naidjes na mrgu obucenog u balerina-dress i rugas mu se kako je pickica, na sto te on posteno ispali iz gaca.

Sad povuci paralelu sa muslimanima koji su i ovako i onako laki na okidacu i kojima molotovljevi kokteli stoje doma umjesto vaza, a kalasnjikove dobiju za prvi rodjendan.

http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/google-odbio-bijelu-kucu/3163143.aspx

Pospremi padobran, pažljivo, da ti se ne zapetljaju konopi, spremi ga u ranac ili na neko sigurno mjesto, pa onda redom po diskusiji od početka...

Pusa!

This space for rent!
17 godina
Tako me zaboli kaj par majmuna divlja po bliskom istoku, a oni koji to pokusavaju na zapadu idu direkno u zatvor.

Cinjenica je da su vjere izmisljene kako bi se objasnilo neobjasnjivo, kako bi se mase lakse kontolirale, manipulirale kroz strah od necega. Svako ko se u toj mjeri lozi na vjeru da ide na cestu divljat je fakin retard neovisno o vjeri kojoj pripada.

Ugodan vikend svima.
Cheers
17 godina
Drago kaže...
tnakir kaže...

http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/google-odbio-bijelu-kucu/3163143.aspx

Pospremi padobran, pažljivo, da ti se ne zapetljaju konopi, spremi ga u ranac ili na neko sigurno mjesto, pa onda redom po diskusiji od početka...

Pusa!

U pravu si, malo sam se krivo izrazio. Samo, pretpostavljam da u njihovim zemljama ne vrijede isti zakoni, odnosno, da postoji klauzula gdje ce onaj koji prica protiv Islama i Muhameda ili im se ruga, biti javno bicevan, zene ce mu biti prodane, a deve silovane. 

Rvat katolik!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice